Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Mbeshtetes

Po kërkoni një ndërtues për t'u çmendur? Ne kemi 23,813 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Mbeshtetes

Keni nevojë për një shërbim shuplakash? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në montimin dhe çmontimin e kallëpeve të betonit. Çmimi i kallepit të muraturës zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: kostoja e pllakave prej druri të ofruara nga një prej ndërtuesve tanë 23,813 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Çfarë është Sage? Sagging quhet profesionalisht një formwork. Sagging është një emër që përdoret më shpesh në terminologjinë strukturore. Termi formwork nënkuptohet një ndërtim i përkohshëm ose i përhershëm i bërë nga druri ose panele betoni të përforcuar. Betoni i freskët është derdhur më shpesh në këtë strukturë (është balta në rastin e ndërtesave të balta). Struktura prej druri ose hekuri duhet të jetë mjaft e fortë, sepse duhet t'i rezistojë motit dhe gjithashtu presionit të betonit të derdhur dhe të ngurtë. Zbatimi i duhur i strukturës gjithashtu minimizon rrezikun e dëmtimit të punëtorëve. Ku mund të gjej një ekspert të dyfishuar? Formwork merret me kompanitë e ndërtimit ose tregtarët e vetëm që ndërtojnë shtëpi familjare, vegla, salla industriale ose mjedise komerciale. Megjithatë, ju nuk duhet të shkruani ekspertin e dinjitetit pas kërkimeve të njohura ose të gjata në internet. Vetëm të keni një kërkesë për Wilio për të hyrë në atë që dëshironi të ndërtoni kur doni të ndërtoni dhe cilat dimensione do të kenë një objekt të caktuar. Bazuar në këtë informacion, ne do të gjejmë të drejtën e të aftë në artin që do të zbatohet. Kërkimi miqësor i filmit nuk ka qenë kurrë më i lehtë. Duhet të ketë një edukim të ekspertëve? Shumica e ekspertëve të denominimit kanë një shkollë të mesme minimale të diplomuar duke u fokusuar në ndërtimin e biznesit, por ata janë gjithashtu ata që kanë marrë me kohë. Kini kujdes të mos keni përvojën e përvojës së nevojshme. Nëse nuk jeni të sigurt, përpiquni t'i pyesni projektet e kaluara. Mund të tregojë disa fotografi të punës së tij të mëparshme. Nëse jeni i sigurt për punën tuaj, ju patjetër do të dëshironi të kontaktoni klientët tuaj të mëparshëm. Pastaj ju mund të telefononi dhe të pyesni për përvojat e tyre me një strukturë të caktuar. A është e nevojshme që një ekspert të shohë vendin ku do të kryhet puna? Sigurisht po. Një ekspert do të vijë tek ju dhe gjen se ku shtëpia juaj do të jetë një sallë ose hapësirë ​​komerciale. Do të kontrollojë barazinë ose pabarazinë e tokës. Nëse një objekt i caktuar do të qëndrojë në një tokë të sheshtë ose më mirë në shpatin dhe do të vlerësojë se sa materiale do të duhet. Është padyshim e nevojshme për të marrë një makinë në komplot që betoni i nevojshëm për realizim është importuar. Edhe kjo me ju një ekspert në formën dhe ndërtimin do të merret. A do të ketë nevojë për eksperti ose mjete nga unë? Shumica e ekspertëve do të sigurojnë materialin tuaj. Ata tashmë kanë furnizues me porosi për beton të cilësisë dhe formwork. Mjetet gjithashtu do të përdorin tuaj, shumë nga ato që ju duhet të bëni me punën tuaj për të mos pasur as në shtëpi. Cilat lloje të formwork-it janë atje? Pas shkëputjes së rripave bazë, ajo fillon me kordonin. Në atë kohë, është vetëm për ju nëse zgjidhni një kuti ose formwork të zakonshëm prej druri për formwork. Blloqet me litar janë më të lehta dhe më të shpejta nga forma e realizueshme. Blloqet me litar janë bërë prej betoni dhe brenda kanë kavitete ku jeton betoni i freskët. Sipas projektit, eksperti do të dijë nëse duhet të përdorë dy, por tre këshilla të formave kardiake. Përforcimi i betonit - shufrat e hekurit për të përforcuar formimin në blloqet e montuara në këtë mënyrë. Nëse do të ndërtoni një shtyllë ose kolona, ​​me siguri do t'ju ofroni mundësinë e përdorimit të formuesve të kartës së shtyllës. Nëse doni të kurseni para, bëni një formular të bordit të drurit dhe prizmave. Sa kohë merr realizimin e pllakës bazë duke përfshirë formwork? Zbatimi i pllakave të ndërtimit të bazës ose pllakave për shtëpinë, sallën ose hapësirën komerciale zgjat rreth 10 ditë pune. E gjitha varet nga moti që ndikon në forcimin e betonit. Rekomandohet që të bëni një pjatë bazë me censulimin në muajt e verës kur koha është ende, e ngrohtë dhe jo shumë e lagur. Pastaj betoni vështirë se ka. Në dimër është më keq, betoni i fortë për shkak të temperaturave të ulëta dhe lagështisë më të lartë më të gjatë dhe mund të ndodhë që koha e popup është gjithashtu e shqetësuar nga pllaka bazë në të cilën qëndron shtëpia, salla ose hapësira komerciale. Zbatimi gjithashtu varet nga kompleksiteti i objektit të ndërtesës ose qasja në komplot. Në shumicën e rasteve, pllakat bazë i kalon pronarit në një shtet kur është e mundur të aplikoni një shtresë depërtimi dhe hidroizolim të veçantë. Pas aplikimit, mund të merren parasysh materialet e ndërtimit si blloqet e tullave, YTong ose YPOR. Sa do të jetë formworking të qëndrojë në mua? Çmimi për formularin dhe punën e tjegullave varion nga 30-50 € për metër katror. Ky çmim është gjithashtu kostoja e një formulari (bordet prej druri ose betoni i përforcuar) dhe çmimi për prishjen e formave. Por ky çmim është vetëm orientim. Kjo varet nga sasia e betonit të përdorur, sasia e bordeve prej druri ose nga çmimet e ndërtimit të përforcuar dhe gjithashtu varet nga koha kur punëtorët do të shpenzojnë, pasi betoni nuk synon shpejt dhe sipas ideve. Për betonin e duhur të ngurtësimit, faktorë të shumëfishtë të tillë si temperatura dhe lagështia ndikon. Natyrisht, betoni pushon më shpejt në verë kur nuk bie shi dhe moti është ende. Në beton dimëror vështirë ngadalë dhe është e mundur që ajo të jetë e pjekur pas instalimit të gabuar. Në dimër, një shumëllojshmëri ngrohjesh përdoren për forcimin e betonit. Edhe përdorimi i tyre, rritet çmimi. Ju patjetër do të pajtoheni me ekspertin dhe do të konsultoheni me atë kur betoni më i mirë do të derdhet. Çfarë duhet të jeni të kujdesshëm para se të filloni zbatimin e formave? Para se të filloni me realizimin e pllakës bazë vetë, kontrolloni nëse toka juaj nuk gjendet në zonën ku nëntokë e paqëndrueshme ose niveli i lartë i ujit të ulët është. Nëse shtëpia juaj do të qëndrojë në një vend ku një shtëpi ishte në këmbë, prandaj sigurohuni që ka pasur një bodrum ose një pus që mund të prishë stabilitetin e pllakës bazë, është duke rrahur ose humbur. Çfarë lloje formash e dimë? Përdorimi i disponueshëm Kjo formwork është një formwork tradicionale prej druri që është bërë nga bordi prej druri dhe prisms. Pas perimetrit dhe në mes është përforcuar me pllaka më të trashë. Pas shërimit të betonit, ky formwork është i çmontuar. Formwork përdorim të shumëfishtë Kjo përfshin kutitë e sistemit dhe formworks speciale. Kutitë e sistemit prodhohen në industri dhe formojnë një sistem mbështetës për formwork. Një formë e tillë përbëhet nga pjesë që mund të lidhen me njëri-tjetrin dhe kështu të lejojnë një gamë të gjerë të variacioneve të ndryshme. Sistemet e vogla të debnia. Për shembull, ne i përdorim këto për strukturat e vogla monolitike të bëra prej betoni, të cilat ende kanë nevojë për një formë, të paktën deri sa të ndodhë dhe nuk do ta mbajnë peshën e shtëpisë veç e veç. Humbur Debnenia System Një formë e tillë e dyfishimit të pllakave të hollë të betonit që përmbushin funksionin e formave gjatë betonit dhe të bëhen një strukturë e përhershme e betonit pas mbingarkesës. Borxhi i View Betoni Në këtë lloj kabllimi, ne tashmë mund të përcaktojmë pamjen e betonit të ngurtë. Ne mund të krijojmë struktura të ndryshme konkrete, vrazhdësi ose butësi në sajë të rregullimeve të veçanta. Ku do të takohet kudo me ndërprerjen e ndërtimit? Bazat Ne do të takohemi sa më shpejt që gropa në bazat kur është e nevojshme për të vendosur një formwork sipas përzgjedhjes së tyre dhe goditur atë për të fiksuar derisa betoni nuk do të ngurtësohet. Përforcimi i hekurit duhet të futet në një formim të tillë në mënyrë që të ketë rreth 3.5 cm në mes të buzës së formave dhe përforcimit. Kurora Falë hyrjes, struktura juaj është fikse dhe muret nuk janë zhvilluar. Kjo formwork përdoret kur kati i parë është i përfunduar. Formwork është bërë vetëm ose në lidhje me strukturën e tavanit. Një kurorë e tillë është nga betoni i përforcuar që derdhet në formën e përgatitur. Mund të jetë prej druri, sistematik ose i humbur. Forcat e shkallëve Forwork është pjesa më e rëndësishme në ndërtimin e shkallëve dhe përvoja e viteve dëshiron. Para se të krijoni një kordon, ju duhet të llogaritni gjatësinë e hapit, lartësinë e hapit dhe të gjithë shkallët dhe këndin e saj. Për një kampion vendas pa përvojë është një çështje sfiduese. Prandaj, ne rekomandojmë urdhërimin e shërbimeve tuaja të ekspertëve përmes Wilio. Këshilla dhe Këshilla 1. Kuotat shpejt dhe me efikasitet Mos e humbni kohën e çmuar, duke kërkuar një ekspert të dyfishuar pas njohur dhe duke kërkuar oferta nga kompani të ndryshme. Shkruani kërkesën tuaj dhe së shpejti ju mund të merrni oferta nga ndërtuesit e dobishëm direkt nga mjedisi juaj. 2. Mos e tejkaloni buxhetin tuaj Çmimet për krijimin e krijimit mund të jenë të ndryshme. Megjithatë, me Wilio ju lehtë mund të krahasoni oferta të shumta dhe zgjidhni më të përshtatshmet për buxhetin dhe nevojat tuaja. 3. Gjeni ekspertët më të mirë Renditni profesionin më të mirë të vlerësuar për një pirjen e duhanit nga mjedisi, ju do të merrni një punë të mirë që mund të mbështeteni. Bonus do të jetë një çmim i arsyeshëm për ju.