Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Muratim, murator

Kerkoni murator per punime murature? Ne kemi 24,872 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Muratim, murator

Keni nevojë për shërbim në fushën e muraturës, murator? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në betonimin, ndërtimin e mureve mbajtëse, grilat. Çmimi i një punonjësi zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: punimet e mbarimit, pastrimi pas punës, tulla, blloqe, shtrimi, betoni, fuga, të cilat do të ofrohen nga një prej 24,872 muratorëve tanë në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Cilat lloje të materialeve janë të gëzuara zakonisht në punën e muraturës?
Třehla. Është një material cilësor dhe i qëndrueshëm që do të duket i mirë dhe elegant gjithë jetën e pasurive të patundshme. Tulla ekzistojnë në të gjithë stilin e stileve, nga të kuqe tradicionale në cilësi dhe ngjyra moderne. Ata zakonisht prodhohen nga balta, rërë, ujë dhe nganjëherë gëlqere ose hiri. Llojet e ndryshme të tullave mund të përmbajnë përbërës të ndryshëm që janë të përziera dhe pastaj formojnë. Kur tulla janë formuar, ata djegin. Tulla huren Tullave ruhen në shkelje, ligament, kryq ose gjysëm-balling. Në këtë lloj pune të muraturës, theksi theksohet për të krijuar nyje uniforme. Masonët e muraturës kontrollohen së pari dhe pastaj të mbushura në mënyrë të barabartë me llaç konvencional ose çimento. Lidhjet mund të mbushen në aeroplan të xhaketës. Pas banging, shtresa e lehtësimit të ujit është e mbyllur në mënyrë që lagështia të mos depërtojë në murature. Poroketón. Preferentone është një material ndërtimi i lehtë që prodhohet nga filler (rërë ose hirit fluturues), lidhës (gëlqere dhe çimento), aditivëve të ujit dhe gazit. Përdorimi i saj në punën e Masonerisë lehtëson faktin se është në dispozicion në formën e blloqeve, si dhe në formën e sistemeve të plota për ndërtimin e mureve dhe tavaneve. Prandaj, është e lehtë, përdorimi i saj kursen shpenzimet në dimensionimin e strukturave mbështetëse dhe transportit. Blloqet e porbetonit janë më të mëdha se tulla. Ato që gëzohen në makinën dhe muret periferike kanë lapsa dhe groove, duke e bërë Maltën vetëm në nyje horizontale. Kështu, nevojiten edhe nyje shumë më pak të meshkujve dhe masonerisë. Nuk është e ndezshme, rregullon raportet e lagështisë në brendësi dhe është i ngrirë. Gur murviva. Kështu, masoneria e rreshtit është trajtuar me blloqe guri që mund të gjenden në forma dhe modele të shumta. Dhe një gur gurore, i njohur edhe si një gur i thyer që ruhet si "Masoneria e rrënojave". Rezultati është më pak i pastër në pamjen dhe muret pa një model të rregullt. Në vend të kësaj, guri gurore ofron një pamje autentike që mund të duket e mrekullueshme. Blloqe betoni Betoni është i ngjashëm me tulla. Për shkak se blloqet e betonit janë shumë më të mëdha se tulla, këto punë murature kërkojnë shumë më të shkurtër. Prandaj, blloqet e betonit janë një material ndërtimi shumë popullor. Përveç kësaj, ato zakonisht janë më të volitshme se tulla dhe janë gjithashtu rezistente ndaj zjarrit. Ato shpesh përdoren kryesisht në themelet.
Cilat lloje të punës masoneri mund të urdhëroj?Këshilla për punë murature
Tulla nga tulla dhe blloqe betoni Guri i gurit, muret e tullave, muret mbështetëse, postimet, strukturat dekorative ose funksionale Ndërtimi dhe riparimi i oxhaqeve Riparimin e mureve të dëmtuara dhe shkëmbimin e tullave të dëmtuara ose të çmendura dhe murature Ndërtimi i mureve të gurit me ose pa Maltë Duke hedhur kolona betoni, bazat, rondele Riparimet e çimentos Bimore dhe mure shtrirë Bazat e hidroizolimit të betonit, blloqeve ose gurit Duke instaluar një pllakë të gurit natyror ose artificial Konkret Instalimi dhe rindërtimi i guri dekorativ dhe detajet arkitektonike të tilla si sills dritare, Arkiere dhe të ngjashme. Instalimi i shtigjeve të gurit, tarracave, zjarreve, shkallëve Derdhja e shkallëve të betonit dhe trotuareve Arritja nga betoni, zhavorr, pllaka, ose nga guri
Këshilla dhe Këshilla
Caktimi i mirë është baza Shkruani në detyrë të jetë e mundur një përshkrim të asaj pune që ju nevojitet për të kryer dhe në çfarë mase për të kuptuar saktësisht se çfarë është ideja juaj. Kontrolloni për realizim Për të qenë të sigurt që të gjitha punët janë bërë të cilësisë, kontrolloni punën gjatë kursit të saj, si dhe pasi ta përfundoni atë. Buxheti dhe koha Mos harroni të shtoni kërkesat tuaja për përfundimin e zbatimit. Nëse keni një buxhet të caktuar që duhet të ndiqet, ju lutem vini re se ofruesi i shërbimit është tashmë në fillim.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të kërkoni ekspert në një murature në Wilio?
Duke kërkuar për një ekspert të dobishëm në punën e muraturës? Nëse ju duhet të propozoni një shtëpi për të nisur dhoma, tejkaloni katin e ardhshëm, të zëvendësojë thelbin, ose të ndryshoni apartamentin, ne do t'ju ndihmojmë të gjeni një ekspert në murature që mund ta trajtojë atë. Masonët tanë mund të trajtojnë gjithçka nga pozita e garazhit, përmes rebelimit të papafingo, duke shtuar kopshte dimërore në ndërtesën e shtëpisë nga themeli. Ruajtja e kohës dhe parave duke krahasuar ofertat dhe përzgjedhjen e mjeshtrave më të vlerësuarat nga mjedisi juaj. Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të Masonerisë të cilët do të bëjnë gjithçka nga fondacionet, muret e transportuesit dhe kolonat në oxhak ose fireplace. Cilësia, me një çmim të arsyeshëm dhe kur keni nevojë për të.
Cilat janë punët mason?
Puna e muraturës përfshin ndërtimin e të gjitha ndërtimeve duke kombinuar materialet duke përdorur llaç. Malta është një formë e çimentos që mban strukturën e tullave, betonit, gurit, mermerit dhe materialeve të tjera pas tharjes. Materialet e muraturës përdoren për punën e muratorit, por gjithashtu natyrisht ndodhin në natyrë.
Si të gjeni një ekspert masoneri në lagjen time?
Mënyra më e mirë për të gjetur një ekspert në punën e muratorit është të hyni në kërkesën e Wilio. Ne do të dërgojmë kërkesën tuaj nga ekspertë me kualifikimet e nevojshme dhe ju do të jeni në gjendje të zgjidhni nga disa menutë nga masonët që e njohin punën për të bërë kur keni nevojë për të. Pastaj krahasoni ofertat, lexoni vlerësimin dhe rishikimet nga klientët dhe shikoni fotot e punës së masonerisë së përfunduar për të zgjedhur personin e duhur në projektin tuaj.
A mund ta bëj vetëm punën e muraturës?
Shumë punë murature janë më të komplikuara se sa mund të duket. Muri dekorativ në një kopsht që nuk është hunda mund të ndërtojë gjithashtu një shill të brendshëm. Por sa i përket ndërtimit të mureve mbështetëse, duke ndërtuar themelet, ose është e nevojshme që mjeshtri të dijë sipas planeve arkitekturore dhe vizatimeve që duhet të preferoni të lini këtë punë në profesionistë. Ju do të jeni të sigurtë se do të jeni të sigurtë se të gjithë punën e muraturës është bërë cilësi dhe se ndërtesa do të jetë e sigurt dhe e qëndrueshme.
Unë kam materiale në punën e Masonerisë për të më çliruar, ose janë mason që sjell vetë?
Tulla dhe materiale të tjera të ndërtimit duhet të paguhen ose të dorëzohen ose të dorëzohen pas konsultimit me Mason. Gjithmonë sigurohuni që të keni të gjithë materialin e nevojshëm. Është mirë të pajtoheni se cilat materiale duhet të blihen, përpara se të konfirmoni kuotën e punës së muraturës.
Sa kohë merr masoneri?
Gjatësia e punës së muraturës do të varet nga lloji i punës, nga sasia e punëve përgatitore të nevojshme dhe sa metra do të jetë që të jetë murature. Masoneria e vogël mund të trajtojë një Mason të dobishëm për disa orë, ndërsa projekte më të mëdha si ndërtimi i ndërtesës, zgjasin disa javë.
Cili lloj materiali është më i miri i punës së muratorit?
Përgjigja për këtë pyetje varet kryesisht nga një projekt i caktuar. Në varësi të stilit, nevojave dhe vendosjeve strukturore që do të jenë masoneria është e përshtatshme për të shqyrtuar materiale të ndryshme. Për shembull, nëse struktura është e vendosur në pjesën e jashtme, do të kërkohet të jetë një material që është i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj motit. Nga ana tjetër, nëse elementet e dizajnit të brendshëm do të jenë një paraqitje më e rëndësishme e produktit përfundimtar, në vend të së cilës është rezistent.
Sa kohë masoneria?
Kjo varet nga lloji i punës masarike për t'u bërë, nga sasia e punëve përgatitore të nevojshme dhe sa metra do të jetë që të jetë masoneri. Një mesatare e Masonit mund të vendosë 280 deri në 500 tulla në ditë. Puna më e vogël mund të bëhet për disa orë, ndërsa projekte më të mëdha si ndërtimi i ndërtesës mund të zgjasin disa javë.
DemonstrimDemonstratat e realizimeve të ofruesve tanë
profile image
Muratim, murator
Besart O.
profile image
Muratim, murator
Besnik P.
profile image
Muratim, murator
Cevdet  C.
profile image
Muratim, murator
Besnik B.
profile image
Muratim, murator
James L.
profile image
Muratim, murator
Lorik Y.