Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Mjeshter

Po kërkoni një burrë për orë për të mirëmbajtur një apartament apo shtëpi? Ne kemi 23,856 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mjeshter

Keni nevojë për një shërbim nga zona e burrit për orë? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në varjen e fotografive, montimin e një televizori në mur, instalimin e një kinemaje në shtëpi. Çmimi i shërbimeve të riparimit zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: punët e mbarimit, pastrimi pas montimit, kostot e transportit, furnizimet e hekurit si vida, kunja, gozhdë) të ofruara nga një prej mjeshtrave tanë të 23,855 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,327 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Këshilla dhe Këshilla
Caktimi i mirë është baza Bashkëshortët e orëve mund të zgjidhin një gamë të gjerë të mirëmbajtjes së ndryshme në shtëpi, apartament ose kopsht. Shkruani të gjitha detyrat për të hyrë në të gjitha mjetet dhe mjetet e nevojshme. Kontrolloni për realizim Për të qenë të sigurt që të gjitha punët janë bërë të cilësisë, kontrolloni punën gjatë kursit të saj, si dhe pasi ta përfundoni atë. Buxheti dhe koha Mos harroni të shtoni kërkesat tuaja për përfundimin e zbatimit. Nëse keni një buxhet të caktuar që duhet të ndiqet, ju lutem vini re se ofruesi i shërbimit është tashmë në fillim.
Pyetjet e bëra shpesh
Çfarë aftësish ka një burrë orë?
Burri orë do të kujdeset për punën rreth shtëpisë, apartamentin ose kopshtin që nuk keni kohë, aftësi apo mjete. Për shkak se bashkëshortët e orës mund të kenë aftësi të ndryshme profesionale, përshkruani atë që ju nevojitet sa më saktë që të jetë e mundur për të marrë citate nga ata ekspertë që kanë aftësi të drejta.
Sa është një burrë orë?
Shpenzimet mesatare të burrit për orë janë nga 20 në 100 €. Çmimi varet nga kompleksiteti i detyrës, koha e nevojshme, nëse nevojiten mjete ose pajisje të posaçme dhe nëse burri orë është afër, ose duhet të vijë nga distanca.
Si mund të gjej një burrë të mirë për orë?
Krijimi i një kërkese Wilio është një mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për të gjetur një burrë të dobishëm dhe të gatshëm në mjedisin tuaj. Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni një ekspert lokal me ato përvojë të drejtë për kërkesën tuaj.
Çfarë pune është një burrë orë duke bërë?
Burri orë mund të ndihmojë me punën e vogël të riparimit dhe mirëmbajtjes në shtëpi. Kjo do të ndihmojë me veprat si imazhe të pikturës, instalimin e mobiljeve, riparimin e punës, angazhimin e pajisjes, instalimin e llambave, ajrit, pikturës dhe mureve të veshjes dhe sipërfaqeve të tjera dhe riparime të vogla. Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni një burrë me cilësi të lartë, nga mjedisi juaj që me dëshirë ndihmon kur ju përshtatet.
Cili është dallimi në mes të burrit orë dhe ekspert si një elektricist ose hidraulik?
Bashkëshortët e orëve janë profesionistë që mund të ndihmojnë me një numër të punimeve të mirëmbajtjes së ndryshme në shtëpi. Nga ana tjetër, elektricistë, plumbers, gaz dhe kështu me radhë. Ata janë profesionistë të veçantë me kualifikime të veçanta në një profesion të veçantë.
Pse të kërkoni burrin orë në Wilio?
Burri orë do të kujdeset për punën rreth shtëpisë, apartamentin ose kopshtin që nuk keni kohë, aftësi apo mjete. Do të ndihmojë me shumicën e riparimeve rreth shtëpisë. Ai grumbullon mobilje, zëvendëson baterinë e prishur, një prizë jo-punuese, kthen garnizimin ose përfshirjen e pajisjeve. Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni një burrë orë të orës që është i gatshëm të lëvizë menjëherë në projektin tuaj.
Çfarë pune bën një burrë orë për ju
Instalimet e brendshme dhe riparimet
Burri orë do të kujdeset për punën rreth shtëpisë, apartamentin ose kopshtin që nuk keni kohë, aftësi apo mjete. Do të ndihmojë me shumicën e riparimeve rreth shtëpisë. Ai grumbullon mobilje, zëvendëson baterinë e prishur, një prizë jo-punuese, kthen garnizimin ose përfshirjen e pajisjeve. Burri për orë mund të ndihmojë në instalimin e pajisjeve të blera rishtazi, të korrigjojë derën e thyer, instalimin dhe riparimin e blinds, instalimin e një lavamani të kuzhinës, ose zëvendësimin e baterisë së ujit, pezullimin e ndriçuesve dhe madje edhe të wallpapering. Do të përdorë mjetet tuaja dhe do t'ju këshillojë nëse keni nevojë për ndonjë material tjetër.
Shërbimet e mirëmbajtjes
A keni një listë të tërë të punëve të mirëmbajtjes që duhet të plotësoni? Zjarri burrin tuaj të orës për të bërë të gjitha në të njëjtën kohë. Ajo mund të ndihmojë në instalimin e dyshemeve të laminuara, duke shkëmbyer vulat e silikonit në banjë, dyert e varur dhe shumë vepra të tjera.
Instalime dhe riparime në natyrë
Burri orë mund t'ju ndihmojë të ndërtoni një kopsht të derdhur, të instaloni blinds e jashtme, hapni tarracën, ose një trotuar, ose edhe të riparoni trampolinën e fëmijëve tuaj.
Montim në mur
Nga raftet e murit, imazhet dhe televizorët në raftet e biçikletave dhe pasqyrat - nëse keni nevojë për ndihmë me montimin e murit, thirrni burrin orë. Shumica e burrave orë sjellin mjetet e tyre, por ju mund të duhet të paguani për materiale të tilla si bulonat ose mbajtësit për sende të rënda të tilla si televizionet dhe kështu me radhë.
DemonstrimDemonstratat e realizimeve të ofruesve tanë
profile image
Mjeshter
Admir S.
profile image
Mjeshter
 Altin S.
profile image
Mjeshter
Dardan  O.
profile image
Mjeshter
Afrim M.
profile image
Mjeshter
Bardhyll F.
profile image
Mjeshter
Bardhyll J.