Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Mbledhja e mbeturinave

Po kërkoni një ofrues për grumbullimin e mbetjeve? Ne kemi 26,372 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mbledhja e mbeturinave

Keni nevojë për një shërbim grumbullimi të mbeturinave? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në marrjen me qira të kontejnerëve, grumbullimin e mbetjeve komunale dhe të ndara. Çmimi i grumbullimit të mbeturinave dhe asgjësimit të mbeturinave zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: grumbullimi i mbetjeve të rrezikshme dhe të mëdha të ofruara nga një prej specialistëve tanë të 26,372 në këtë kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të punësojë shërbimet e shpërndarjes së mbeturinave përmes Wilio?
Wilio ju ndihmon të shpejt të gjeni shërbime të lirë dhe të besueshme të deponimit të mbeturinave. Mbeturinat shtëpiake zënë hapësirë ​​dhe mbledh pluhur, kështu që është e rëndësishme të heqim qafe atë sa më shpejt të jetë e mundur. Deri në shërbimin e parë të shpërndarjes së mbeturinave që ofrohet nga motori i kërkimit mund të mos jetë më i përshtatshëm. Prandaj, Wilio mbledh një numër të madh të ofertave pozitive të vlerësuara nga ekspertët e verifikuar dhe të cilësisë së heqjes së mbeturinave dhe të gjitha brenda një platforme. Ne ju kursejmë kohë dhe përpjekje kur shfletoni internetin dhe t'ju ndihmojmë të gjeni një shërbim largimi më të përshtatshëm për ju. Punëtorët tanë do të marrin ofertat tuaja direkt për ju. Klikoni butonin "Enter pdopyt" për të filluar një rezervim të rezistencës ndaj mbeturinave. Për të gjetur një punëtor që korrespondon me kërkesat tuaja, është e nevojshme të jeni sa më të detajuar në kërkesën tuaj. Tregoni informacionin si lloji të mbeturinave, numrin e artikujve dhe marrjen dhe ngarkimin e vendeve. Ju merrni menunë sapo të shfaqen detyra. Ju mund të kontrolloni shqyrtimet tuaja të punëtorëve para se të merrni menunë. Deal shtëpinë tuaj tashmë sot!
Cilat janë përfitimet e përdorimit të shërbimit nga mjedisi im?
Shërbimet e Divizionit nga rrethinat tuaja janë të favorshme falë shpejtësisë, çmimit dhe përvojës. Likuiditeti lokal i mbeturinave mund të ofrojë çmime më të ulëta dhe rrugë për vendin e zgjedhur është më i shpejtë. Ekspertët nga mjedisi juaj mund të jenë më të njohur me mbledhjen e pajisjeve në fshatin ose rrethin tuaj.
Çfarë lloje të mbeturinave mund të merren?
Shërbimi i rikthimit mund të përdoret për shumë lloje të mbeturinave, nga mobiljet e vjetra për objekte të tjera të rënda. Punëtorët e biletave gjithashtu mund të ndihmojnë me hedhjen e mbeturinave të ndërtimit dhe kopshtit ose elektronikës të thyer. Megjithatë, shumica e tyre guxojnë mbeturina biologjike nga kafshët ose njerëzit, rreziku i mbeturinave, asbestit dhe substancave të tjera të dëmshme. Referojuni këtyre artikujve kërkojnë trajnim dhe pajisje të posaçme.
Sa paraprakisht është e nevojshme për të librit Shërbimi i Rezistencës së Mbeturinave?
Wilio mund të rezervohet për të njëjtën ditë. Gjeni ekspertin e duhur mund të marrë vetëm disa minuta. Megjithatë, kjo varet nga disponueshmëria e Wilio në lagjen tuaj. Nëse nuk do të gjeni menjëherë punonjësin e deponimit të mbeturinave, mos e humbni shpresën. Ju mund të duhet të prisni pak më shumë për të marrë marrëveshje nga punëtorët e disponueshëm. Dërgoni aplikacionin tuaj tani dhe filloni të fitoni oferta falas nga punëtorët e deponimit të mbeturinave në zonën tuaj.
A kanë ndonjë pajisje dhe kualifikime të veçanta?
Jo e nevojshme. Pajisja e kërkuar për disassembly eventuale ndryshon nga detyra në punë. Për shembull, punonjësi i heqjes së mbeturinave mund të ketë nevojë për një teh pa ose një rrufe në qiell për të shpërndarë divan ose kornizën e krevateve para hedhjes. Punëtorët gjithashtu mund të kenë nevojë për një shpërndarje për të ngarkuar mobilje më të mëdha. Pavarësisht kësaj, vlerësimi i klientit dhe rishikimet nga Wilia mund të ndihmojnë në gjetjen e një personi të kualifikuar për punën.
A mund të heqin dorë nga punëtorët e heqjes së mbeturinave ose të riciklojnë mbeturinat në emrin tim?
Po. Smithiar mund të marrë artikujt tuaj direkt në një stacion bamirësie lokale ose riciklimit. Nëse mobiljet tuaja të vjetra janë ende në gjendje të mirë, dhurimi ose riciklimi mund të jetë një zgjedhje më e mirë si një defekt. Mbeturinat elektronike janë një lloj tjetër i mbeturinave që ne mund të marrim një gjykatë koleksioni për ju.
Çfarë përfshin shpenzimet e deponimit të mbeturinave?
Çmimi i deponimit të mbeturinave varet nga marrja dhe fletëpalosjet, numri i artikujve dhe lloji i mbeturinave. Wilio ofron një alternativë më të përballueshme për të marrë me qira kontejnerë ose rimorkio. Platforma jonë ju lejon të propozoni një normë dhe për të marrë tregtarët nga punëtorët e bazuar në të.
Shërbime
Çfarë përfshin shërbimet e deponimit të mbeturinave?
Shërbimet e Divizionit disponojnë të gjitha llojet e mbeturinave shtëpiake, kopshte, zyra dhe pajisje të tjera. Njerëzit shpesh punësojnë një punëtor për të hequr sendet e vështira të lëvizshme. Këto përfshijnë mobilje të vjetra, mbeturinat elektronike, kopshtin dhe mbeturinat e ndërtimit. Ju mund të punësoni mbeturina nga wireless sipas nevojave specifike. Punëtorët marrin artikujt tuaj të hedhur poshtë dhe i transportojnë ato në qendrën më të afërt bamirëse ose të riciklimit. Në kohë të shkurtër ju mund të pastroni hapësirën tuaj dhe të krijoni një vend për ndryshime. Këtu janë shembuj të shërbimeve të shpërndarjes së mbeturinave që mund të rezervoni në Wilio.
Shkatërrimi i mbeturinave shtëpiake
Mbeturinat dhe deponimi i familjeve mund të privohen nga pothuajse çdo lloj mbetjeje familjare. Punëtorët do të heqin sende të tilla si sofas, dyshekë dhe mobilje të tjera. Eksperti juaj gjithashtu mund t'ju ndihmojë të hidhni shtylla të mëdha letre të vjetra. Shërbimet e pastrimit të shtëpive ju lejojnë të merrni sende të panevojshme. Ose nëse shkarkoni, luani në mënyrë paqësore shoferin dhe nëpërmjet Wilio.
Riparimi i mbeturinave nga zyra
A bëni pastrim të madh, shkarkoni zyrat ose përmirësimin e hapësirave tuaja të zyrës? Shërbimet e pastrimit të zyrës mund të merren me detyra të vogla dhe të mëdha që lidhen me deponimin e mbeturinave. Mbeturinat e zakonshme të zyrës përfshijnë letra të vjetra, kompjutera, printera, tavolina, karrige, kuti kartoni, fishekë dhe rafte. Llojet e tjera të shërbimeve të heqjes së mbeturinave komerciale mund të rezervohen gjithashtu në Wilio.
Shkarkimi i mbeturinave të mbeturinave
Shërbimet e heqjes së mbeturinave të gjelbra lidhen me kompostimin dhe përpunimin ekologjik. Nëse jeni duke ju lidhur pas një stuhie ose do të realizoni peizazhin, falë nesh për të gjetur ndihmë të përshtatshme. Deponia e mbeturinave ngarkon mbetjet e barit, gjethet, papastërtinë, degët, barërat e këqija dhe betoni i mbeturinave në kamion ose rimorkio dhe të marrin gjithçka në depon për klasifikim dhe përpunim. Ju gjithashtu mund të gjeni dekontamination kopshte të përballueshme me Wilio. Në platformën tonë mund të rezervoni edhe shërbimet e tjera të deponimit dhe deponimit të mbeturinave.
Deponimi i mbeturinave të referimit
Gjeni tulla, skrap metali dhe lloje të tjera të mbeturinave të ndërtimit. Ekspertët tanë marrin mbeturinat tuaja pa probleme dhe shpejt. Nëse renovoni ose ndërtoni një shtëpi të re, heqja e mbeturinave të ndërtimit do t'ju pastrojnë hapësirën dhe të bëni punë më të lehtë. Shkatërrimi i mbeturinave ngarkon mbeturinat në kamion dhe pastaj hidhni materialin për të përcaktuar.