Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Montim i tv ne mur

Po kërkoni një burrë një orë për të montuar një televizor në mur? Ne kemi 20,529 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Montim i tv ne mur

Keni nevojë për një shërbim në fushën e montimit në mur? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë ku të përqendroheni, të krijoni një zgjidhje të përshtatshme dhe të montoni televizorin në mur. Çmimi i instalimit të një mbajtëse të montimit të televizorit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: kllapa muri, kostot e transportit dhe kabllove të ofruara nga një prej zotërinjve tanë të 20,529 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse rezervoni montimin e televizorit tuaj në mur përmes Wilio?
Vendndodhja e televizorit në mur është dizajni dhe kursimi i hapësirës praktike. Megjithatë, instalimi i tij është më sfidues, prandaj mbajeni në profesionistët e Wilio me mjete dhe njohuri të duhura. Kur bleni TV, shitësi gjithashtu mund të ofrojë shërbime të instalimit, por ju mund të kurseni para dhe të merrni shërbim më të mirë nëse do të gjeni një instalues ​​televiziv në Wilio në lagjen tuaj. Krahasoni shqyrtimin tuaj dhe rishikimet e klientëve të kënaqur dhe zgjidhni një teknikë që instalon televizorin tuaj pa dëmtuar muret dhe televizorin. Futni një punë në Wilio falas dhe raportoni se cilat shërbime të montimit të murit ju nevojiten. Ju do të merrni oferta nga instaluesit lokalë dhe të keni një film të madh dhe sesione muzikore, përvoja do t'ju ndihmojë të përfshini teatrin tuaj në shtëpi.
Pse duhet të bashkoj televizorin tim të murit?
Ka shumë arsye për të varur televizorin në mur. Kjo është veçanërisht e kursimit të hapësirës, ​​ka më pak të ngjarë të dëmtojë dhe është gjithashtu më e sigurt për fëmijët. Në të njëjtën kohë, ekrani televiziv do të rrisë dizajnin e dhomës suaj dhe do të ofrojë ndjekje më të rehatshme dhe përvoja më të mira.
Çfarë madhësie të televizioneve (me të cilat diagonale) mund të montohen në mur?
Zgjidhni një TV të përshtatshme për dhomën tuaj. Disa faktorë të konsiderueshëm duhet të merren parasysh kur zgjedhin një diagonale diagonale të përshtatshme. Nëse zgjidhni shumë të vogla, mund të prishë komoditetin tuaj gjatë shikimit të tij. Nëse është shumë e madhe, mund të marrë mbi dhomën tuaj të jetesës. Kur zgjedh një televizor, ne duhet të mendojmë për një distancë të përshtatshme vëzhgimi që shpaloset nga gjatësia diagonale dhe zgjidhja. Në përgjithësi, diagonali më i madh, sa më i madh do të nevojitet distanca divan-ekrani (rreth 1m distancë në ekranin e ekranit të 40 cm). Madhësia e dhomës në thelb ndikon në madhësinë e televizorit. Sa më i lartë të jetë rezolucioni i ekranit, aq më afër mund të uleni. Është e këshillueshme që të arrini distancën optimale të vëzhgimit, vendosni ku do të uleni nga televizori juaj. Nëse varni një televizor në mur dhe fshehni telat në mur, ju merrni një hapësirë ​​të dobishme dhe estetike.
A mund të montoni një TV në një mur me tulla ose mbi fireplace?
Po, televizori mund të sigurohet në një mur ose mur të paneleve. Montimi juaj, në varësi të kësaj, përzgjedh metodën e saktë të bashkëngjitjes. Ne nuk rekomandojmë instalimin e televizorit në mur mbi fireplace. Nëse vendosni, ju merrni një rrezik potencial të dëmtimit të televizorit me ngrohje dhe humbjen e garancisë. Megjithatë, assembler juaj do të kontrollojë faqen e instalimit dhe përfundimisht do të rekomandojë më të mirën.
Sa kohë merr televizioni?
Instalimi i TV në mur, .t.z. Varur TV mbi mbajtësin - konsol, dhe lidhjet e saj, zgjasin rreth 2 orë; Instalime më të komplikuara mund të kërkojnë më shumë kohë. Nëse jeni të interesuar për të shpejtë, në rritje të ekspertëve dhe kursimin e parave, kontaktoni Wilio. Kostoja mesatare e montimit të televizorit në mur nëpërmjet Wilio varion nga 20-50eur. Instalimi bazë i një TV të sheshtë është më i lirë, shërbime të tjera të tilla si folësit e montimit, instalimi i teatrit të brendshëm, kabllot e fshehura për të pajisur vizualisht të brendshme të brendshme do të jetë financiarisht i kushtueshëm.
Shërbime
Çfarë bëjnë teknikë kur monton në mur?
Instaluesit profesionistë e dinë se si të montoni televizorin për çdo sipërfaqe dhe të mbulojnë kabllot neetike. Me consoles të fuqishme të murit, ekspertizës dhe mjeteve të duhura, televizori do të instalojë televizorin në mënyrë të sigurtë, në lartësinë e duhur dhe pa zhvlerësimin e murit.
Instalimi i televizionit
Jepni instaluesit të dini se çfarë madhësie të diagonalit, llojit dhe markës së televizorit ju duhet të zgjidhni bartësit e duhur që sigurisht mbajnë peshën e saj dhe të lënë një sipërfaqe të lëmuar dhe profesionale. Nëse keni kërkesa të veçanta, një hidraulik me përvojë e di se si të montoni televizorin në mur pa mbajtës.
Televores
Nëse televizori juaj është i bashkangjitur direkt në mur, ka mënyra të ndryshme për kabllot e thata kur instaloni një televizor, teatër vendas ose televizor kabllor për të mos predikuar dizajnin e dhomës.
Lidhja e folësit
Ju mund të lidhni folës shtesë në televizor, bar altoparlanti, panele të shëndosha dhe kështu të merrni zërin rrethues rrethues për t'ju siguruar një përvojë optimale të teatrit në shtëpi dhe duke dëgjuar muzikë. Shpërndarja televizive dhe telat Ne e njohim dizajnin dhe fshehin estetikisht në mure.
Konfigurim televiziv
Nëse keni një televizor të ri të instaluar, teknikët lokalë mund të përfshijnë gjithashtu një shërbim të konfigurimit televiziv. Ata do t'ju ndihmojnë të lidhni televizorin kabllor, stacionin satelitor (Skylink) ose TV të internetit (UPC, Magio ose Orange), me kanale analoge dhe mund të kalibroni vendosjen e imazhit televiziv p.sh. Ndriçimi, kontrasti ose temperatura e ngjyrës sipas një standardi që përdoret në studimet e filmit për të bërë HD tuaj të ri, 4K ose Smart TV me një maksimum.