Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Montim kuzhine, mobilje kuzhine

Jeni ne kerkim te marangozit per te montuar kuzhine dhe mobilje? Ne kemi 26,332 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Montim kuzhine, mobilje kuzhine

Keni nevojë për një shërbim në fushën e montimit të kuzhinës dhe mobiljeve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në transportin, përgatitjen e montimit dhe instalimin e kuzhinës dhe mobiljeve. Çmimi i instalimit të dollapëve të kuzhinës, njësisë së kuzhinës dhe pajisjeve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: kostot e transportit, lyerjet, punët hidraulike të ofruara nga një prej marangozëve tanë të 26,332 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shërbime
Instalimi i kuzhinës modulare
Kuzhina modulare ju ofrojnë një pamje të qëndrueshme të kuzhinës tuaj me madhësi standarde dhe konvertimin e kabineteve, policisë dhe tabelave nga të cilat ju mund të zgjidhni. Kuzhinat modulare janë të instaluara më të lehta se sa kuzhina konvencionale, por nëse nuk jeni një lloj i hartimit, mund të shmangni stresin dhe problemet që do të gjeni një profesionist për të instaluar kuzhinë të Ikea në lagjen tuaj.
Instalimi i një kuzhine të qepur
Kuzhina e bërë me porosi është bërë për t'iu përshtatur hapësirës tuaj të përballueshme dhe personalitetit tuaj. Instaluesit për të qepur linjat e kuzhinës matjen dhe prerjen e kabineteve dhe bankave Për madhësinë e saktë që ju nevojitet në materialin e zgjedhjes suaj. Instalimi i kuzhinës së bërë me porosi kushton më shumë dhe zgjat më shumë se instalimi i një kuzhine standarde, por rregullimi i dizajnit ia vlen.
Instalimi i kabinetit të kuzhinës.
Nëse dëshironi vetëm të zëvendësoni kabinetet tuaja, prodhuesi i kabinetit të kuzhinës mund të prodhojë dhe të instalojë kabinete të përshtatura ose ju thjesht mund të punësoni një lodër për të instaluar kabinetet modulare që keni blerë tashmë. Prodhuesit e kabinetit do të marrin parasysh stilin ekzistues të kuzhinës suaj dhe do të dëgjojnë idetë tuaja për të propozuar një zgjidhje ideale të ruajtjes.
Instalimi i lavamanit të kuzhinës
Zëvendësimi ose instalimi i një lavamani të ri të kuzhinës është një nga pjesët më të komplikuara të instalimit të kuzhinës që kërkon instaluesin ose instaluesin e specializuar të lavamanit të kuzhinës. Para se të instaloni një lavaman të ri dhe tap bimë që pastrojnë tubat e ujit dhe hiqni masën e vjetër nënshkrimin. Sigurohuni që të vuloset siç duhet për të shmangur rrjedhjen e ujit dhe dëmtimin e mëvonshëm.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse rezervoni instalimin e kuzhinës përmes Wilio?
Nëse jeni duke instaluar një kuzhinë të bërë me porosi ose bllok kuzhine standarde, instalimi i kuzhinës duhet të ofrojë një profesionist të kualifikuar. Jo vetëm që do të kontrolloni nëse kabinetet tuaja janë të barabarta, por gjithashtu parandalojnë rrezikun e mundshëm për ju dhe familjen tuaj. Furnizuesi juaj i kuzhinës mund të ketë një listë të instaluesve të rekomanduar, ose mund të kurseni para pa reduktuar cilësinë dhe të punësoni profesionistin tuaj pranë jush përmes Wilio. Ju mund të gjeni instalues ​​të cilët mund të instalojnë të gjitha llojet e kuzhinave. Shkruani kërkesën e lirë dhe lidheni me ekspertë të besueshëm që ofrojnë kuzhinë të instalimit pranë lagjes suaj me çmime unbeatable. Një artizan me përvojë mund të kontrollohet në mënyrë që të lexoni komente nga konsumatorët e mëparshëm për të siguruar që instalimi i kuzhinës suaj është në duar të sigurta.
Sa kohë duhet të instaloni kuzhinë?
Kjo varet nga lloji i kuzhinës që instaloni. Instalimi i kuzhinës modulare merr më të shkurtër se instalimi i kuzhinës së përshtatur. Kuzhina juaj hidraulent për ju menjëherë Pas konsultimit, ajo do të sigurojë një vlerësim për sa kohë do të zgjasë puna.
Cilat shërbime të tjera janë të përfshira në instalim?
Para se të mund të përdorni kuzhinë tuaj të re, ju duhet ta lidhni atë Për rrjetet e energjisë elektrike, uji dhe të tjera inxhinierike. Pyetni instaluesin tuaj nëse këto shërbime janë të përfshira në kostot e instalimit, ose nëse keni nevojë të punësoni një elektrik, hidraulik ose ekspertë të tjerë.
Çfarë marrëveshjeje kuzhine është e përshtatshme?
Kuzhinat kanë të gjitha format dhe madhësitë. Kur zgjedhni midis kuzhinave kompakte, kuzhinë u ose L-formë dhe kuzhina të tjera duhet të mendoni për opsionet tuaja hapësinore, numrin e njerëzve në shtëpinë tuaj dhe se si planifikoni të përdorni kuzhinë.
A kam nevojë për një kuzhinë të qepur?
Kabinete me porosi dhe stola kushtojnë më shumë se instalimi i kuzhinës modulare, por ato mund të kenë nevojë nëse kuzhina juaj nuk ka një madhësi standarde ose të ketë një stil ose sipërfaqe të caktuar. Instalimi i kuzhinës suaj është më kompleks se instalimi i kuzhinës standarde dhe kërkon ekspertizë profesionale profesionale.
A është e nevojshme të prishësh muret?
Nëse planifikoni të rindërtoni një shtëpi të vjetër ju mund të mendoni se kuzhina juaj e re është shumë e mbyllur. Për një pamje të hapur që lejon rrjedhjen e ajrit të lirë dhe dritë, do të jetë e nevojshme për të hequr murin e brendshëm. Pyetni instaluesin e kuzhinës nëse ofron këtë shërbim ose nëse keni nevojë të kontaktoni ndërtuesin veç e veç.
Sa kushton kuzhina?
Çmimi i kuzhinës mund të ndryshojë në mënyrë të konsiderueshme në varësi të kompleksitetit të instalimit. Kuzhinë standarde ose instalimi modular i kuzhinës është më i lirë se kuzhina e përshtatur. Wilio është kostoja mesatare e instalimit të kuzhinës midis 80 dhe 585 euro.
Çfarë bëjnë instaluesit e kuzhinës?
Sipas nevojave të tyre, ju mund të punësoni një konsulent për një dizajn kuzhine që do të menaxhojë të gjithë kuzhinë tuaj të rinovimit dhe të koordinojë atë me ekspertë të tjerë, ose ju jeni vetëm stola më e afërt, hidraulik ose profesionale të tjera të licencuara për të instaluar kabinete, mbytet dhe zotëroni kompleks të tjerë Detyrat që nuk dëshironi të bëni vetë.