Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Ndertim shtepie

Po kërkoni një ndërtues për ndërtim të ashpër? Ne kemi 24,858 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,707 profesionistë të regjistruar
87,690 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertim shtepie

Keni nevojë për një shërbim në fushën e ndërtimit të ashpër? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në gërmimet, themelet, muret rrethuese dhe çatitë. Çmimi i një holodom zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: mikser betoni, dërrasa grilash, vegla gërmimi të ofruara nga një prej ndërtuesve tanë 24,858 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,707 profesionistë të regjistruar
87,690 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Çfarë do të thotë termi "strukturë bruto"? Në aktivitetet artizanale në ndërtim dhe rindërtim, termi "struktura bruto" i referohet fazës së ndërtimit pas përfundimit të inkuadrimit bazë dhe pas përfundimit të instalimeve elektrike fillestare dhe instalimeve të ujit, por para se muret dhe tavanet të vulosen me mure. Kjo është një pikë në të cilën shumica e këtyre veprave do të kontrollojnë së pari inspektorin e ndërtimit. Mungesa e mbulesave të murit dhe dyshemeve lejon rregullimin më të lehtë nëse një sipërfaqe e përafërt nuk kalon kontrollin ose nëse pronari i shtëpisë do të bëjë një komandë për të ndryshuar projektin. Në punën elektrike, kjo do të thotë ndërtim i rëndë që të gjitha kabllot elektrike u zgjuan përmes mureve dhe elementëve të tjerë të kornizës dhe futen në kutitë e mureve dhe tavanit. Switches, bazat, dritat dhe pajisjet e tjera nuk janë të lidhura - kontrolloni këtë aspekt të tezës do të kryhet gjatë kontrollit përfundimtar. Instalimet hidraulike do të thotë që të gjitha tubat e furnizimit me ujë dhe tubacionet e ujit janë kryer përmes vrimave të shpuara në mure dhe elemente të tjera kornizë dhe se të gjitha tubacionet janë bërë. Por ende nuk ka lagje, bateri apo pajisje të tjera dhe elementë fundorë në këtë fazë. Struktura bruto duhet të përfundojë para vizitës së parë në inspektorin e një ndërtese, vijës së energjisë ose tubit të ujit. Këto kontrolle përshtaten në një rrjedhë tipike të punës, të tilla si kjo: Sistemet e murit, dyshemeve dhe tavanit janë ndërtuar dhe lënë hapur. Asnjë suva nuk është instaluar ende. Elektricisti hyri dhe e çon dirigjentin elektrik nga kabineti i shpërndarjes në pikat e ndryshme të tilla si bazat dhe çelsin e lehtë. Në çdo kabinet, tela është lënë me një fund të zhveshur dhe të pambrojtur. Përafërsisht në të njëjtën kohë hidrauliku vjen dhe udhëheq tubacionet e furnizimit dhe kullimit përmes mureve dhe dyshemeve të ulëta në lavaman në kuzhinë dhe banjo, dushi qoshet, banjot, lavanderi etj. Inspektorët bëjnë vizitën e parë dhe miratojnë ose pezullojnë punën. Instaluesit e plasterboard vijnë për të trokitur dhe për të përfunduar plasterboard. Elektricisti, hidraulik dhe mjeshtrit e tjerë instalojnë pajisje fundore të tilla si bazat, drita dhe çelsat për elektricist, lavatriçe, dushe dhe vaska për instaluesit. Inspektorët do të marrin një vizitë të dytë. Autorizimi i ndërtimit është miratuar ("e drejtë") apo jo. Nëse leja nuk është miratuar në bazë të problemeve të instalimit, puna duhet të korrigjohet. Inspektorët kthehen derisa të jenë të kënaqur me punën. Të gjitha profesionistët e ndërtimit i afrohen kontrolleve përfundimtare me shpresën se instalimi është përfundimtar, jo në vazhdim. E njëjta gjë duhet të paguajë për çdo pronar të shtëpisë që kryen punën e rindërtimit. Puna e bërë saktësisht dhe sipas specifikave duhet të jetë ajo që ju kërkoni nga çdo zejtar. Megjithatë, nëse inspektori duhet të urdhërojë një ndryshim ose nëse klienti i shtëpisë kërkon ndryshimin, fakti që puna vazhdon të jetë e arritshme do të lehtësojë zbatimin e këtyre ndryshimeve.