Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Ndertim me qelesa ne dore

Jeni duke kërkuar për një ndërtues shtëpie me çelës në dorë? Ne kemi 24,020 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertim me qelesa ne dore

Keni nevojë për një shërbim në shtëpi me çelësa në dorë? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në përzgjedhjen e tokës, hartimin e një zgjidhjeje të përshtatshme, ofertat e çmimeve, financimin e projektit, aplikimin për leje ndërtimi, prodhimin e shtëpive dhe zbatimin e projektit. Çmimi i një shtëpie të parafabrikuar zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: konsultime shtesë, përfshirje komentesh në dizajn, përdorim të elementeve dhe materialeve premium të ofruara nga një prej specialistëve tanë të 24,020 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Shtëpia kryesore, dizajni dhe ndërtimi në shtëpi Zbatimi i shtëpisë tuaj të ëndrrave është një mundësi unike që ju lejon të dizajnoni dhe të ndërtoni diçka që është vërtet e përshtatur dhe origjinale në çdo drejtim. Si e arrini këtë? Që nga miratimi i propozimit për të siguruar pëlqimin për planifikimin dhe ndërtimin dhe nisjen e një projekti në vend, është e nevojshme të merren parasysh sasinë e punëve. Për fat të mirë, ka mbështetje në formën e një specialisti të dizajnit dhe krijimit që mund të ofrojë pjesët kryesore të projektit tuaj sipas kërkesave tuaja. Mund të jetë çdo gjë nga dizajni dhe shpërndarja e një strukture themelore nëpërmjet sigurisë së pëlqimit dhe ndërtimit të një moje të pafavorshme rezistente ndaj ndihmës së mundshme në transferimin e projektit nga koncepti deri në pikëllim (nga këtu "në çelësin" ). Shtëpia kryesore është mënyra më e lehtë që ju mund të shkoni në ndërtim nëse doni të shmangni komplikime të ndryshme të paparashikueshme dhe kështu të theksoni. Si punon? Thjeshtuar, shtëpia në çelës është një shtëpi e përfunduar ju mund të lëvizni menjëherë. Për të arritur atë, ju do të punoni me dizajnuesit dhe ekspertët për të zhvilluar konceptin e asaj që dëshironi të krijoni dhe të vendosni pikërisht ashtu siç dëshironi të jetoni. Ekipi i arkitektëve, inxhinierëve dhe menaxherëve të projektit mund të krijojnë një paketë bazë strukturore që përmban mure, dysheme, çati dhe elemente të tjera të dizajnit të shtëpisë tuaj duke përfshirë izolimin. Në varësi të furnizuesit, paketa mund të përmbajë elemente të tjera të tilla si bazat, dritaret dhe dyert, përfundon çati, sheathing në natyrë dhe të ngjashme. Nga planifikimi për të lëvizur Ekipi i brendshëm gjithashtu mund të ofrojë një shumëllojshmëri të projektimit, planifikimit dhe rregulloreve të ndërtimit. Në këtë mënyrë, ju do të merrni kontroll të plotë mbi projektimin dhe specifikimin e shtëpisë tuaj të re dhe ju do të jeni në gjendje të mbështeteni në të qenit i besuar me të vërtetë në duart e profesionistëve. Ju mund të sugjeroni një propozim, procesin e ndërtimit dhe menaxhimin e projektit për të lënë të njëjtën gjë, një ekip shumë me përvojë. Prandaj nuk ka rrezik, gracka, kosto shtesë dhe stres të pakëndshëm. Kjo qasje ju lejon të punoni me një kompani që merr përgjegjësinë ekskluzive për dërgimin e ndërtimit tuaj sipas kërkesave tuaja. Cilat janë përparësia kryesore e dizajnit dhe ndërtimit të një çelës? Një ndërtim i tillë është i thjeshtë dhe i përballueshëm. Shumë prej nesh duan të krijojnë shtëpinë e tyre, por ata nuk kanë kohë për menaxhimin e projekteve dhe qarkullimin e konsulentëve, furnizuesve dhe dyqaneve, të cilat mund të zgjasin 40 - 50 orë në javë. Për krahasim, ndërtuesi kryesor ju angazhon për të gjitha vendimet dhe të gjitha pjesët e rëndësishme të projektimit dhe ndërtimit të shtëpisë, saktësisht se si ju përshtatet. Është një kosto e sigurt dhe qasje e kontrolluar me kohë në ndërtimin kur ata janë përgjegjës për ekspertët, por ju keni kontroll të vazhdueshëm mbi ta. Ju nuk keni për të studiuar ndonjë gjë dhe për të parë internetin, për konsultim me ekspertët që ju vetëm duhet të rezervoni 5 - 10 orë në javë. A kufizon opsionet e mia të dizajnit? Çdo gjë në familjen tuaj duhet të projektohet dhe të optimizohet sipas jush dhe nevojave të familjes suaj. Është normale që arkitekti i mirë dhe kompania e ndërtimit do të krijojë një shtëpi që është absolutisht individuale për ju, pa marrë parasysh se çfarë niveli të shërbimit ju zgjidhni. Çdo projekt përshtatet me mënyrën tuaj të jetesës, objektivat mjedisore dhe buxhetin. Motivimi juaj për ndërtimin e ndonjë - pa marrë parasysh nëse vendosni për një jetë luksoze, një shtëpi më të madhe familjare ose jeni në pension që dëshironi në paqe dhe relaksim me stil - mundësi për të hartuar dhe ndërtuar shtëpinë tuaj është motivimi më i lartë. Kjo rrugë ju lejon jo vetëm të vendosni se si do të duket shtëpia juaj ideale, por do t'ju lejojë të arrini diçka që punon si ju dhe familja juaj. Ju mund të zgjidhni çelësin për të zgjedhur se si zile shtëpinë tuaj në shtëpi dhe nga brenda në pajisje, peizazhit, kuzhinë dhe pajisje banjo. Ndërtimi i "Key" ofron mundësi të pafundme, kështu që shtëpia juaj e re mund të veprojë tradicionalisht, moderne, apo edhe futuriste. E gjithë kjo siguron vetëm kontakte me ekipin e brendshëm të ekspertëve nga studimet arkitekturore, inxhinierët dhe menaxherët e projektit. Shtëpia e përfunduar që mund të hyni zakonisht do të përmbajë: - Dizajn konceptual - Zhvillimi i ideve tuaja dhe sigurimi i lejes së ndërtimit, - Dokumentacioni i plotë i rregulloreve të ndërtimit, duke përfshirë vizatimet dhe marrjen e marrëveshjes për të zbatuar, - Lidhjet e rrjetit - Instalimi dhe të gjitha marrëveshjet me kompanitë e furnizimit - Bazat - Propozimi i plotë dhe instalimi i bazës (disa furnizues nuk kanë nevojë të ofrojnë këtë shërbim) - Muret, dyshemetë dhe çati - në kompaninë tonë ne krijojmë një skelet të shtëpisë tuaj duke përdorur një kornizë të lartë të qëndrueshme, të qëndrueshme, - Izolimi - nëse përdoret një kornizë druri, mund të montohet në panelet për të arritur performancën e dëshiruar termike, - Windows dhe dyert - dritare dhe dyer të cilësisë së lartë të cilësisë, me xham nga prodhimi dhe sipas zgjedhjes suaj të ngjyrave, - Mbarimi i çatisë - sipas preferencave tuaja, - Fasada, përfituesit dhe sistemet e kullimit - sheathing në natyrë - tulla, guri, suva, dru apo çfarëdo sipas propozimit tuaj, - Ngrohja dhe furnizimi me ujë - sistemet e ngrohjes që punojnë për burimet e rinovueshme, - Instalimi i plotë - i plotë - Karpenties brendshme - shkallët, railings, plosques, - Kuzhinë dhe banjo - e zgjedhjes suaj (disa furnizues nuk duhet të ofrojnë këtë shërbim) - Piktura, - Rregullimet jashtë rrugës - rregullimet e terrenit të jashtëm, - Testimi, komisionimi dhe dorëzimi - Asambleja e plotë e testeve të pavarura. Çfarë nuk është përfshirë? Kjo varet kryesisht nga kompania që vendosni të bashkëpunoni. Paketat kryesore të zgjidhjes mund të ofrojnë të gjithë komponentët e projektimit dhe ndërtimit të shtëpisë tuaj të re. Megjithatë, për disa kompani, ka dallime, veçanërisht në rastin e kompanive të bazuara jashtë Britanisë së Madhe. Kjo do të thotë që aspektet e projektit ku njohuritë lokale mund të jenë të dobishme, për shembull kur ndërtimi i bazave, ndonjëherë siguron palën e tretë. A është dizajni dhe ndërtimi në çelësin për mua të drejtë? Zgjedhja e opsionit të ndërtimit kyç është i përshtatshëm për ata që duan të mbështeten në mbështetjen dhe njohuritë profesionale. Është gjithashtu ideale për njerëzit që nuk kanë kohë për planifikimin dhe menaxhimin e projekteve të tyre. Ndërtesa kryesore mund të arrijë një shtëpi ëndërr me vendosje në mënyrë të konsiderueshme të shkurtër. Këtu janë disa pyetje themelore që duhet të merren parasysh kur vendosin nëse është një ndërtesë kyçe për ju të drejtë. A jeni të interesuar të ndërtoni gjithçka vetë? Nëse është kështu, ndërtesa kryesore ka të ngjarë të merret në konsideratë. A dëshironi në shtëpi të sugjeruar sipas kërkesave tuaja specifike? Kjo është një nga avantazhet e rëndësishme të zgjedhjes së një ndërtese kyçe. A keni kohë për planifikimin dhe menaxhimin e projektit të ndërtimit? Nëse jo, atëherë ju do t'ju ndihmoni për të kapërcyer një problem potencial kur ndërtoni shtëpinë tuaj të ëndrrave.