Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Ndertim i gardhit

Po kërkoni një ndërtues për të ndërtuar një gardh? Ne kemi 16,513 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertim i gardhit

Keni nevojë për një shërbim në fushën e ndërtimit të gardheve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në vëzhgimin e zonës, hapjen e vrimave për shtyllat, botonimin, bashkimin e pjesëve të gardhit. Çmimi i instalimit të gardhit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: beton, rrjetë dhe vegla të ofruara nga një prej ndërtuesve tanë 16,513 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Llojet e gardheve
Gardh Gardhe konkrete janë të njohura për qëndrueshmërinë e tyre, densitetin e ulët të mirëmbajtjes, stilin klasik të përjetshëm dhe nivelet e larta të privatësisë që ofrojnë. Zoti gardh Ju mund të rregulloje stilin e gardhit të muratorit ose mund të ndërtoni një gardh që do të bashkojë në mënyrë të dukshme pronën tuaj me ngjitur. Xham Fencing qelqi përdoret zakonisht për pishina dhe ballkone. Gardh Karakteristikat janë të njohura për përballueshmërinë e tyre. Ato janë bërë me rrjetë teli që mbështetet nga postimet metalike në intervale të rregullta. Gardh druri Ashtu si një gardh me tulla, gardh prej druri mund të përshtatet me shtëpinë tuaj. Gardhe prej druri përmes paraqitjes së tyre përfundon një ndjenjë të këndshme të kopshtit komod.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse kërkimi për gardhe në Wilio?
A keni nevojë për të ndërtuar një gardh të ri ose për të rregulluar një gardh tashmë ekzistues? Gardhe mbrojnë jo vetëm privatësinë tuaj, fëmijët dhe kafshët shtëpiake, por edhe pronën tuaj. Nëse keni nevojë për të ndërtuar një gardh metalik, gardhin e lëkurës, një gardh me tulla, një gardh konkrete, një gardh prej druri, një gardh plastike, ose një gardi i mbrojtjes do t'ju ndihmojë të gjeni atë ekspert të vërtetë që mund ta bëjë këtë. Një ekspert me përvojë do të përdorë materialet dhe pajisjet e duhura dhe të kujdeset për një rezultat cilësor për çmimin më të mirë. Nëse keni nevojë të ndërtoni një gardh ose riparoni një gardh ekzistues, Wilio do t'ju gjejë ekspertët më të mirë të rrethimit në lagjen tuaj.
A duhet të ndërtoj një gardh të ri ose të riparoj një gardh ekzistues?
Kjo varet nga gjendja aktuale e gardhit, nga të qenit i vjetër, nga materialet dhe buxhetin e disponueshëm që keni në dispozicion. Në mënyrë tipike, ju mund të merrni më shumë kohë në këmbim ose korrigjim të pjesëve të prishura para se të ndërtoni një gardh të ri. Epo, nëse masoneria ose gardhin e betonit është e paqëndrueshme dhe e tilting, nëse druri është rrëzuar dhe prishur, ose gardhit metalik është plotësisht i ndryshkur, ka pasur kohë për të re.
Pse duhet t'u drejtohem profesionistëve për të ndërtuar një gardh?
Nëse përdorni ekspertin e shërbimeve për të ndërtuar gardhet, do të jeni të sigurtë se skermi do të ndërtohet në një nivel profesional. Mundohuni të ndërtoni një gardh pa mjete, pajisje ose njohuri të përshtatshme mund të çojnë në një gardh të ndërtuar keq që mund të jetë e rrezikshme ose nuk do të duket estetikisht.
Sa është skermë?
Çmimi i gardhit do të ndryshojë në varësi të llojit të gardhit që zgjidhni për të hequr gardhin e vjetër, nga lloji i gardhit, gjatësia e gardhit nëse është e nevojshme porta dhe pajisje të tjera.
Si mund ta di nëse furnizuesi im ka një përvojë të duhur?
Eksperti i Vërtetë i Vërtetë i aftë do të jetë i gatshëm t'i përgjigjet çdo pyetjeje që ju intereson dhe do t'ju mësojë me mundësi të ndryshme rrethuese që ekzistojnë.
Sa kohë do të zgjasë komplotin tim të ri?
Gardhe prej druri zakonisht zgjasin 10 deri në 12 vjet, gardhit me tulla zgjat rreth 50 vjet dhe gardhe gabion mund të durojnë 100 vjet. Sigurisht, fenomenet natyrore të tilla si përmbytjet, degët në rënie të pemëve, përmbytjet dhe stuhitë mund të shkaktojnë dëme, kështu që do të duhet të riparojnë gardhin. Mirëmbajtja dhe kujdesi i rregullt mund të zgjasë jetën tuaj të gardhit.
Cila lloj gardhi është më e mira?
Çfarë lloji i gardhit është më i përshtatshëm për pronën tuaj varet nga buxheti juaj, sa është një gardh që konsumon mirëmbajtje, nga fakti që keni kafshë ose qen që ju duhet për të parandaluar ikjen dhe nëse preferoni gardhin përmes të cilit është e dukshme ose duan të kenë privatësinë. Opsioni më i preferuar është zakonisht gardhe prej druri, por gardhet metalike kanë tendencë të jenë më pak mirëmbajtje dhe janë më të qëndrueshme.
Sa kohë do të marrë një sërë gardh?
Si do të ndodhë edhe nga materiali i përzgjedhur, gjatësia e gardhit, do të bëhet vështirësia e terrenit dhe faktorëve të tjerë. Megjithatë, është kryesisht 3 deri në 5 ditë, duke përfshirë heqjen e gardhit të vjetër, përgatitjen dhe instalimin e një gardhit të ri. Disa lloje gardh janë instaluar më shpejt se të tjerët.
A duhet të jetë një terren horizontal ose i pista?
Kur ndërtimi i një gardh në terren të pabarabartë është një mundësi për të parë terrenin e tokës. Në këtë metodë, është e përshtatshme për shpatin e tokës në vend pak dhe jo.
Si mund ta gjej atë që gardhi është më e mira për mua?
Ka lloje të ndryshme të gardheve që përputhen me nevojat e ndryshme. Disa gardhe ofrojnë një nivel më të lartë të sigurisë, të tjerët ofrojnë më shumë privatësi. Eksperti i gardhit do të jetë në gjendje të tregojë përfitimet dhe disavantazhet e llojeve të ndryshme të gardheve
Çfarë përfshin ndërtimin ose korrigjimin e një gardhit?
Si është riparimi i gardhit?
Riparimi i gardhit ndryshon në varësi të llojit të skermës dhe shkallës së dëmit - eksperti i riparimit të gardhit duhet të vlerësojë situatën në vend dhe t'ju japë rekomandime. Por nëse keni nevojë të ndërtoni një gardh të ri, projekti kryhet më së shumti si më poshtë:
Zgjedhjen e një gardh
Hapi i parë kur ndërtimi i një gardh qëndron në një vendim për një material të caktuar. Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë gardhi ju duhet të zgjidhni, kërkoni një ekspert për t'ju ndihmuar të zgjidhni dhe të urdhëroni gardhin tuaj më të përshtatshëm për tokën tuaj. Mos harroni fqinjët tuaj. Ju do t'i mbani fqinjët tuaj para se të ndërtoni një gardh.
Përgatitja për ndërtimin e një gardh
Instalimi i skermës fillon përgatitjet. Këto përfshijnë matjen dhe përcaktimin e zonës së gardhit, sigurimi se skerma është e vendosur në kufirin e tokës, duke hequr pemët dhe pengesat e tjera. Pas matjes së skermës, hapjet për kolonat e qosheve, të mesme dhe të portës duhet të fillojnë.
Ndërtimi i gardhit
Përdorimi i përzierjes së betonit të shpejtë të ngjyrës, skajet, këndet dhe kolonat e portës janë vendosur. Është e nevojshme të kontrolloni nëse kolonat janë lënë drejt nëse ato janë të përqendruara në vijën e gardhit dhe nëse ato janë në lartësinë e duhur. Pastaj instalon ose fshin pjesën tjetër të skermës midis kolonave. Së fundi, porta është e instaluar dhe kontrollon se është hapur dhe mbyllur pa probleme.
Këshilla dhe Këshilla
Caktimi i mirë është baza Korrigjimi i gardhit ndryshon në varësi të llojit të skermës dhe shkallës së dëmit. Nëse është një strukturë gardh, është e rëndësishme të keni një lloj të caktuar të gardhit dhe si dhe dimensionet e tokës. Shkruani për të futur përshkrimin më të saktë të detyrës për të kuptuar saktësisht se çfarë është ideja juaj. Kontrolloni për realizim Për të qenë të sigurt që të gjitha punët janë bërë të cilësisë, kontrolloni punën gjatë kursit të saj, si dhe pasi ta përfundoni atë. Buxheti dhe koha Mos harroni të shtoni kërkesat tuaja për përfundimin e zbatimit. Nëse keni një buxhet të caktuar që duhet të ndiqet, ju lutem vini re se ofruesi i shërbimit është tashmë në fillim.
DemonstrimDemonstratat e realizimeve të ofruesve tanë
Ndertim i gardhit
Drin  G.
Ndertim i gardhit
Driton D.
Ndertim i gardhit
Asti K.
Ndertim i gardhit
Erion  V.
Ndertim i gardhit
Dalmat J.
Ndertim i gardhit
 Altin Z.