Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio!

Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar

Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Marangoz

Jeni duke kërkuar për një marangoz? Ne kemi 21,869 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo

32,323 profesionistë të regjistruar

85,297 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Marangoz

Keni nevojë për një shërbim zdrukthtari? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në prodhimin e strukturave prej druri të bëra me porosi, shtëpi kopshtesh, kënde lojërash për fëmijë. Çmimi i përpunimit të drurit për ndërtime zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: trajtimi i drurit, kostot e transportit, forma atipike të ndërtimit të ofruara nga një prej marangozëve tanë të 21,869 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet

32,323 profesionistë të regjistruar

85,297 projekte të zgjidhura

4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë

226 512 Instalimet e aplikimit

Çfarë karapeties mund të urdhëroj?

Çfarë pune bën Carpenter?
Carpenter ndërton, korrigjon, ose strukturën e anijeve dhe komponentët e ndërtimit të bëra prej druri, chipboard, çeliku dritë dhe alumini ose beton. Duke përdorur dorën dhe mjetet e pushtetit, grinders, gdhendur, montles dhe prodhon litarët, bazat, përkthimet, shtyllat dhe tavanet. Rritet produkte të ndryshme zdrukthtari të tilla si strukturat e çatisë, tavolinat, dyert, strukturat e ndryshme komplekse prej druri etj. Ajo mban dhe kontrollon gjendjen teknike të produkteve dhe strukturave të zdrukthtarisë. Trajtime dhe ruan produktet e drurit. Ship Carps ndërtuar, korrigjuar dhe ruajtur anijet. Trajnimi tradicionalisht kryen kryesisht punë ndërtimore: - prodhon struktura të detyrueshme të ndërtesave (logs, alpinist, etj.), formwork (p.sh. për beton), kulmet (rafters, burgjet, të burgosurit, etj.) Dhe punë të tjera të ndërtimit bruto që nuk kërkojnë nyje krejtësisht të bukura ose të brendshme të veçanta të përfundojë dhe pamjen. - Rritja e dyshemeve dhe trarëve të tavanit, prandaj trarëve horizontalë të lidhur me strukturën mbështetëse nën dysheme ose tavan që japin kapacitetin e dyshemesë ose tavan dhe lejojnë që ato të instalohen. - Prodhon ndërtime plotësuese si belveder, pergolas, strehimore, railings, shtëpi kopsht, dhe të tjerët.
Këshilla dhe Këshilla
Caktimi i mirë është baza Karpentjerët punojnë me dru të mënyrave të ndryshme. Nga kutitë prej druri në të cilat bazat e betonit të shtëpisë do të derdhen deri në prodhimin e mobiljeve elegant nga masiv. Shkruani për të futur përshkrimin më të saktë të detyrës për marangoz për të sjellë të gjitha mjetet dhe materialet e nevojshme. Kontrolloni për realizim Për të qenë të sigurt që të gjitha punët janë bërë të cilësisë, kontrolloni punën gjatë kursit të saj, si dhe pasi ta përfundoni atë. Buxheti dhe koha Mos harroni të shtoni kërkesat tuaja për përfundimin e zbatimit. Nëse keni një buxhet të caktuar që duhet të ndiqet, ju lutem vini re se ofruesi i shërbimit është tashmë në fillim.
Çfarë zdrukthëtar?

Çfarë zdrukthëtar?

Krovy. Anulim Ndërtimet e pompuara. Ndërtesa të vogla prej druri Garazh dhe strehimore të tjera Portat, dera, gardhe Shkallët. Vikiere. Arkieri. Shënon Borxh. Belveder dhe shtëpi kopsht Zábradlia. Trarëve
Pyetjet e bëra shpesh

Pse të kërkoni zdrukthëtarin në Wilio?
Shumë sende që janë një pjesë thelbësore e jetës sonë të përditshme janë krijuar nën armë, nga format për bazën e betonit të shtëpisë, në çatinë nën të cilën fle. Zakoster për ju do të prodhojë atë që ju nevojitet, nëse ka një belveder në kopsht ose në shkallët në një shtëpi familjare. Puna e një karroce të dobishëm do të sjellë në shtëpinë tuaj elementet autentike që krijojnë një atmosferë dhe tërheqin vëmendjen. Ju mund të gjeni një zdrukthëtar të aftë shpejt dhe me lehtësi me Wilio. Thjesht shkruani atë që keni nevojë për kërkesën tuaj dhe ne do t'ju lidhim me ardorët nga mjedisi që kanë të gjitha aftësitë e nevojshme. Pastaj vetëm shikoni profilet e tyre dhe lexoni komente të konsumatorëve për të zgjedhur të drejtën!
Çfarë aftësish ka Carpenta?
Zdrukthëtar duhet të jetë teknikisht i kualifikuar, i durueshëm dhe jashtëzakonisht i saktë për të prodhuar struktura prej druri sipas specifikimeve të sakta. Karpentjerët përdorin imagjinatën së bashku me të menduarit praktik dhe aftësitë manuale për prodhimin e strukturave të çatisë, dyerve, shkallëve, hekurudhave, kordonit, tenxhereve, tavaneve dhe ndërtimeve të tjera komplekse.
Si mund të gjej një zdrukthëtar të mirë?
Në Wilio ju thjesht gjeni një zdrukthëtar të dobishëm dhe të gatshëm nga rrethinat tuaja. Vetëm të shkruani kërkesën, përgjigjuni disa pyetjeve në lidhje me atë që do të duhet të bëhet dhe të presësh për oferta nga marangozët me përvojë.
A mund të më çliroj?
Në shumicën e rasteve, zdrukthëtarja do të përdorë materialin e vet. Në raste të jashtëzakonshme, zdrukthëtarja mund të përdorë materiale nga ju, për shembull, për të prodhuar një tavolinë nga një masiv nga një pjesë e veçantë e drurit. Në këtë rast, zdrukthëtarja do të ketë nevojë për materiale për të parë në mënyrë që të sigurohet që është e përshtatshme për një punë të caktuar.
Sa është një marangoz?
Kostoja e punës do të varet nga madhësia dhe kompleksiteti i projektit. Nëse zdrukthëtar ju bën më shumë ndërtim do të kërkojë më shumë materiale dhe për këtë arsye kohë dhe punë. Gjithashtu varet nga llojet e punës që do të bëhen. Çmimi mund të ndikojë gjithashtu nëse një zdrukthëtar është afër, ose duhet të vijë nga një distancë më e madhe.
Sa kohë marrin marangozët?
Kjo varet nga lloji i karpishtes për t'u bërë, nga sasia e materialit të nevojshëm. Puna më e vogël mund të bëhet edhe për disa orë, ndërsa projekte më të mëdha si ndërtimi i Bushit mund të zgjasin disa javë.
Mund të bëjë zdrukthëtar të bëjë disa punë në një kohë?
Disa zdrukthtarë specializohen vetëm për disa vepra të mëdha të tilla si ndërtimi i Krovov, ndërsa të tjerët do të bëjnë disa riparime më të vogla në një kohë në një vizitë. Megjithatë, duhet të kihet parasysh se shumë marangozët kërkojnë më shumë se një ditë.
Demonstrim

Demonstratat e realizimeve të ofruesve tanë

Marangoz
Ahmet B.
Marangoz
Ismail A.
Marangoz
Gezim L.
Marangoz
James N.
Marangoz
Erjon U.
Marangoz
 Altin Z.