Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Montim i mobiljeve, instalim

Po kërkoni një burrë për orë për të montuar, montuar mobilje? Ne kemi 22,819 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,324 profesionistë të regjistruar
90,145 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Montim i mobiljeve, instalim

Keni nevojë për një shërbim në fushën e montimit dhe montimit të mobiljeve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në transportin, montimin dhe montimin e dollapëve, tavolinave, shtretërve dhe mobiljeve të tjera. Çmimi i instalimit dhe ndërtimit të kabineteve dhe pajisjeve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shikoni më shumë informacion rreth shërbimeve: kostot e transportit, pajisjet, veglat e ofruara nga një prej ekspertëve tanë të 22,819 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,324 profesionistë të regjistruar
90,145 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Këshilla dhe Këshilla
Caktimi i mirë është baza Shkruani në detyrë të jetë e mundur një përshkrim të asaj pune që ju nevojitet për të kryer dhe në çfarë mase për të kuptuar saktësisht se çfarë është ideja juaj. Kontrolloni për realizim Për të qenë të sigurt që të gjitha punët janë bërë të cilësisë, kontrolloni punën gjatë kursit të saj, si dhe pasi ta përfundoni atë. Buxheti dhe koha Mos harroni të shtoni kërkesat tuaja për përfundimin e zbatimit. Nëse keni një buxhet të caktuar që duhet të ndiqet, ju lutem vini re se ofruesi i shërbimit është tashmë në fillim.
Cilat lloje të mobiljeve ata e dinë se ekspertët e Wilio për t'u mbledhur?
Instalimi i mobiljeve të strehimit.
Nëse grupet divan, shtretër, kabinete, tavolina ose ekspertë të montimit të mobiljeve të bibliotekës kujdesen për t'u mbledhur mirë dhe të sigurt për përdorim. Ata shpesh kanë përvojë me mobilje palosshme nga shumë markave të njohura. Vetëm nëse shkruani se çfarë mobilesh duhet të mblidhen dhe të sjellin mjetet e duhura. A doni të shijoni në shtëpi në tarracë, ballkon apo në kopsht? Ata do t'ju ndihmojnë me montimin e mobiljeve të jashtme. Ata ju dërgojnë një tavolinë kopsht, karrige, strehë, arbor ose skarë.
Kuvendi i lodrave, trampoline, swings, prettes
Ekspertët tanë do t'ju ndihmojnë për të mbledhur bikes për fëmijë, trampolines dhe swings. Ata madje do të ndihmojnë në ndërtimin e një shesh lojrash me ngjitje. Ata do të vazhdojnë saktësisht sipas udhëzimeve të prodhuesit për të mbledhur gjithçka mirë dhe për ta rregulluar atë në mënyrë korrekte. Pas përfundimit të punës, ata do të përgatisin një rrëmujë.
Instalimi i zyrës dhe orendi komerciale
Nëse keni nevojë për të vënë mobilje ose shfaqje të zyrës së re ose rafte në zonat e biznesit, ju lutemi kontaktoni ekspertët tanë të mobiljeve. Ata gjithashtu do t'ju ndihmojnë të mblidhni tavolina ose karrige zyre për zyra ose sportelet, qëndrimet dhe kabinetet në trafikun tuaj. Vetëm kur vendosni kërkesën tuaj se çfarë lloje të mobiljeve dhe sa pjesë ju duhet të përpiloni (sidomos nëse është një sasi më e madhe e mobiljeve për operim ose zyrë të madhe). Ata gjithashtu do t'ju ndihmojnë të çmontoni mobiljet e vjetra nëse është e nevojshme.
Instalimi i aparatit të palestrës dhe mallrave sportive
A doni të instaloni një ofertë në shtëpi ose të ndërtoni një palestër në shtëpi? Ekspertët tanë do t'ju ndihmojnë të vendosni stola, trampolina, shkurre, makina përforcuese ose rripa drejtimi. Po kështu, ju mund të varni një shportë basketbolli, përpiloni tabelën për pingpongun ose tabelën e bilardos.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të kërkosh një ekspert për instalimin dhe montimin e mobiljeve në Wilio?
Ju keni blerë një mobilje të bukur të re, por ju mungoni mjete, kohë, aftësi ose oreks për t'u mbledhur? Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni një ekspert të aftë të montimit të mobiljeve që do të kujdesen për të. Në Wilio ju do të gjeni profesionistë që kanë përvojë të pasur me mobilje të palosshme kështu që ju mund të keni një fakt që mobiljet tuaja janë mbledhur siç duhet, në mënyrë të sigurtë, duke përdorur mjetet e duhura. Ju e dini Pra, mos kurseni vetëm kohën, por edhe shumë stres dhe të filloni mobilje të reja për t'u përdorur sa më shpejt që të jetë e mundur. Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të montimit të mobiljeve në lagjen tuaj. Vetëm të hyni kërkesën dhe do të merrni ofertat e para nga ekspertët lokalë në disa minuta që përbëjnë kur është fjala për ju dhe për një çmim miqësor.
Çfarë aftësish kanë ekspertë të montimit të mobiljeve?
Ekspertët e montimit të mobiljeve përdorin mjete të ndryshme dhe materiale të montimit të mobiljeve. Ata mund të përdorin mjetet e dorës dhe elektrike për montimin dhe lidhjen e elementeve metalike dhe prej druri dhe riparime të vogla të mobiljeve sipas nevojës. Ata ndjekin udhëzimet dhe planet nga prodhuesit dhe i kushtojnë vëmendje të gjitha detajeve për të siguruar që mobiljet të mblidhen pikërisht siç specifikohet. Ata kanë njohuri për sigurinë me instrumente të ndryshme dhe njohin praktikat më të mira për të marrë punë të mirë dhe efikase.
Pse të kthehet tek eksperti i montimit të mobiljeve?
Ekspertët e montimit të mobiljeve kanë nevojë për mjete profesionale dhe vite shtesë të përvojës. Ju mund të jeni i sigurt se mobiljet tuaja do të mblidhen cilësinë dhe të sigurtë dhe të fundit për aq kohë sa të jetë e mundur. Përveç kësaj, ju nuk duhet të shqetësoheni për ndonjë gjë ose të blini ndonjë mjet, thjesht shijoni mobiljet tuaja të reja.
A mund të më ndihmoni të çmontoni mobilje para se të shkarkoni?
Po! Ekspertët tanë e dinë gjithashtu të ndihmoni me çmontimin si me montimin e mobiljeve. Ju mund t'i ktheni ato në to nëse keni nevojë për mobilje për të çmontuar dhe për të përfunduar pjesët individuale para transportit dhe ri-montimit.
Çfarë përfshin shërbimet e Kuvendit?
Ekspertët e montimit të mobiljeve për ju mund të depozitoni një gamë të gjerë të llojeve të ndryshme të mobiljeve. Nëse keni mobilje që duhet të palosen në shtëpi, ata mund të shkojnë për të punuar drejt. Megjithatë, nëse dëshironi, mobiljet tuaja mund të merren në dyqan dhe të sjellin vendndodhjen tek ju. Nëse keni nevojë për montim së bashku me importet mos harroni të vendosni në kërkesën tuaj.
Sa është instalimi i mobiljeve?
Kostot mesatare të montimit të mobiljeve variojnë midis 50 - 200 €. Megjithatë, çmimi mund të jetë më i lartë ose më i ulët në varësi të sasisë së mobiljeve që nevojiten për të mbledhur, madhësinë e pjesëve individuale të mobiljeve, sa kohë do të marrë Kuvendi dhe faktorë të tjerë.
Me cilat lloje të tjera të shërbimeve të montimit, me përjashtim të mobiljeve, ata e dinë ekspertët e Wilio për të ndihmuar?
Me cilat lloje të tjera të shërbimeve të montimit, me përjashtim të mobiljeve, ata e dinë ekspertët e Wilio për të ndihmuar?
DemonstrimDemonstratat e realizimeve të ofruesve tanë
profile image
Montim i mobiljeve, instalim
Ermal  Q.
profile image
Montim i mobiljeve, instalim
Atifete N.
profile image
Montim i mobiljeve, instalim
Besart O.
profile image
Montim i mobiljeve, instalim
Lorik H.
profile image
Montim i mobiljeve, instalim
Turhan B.
profile image
Montim i mobiljeve, instalim
Bardhyll J.
profile image
Montim i mobiljeve, instalim
Bujar  Z.