Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Magazina, depo

Kërkoni magazinier, qiradhënës për magazina, magazina? Ne kemi 6,769 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,707 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Magazina, depo

Keni nevojë për shërbim në fushën e magazinave, ambienteve të magazinimit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni profesionistë cilësorë për shitjen dhe dhënien me qira të hapësirës së magazinës. Çmimi i marrjes me qira të hapësirës së magazinimit zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: tarifat administrative dhe shërbimet e pasurive të paluajtshme të ofruara nga një prej ekspertëve tanë të 6,769 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,707 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Duke qëndruar në magazinë Sa vende keni nevojë për kujdestarinë e studimeve nga studimet? Kjo ndoshta do të jetë madhësia e derdhjes së kopshtit ose një kobile të vogël (rreth 5m2 respekti 12m3). Nëse keni nevojë për të ruajtur artikujt dhe mobiljet nga apartamenti i studios ose 2-dhoma, atëherë keni nevojë për një enë (rreth 14m2 respekti rreth një vëllim prej 33 m3), rreth derdhjes mesatare. Një enë e tillë është mjaft e gjerë për të përshtatur mobilje të mesme, sofas, wardrobes, pajisje kuzhine, dyshekë dhe kuti. Një enë ka një kapacitet për 35 kuti standarde. Zakonisht ky lloj i zhvendosjes kryhet duke përdorur një shpërndarje të vetme tranzit. Për apartamentin me 3 dhoma ju do të keni më shumë gjasa të keni nevojë për 2 kontejnerë (rreth 28m2 resp. Rreth një vëllim prej 66 m3), por varet nga sa mobilje ju do të lëvizni nga banesa dhe duhet të kurseni. Ai merr vendet më të mëdha. Nëse ju lini një shtëpi familjare dhe dëshironi të ruani të gjitha gjërat familjare duke përfshirë mobilje, ju do të keni më shumë nevojë për 3-4 kontejnerë. Krahasimi i madhësisë së mësipërme janë vetëm përafërsisht për t'ju dhënë disa referenca. Nëse dëshironi të siguroheni se sa hapësirë ​​magazinimi në depo do t'ju duhet, kërkoni një inspektim të lirë video. Ju keni nevojë vetëm për një smartphone ose tabletë me kamera dhe ne do të kujdesemi për pjesën tjetër! Çfarë përfshin shërbimin e ruajtjes së artikullit në magazinë? Në Wilio ne besojmë se të gjithë duhet të përjetojnë lëvizjen pa stres, pa marrë parasysh nëse jeni qiramarrës ose kompani. Në rast të lëvizjeve më të mëdha / vëllime për kujdestarinë, ne ofrojmë një inspektim video. Kjo do të specifikojë nevojën për hapësirën dhe kuotimin e magazinimit. Pastaj një ekip larëse vjen tek ju që grumbullon dhe lëviz artikujt tuaj në një depo të sigurt me ajër të kondicionuar. Sendet tuaja do të ruhen në kuti të pastra dhe të sigurta prej druri ose kuti kartoni ose të paketuara individualisht me një paketim mbrojtës të përshtatshëm. Ekipi i magazinimit do të sigurojë që artikujt tuaj të ruhen me kujdes. Hapësirat e magazinimit janë të pajisura zakonisht me sisteme të monitorimit të kamerës. Kjo masë është subjektet tuaja të monitoruara vazhdimisht dhe ju keni një dhomë. Ekspertët që lëvizin pastaj mund të dorëzojnë pajisjet tuaja, mobiljet ose objektet e tjera në adresën tuaj të ardhshme sipas kërkesës. Shënim: Kur prenotoni ruajtjen e shërbimit në magazinë ju do t'ju pyesni ofruesit e shërbimeve në vlerën e parashikuar të subjekteve që dëshironi të kurseni. Kjo është e lidhur me sigurimin. Kush mund të përfitojë nga shërbimi i ruajtjes në depo? Në Wilio ju do të gjeni shërbime afatshkurtra dhe afatgjata të ruajtjes që ndihmojnë njerëzit në të gjitha sferat e jetës. Mbani në mend se akuzat janë të ngarkuara në baza javore ose mujore, në varësi të madhësisë. Kjo do të thotë që, për shembull, ju merrni gjërat tuaja nga depoja të mërkurën ose pas fillimit të muajit të ri, ju do të ngarkohet për të gjithë javën ose muajin. Shërbimi i kujdestarisë mund të përdoret gjithashtu nga familjet dhe klientët tregtarë, për shembull: - Pronarët e shtëpive që planifikojnë të zhvendosen ose të kryejnë rindërtimin e familjes suaj. - Qiramarrësit të cilët duhet të zbrazin vendin e tyre para përfundimit të shërbimit të qirasë. - Studentët që kanë nevojë për ruajtjen e gjërave gjatë verës para se të fillojë semestri i ardhshëm. - Njerëzit që kërkojnë një karrierë në një qytet tjetër ose shpesh udhëtojnë jashtë vendit. - Kompanitë që lëvizin zyrën dhe kanë nevojë për pajisjet e tyre të vlefshme të ruajtura diku në një vend të sigurt. Siguroni rehati tuaj në sajë të këtyre shërbimeve të lëvizjes dhe kursimit shtesë: - Shkarkimi i familjes. Nëse keni nevojë për një dorë ndihmë për shkarkimin tuaj, por deri më tani shtëpia juaj e re nuk duan të përmbytin kutitë, kombinojnë shërbimet tona të shkarkimit dhe kujdestarinë e përkohshme. Ekspertët e shkarkimit mbërrijnë me dorëzim do t'ju ndihmojnë me ngarkimin, lëvizjen dhe shkarkimin e ndonjë gjëje nga mobiljet dhe aparatet për xhami, instrumente të rënda muzikore dhe vepra të brishta të artit. Pastaj ata mund të marrin gjithçka që nuk keni nevojë të bëni në një depo të sigurt dhe t'ju dorëzojnë në një ditë të preferuar. - Shërbimet e paketimit. Sigurohuni me specialistë të kualifikuar për paketim për të mbajtur gjërat tuaja në mënyrë të sigurtë përmes distancës nga pasuria juaj e patundshme në hapësirën e magazinës ose në shtëpinë tuaj të re. Ekuipazhi do të sigurojë të gjitha materialet e nevojshme, duke filluar me flluskë dhe kasetë në kutinë e madhësive të ndryshme dhe mbulesave mbrojtëse të mobiljeve, në varësi të asaj që duhet të lëvizni. - Pastrimi përfundimtar kur përfundon kontratën e qirasë. Nëse doni të merrni backup tuaj, por ju nuk keni gjetur një vend të ri që do të jetë shtëpia juaj e re, planifikoni shërbimin tonë të ndërprerjes së shërbimit së bashku me kujdestarinë tonë të përballueshme të subjekteve. Sepse para përfundimit të qirasë dhe pastrimit përfundimtar ju duhet të hiqni subjektet tuaja nga banesa, ju mund të merreni me një ekip shkarkimi që lëviz gjithçka që ju keni në depo më të afërt ju merrni me qira në kohë kaq të gjatë që ju nevojitet. Pasi të keni gjërat e paketuara, disa pastrues të pajisur plotësisht do të mbërrijnë në adresën tuaj dhe pastrojnë hapësirat sipas standardeve për të marrë me qira me qira sa më shpejt që të jetë e mundur. - Instalimi dhe disassembly e mobiljeve. Puna e rindërtimit mund të jetë e pakëndshme, veçanërisht nëse ka mobilje. Nëse keni nevojë për të vendosur mobilje në depo ose dele mobilje në Demonta, ju do të gjeni të gjitha shërbimet e nevojshme për Wilio. Nëse keni ruajtur mobilje në demonstratë dhe jeni gati për të zgjidhur atë në pasuri të re të re, ekspertët Wilio do të sjellë të gjitha mjetet e nevojshme për të ndërtuar mobiljet tuaja në vend. Pyetjet e bëra shpesh Pyetje: A janë siguruar gjërat e mia gjatë kujdestarisë në magazinë? Përgjigje: Po, magazinat e magazinimit kanë një sigurim të parazgjedhur që mbulon nenet e ruajtura kundër zjarrit, vjedhjes dhe shkatërrimit të tjera. Përndryshe, ju mund të siguroni vetë sendet tuaja nëse vendosni. Pyetje: Si mund të jem i sigurt se depoja ime nuk do të jetë në rrezik? Përgjigje: Kur i shpëtoni gjërat në depo, depoja juaj do të sigurojë një vulë të sigurisë. Ky numër do të renditet në llogarinë tuaj dhe depo do të kontrollohet rregullisht. Pyetje: A mund të shtoj më shumë artikuj për ata që tashmë janë në magazinë? Përgjigje: Po, thjesht mbledhni sende dhe negocioni kujdestarinë e ofruesit në Wilio. Nëse subjektet shtesë do të kërkojnë hapësirë ​​shtesë të ruajtjes, ajo do të rrisë çmimin tuaj për kujdestarinë. Pyetje: A mund të hidhni sendet që nuk dua? Përgjigje: Po Gjeni shërbimin e shërbimit / deponimit Wilio. Pyetje: Çfarë lloj objektesh mund të shpëtoj në një depo të magazinimit? Përgjigje: Depot për ruajtjen e gjërave janë të përshtatshme për pothuajse çdo lloj të objekteve vendore ose komerciale. Megjithatë, ata nuk pranojnë substanca dhe materiale të rrezikshme ose të shpejta bashkimi dhe materiale të çdo lloji, duke përfshirë bimët, ushqimet, detergjentet, ngjyrat, asbestin, drogat, djegiet etj. Pyetje: Sa kushton një diametër të kujdestarisë së gjërave në magazinë? Përgjigje: Çmimi do të varet kryesisht nga madhësia e artikujve tuaj, si dhe nga koha që dëshironi të mbani. Mesatarisht, çmimi shkon nga 2eur / m3 e zonës së magazinimit. Pyetje: Cila është temperatura e pajisjes së ruajtjes? Përgjigje: Depot mbahen në 15-20 gradë 365 ditë në vit dhe çdo enë vulos se mallrat tuaja janë të mbrojtura nga lagështia dhe kërpudhat. Pyetje: Ku kudo është Wilio në dispozicion? Përgjigje: Shërbimi Wilio është në dispozicion në të gjithë Sllovakinë dhe disa vende të tjera.