Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Nderpres elektrik, instalim dhe riparim

Po kërkoni një elektricist për të instaluar dhe riparuar çelsat apo prizat? Ne kemi 26,536 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,153 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Nderpres elektrik, instalim dhe riparim

Keni nevojë për shërbim në fushën e instalimit dhe riparimit të çelësave apo prizave? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për të kontrolluar gjendjen e ndërprerësve, për të riparuar dhe zëvendësuar ndërprerësit individualë. Kostoja e instalimit dhe zëvendësimit të prizave dhe çelsave zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: kostot e transportit, instalimi i çelsave në një shtëpi inteligjente, të cilat do të ofrohen nga një nga ekspertët tanë të 26,536 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,325 profesionistë të regjistruar
90,153 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse rezervoni instalimin e mbathjeve dhe çelsin përmes Wilio?
Për të pasur një shitore elektrike të vendosur në mënyrë të përshtatshme dhe të instaluar me profesionalizëm, ju duhet të certifikuara elektricistë të cilët njohin sistemet komplekse të qarkut dhe instalime elektrike. Wilio do t'ju japë një ekspert që do ta realizojë këtë punë. Shkruani kërkesën e lirë për Wilio. Nëse jeni duke rindërtuar shtëpinë ose për të zbatuar ndërtimin e një shtëpie të re, gjithmonë paguani për të instaluar shitore elektrike dhe ndërprerës të lënë për profesionistët për të përmbushur kriteret e sigurisë. Elektricistët garantojnë tërë procesin - nga planifikimi për të instaluar. Edhe pse mbathjet dhe çelsin do të instalojnë elektricist, megjithatë, sugjerojnë. Ju më mirë e dini se çfarë keni nevojë, mendoni për variantet e mundshme për të ardhmen. Pas instalimit të mbathjeve dhe çelsave, ata do të zbatojnë kontrollin përfundimtar të funksionalitetit dhe sigurisë. Thjesht shkruani porosinë tuaj në platformën Wilio dhe na informoni kur dhe ku keni nevojë për ne. Ju merrni oferta të lira dhe jo-detyruese nga elektricisti pranë jush. Ajo mbetet vetëm për të zgjedhur ekspertin e duhur të realizimit.
Ku duhet të vendosim çelsat elektrike dhe sirtarët në shtëpi?
Dislifting mbathje të projektimit ju në vende ju shpesh do të përdorni pajisje elektrike. Ekziston nevoja për të vendosur një numër të mjaftueshëm të mbathjeve për të gjitha pajisjet në kuzhinë. Për qasje të mirë në bazat dhe pamjen e tyre të lëmuar, ne rekomandojmë përdorimin e bazave të shumta (dy / tre fole). Pritja elektrike është e këshillueshme që të jetë në çdo pjesë të kuzhinës. Edhe në lidhje me ishullin nuk ka nevojë të deklarojë këtë nevojë dhe të vendosë shitore elektrike, si dhe brenda ishullit, qoftë nga ana ose le t'i lirojnë ato direkt në worktop. Për të angazhuar blender, thotë dolli, shtrydhje ose aparat kafeje, foleja do të jetë mjaft disi. Ekspertët gjithashtu rekomandojnë instalimin e bazave dhe në garazh në mënyrë që të mund të lidhni mjete dhe jashtë në tarracë për shkak të një ngushëllimi.
A duhet të siguroj mjete ose pajisje për instalimin e bazave dhe çelsin?
Jo e nevojshme. Elektricistët nga Wilio më së shumti sjellin mjetet dhe mjetet e nevojshme për një punë specifike. Mjetet pa të cilat ju nuk duhet të montoni prizën janë ndarjes pincë dhe kaçavidë kryq. Të dyja duhet të kenë një dorezë gome ose plastike që është një izolues i përshtatshëm elektrik. Për më tepër, ne do të kemi nevojë për stërvitje, hammers, pincë të nxjerrjes dhe kontrollor për të zbuluar praninë e tensionit. Nëse keni diçka prej jush, mund të huazoni elektricistin.
Sa kohë fillon instalimi i prizës së energjisë?
Nëse e bën një ekspert, instalimi i thjeshtë i një fole merr rreth 30 minuta. Instalimi i mbathjeve të shumëfishta dhe instalimi i divorcit të ri (kabllo) merr më shumë kohë, duhet të jetë brenda një dite.
A mund të më ndihmoni wilio elektrike mua të rregulloj bazat e mia dhe çelsin?
Definitivisht! Nëse keni probleme socket - duke shkaktuar, me gumëzhimë tipike, kontaktet e lëshuara, mbathje jo-funksionale, qarqet e mbingarkuara ose ndërprerësit e shkarkuar, është më mirë të ftoni një ekspert që ka pajisjet e nevojshme, për të mos përmendur se mbathjet duhet të korrigjohen dhe të ndryshojnë vetëm një inxhinier elektrik i kualifikuar. Nëse nuk ka problem, ata gjithashtu mund t'ju ndihmojnë të zëvendësoni mbathjet ose instalimin e ri.
Unë kam nevojë për një kartë profesionale ose leje për të instaluar mbathje dhe çelsin?
Kërkesat e shumëfishta për sigurimin e operacionit të besueshëm dhe të sigurt vendosen në instalimin e tanishëm elektrik në objektin e ndërtimit. Një nga kërkesat është gjithashtu siguria nga zjarri. (Ekzekutimi i instalimeve elektrike në ndërtesa Kërkesat e përgjithshme për shpërndarjen e brendshme elektrike në ndërtesa, prodhimi civil dhe bujqësor zgjidh STN 33 2130: 85). Me ekspertë, patjetër do të konsultoheni me dizajnin e zgjidhjeve të instalimit elektrik, veçanërisht në rastin e instalimit të zgjuar elektrik të zgjuar. Kështu, ju mund të shmangni probleme të shumëfishta dhe të kurseni kohë dhe para. Përpunimi i projektit dhe rishikimi i mëvonshëm i të gjithë sistemit janë pastaj më shumë hapa që janë të nevojshme për t'u besuar në duart profesionale të kualifikuar. Është ende e përshtatshme për punën që të bëjë një elektricist të pranueshëm dhe të siguruar.
Si tjetër mund të ndihmojë Wilio të përmirësojë funksionalitetin tim të shtëpisë?
Përveç vendosjes dhe instalimit të prizave elektrike në shtëpinë tuaj, Wilio Electricians mund të ndihmojë në riparimin e instalimeve elektrike, lidhjen e pajisjeve elektrike ose instalimin e lidhjes në internet. Një tjetër mjeshtër i Wilio do të jetë i lumtur t'ju ndihmojë të rindërtoni brendësinë tuaj, montimin e mobiljeve të reja ose të rregulluara për të përmirësuar dizajnin, funksionalitetin dhe komoditetin e shtëpisë tuaj.
Shërbime
Çfarë përfshin mbathje dhe shërbimet e instalimit të kaloni?
Elektrikë të trajnuar dhe të certifikuar instaloni bazat dhe çelsin e lehtë dhe korrespondojnë me besueshmërinë dhe sigurinë operacionale të shtëpisë tuaj. Kjo mund të përfshijë zbatimin e shpërndarjes së kabllove, lidhjen e tyre me burimin e energjisë dhe të kontrollojë funksionalitetin e tyre.
Instalimi i bazave
Para instalimit të pajisjeve, është thelbësore për të siguruar që pikat e mjaftueshme të energjisë për të mbështetur rrjedhën e energjisë elektrike, të ashtuquajturat. bazat. Elektricistët mund të ndihmojnë në planin, instalimin, zëvendësimin ose shtojnë bazat dhe për të maksimizuar mbulimin e një elektriciteti të zonës së populluar. Ata fillojnë të kontrollojnë vendin dhe identifikimin e vendeve specifike ku ndoshta do të keni nevojë për mbathje. Procesi i instalimit zakonisht përfshin: Pllakat e mbulimit të zhvendosjes, lidh kabllot e tjera për prizat ekzistuese elektrike dhe shtrirjen e saj në vende të ndryshme, instalimin e mbathjeve dhe ri-testimin e burimit të energjisë.
Instalimi i çelsave të lehta.
Ndriçon dritë lidh llambat elektrike në burimin e energjisë. Me zëvendësimin e çelsave, Wilio Rado do t'ju ndihmojë. Ne mund të ndihmojmë të instaloni çelsat e reja të lehta nëse punoni në ndërtimin e një shtëpie të re ose duke rindërtuar banjën ose kuzhinë tuaj. Ky proces është restauruar kryesisht për të lidhur çelsin ekzistues ose lidh kabllot e reja në burimin e energjisë dhe instaloni çelsat e reja. Nëse doni dritat elektrike shumë qëllime, ju mund të aplikoni për instalimin e dimmer të prekur me kontrollin e intensitetit të ndriçimit që janë pjesë e një familjeje moderne dhe dizajne.
Instalimi i një prize elektrike në natyrë
Elektricistët profesionistë gjithashtu mund të instalojnë mbathje të jashtme në ballkon, tarracë ose kopsht. Ato ju lejojnë më të lehtë dhe më të sigurt për të lidhur pajisjet tuaja - skarë, pastrues të presionit të lartë, ndriçim dekorativ direkt jashtë. Të gjitha bazat dhe çelsin në natyrë, p.sh. Në tarracë, nga pishina, duhet të ketë mbrojtje me lagështi. Elektricisti juaj do të dijë se duhet të përdorë mbulimin minimal IP44. Kjo është gjithashtu e vërtetë për ndriçim të jashtëm. Për të gjitha mbathjet në 20a, jo vetëm në banjë, ne duhet të përdorim mbrojtës shtesë mbrojtës të mbrojtjes.