Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Material vetenivelues

Jeni duke kërkuar për një mallë vetëniveluese? Ne kemi 23,812 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,697 profesionistë të regjistruar
87,676 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Material vetenivelues

Keni nevojë për një shërbim të mallërave vetënivelues? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në përgatitjen, nivelimin, derdhjen dhe përfundimin e sipërfaqes. Çmimi i suvasë vetë-niveluese zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: kovë, rul dhe niveli i shpirtit të ofruar nga një nga dyshemetë tona 23,812 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,697 profesionistë të regjistruar
87,676 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Vetë-që rezulton i nënshtruar. Çfarë po ndodh dhe si përdoret? Mashtrimi i dyshemesë së vetë-nivelimit është një komponent bazë i përdorur për të formuar një sipërfaqe të sheshtë për të dhënë trotuar, gurë natyral, dysheme druri, dysheme lundruese dhe të ngjashme. Shpesh përdoret si një sipërfaqe sipërfaqe në sipërfaqen e betonit të vështirë dhe gjithashtu mund të përdoret për të mbuluar tubin e ngrohjes në dysheme. Scape përbëhet nga një përzierje e zhavorrit / rërës, çimentos dhe ujit. Materiali është i përzier ose me dorë në kovë duke përdorur një teh përzierës, ose nëse tenxhere është përdorur për projekte më të mëdha, mund të përzihet me një pompë shpërndarëse dhe pastaj të shpërndarë me një tub çorape të bashkangjitur në pompë. Ju gjithashtu mund të blini një mallë të përfunduar që shpesh është zgjedhja më e lehtë, veçanërisht nëse nuk keni punuar me materialin. Hedhjen e masës nën dysheme. Në frontin e bimës në një sipërfaqe të madhe ose para se të instaloni një ngrohje në dysheme, gjithmonë duhet të konsultoheni me furnizuesin. Veshje tradicionale është një përzierje e rërës dhe çimentos në ndërtesë duke përdorur mikser, por për shkak të përpjekjeve të mëdha të nevojshme për të përzier masën, përdorimin e skanave të përfunduara. Përzierja e përfunduar duhet të jetë gjithmonë e duhur dhe e përpunueshme sesa konkrete konvencionale, por gjithashtu duhet të përmbajë beton të mjaftueshëm për të mbajtur së bashku dhe për të parandaluar plasaritje. Shënues mund të aplikohet si një sipërfaqe e lëmuar në katet e reja ose për të lidhur katet ekzistuese. Djersa vetë përbëhet nga një pjesë e çimentos së një të ngopur në katër pjesë të ujit. Zakonisht aplikohet me një notë të drejtë druri / plastike të gjerë dhe përfundon me një rreze. Pastaj ju duhet të lini dysheme të thatë. Si rregull, është e nevojshme të presësh një javë deri në tërësi. Megjithatë, kjo varet nga pallto. Megjithatë, në trashësinë e masës së më shumë se pesë centimetra, duhet të prisni pak më gjatë. Sapo printimi të shërohet siç duhet, mund të filloni të kurseni një shtresë tjetër, në varësi të asaj që mbulon dysheme. Si të balanconi katet duke përdorur një cache për të riparuar dysheme të pabarabartë betoni A keni një dysheme të pabarabartë? Mos e nënshtroni panik, nuk ka dysheme betoni dhe dysheme dyshemeje nuk janë 100%. Kur bën një dërrasë betoni ose një llaç nën dysheme në një zonë relativisht të madhe, ka gjithmonë disa pasaktësi. Ajo jepet thjesht për shkak të vështirësisë me lëvizjen dhe vendosjen e materialit jashtëzakonisht të lagësht, të rëndë dhe metalurgjik si betoni. Megjithatë, ekziston një zgjidhje për të cilën është përdorimi i një përzierje të vetë-nivelimit. Kur të përdorësh një përzierje të vetë-leveling Përdorimi i një përzierje vetë-rezultuese për të marrë një dysheme të saktë dhe të përkryer të barabartë të betonit varet kryesisht nga sa shumë nuk është konvencionale. Mund të përdoret vetëm nëse dyshemeja është e pabarabartë nga rreth pesë milimetra ose më pak. Kjo mund të kontrollohet si më poshtë. Hiqni të gjitha qilimat, pllakat ose gjërat e tjera të futjes. Pastroni dyshemenë tërësisht dhe hiqni shiritin e qilimave, mbajtësin e qilimave, ngjitësin e pllakave dhe gjithçka që mund të pengojë testin. Përdorni një top golfi ose tavolinë ose një top, në disa vende në dysheme dhe shikoni se cila drejtim teh për të marrë imazhin në katin më të ulët. Matni ndryshimin e lartësisë me një nivel të gjatë shpirtëror. Lidheni nivelin e shpirtit derisa flluska të jetë në mes, pastaj matni hendekun midis dyshemesë dhe fundit të ngritur të trupit. Nëse më pak se pesë milimetra, ju mund të përdorni një masë të vetë-leveling kat ose vetë-leveling mallë. Përzierja e vetë-rezultateve në llaç Në parim, ka dy lloje të përzierjes së vetë-nivelimit. E para është një pluhur që vjen me lëngje latex në një enë të veçantë. Ato janë të përziera për përgatitjen e tyre për të formuar një kompleks. Lloji i dytë është një qese pluhur, ku përzierja e latex është përfshirë tashmë. Kjo duhet të përzihet me ujë. Me llojin e dytë, ka një punë shumë më të lehtë në aspektin e përzierjes, por edhe trajtimin e vetes. Gjithashtu mund të përdoret për të balancuar katet që janë më shumë se pesë milimetra nga niveli (brenda dhjetë milimetra), duke shtuar rërë të mprehtë në përzierje. Pak e këngës dhe lejon që ajo të përdoret në trashësi më të mëdha.