Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Ndertim i pishinave

Po kërkoni një ndërtues për të ndërtuar një pishinë? Ne kemi 26,961 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertim i pishinave

Keni nevojë për një shërbim në fushën e ndërtimit të pishinave? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në përgatitjen dhe gërmimin e tokës, ndërtimin e pllakave të themelit, instalimin e parafabrikuara të pishinës ose ndërtimin, instalimin dhe mbushjen e mureve të pishinës. Kostoja e krijimit dhe ndërtimit të një pishine zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: beton, blloqe, petë, të cilat do të ofrohen nga një prej specialistëve tanë të 26,961 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Ndërtesa e pishinës Kush nuk do të donte të kënaqte relaksimin nga pishina për të shijuar nga maji deri në tetor? Kush nuk do të donte të rifreskonte ose të notonte në kundërcurent dhe me ndjenjë të mirë për të punuar më tej, ose të paktën le të zbuloheshin fëmijët? Pishina nuk është më e paarritshme, pasi në të kaluarën, teknologjitë e reja dhe procedurat e thjeshtuara të punës dhe të kuvendit do të lejojnë ndërtimin e pishinës dhe paratë e disponueshme. Pishinat sipas faqes së instalimit ndahet në pjesën e jashtme dhe të brendshme. Pishinat e brendshme janë më të komplikuara dhe kërkojnë një zgjidhje të detajuar të projektit, si dhe autorizimin ose shpalljen e zyrës kompetente të ndërtimit. Megjithatë, është e dobishme që ata të kenë shfrytëzim gjatë gjithë vitit, por disavantazhi është se kostot operative dhe shpenzimet e mirëmbajtjes janë shumë të larta dhe për këtë arsye ndërtimi i pishinave të brendshme nuk është i disponueshëm për shumicën e njerëzve. Projektimi dhe ndërtimi i pishinës së brendshme është i përshtatshëm për t'u besuar në duart e ekspertëve, sepse pa dijeninë e kërkesave të këmbimit të ajrit dhe eliminimi i lagështisë mjedisore mund të shkaktojë probleme të pazgjidhshme në pishinë dhe në të gjithë shtëpinë. Zgjidhja më e përshtatshme është të adresoni projektuesin, për shembull përmes aplikimit tonë dhe ju do të shmangni probleme të mëdha që mund të bëni ndërtimin e padëshiruar. Pishina të jashtme të pashembullta, të cilat janë gjithashtu shumë të përdorura në praktikë. Nga këndvështrimi i ndërtimit dhe mënyrës së modifikimit të ujit, ne do t'ju ofrojmë informacionin bazë për të njohur shërbimin tuaj dhe për të punuar përmes portalit tonë. Ne duhet të vendosim për hyrjen për të na lënë të shkojmë - klorination uji dhe atë dozuar ose manualisht ose automatikisht, - ose ujë, kripë dhe energji elektrike Së pari dëgjoj për mënyrën e të ashtuquajturit. "Ujëra e detit". Çdo gjë bazohet në një proces natyror. Për të pasur një pishinë të bukur dhe të pastër, do t'ju duhet tre përbërës bazë: ujë, kripë dhe energji elektrike. Solinator është një fabrikë e sofistikuar e trajtimit të ujit të pishinës. Funksioni i tij kryesor është dekompozimi i molekulave të kripës së pishinës dhe transformimit të tyre në klorin aktiv. Gjatë këtij procesi prodhohen edhe ozoni dhe oksigjeni që kanë ndikime po aq të favorshme në pastërtinë e ujit. Ky proces i elektrolizës mbron pishinën nga mikroorganizmat përmes dezinfektuesve që lindin për shkak të reagimit elektrokimik. Kështu përdoret kripë pishinë pa solitorë edhe pse lëkura zbut lëkurën dhe ka efekte të demonstrueshme antiseptike, por uji në pishinë nuk dezinfekton. Kripë, si e tillë, nuk dezinfekton efektet. Metoda më e shpeshtë e dezinfektimit të ujit është nga dezinfektuesit me bazë në klor. Sot, dyqanet e rregullta komerciale ofrojnë një gamë të gjerë të kimisë së pishinës. E rëndësishme është vazhdimisht kujdes i ujit, sidomos vlerat e pH, sepse është më e lehtë të kujdeset për ujin rregullisht se si të bëjnë ndërhyrje drastike në rast të plaçkës, e cila reflektohet nga ngjyrosja ose erë e ujit të pishinës. Pishina të jashtme, ose kopshti janë pishina më të përdorura në shtëpitë e familjes, ku vetëm një zonë e vogël e rezervuar për këtë qëllim dhe mund të përmbushë jo vetëm kërkesat funksionale për hapësirën, por edhe plotësimin estetik të arkitekturës së kopshtit të shtëpisë. Kur planifikoni një pishinë kopsht, ne rekomandojmë marrjen parasysh të fakteve të mëposhtme: - Çfarë hapësire kemi në dispozicion, - Nëse pishina mund të mbillet në thellësi ose në nivelin e terrenit, - Lidhshmëria me energjinë, veçanërisht energjinë elektrike dhe ujin, - Buxheti i alokuar për të blerë pishinë kopsht (duke përfshirë instalimin dhe lidhjen). Parametrat bazë që ne duhet të marrim parasysh, është kryesisht një vendim strategjik për të vendosur një pishinë terreni ose ne e vendosim atë si të ngulitur në terren. Para së gjithash, ne duhet të vlerësojmë nëse kemi hapësirë ​​të mjaftueshme, veçanërisht ose në hapësirën e planifikuar, nuk çojnë në shpërndarjen e rrjetit inxhinierik dhe nëse po, nëse është e mundur dhe kryesisht për t'i përkthyer ato. Ne nuk do të harrojmë të mos vlerësojmë jo vetëm shpërndarjen nëntokësore, por edhe të shpërndarjes së energjisë elektrike, sidomos, por edhe ekzistencën e pemëve, këto mund të kenë një avantazh në dukje në mbrojtje gjatë ditëve të verës, por gjithashtu mund të kenë një disavantazh të madh që ndotin pishinë ujë përmes rënies së gjetheve dhe pluhurit që kap. Në mirëmbajtje ndoshta të pamjaftueshme kjo mund të ketë një ndikim fatal në cilësinë dhe pastërtinë e ujit në pishinë, por kryesisht në koston e mbajtjes së pishinës dhe ujit të pishinës. Pishinat sipërfaqësore janë alternativa më e lirë në aftësitë aktuale të tregut komercial për pishina në natyrë. Përkundrazi, disavantazhi është sezonaliteti, dmth afati kohor i përdorimit të tyre. Aktualisht, ka disa opsione për të siguruar pishina sipërfaqësore dhe ofruesit tanë mund të propozojnë mundësi të ndryshme të përshtatshme për hapësirën tuaj dhe gjithashtu t'ju ndihmojnë të instaloni dhe të vendosni në veprim. Vetëm një zonë e drejtë dhe fikse dhe mundësia e lidhjes me rrjetin e energjisë elektrike është e mjaftueshme. Më të shtrenjtë, por alternativë më të përhershme janë pishina të pajisura në terren. Përveç përzgjedhjes së hollësishme dhe të vëmendshme të vendit të depozitave, ne duhet gjithashtu të zgjedhim llojin e pishinës nga perspektiva e bërjes së materialit të saj. Në parim, tre lloje themelore: - Z. Pools. - pishina të fibrave qeramike ose tekstil me fije qelqi - Pools pishinë Stainless Është gjithashtu e nevojshme të zgjidhni një pishinë sipas një mënyre të filtrimit të ujit dhe në parim nga dy opsione. Ose është një pishinë ose skimmer. Skimmer është një nivel i kolektorit të poshtër të lidhur me sistemin overdraft të pishinës. Çdo ujëmbledhës i ujit ka avantazhet e tij, por edhe disavantazhet. Në kushtet tona me më shpesh përdorin pishina skimmer, sepse ata janë rreth 25% më të lirë, por edhe operacioni dhe mirëmbajtja e tyre është më e lehtë. Z. Pools Pishinat e muratorit janë ndërtuar si struktura monolite me beton të përforcuar dhe me izolimin e ujit përkatës. Trajtimi sipërfaqësor mund të bëhet me pllaka qeramike me hije me ngjyra sipas ľubovô. Varianti është i mundur për të shtrirë gjeotekstilet në një beton të tillë dhe filmin e lartë të pishinës së madhe të minut 1.5 mm të trashë. Në ndërtimin e tyre, mund të arrihet forma të ndryshme të dëshiruara, ndërtimin e shkallëve të ndryshme ose inputeve të pishinave, ose thellësi të ndryshme sipas kërkesave specifike të konsumatorëve. Është e nevojshme të mendoni se ku vendosim skimmer ose si ndërtojmë një aeroplan të përmbytjeve. Për pishina të ashpra, është e nevojshme të jesh shumë i saktë dhe i qëndrueshëm në ndërtimin e avionëve dhe slides, sepse rregullimet e mëvonshme janë tashmë shumë të komplikuara. Për pishinat e skimmerit, ne duhet të marrim parasysh vendosjen e ardhshme të pompës dhe filtrimit në mënyrë që këto pajisje të mbrohen nga moti. Pishina qeramike ose tekstil me fije qelqi Trupi privat pishinë është i përshtatur për prodhuesit dhe vendi i ndërtimit është furnizuar. Këtu është instaluar në një hendek të përgatitur para-përgatitur si rregull kur përdorni një vinç. Prandaj është e përshtatshme të mendoni për këtë tashmë në përzgjedhjen e një opinioni. Vendi duhet të jetë i arritshëm nga ky vinç dhe nuk duhet të pengojë ose të ngasin energji elektrike ose lidhjen telefonike. Trupi i pishinës ruhet në një substrate konkrete të barabartë, parametrat e të cilit përcaktojnë prodhuesin në varësi të volumit të ujit dhe kështu peshën e pishinës së mbushur. Pas ruajtjes së pishinës për bazën e përgatitur, kjo është ende e veshur me beton të thatë për të kryer barrën e terrenit pas një kullimi të mundshëm. Në fund, trotuari është instaluar rreth pishinës, qoftë nga betoni ose druri dhe kështu eliminon të veshur me pluhur në pishinë. Në rastin e instalimit të shtrimit qeramik, është shumë e rëndësishme që kjo të bëhet si e kundërta. Një shtesë e përshtatshme për pishinë është gjithashtu një dush kopsht që gjithashtu ndihmon për të zvogëluar pluhurin e veshur në pishinë. Pishina Stainless Steel Procesi i prodhimit dhe montimit të tyre është identik me pikën e mëparshme, diferenca është në peshën e pishinës dhe e cila është më e rëndësishme dhe çmimi i saj është të paktën dy herë më i lartë. Avantazhi është operacioni higjienik dhe më i lehtë për të ruajtur cilësinë e ujit të pishinës. Të gjitha llojet dhe llojet e pishinave të listuara këtu gjithashtu mund të plotësohen nga objektet që përmirësojnë përdorimin e komoditetit, veçanërisht për: - kundërcurent që do të lejojë notim intensiv edhe në pishina të vogla, - Pompë ngrohëse e ngrohjes, e cila mund të zgjasë SHBA për të zgjatur sezonin e notit në kushtet tona nga prilli deri në tetor, - Mbulimi i pishinës mund të na mbrojë nga ndotja, por gjithashtu mund të parandalojë vizitën e padëshiruar në kafshët shtëpiake.