Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Ndertese e re

Po kërkoni një ndërtues për një ndërtesë të re? Ne kemi 25,900 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Ndertese e re

Keni nevojë për një shërbim në fushën e ndërtimeve të reja? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në projektim, vizualizim, këshillim për zgjidhje, përgatitje themeli, ndërtim shtëpie. Çmimi i pasurive të paluajtshme të sapondërtuara zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë detaje rreth shërbimeve: leja e ndërtimit, certifikata e energjisë, transporti dhe kostot e rrjetit të ofruara nga një prej ndërtuesve tanë 25,900 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Pyetjet e bëra shpesh Pse të kërkoni për ndërtesa të reja në Wilio? Ndërtimi i një shtëpie të re nga themelimi është një proces sfidues i përbërë nga shumë faza. Shumica e tyre kërkojnë punë profesionale. Për të siguruar që çdo gjë në shtëpinë tuaj do të jetë funksionale dhe në përputhje me rregulloret dhe standardet e fundit kërkojnë ekspertë në Wilio. Ju kurseni kohë, para dhe probleme me autoritetet. Kështu, si dhe vepra të tjera, madje edhe me ndërtesë të re, ekspertët e adresimit do të nënkuptojnë përfundimin më të shpejtë të ndërtesave të reja pa fillestar dhe natyrisht këshilla të mira që kanë ndërtime me përvojë. Mos hezitoni të kërkoni për ndërtesa të reja përmes Wilio, merrni kuotime nga ndërtuesit e shumëfishtë dhe zgjidhni atë që ju përshtatet më së shumti. Çfarë pune keni nevojë për një ndërtesë të re? Ndërtesa e re përfshin të gjithë kompleksin e veprave të ndryshme. Fazat individuale ndjekin veten dhe duhet të planifikohen të jenë në përputhje me procedurat logjike dhe teknologjike. Ne do të përpiqemi t'ju njohim me më themelore - në rendin që përdoret në praktikë. Ndërsa realizimi i ndërtesave të reja, jo të gjitha veprimet sigurojnë një ekspert, kompani ose mjeshtër. Përjashtimet janë situata kur e leni ndërtesën e re të kuptojë "në çelësin". Në këtë rast, ju nuk keni kujdes për asgjë dhe pas fazës fillestare të përzgjedhjes së projektit, materialeve, ngjyrave dhe të ngjashme. Ju jeni të drejtpërdrejtë për të re. Vendi është i përgatitur për fillimin. Janë zbatuar gërmime të ndryshme, vizionet ose eksportet. Fondacioni konkret është i përgatitur dhe është i izoluar. Më pas, një ndërtim i trashë është ndërtuar - nga tulla, blloqe ose dru. Shtëpia pastaj do të instalojë çatinë së bashku me mbulesën. Pas përfundimit, instalimeve të ngrohjes, energjisë elektrike, ujit, gazit, internetit dhe kështu me radhë brenda. Kati është derdhur në dysheme dhe llaçët janë bërë në muret, dritaret dhe dyert e hyrjes janë montuar. Pllaka, asfaltim, katet janë hedhur në dhoma individuale. Sanitar është instaluar, shtëpia është e lidhur me rrjetet inxhinierike. Në fazat e fundit, është vendosur mobilje, detajet në çdo dhomë janë të sintonizuar. Një tjetër punë shërbyese është bërë jashtë ku është e izoluar e gjithë shtëpia, ulluqet janë instaluar, horizonte. Trotuaret e betonit, tarraca, vendos trotuarin në natyrë, shtrimin e trotuarit, rrugë me pemë dhe gardh. Materiale tipike Třehla. Materiali më i përdorur gjerësisht në historinë njerëzore. Sot ka shumë lloje të tullave. Ne dallojmë tulla të përshtatshme për murature (strukturë të trashë) dhe pastaj tulla dekorative. Ato janë bërë nga materiale dhe aditivë të ndryshëm, janë ngjyra dhe textures të ndryshme. Tulla të djegura karakterizohen nga jeta e tyre e gjatë. Një disavantazh më i vogël është puna në ndërtimin e mureve dhe ndarjeve në ndërtesat e reja. Fabrikë Është një madhësi më e madhe si një tullë, prandaj përparësia e saj kryesore është shpejtësia me të cilën ju arrini qëllimin tuaj kur ndërtoni. Blloqet moderne kanë vetitë e shkëlqyera izoluese termike. Nuk është e nevojshme të izoloni polistiren kur përdorni llojet e lëkurës. Izolim kartoni Përdoret për punë të ndryshme izoluese. Para përdorimit, është e nevojshme për të hequr atë dhe pastaj të aplikoni në desktop. Izolimi i tillë është furnizuar më shpesh në rrotullon, ka ngjyrë tipike të zezë (asfalt) ose ngjyrë gri. Një disavantazh më i vogël kërkohet të punojë me zjarr. Avantazhi i madh është 100% mbrojtje me lagështirë - prandaj përdoret kryesisht në izolimin e sipërfaqeve të mëdha të betonit. Konkret Shpikje e romakëve të lashtë. Ju do të merrni beton sot duke urdhëruar dhe importuar direkt në vend. Përdorimi është shumë i gjerë. Ne bazat e betonit, tarraca, postimet, përkthimet mbi dritaret dhe dyert, tavanet, trotuaret dhe driveways. Ne e njohim betonin dhe zhvlerësojmë dhe e përdorim, për shembull, në garazh. Falë shumë përdorime konkrete ka shumë lloje që ndryshojnë me pronat e tyre. Duke ofruar shtimin, ne mund të sigurojmë rezistencë ndaj soliam ose të ndryshojmë ngjyrën e saj. Sa kohë duhet një ndërtesë e re? Gjatësia e ndërtesës së re varet nga shumë faktorë. Ndërtesat më të thjeshta mund të përfundojnë brenda muajve - shqetësimet sidomos. Projektet më të mëdha duhet të plotësojnë më shumë kohë. Kjo është kryesisht për shkak të procedurave teknologjike që duhet të ndiqen. Një faktor mund të jetë gjithashtu një mot i pafat. Ndërtimi i strukturës së trashë është mjaft i shpejtë - mund të trajtohet në disa muaj. Përfundimi total kërkon një minimum prej një viti kalendarik. Si mund të gjej profesionistë të cilësisë për ndërtesat e reja? Gjeni një ndërtues të dobishëm në zonën tuaj është e thjeshtë. Vetëm të hyni në kërkesë. Wilio pastaj informon ekspertët të cilët janë të vendosur në vendndodhjen tuaj kanë aftësitë e nevojshme dhe të dinë punën për të kryer kohën e kërkuar. Pastaj vetëm të mjaftueshme për të zgjedhur nga menyja që merrni. Me Wilio ju keni siguruar që ju të merrni shërbime cilësore me një çmim të arsyeshëm. Për cilësinë e ndërtuesve individualë mund të binden duke parë vlerësimin e klientëve dhe rishikimet e tyre. Ju paguani vetëm për shërbimin e kryer dhe pas përfundimit të tij. A i jap materiale dhe pajisje në një ndërtesë të re? Në parim, mund të thuash se nuk duhet të furnizosh ose të materializosh ose të vetat. Nëse Mbretëria dëshiron të kursejë disa fonde, është materiale të mira për të marrë përpjekjet e tyre dhe nuk mbështeten në ndërtuesit. Nëse keni mundësi të mira për të marrë materiale për të ndërtuar më të lirë, ju me siguri e përdorni këtë. Pajisjet nuk kanë nevojë për pothuajse asnjë - ata duhet të importojnë një profesionist të veçantë për të ndërtuar gjithçka. Por është mirë të blini gradualisht mjetet themelore që përdorni për punën ndihmëse. Mos kini frikë të zgjeroni gradualisht sasinë e pajisjeve dhe mjeteve të veta - ju patjetër do ta përdorni atë më vonë kur jeni duke u kujdesur për ndërtesën e re ose rregullimet e mëvonshme. Sa është një ndërtesë e re? Çmimi i ndërtesave të reja varet nga shumë faktorë. Tashmë në fillim, është e nevojshme të llogarisim në çmimin e tokës, me një çmim të projektit dhe të llogarisë kostot që lidhen me blerjen e autorizimit dhe dokumenteve të tjera. Vetëm pas këtyre shpenzimeve të hyrjes, ju jeni duke pritur për të financuar vetë ndërtimin. Sipas madhësisë, kompleksitetit dhe teknologjive, çmimi i ndërtesave të reja mund të shkojnë nga 70,000 - 200,000 euro. Ky është çmimi për ndërtim, shtoni kosto shtesë për pajisje, për të redaktuar rrethinën e shtëpisë, ndërtimin e gardheve, driveways, tarraca dhe kështu me radhë. Në fund të fundit, ndërtesa e re do t'ju kushtojë 120,000 euro. Ne nuk përfshijmë kufirin e sipërm, ka mundësi të pafundme. Punë tipike Puna e tokës. Gjeodet. Arkitekt. Lidhjet me rrjetet inxhinierike. Punë murature. Fasadat në shtëpi, izolim. Gates Gates. Klampiar, strencher. Elektricist. Kondicioner. Ngrohje. Instalimi i pllakës. Gaz. Kuvendi i derës. Instalimi i dritareve. Gardhe dhe porta. Poter. Vendosja e trotuarit dhe pllakave. Shërim. Ndërtimi i tarracës. Tryezë. I papërshkueshëm nga uji, hidraulik. Procedura e punës Ndërtimi në vetvete fillon me përgatitjen e tokës. Siç është e nevojshme, terreni është i barabartë, futja ose anasjelltas duhet të kryhet eksporti i lëndës së tepërt. Punimet e përmendura zbatohen vetëm nga makinat. Në fazën e ardhshme, shirita bazë janë të ujitur në gropën e përgatitur të betonit dhe pllakat e betonit është përgatitur betoni i mëtejshëm - baza e ndërtesës së re është përfunduar. Para përfundimit të pllakës së betonit, duhet të përgatiten të gjitha rrjetet inxhinierike: tubat e ujërave të zeza, lidhja e ujit, gazi dhe energjia elektrike. Kur lidhjet (inputet dhe rezultatet e tyre nga shtëpia) janë përfunduar, kryhet një ndërtim i trashë. Sipas materialit, blloqet janë vendosur, tulla ose panele malore. Në këtë fazë ata lindin në shtëpinë e ndarjes, hapje në dritare, dyer, garazh, tarracë. Gjithashtu, tavanet konkrete (në rast të shtëpive të shumëfishta), oxhaqeve, trarëve dhe kurorës së betonit, në të cilën kulmi është më vonë. Pas dhënies së ndërtimit të trasha, kulmi është bërë në shtëpi. Koha e nevojshme për asamblenë e saj varet nga zona, lloji, kompleksiteti i planit të dyshemesë, prirja dhe vetë materiali i mbulimit (tjegull, fletë, etj.). Së pari, struktura e drurit është mbledhur, latry përgatitet dhe pastaj mbulimi është instaluar. Dritaret vijnë. Këto janë instaluar në vrima të para-përgatitur. Vetë instalimi është përsëri i varur nga lloji i dritareve, materialit dhe madhësisë. Kujdesuni - Windows shumë i madh do të thotë rrjedhjen e nxehtësisë, por në anën tjetër ju merrni pjesën e poshtme të dritës më të madhe. Sistemet moderne të dritareve gjithashtu mund të ofrojnë vetitë e shkëlqyera izoluese në dimensione të mëdha. Pas instalimit dhe instalimit të llojeve të ndryshme të shpërndarjes në shtëpi. Nëse keni vendosur për ngrohje në dysheme, koha për hedhjen është tani. Është gjithashtu e nevojshme për të divorcuar tubat e ujit në të gjithë ndërtesën e re. Çdo gjë duhet të jetë tërësisht e izoluar - por është pothuajse për çdo fazë të ndërtimit. Pas ruajtjes së të gjitha shpërndarjes së nevojshme në dysheme, kryhen shtrira. Masa mund të jetë çimento ose anhidrid. Këtu është një substrate e vështirë në cilën kat më vonë paraqet. Prandaj, shtylla kurrizore duhet të jetë me cilësi të lartë dhe madje edhe të barabartë. Është gjithashtu e rëndësishme për të lejuar që llaçi duhet. Në këtë pikë, instalimi i sistemit elektrik duhet të zbatohet në të gjithë shtëpinë. Mbathje, çelsat, ndërprerësit, sensorë dhe sensorë janë instaluar në Sienë. Gjithashtu,, zakonisht së bashku me mbathje, të bëjë instalime elektrike për internetin. Në mënyrë ideale, nëse ka disa opsione për lidhjen e pajisjeve të ndryshme dhe të paktën një sirtar të internetit. Tani koha e duhur është në suva. Ka shumë lloje dhe secili ka pro dhe kundra të tyre. Plasterboard është gjithashtu i montuar në suva. Këtu, dizajni është i përgatitur për herë të parë, suvaja dështon, spares janë të mbushura, gjithçka është mprehur dhe do. Së fundi, muret dhe tavan mund të pikturohen. Në fazat e fundit, ne instalojmë dysheme, pllaka, pllaka dhe vende sanitare dhe pajisje të tjera në dhomat individuale. Kaldaja, kaldaja, instalohen gjithashtu furrat. Mobilje, pajisje, lidhjet ruhen në hapësira individuale. Ky është një përmbledhje e shkurtër e veprave që mund të prisni për ndërtesa të reja. Fazat individuale bëhen përmes nën-hapave të tjerë. Një strukturë e papërvojë - amatore nuk është në gjendje të realizojë gjithçka në ndërtesën e re. Përveç kësaj, ajo është e ekspozuar ndaj rrezikut të ndërlikimeve dhe dëmeve të ardhshme që do të duhet të riparohen. Prandaj, gjeni profesionistë në Wilio dhe merrni kuotat për hapat individualë ose të gjithë zbatimin e ndërtesave të reja. Hints dhe Këshilla: 1. Mos e mbuloni shtresën e sipërme Një nga bugat e para dhe të shpeshta të ndërtuesve ndërtesat e reja është se ata janë të lejuar të bindin "si" krye të tepërt të tokës së saj. Mos e bëni këtë gabim dhe nëse ornice juaj në tokën tuaj është e vendosur, mbani atë me makinë dhe ruani atë nga vendi i ndërtimit. Pas punimit të ndërtimit, ju do ta përdorni atë për të balancuar terrenin e tokës tuaj, kopshtin e palosshëm ose lëndinë. Blerja dhe importi i një pëlhure të re dhe me cilësi të lartë do t'ju gjejë shumë të dashur. 2. Orientoni në mënyrë të përshtatshme shtëpinë Tashmë në përgatitjen dhe përzgjedhjen e projektit, mos harroni të mendoni për orientimin e duhur të ndërtesave tuaja të reja drejt partive botërore. Sigurisht që nuk është e arsyeshme të planifikoni një dhomë gjumi në anën jugore - dritën dhe ngrohjen në muajt e verës që ju fjalë për fjalë e rrotulloni atë në temperatura të padurueshme dhe gjumi juaj do të vuajë në cilësi. Në mënyrë të ngjashme, ndiqni planifikimin e sipërfaqeve të mëdha me xham. Po ashtu, këtu - nëse preferoni me dritë ditore si një burim i nxehtësisë në muajt e pranverës dhe dimrit, zona të caktuara sigurisht që nuk janë të përshtatshme për veriun. 3. Izoloni. Çdo fazë shoqërohet me izolim të vazhdueshëm kur ndërtesa e re është e shoqëruar. Pllakë bazë isolujeme betoni, dysheme të izoluara, izolojnë mbështjelljen e ndërtesave të reja, të izoluara nga tavanet, papafingo, mbylljet e dushit, hyrjet. Ne duhet të kujdesemi për ngrohjen nga shtëpia jashtë dhe përkundrazi për të na mbajtur ajri i ftohtë dhe i lagësht që nuk e mbulon fundin. Një grup është gjithashtu ventilim i përshtatshëm. 4. Lejoni gjithçka të pjekur Gabimi i jashtëzakonshëm i shpeshtë në ndërtesat e reja është se në një përpjekje për të përshpejtuar ndërtimin dhe shkarkimin e mundshëm "në një të re", ne nuk sigurojmë ndërtimin e mjaft kohë për maturim. Në procesin e pjekjes, komponentët individualë për veten e tyre "ulen" janë hequr dhe lirim lagështi, kurë dhe të ngjashme. Ky hap gjithashtu rregullon procedurat specifike teknologjike. Mos e mbani këtë hap, për të vetmin gjë që arrini është degradimi i bërë ose puna e ardhshme me pasojat e lagështirës, ​​ndërrimeve, çarjeve dhe të ngjashme. Heqja e defekteve të tilla shpesh mund të nënkuptojë që ju do të ktheheni në hap, dy prapa dhe të paguani të njëjtën punë përsëri. 5. Ndrysho dhe rregulloje Mos u shqetësoni për fazat që të ndryshojnë. Përndryshe gjërat shfaqen në projekt dhe përndryshe ata duken në praktikë. Shkoni nëpër shtëpi në fazën e strukturës bruto dhe provoni pozicionin e mbylljes së ardhshme. Nëse ata nuk ulen, ndryshojnë vendndodhjen ose veçoritë e tyre. Luaj me vendndodhjen e dritareve dhe dyerve ende në fazën e vrimave të ndërtimit. Zmadhoni ose zvogëloni dhomën, caktoni ato një funksion tjetër, mendoni për orientimin anësor të botës. Në ndërtesën tuaj të re, pothuajse çdo gjë mund të ndryshohet - madje edhe në momentin që është ndërtuar tashmë. Mos harroni, në shtëpi ju jetoni vite të gjata, koha për të rregulloje është tani - kurrë nuk vendosen për shprehjen "pastaj". 6. Përdorni shërbime profesionale Mos u dorëzoni për të folur me spekulatorë të ndryshëm dhe kutil. Gjithmonë ftoni profesionistë të punojnë në një ndërtesë të re. Një numër ekspertësh mund të gjenden në Wilio. Arsyet për të përdorur gjithmonë shërbimet e ndërtuesve me përvojë janë gamën e tërë. Puna individuale kërkon aftësi, njohuri për procedurat dhe standardet teknologjike, certifikatat dhe raportet e rishikimit. Kjo do t'ju japë vetëm një profesionist. Si një bonus ju merrni punën e përsosur, zbatimin më të shpejtë dhe ide të mira për përmirësime. Përveç kësaj, ju jeni të sigurt se ndërtesa juaj e re do të jetë plotësisht funksionale pas përfundimit dhe nuk do të riparohet ose të rikthehet. 7. Kontrolloni gjithçka Çdo aktivitet i vetëm për një ndërtesë të re kontrollon vazhdimisht. Asnjëherë mos u shqetësoni se nuk jeni një ekspert. Edhe një strukturë me përvojë mund të dalë ose të keqkuptojë çdo gjë. Prandaj, ju jeni këtu për të bërë qëllimet tuaja siç duhet dhe pastaj kontrolloni ato. Ju nuk duhet të kaloni ndërtesën gjatë gjithë ditës, është e mjaftueshme nëse shfaqet në momentin e duhur dhe do të kontrolloni afatet dhe do të kontrolloni afatet. Ju do të dërgoni një sinjal të qartë që ju vareni nga ndërtesa juaj e re dhe ju kursejnë probleme dhe keqkuptime të mundshme. 8. Pyetni Sa. Jini kurioz. Në kontrolle të rregullta ose punë ndihmëse në ndërtesën e re, duke i kërkuar ekspertë. Gjeni gjithçka që ju intereson. Struktura do të tregojë një sinjal të qartë që ju vareni nga ndërtesa juaj e re dhe, e cila është më e rëndësishme, do të keni një pasqyrë të përsosur të funksionimit të shtëpisë tuaj. Kjo më vonë do t'ju ndihmojë në mirëmbajtjen dhe veprimin e vet. Nuk ka asgjë më të keqe se kur pronari i ndërtesës së re nuk e di se ku furnizimi me ujë është vendosur në shtëpi, kështu që nuk mund ta ndalojë atë në rast të gabimeve. Interesi se si punon bojler si instalime elektrike të zgjidhura, të cilat do të thotë shifra në ekranin e termostatit dhe të ngjashme. 9. Rewind materiale tuaj Një nga mënyrat më të mira për të kursyer burime të konsiderueshme në realizimin e ndërtesave të reja është të jesh aktiv dhe të marrësh vetë materialin. Ju nuk jeni gjithmonë të mbështetur tek ndërtuesit apo profesionistë të tjerë - mendoni të njohur, pyesni fqinjët. Blej materialin e nevojshëm vetë dhe ruani. Pra, nëse keni mundësi të mira për të marrë diçka për të ndërtuar më të lirë, ju patjetër do ta përdorni këtë. 10. Jini të qëndrueshëm Krijo një regjistër ndërtimi. Kjo detyrë përcaktohet edhe nga ligji i ndërtimit. Përveç të dhënave zyrtare, ju lutemi jozyrtarin tuaj privat. Ju mund të regjistroni ardhjen e punëtorëve dhe pastaj Férovo për të llogaritur çmimin për punë. Shkruani çmimet e materialeve individuale, mjeteve ose veprave. Regjistro atë që ju duhet të paguani ose çfarë keni ndryshuar dhe duhet të transferoheni në projekt. Shkruani idetë, matjet dhe llogaritjet. Puna juaj rreth ndërtesave të reja do të organizohet dhe ju merrni në destinacion me një pasqyrë të mjaftueshme.