Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Menaxhimi i objektit

Po kërkoni një specialist të menaxhimit të objekteve? Ne kemi 776 dysheme në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Menaxhimi i objektit

Keni nevojë për një shërbim të menaxhimit të objektit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni konsulentë dhe këshilla cilësore për menaxhimin e ndërtesave. Çmimi i menaxhimit teknik të ndërtesës zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shikoni më shumë informacion rreth shërbimeve: shërbimet e pastrimit, administrimi teknik i ndërtesave, ofrimi i shërbimeve administrative të ofruara nga një prej specialistëve tanë të 776 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shkoj në
Shkoj në
shkoj në