Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Mjete me qira

Jeni duke kërkuar për një ofrues me qira të mjeteve? Ne kemi 22,419 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mjete me qira

Keni nevojë për një shërbim me qira të mjeteve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në marrjen me qira të makinerive ndërtimore dhe elektrike, pajisjeve të kopshtit, veglave të dorës dhe makinave të pastrimit. Çmimi për marrjen me qira të mjeteve dhe pajisjeve të ndërtimit zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë detaje rreth shërbimeve: doreza mbrojtëse, mbrojtës dëgjimi, syze, kostot e transportit të ofruara nga një prej ekspertëve tanë të 22,419 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit