Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Ndertim

Jeni ne kerkim te nje ndertuesi per punime ndertimi? Ne kemi 28,837 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,337 profesionistë të regjistruar

85,373 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Ndertim

Keni nevojë për shërbim në fushën e punimeve të ndërtimit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në punimet e rindërtimit, prishjes dhe muraturës, dhënien me qira të makinerive të ndërtimit. Çmimi i punës së kërkuar për ndërtim zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: shtrimi i dyshemeve, suva dhe mistria, piktura, punime kartoni gipsi, tjegulla, heqja e mbetjeve të ndërtimit, të cilat do të ofrohen nga një prej ndërtuesve tanë 28,837 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet

32,337 profesionistë të regjistruar

85,373 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Pyetjet e bëra shpesh

Pse Gjeni Ndërtim / Ndërtues Via Wilio?
Një shitës / strukturë e kualifikuar e ndërtimit është thelbësore për çdo projekt të ri të ndërtimit në shtëpinë ose zyrën tuaj. Ndërtesat punojnë me mjete dhe instalime të ndryshme për ndërtimin, instalimin ose rinovimin e pajisjeve rreth hapësirave të brendshme ose të jashtme të jetesës. Me një strukturë lokale profesionale ju mund të jeni i sigurt që ju të merrni ndihmën e duhur në kohën e duhur dhe me një rezultat të madh. Nëse planifikoni një projekt të madh ose të vogël, Wilio ka një ndërtues me përvojë në lagjen tuaj që mund t'ju ndihmojë. Thjesht shkruani rolin tuaj në Wilio, ju do të kontaktoni ndërtesat tuaja lokale, dhe pastaj zgjidhni ndërtuesin më të mirë që puna do t'ju kuptojë.
Çfarë bëjnë ndërtesat?
Në varësi të përvojës dhe kualifikimeve të tyre mund të ofrojë planifikim profesional, mbikëqyrjen e ndërtimit dhe zbatimin e punës brenda projekteve të ndryshme të ndërtimit në varësi të përvojës dhe kualifikimeve të tyre. Shumë ndërtues ndihmojnë në ndërtimin ose rinovimin e shtëpive, ndërsa të tjerët përqendrohen në ndërtesat e jashtme të tilla si strehëzat, tarraca dhe driveda, ose fasadat.
A duhet të ketë një kartë apo licencë?
Shumica e ndërtuesve kanë përfunduar mësimin me praktikën në këtë fushë; Megjithatë, nuk është një kusht për ndërtesën. Shkolla e mesme dhe ndërtimi i universitetit është i nevojshëm për disa profesione të përzgjedhura strukturore si ndërtimi kryesor ose projektuesi. Karta më e mirë e biznesit janë referencat e punëve të mëparshme të ndërtimit / punimeve. Kur merreni me punën e ndërtimit përmes Wilio, mbijetoni në punëtorët e kërkesës.
Shërbime

Çfarë përfshin shërbimet e ndërtimit?
Shumica e ndërtuesve kanë përvojë me punën (zbatimin) e llojeve të ndryshme të projekteve, duke përdorur mjete dhe materiale, edhe pse disa specializohen në sigurimin e një lloji të caktuar të punës ndërtimore ose llojit të ndërtesave. Shërbimet më të zakonshme të ndërtimit përfshijnë:
Ndërtesa të reja dhe rinovime
Nëse jeni duke planifikuar një prodhim ose rinovim të ri në një hapësirë ​​ekzistuese për të zhvilluar plane dhe zbatimin e tyre në praktikë ju do të duhet një ndërtesë profesionale. Në fillim të çdo projekti të ndërtimit më të madh, ekziston një dokumentacion projekti i ndërtesës që përcakton se çfarë dhe çfarë materiali duhet të ndërtohet. Dizajni përfshin objekte të tërheqjes dhe planeve në shkallë me detaje që pastaj do të lehtësojnë zbatimin e projektit të ndërtimit. Llojet më të njohura të renovimeve dhe projekteve të instalimit përfshijnë rinovimet e kuzhinës, banjën dhe ndryshimin e zgjidhjeve të disponueshme të shtëpisë. Nëse keni nevojë për prishje (puna e prishjes), ndërtesa juaj mund t'ju ndihmojë të organizoni punë dhe të mbikëqyrë procesin para fillimit të ndërtesës ose rinovimit. Struktura juaj do të pasohet nga planet për urdhërimin, matjen dhe instalimin e të gjitha materialeve dhe do të bashkëpunojë me furnizuesit e tjerë (strukturat) për të përpiluar dhe përfunduar projektin.
Ndërtesa të jashtme
Dëshironi të zbukuroni mjedisin tuaj në natyrë, të ndërtoni një strehë apo kopsht dimëror? Ndërtuesit mund të ndihmojnë me projekte të jashtme të ndërtimit të tilla si instalimi i strehimit, instalimi i pishinave të belveder ose edhe pishina të gjetura. Ata gjithashtu mund të ndihmojnë me instalimin e tarracave ose pergola. Furnizuesi juaj i ndërtimit mund të ndihmojë me të gjitha proceset, nga dizajni, përzgjedhja dhe urdhërimi i materialeve në beton dhe instalim dhe struktura. Së fundi, ju mund të rregulloni hollësitë dhe dizajnin e jashtëm të tilla si suva ose fasadë. Ndërtuesit me përvojë do të vlerësojnë detajet siç janë rregullat lokale, rregulloret dhe specifikat për të siguruar që ndërtesa juaj të plotësojë të gjitha kriteret e nevojshme dhe do të shërbejë siç duhet qëllimin tuaj.
Driveways
A keni nevojë për të ndërtuar një rrugë hyrëse? Ndërtesa juaj mund t'ju ndihmojë të ndërtoni një rrugë me pemë të re nga betoni, nga shtrimi i shtrimit ose riparoni një sipërfaqe ekzistuese të rrugës së rrugës. Para se të urdhëroni materialet e nevojshme, ju do të rekomandoni materialet më të mira aksesore për të marrë dizajnin dhe funksionalitetin e dëshiruar. Përgatitni një sipërfaqe të ekuilibruar, një tokë e kompaktuar nën rrugën, skajet e pivot të rrugës, prodhojnë ose renditen sipërfaqe betoni dhe betoni për të zbutur dhe derdhur. Ndërtesa do të presë për disa javë, ndërsa konkrete plotësisht shëron dhe pastaj ajo do të bëjë një fund përfundimtar.
Demonstrim

Demonstratat e realizimeve të ofruesve tanë

Muratim, murator
Lefter  K.
Muratim, murator
Atifete F.
Muratim, murator
Ahmet E.
Muratim, murator
Ilir L.
Muratim, murator
James N.
Muratim, murator
Lorik Y.