Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Ndertim dhe prodhim shkallesh

Po kërkoni një ndërtues për të ndërtuar dhe prodhuar shkallë? Ne kemi 22,269 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertim dhe prodhim shkallesh

Keni nevojë për shërbim në fushën e ndërtimit dhe prodhimit të shkallëve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në fokusin, prodhimin dhe instalimin e shkallëve. Kostoja e krijimit dhe instalimit të një shkalle zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: kostot e transportit, punën e montimit dhe shërbimin pas garancisë të ofruar nga një prej marangozëve tanë 22,269 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Pse kërko master për të ndërtuar një shkallë në Wilio? Me një gamë të gjerë të kampionëve të specializuar në prodhimin e shkallëve, ju mund të zgjidhni ekspertin e vërtetë për ju në Wilio. Nëse përparësia juaj është çmim i ulët, shkalla e prodhimit dhe shpërndarja ose përdorimi i materialeve premium, duke gjetur këtë kampion ideal ju mund të filloni menjëherë. Nevoja për të siguruar materiale për të ndërtuar një shkallë? Jo. By default, mjeshtri do të sigurojë të gjitha materialet dhe mjetet e nevojshme vetë. Në rastin e ndërtimit të një shkalle të brendshme prej druri, pjesët individuale duhet të bëhen nga Stollar. Në rastin e shkallëve të betonit ose gurit në pjesën e jashtme, ajo gjithashtu fiton të gjithë vetë materialin, pavarësisht nëse është një bllok, bllokim i bllokimit ose material betoni. Cilat janë llojet e shkallëve me anë të prirjes? Pjerrësia e shkallëve është e ndarë në pesë grupe bazë sipas armëve të shkallëve. Këto me prirjen më të ulët nga 10 ° deri në 20 ° quhen rampa. Shkallët më të larta vlerësohen gradualisht. Për më tepër, është një shkallë pak, e zakonshme, e pjerrët ose shkallët që i përkasin më të zymtë, dmth 45 ° në 58 ° dhe një lartësi prej 200 deri 250 mm. Ndërtesa e jashtme e shkallëve (betoni) Përgatitja e terrenit Në fillim është e nevojshme për të përgatitur pjerrësinë në mënyrë që thellësia e gërmimit të jetë të paktën 15 cm dhe trashësia e krahut të qëndrueshëm të paktën 10 cm. Hapi i mëposhtëm është të thuash sprinkles shtruar nga thyerja e gurit, betonit ose tullave. Në hapin e parë, është gjithmonë e rekomanduar për të goditur 10 cm më shumë tokë për të ndërtuar një bazë më të fortë. Borxh. Së pari, është e nevojshme për të hedhur pllakën gjatësore në një shpat të paracaktuar, por të paktën 10 cm pingul në pjerrësinë e krahut të shkallëve në pikën më të ulët. Nëse bordi është shumë i ngushtë, rekomandohet lidhja e dy bordeve që do të bashkohen nga jashtë shkallëve. Më pas, Bordi duhet të përforcohet duke vidhosur këmbët të paktën tre vende - në fillim, në fund dhe në mes. Në të njëjtën mënyrë, pjata e dytë e formimit është e pajisur me të njëjtën gjerësi të hapit dhe prirjes si në pjatën e parë. Mos harroni se është e nevojshme për të gjitha këto aktivitete! Nëse të gjitha hapat e mëparshëm janë kryer në mënyrë korrekte, ai ndjek zvarritjen me tela. Pas tërheqjes së formularit të ndjekur nga një lidhje një shtresë e vogël e përforcimit agregat dhe çelik. Bordet vertikale të dechunitnition duhet të jenë pikërisht aq të larta sa duhet të jenë shkallët individuale. Derdhja e betonit Përzierja ideale e derdhjes së shkallëve është përcaktuar në raportin 1 kovë të çimentos, 4 kova të agregateve dhe një kovë gjysmë uji. Në rast se nuk keni një mikser, me siguri ju e siguroni atë. Nëse nuk e dini se ku dhe si, ju mund të kërkoni për ofruesit e pajisjeve të ndërtimit direkt në Wilio dhe ju mund të filloni beton. Mbushja e shkallëve është e rekomanduar për të filluar gjithmonë nga shkallët e poshtme. Më pas, shkallët individuale do të zbuten me ndihmën e litarit prej druri për të shmangur shmangur flluskat e ajrit dhe shpatullën në mënyrë kompakte. Çdo shkallë duhet të shfaroset në aeroplan ose në një pjerrësi të lehtë jashtë. Depresion Edhe nëse betoni arrin forcën e deklaruar pas disa ditësh, duke lënë formularin të qëndrojë për një minimum prej 1 javë. Sidomos në periudhën e vjeshtës dhe pranverës. Asgjë nuk ndodh kur shkallët spërkat me ujë me ujë, sepse çarje mund të lindin në betonin me ngjyrë të shpejtë. Pas deportimit, edhe disa ditë duhet të rrisin kujdesin në buzë të shkallëve dhe të mos i ngarkojnë ato. Ndërtimi i shkallëve të brendshme (druri) Fokus dhe sugjerim Hapi i parë në prodhimin e një shkalle të brendshme prej druri është fokusi i vendit në të cilin do të vendosen shkallët. Meqenëse ka një hapësirë ​​në çdo objekt të kufizuar ndryshe, të gjithë faktorët që ndikojnë në formë dhe madhësi duhet të merren parasysh. Prandaj, është e nevojshme për të vlerësuar mirë nëse është një zgjidhje ideale e shumë krahëve, mulliri ose shkallët spirale. Pas krijimit të një propozimi, më vonë është e mundur të prodhohen pjesë individuale në formën dhe madhësinë e dëshiruar. Ju mund të gjeni një numër të mjeshtrave që prodhojnë shkallë të qepur prej druri, duke ofruar shërbime shtesë të tilla si fokusimi, shërbimi ose vizualizimi 3D. Prodhimi i pjesëve individuale prej druri Bazuar në fokus dhe propozim, pastaj vlerësohet nga cilat pjesë do të jenë një shkallë e prodhuar. By default, një anash druri që kapin muret janë prodhuar. Pas prodhimit të hapave individual prej druri. E fundit por jo më pak e rëndësishme, është bërë një kangjella, e cila është e përbërë nga doreza dhe pllaka tërthore ose shufra ose prej druri, aktrime metalike ose materiale të tjera. Instalim Gjithmonë fillon me anash druri kur mblidhen. Sidewalls janë të bashkangjitur drejtpërdrejt në mur në atë vida të caktuara në mënyrë që ata janë rezistente ndaj ngarkesës së madhe. Më pas, hapat e shkallëve janë ngritur nga fundi në fund, në mënyrë që ata të kapen drejtpërdrejt nga anash të montuar. Në një kohë kur shkallët janë montuar mund të fillojë me instalimin e kangjellave. Së pari, shtyllat e kangjella, të paktën në dy vende - në pjesën e poshtme dhe në krye. Tre dhe më shumë shtylla përdoren në shumicën e rasteve. Shtylla në këtë mënyrë të përgatitur është grinded nga parajsa, më poshtë që më vonë futur pllaka tërthore, shufra ose mbushje qelqi. Zgjidhje moderne dhe të arsyeshme Shkallët e ekzekutuara Në rast se jeni të interesuar për një dizajn modern dhe nuk keni frikë të dalloni, zgjedhja e mirë mund të kryhet nga shkallët. Shfaqja e shkallëve levitëse që kapen vetëm në mur është lehtësisht dhe ju lejon të ndriçoni hapësirën e subschhodis. Përdorni hapësirën nën shkallët Jo vetëm në shtëpitë e vogla është çdo metër katror i rrallë. Hapësira e lirë nën shkallët mund të përdoren në shumë raste dhe të marrë diçka shtesë. Çfarë magazinimi i këpucëve si këpucë apo biblioteka e ndërtuar? Mundësia është shumë. Mjafton të kesh një fantazi dhe arkitekt ose dizajner të mirë që vetëm të gjesh Wilio. Vetëm nëse futni kërkesën e lirë dhe profesionistët do t'ju dërgojnë menunë brenda pak minutash. Trendi i të tashmes Hitja e fundit e shkallëve është një kombinim i shkallëve prej druri nga muret e ngurta dhe thjesht të bardha, respektivisht. kangjella masive. Një dizajn i tillë vepron elegante dhe me lehtësi. Siç thotë, në thjeshtësi ka një bukuri dhe kjo kombinim i përjetshëm nuk është aspak asgjë. Llojet e shkallëve sipas strukturës Mlynári Kjo shkallë është specifike me një shkallë rrotulluese. Ata marrin shumë pak hapësirë ​​me strukturën e tyre, kështu që ata janë të përshtatshëm për hapësira të vogla. Më shpesh ata përdoren për një vilë, të tilla si futja e papafingo ose tarraca. Dy krahë. Në këtë lloj shkallësh, shkallët ndahen në dy pjesë dhe në këmbë është shumë më e rehatshme, më funksionale dhe më e sigurt. By default, ky lloj shkallësh përdoren në banesa me një plan të katit të madh dhe në ndër-kate që kanë dritare dhe dyer në dhoma të tjera. Shkallët spirale Ky lloj është një nga të ashtuquajturat shkallët Krivočiře që zakonisht zënë hapësirë ​​shumë të vogël në krahasim me llojet e tjera. Vepron në mënyrë elegante, të ajrosur dhe duke përdorur lokalet rezidenciale ose përfaqësuese. Relativisht shpesh shkallët spirale përdoren gjithashtu si një rrugë e komunikimit ose ikjes së komunikimit. Shkallët spirale Kjo është në thelb një tjetër variacion i shkallëve Krivočare. Sipas formës, emri i tyre ishte një spirale. Zakonisht quhet një shkallë që nxit mbi 360 gradë rreth boshtit tuaj, por nuk mund të jetë një rregull. Starie Design Në propozimin e shkallëve, ajo bazohet kryesisht në kërkesat funksionale. Dimensionet e dëshiruara preken nga lloji i ndërtesës, operimit, por edhe nga kërkesat arkitektonike. Në rastin e ndërtesave të reja, dizajni i shkallëve është shumë më i lehtë se rindërtimi ku është një hapësirë ​​e kufizuar e shkallës së elementit. Parakushti bazë për dizajnin e duhur të shkallëve është të nxjerrë formën e saj. Lartësia optimale e hapit përcaktohet në rangun prej 15 deri 18 cm sipas parazgjedhjes. Gjerësia e gradave është normalisht rreth 30 cm. Prirja normale e krahut të hapit është midis 25 ° në 35 ° (që korrespondon me një nivel prej 15 deri 18 cm). Gjerësia e shpatullave është të paktën 90 cm në shtëpitë e familjes, por është një gjerësi më e përshtatshme është 100 cm. Designators dhe arkitektët ju mund të gjeni Wilio me këtë përvojë të pasur përvojë. Prandaj, mos hezitoni dhe zgjidhni ekspertin e duhur sot për Wilio.