Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Lyerje, bojaxhi / moler

Jeni ne kerkim te nje piktori per punime pikture? Ne kemi 30,747 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lyerje, bojaxhi / moler

Keni nevojë për pikturë, piktor? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për pastrimin e sipërfaqes nga papastërtitë, mistriet, depërtimi, aplikimi i bojës. Çmimi i piktorëve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: furça, rula, shirit maskues, letër mbivendosje e ofruar nga një prej piktorëve tanë 30,747 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çfarë pune bën një piktor për ju?
Pikturë e jashtme
Muret e jashtme të shtëpisë tuaj duhet të shërbejnë rregullisht, jo vetëm për të duken bukur, por edhe për shkak se ato janë të theksuara vazhdimisht dhe të ekspozuara ndaj motit të kërkuar. Për të ruajtur pamjen e tyre të freskët, ka nevojë për të pikturuar çdo disa vjet, si dhe gardhe, ulluqe, sills dritare dhe dyert. Piktori zakonisht përshtatet dhe nëse është e nevojshme për të përshkruar sipërfaqen, heq ngjyrat e plasaritur ose të lëkurës ose suva dhe pastaj sipërfaqet e natës. Ajo gjithmonë do të përdorë ngjyrën e përshtatshme për të jashtme për të siguruar që ajo do të zgjasë për sa kohë të jetë e mundur.
Pikturë muret e brendshme.
Paint Brendshme do të dorëzojë shtëpinë ose apartamentin tuaj një pamje të re të freskët do të ndihmojë në heqjen e yellowing dhe erë të cigareve, si dhe puklins, smears ose gjurmë gishtash. Një piktor profesional zgjedh ngjyrat që i përshtaten stilit tuaj dhe hedhin në dhomë. Përgatitja fillon me komplotimin ose mbulimin e mobiljeve dhe sipërfaqeve të pastrimit të murit. Piktori do të rregullojë të gjitha puklins, pastaj vendet e ashpra. Për të arritur një sipërfaqe të qetë dhe uniforme që zbatohet 2 deri në 3 shtresa të ngjyrës. Së fundi, piktori largon filmat mbrojtës dhe kaseta dhe pastron gjithçka.
Heqja e veshjeve
Shumë piktorë gjithashtu kanë përvojë me heqjen e bojës. Sepse heqja e veshjeve është përgjithësisht punë me kohë, është mirë të hysh në këtë punë profesionale. Po ashtu, kjo mund t'ju ndihmojë për largimin dhe mbivendosjen e Grafitti. Në varësi të sipërfaqes, mjetet e ndryshme të skrapimit, letra gërryese ose përgatitje kimike do të përdoren për të hequr këto veshje të padëshirueshme.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse kërkimi i një eksperti për pikturë në Wilio?
Një shtëpi, apartament ose zyrë të pikturuar mirë, kanë një atmosferë që ka një ndikim shumë më të madh tek ne se sa kuptojmë. Dallimi midis dhomës së pikturuar fllad dhe të tillë që ka vite të mureve të verdhë, apo edhe të çara ose smudges, duke ndikuar në disponimin tonë, mirëqenien e brendshme, siç ndihemi në hapësirë. Piktori i dobishëm mund ta transformojë një hapësirë ​​të tillë në një ditë të vetme. Dhe nuk vlen shumë. Nëse keni nevojë për të pikturuar brendësinë, të jashtme ose të ndihmoni me veshjet e heqjes dhe punë të tjera përgatitore, Wilio do t'ju gjejë një piktor të dobishëm që mund ta trajtojë atë.
Pse duhet të punësoj një piktor profesional kur mund të pikturoj veten time?
Nëse nuk keni përvojë të nevojshme, ju do të të marrësh më shumë dhe me blerjen e të gjitha pajisjeve të nevojshme mund të vijë më e shtrenjtë. Rezultati i pikturës suaj mund të mos jetë po aq i kënaqshëm, cilësi dhe i pastër si kur do të ktheheni në profesionistë. Piktorët profesionistë kanë të gjitha mjetet, materialet, aftësitë dhe përvojën e nevojshme për të bërë çdo hapësirë ​​të pikturuar shpejt dhe profesionalisht.
Çfarë aftësish ka piktori?
Piktorët profesionistë që aplikojnë ngjyrat në sipërfaqe të ndryshme si muret e brendshme, muret e jashtme, gardhe, por edhe mobilje dhe pajisje të ndryshme. Ndër veprat e tjera që piktorët u sigurojnë atyre me sfond të ngjitur në mure. Shumica e piktorëve bojë sipërfaqe me një ngjyrë, por disa përdorin teknika të veçanta për të krijuar modele, piktura mur ose graffiti në muret sipas kërkesave specifike të konsumatorëve.
Sa shpesh keni nevojë për të pikturuar?
E jashtme është e përshtatshme për të mbuluar çdo 5-10 vjet. Moti, mjedisi ose cilësia e ulët e materialeve të përdorura mund të shkaktojë që ju të pikturoni më shpesh. Muret dhe tavanet në brendësi janë më shpesh, kryesisht çdo 4 - 6 vjet, sidomos në ndërtesa me trafik të lartë ose në ambiente ku pi duhan.
Unë kam një piktor për të dorëzuar ngjyra dhe pajisje, apo do të sjellë veten time?
Shumica e piktorëve profesionistë përdorin mjetet e tyre, por ngjyrat dhe konsumit duhet të paguhen ose të dorëzohen pas piktorit të konsulencës. Piktorët profesionistë e dinë ngjyrat dhe materialet më të larta të cilësisë për çdo lloj sipërfaqeje, kështu që ne ju rekomandojmë që të konsultoheni me piktorin tuaj para se të blini ngjyrën. Megjithatë, nëse tashmë keni blerë ngjyra dhe konsumit, njoftoni piktorin tuaj para se të dërgojë një llogaritje të çmimeve.
Sa kushton për të pikturuar?
Çmimi i punës do të varet nga sa metra katrorë duhet të pikturohen nëse ka një mur apo tavan, qoftë, për shembull, mund të pikturohet me ngjyra të ndryshme, nëse është e nevojshme për të hequr sfondet ose pikturat e vjetra dhe nëse veprat e kryera janë e nevojshme. Çmimi do të ndikojë gjithashtu në gjendjen e sipërfaqes, numrin e shtresave të nevojshme dhe nëse piktori është afër, ose duhet të vijë për një distancë më të madhe. Çmimi për punën e piktorit nuk përfshin ngjyrat dhe konsumit. Kur krahasojmë ofertat, ne rekomandojmë që llogaritjet të përmbajnë të njëjtat lloje dhe sasinë e materialeve.
Sa kohë ndodh dhoma?
Pikturë më e vogël e një dhome mund të marrë disa orë deri në pikturuar në të gjithë shtëpinë mund të marrë një javë ose më shumë. Dhoma mesatare me një sipërfaqe prej 12 m2 nga një piktor profesionist mund të zgjasë rreth 4 orë duke përfshirë përgatitjen dhe disa veshje.
Këshilla dhe Këshilla
Caktimi i mirë është baza Puna e pikturës zakonisht përfshin të gjithë procesin nga heqja e veshjeve dhe sfondeve origjinale, puna përgatitore për të pikturuar dhe pastrim përfundimtar. Shkruani në detyrë të jetë e mundur një përshkrim të asaj pune që ju nevojitet për të kryer dhe në çfarë mase për të kuptuar saktësisht se çfarë është ideja juaj. Kontrolloni për realizim Për të qenë të sigurt që të gjitha punët janë bërë të cilësisë, kontrolloni punën gjatë kursit të saj, si dhe pasi ta përfundoni atë. Buxheti dhe koha Mos harroni të shtoni kërkesat tuaja për përfundimin e zbatimit. Nëse keni një buxhet të caktuar që duhet të ndiqet, ju lutem vini re se ofruesi i shërbimit është tashmë në fillim.
DemonstrimDemonstratat e realizimeve të ofruesve tanë
profile image
Lyerje, bojaxhi / moler
Surroje  E.
profile image
Lyerje, bojaxhi / moler
Driton H.
profile image
Lyerje, bojaxhi / moler
Driton P.
profile image
Lyerje, bojaxhi / moler
Gezim N.
profile image
Lyerje, bojaxhi / moler
Edon M.
profile image
Lyerje, bojaxhi / moler
Erlblin  N.