Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Lista e elaborimit te punimeve

Po kërkoni një stilist për të hartuar një listë detyrash? Ne kemi 21,643 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lista e elaborimit te punimeve

Keni nevojë për një shërbim të listës së punës? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për përpunimin e deklaratës së zërit të punës individuale të ndërtimit dhe montimit në njësi matëse, përpunimin e buxhetit të zërit të ndërtimit. Çmimi i raportit të progresit dhe detyrës zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: konsultime, inkorporim i ndryshimeve të ofruara nga një prej specialistëve tanë të 21,643 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,704 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Përgatitja e këmbës / deklaratës Si të gjeni një profesionist për të zhvilluar një listë pune? Nëse do të investoni paratë tuaja, ju keni një plan për ndërtimin e një objekti, një shtëpi të shtëpisë ose një shtëpi familjare, kështu që do të jetë më e lehtë për ju të zhvilloni një listë pune - një urdhër shpenzim për të porositur shërbimet e ekspertëve. Gjeni një profesionist për të zhvilluar një listë të punimeve në zonën tuaj është e thjeshtë. Mjafton të futni një kërkesë për Wilio. Wilio pastaj informon për kërkesën tuaj për ata të aftë në dritën e lagjes. Pastaj varet nga ju, të cilin ju zgjidhni. Nëse nuk e dini zgjedhjen, sepse ju keni ardhur në mosrespektim, prandaj ndihmoni vlerësimin e klientit dhe rishikimet që do të gjeni në Wilio. Ju gjithmonë paguani për shërbimin e kryer dhe ende pas përfundimit të tij. Çfarë është një buxhet i artikullit të ndërtesës, një deklaratë shpenzimesh dhe cili është dallimi mes tyre? Ndërtimi i buxhetit të artikullit është një inventar i punës dhe furnizimeve të materialit të nevojshëm për ndërtimin në strukturë dhe ndarje në seksionet e ndërtimit dhe listat e çmimeve Ekzekutimi i përcaktimit është i vetëdijshëm për buxhetin. Është mbledhur nga listat e çmimeve të punës së kuvendit dhe furnizimeve materiale. Nuk ka çmime për artikujt e dhënë. Deklarata e ekzekutimit shërben si bazë për një investitor që dërgon furnizuesin e shërbimeve të nevojshme për shkak të çmimit më të mirë. Dallimi midis dy termave është shënues. Ndërsa deklarata e shprehjes shërben vetëm si një bazë që do t'ju dërgojë një investitor ose pronar dhe buxheti i artikullit është ajo që zejtarët janë hartuar në bazë të prizës dhe e dërgon atë tek investitori ose pronari. Bazuar në këto çmime, pronari ose investitori zgjedh një kandidat të përshtatshëm për zbatim. Cila është nevoja për listën e punës? Përpunimi i buxhetit të ndërtesës është pjesë e planifikimit të ardhshëm të investimeve, e cila është e lartë në shumicën e rasteve. Zhvillimi i një projekti të rrjedhës së parasë do të zhvlerësohet nga buxheti. Buxheti i duhur është një element shumë i rëndësishëm i planit të investimeve. Çmimi i çdo ndërtese është i varur dhe ndikohet nga shumë faktorë. Atje ne përfshijmë, për shembull, cilësinë e materialeve të përdorura, gamën e punës së ndërtimit, por edhe organizimin e ndërtimit. Shpenzimet janë në të vërtetë të sakta dhe duke llogaritur pikërisht sasitë e materialeve të nevojshme dhe punimeve të zbatuara. Deklarata e zonës, së bashku me listën e artikujve, përbën bazën për përpunimin e buxhetit të ndërtesës dhe llogarit çmimin që rezulton të ndërtimit. Si mund të përpunohen shpenzimet? 1. Metoda klasike - në këtë mënyrë, një profesionist për të hartuar dokumentin e punës trajtohet me dokumentacionin e projektit. Në këtë metodë, përdor një matje klasike nga një dokumentacion i caktuar i projektit. Sipas gjatësisë së formulës X Gjatësia X Gjerësia Shprehja e kalkulatorit është një kalkulator. Matjet që rezultojnë pastaj janë shkruar në letër ose i përpunojnë ato në mënyrë elektronike nga MS Word ose Excel. 2. Matja klasike me një llogaritje duke përdorur softuer të përshtatshëm - për shembull, për shembull, një softuer rekros, në sajë të së cilës metoda e llogaritjes së sipërfaqes totale është lehtësuar ndjeshëm. Në këtë mënyrë moderne dhe të përdorura, puna është shumë më e lehtë dhe raporti është më i mirë. Falë softuerit, eksperti mund të krijojë një asamble të printimit të buxhetit në formën që është e kuptueshme për ndërtimin. 3. Metoda e llogaritjes së automatizuar - Në këtë rast, bëhet një deklaratë nga një dokument digjital i projektit BIM model. Në këtë mënyrë është moderne, e shpejtë dhe e besueshme dhe kursen kohë për dorëshkrimin afatgjatë. Në këtë rast, megjithatë, është një bashkëpunim shumë i rëndësishëm midis projektuesit që krijon modeli dhe buxheti që krijon një deklaratë mbi modelin Çfarë nevojitet për të zhvilluar buxhetin e ndërtimit? Është e nevojshme për të gjetur një kompani të përshtatshme që do të zhvillohet nga buxheti për të hartuar buxhetin e ndërtimit. Ju thjesht mund ta gjeni këtë kompani duke hyrë në kërkesën e Wilio. Nëse zgjidhni një buxhet që do t'ju bëjë një deklaratë të prodhimit, kontaktoni me postë ose telefon për të rënë përkatësisht gjithçka që nevojitet, respektivisht. Nëse nevojitet një takim personal. Takimi personal patjetër do të jetë një zgjedhje e mirë për shkak të buxhetit do të kalojë nëpër të gjithë projektin ose në vendin ku ndërtesa do të kushtojë ose nga dokumentacioni i projektit. Për të zhvilluar një buxhet, është e nevojshme të dokumentoni se deklarata e zonës llogarit dokumentacionin e plotë të projektit, raportin teknik dhe dokumentacionin tjetër plotësues nëse keni atë dhe nëse ka, për shembull, ka raporte teknike statike, vizatime nga arkitekti dhe projekte nga mjeshtrat individualë. Eksperti i buxhetit të ndërtimit do të ketë nevojë për çdo gjë nga vendimet territoriale për projektin e zbatimit. A është një takim personal me buxhetin? Është gjithmonë më mirë nëse takoni ekspertin për shprehjen personalisht dhe do të kaloni të gjitha hapat e nevojshëm për ta nxjerrë atë. Veçanërisht në rastet kur nevojitet ndërtesa e vjetër si një pronë e investimit që duhet të rindërtohet. Megjithatë, nëse nuk do të keni kohë për të përmbushur buxhetin, të paktën telefononi ose dërgoni postë për të pranuar çmimin për hartimin e buxhetit dhe për ta lënë të dërgojë të gjitha dokumentet e nevojshme për të punuar. Këto dokumente përfshijnë dokumentacionin e projektit, raportin teknik dhe të gjitha dokumentet e mundshme të mundshme që mund të jenë relevante për projektin. Çfarë do të përgatisë mirë një listë të punës? Është siguruar një listë e mirë e punës për ndërtesën e re është siguruar që ju të shpejt të merrni oferta të sakta dhe të krahasueshme që janë bazë për kontratën e ndërtimit dhe të bëjnë kostot e ndërtimit papritur. Një listë e mirë e punës përfshin një listë të të gjitha punëve, sasive dhe materialeve të nevojshme të nevojshme për ndërtimin. Mund ta bëjë atë një arkitekt ose projektues dhe është pjesë e projektit të zbatimit të RP. Si rezultat i listës së zhvilluar të dobët të punimeve, mund të ketë një dallim të konsiderueshëm midis sasive / çmimeve të vlerësuara dhe një shteti të vërtetë, i cili mund të çojë në gabime në një regjistër ndërtimi dhe një ndryshim të madh në vlerën e supozuar të investimeve. Lista e bërë në mënyrë profesionale e punës mund të reduktojë ndjeshëm ndërtimin duke shmangur kostot shtesë të padëshirueshme. Sa kohë merr një buxhet për një shtëpi familjare? Koha që është e nevojshme për të zhvilluar një projekt ndryshon në varësi të shumë faktorëve. Këta faktorë përfshijnë shkallën e dorëzimit të substrateve të nevojshme për të filluar fillimin e buxhetit, kompleksitetin e projektit dhe gjithashtu kapacitetin e buxheteve të ndërtimit në përgjithësi, por një buxhet i tillë kujdeset për 1 deri në 2 ditë. Buxheti po bën për të gjithë pronën ose mund të ndahet në pjesë individuale të punës së ndërtimit? Sigurisht! E gjitha varet nga marrëveshja juaj me buxhetet e angazhimit të kompanisë. Nëse dëshironi që ju të raportoni prodhimin për secilën pjesë individualisht, është e mundur të krijoni nën-buxhetet për seksionet ose punën e ndërtimit. Sa do të paguaj për listën e punës? Çmimi i përpunimit të buxhetit të ndërtimit varet nga madhësia e projektit dhe nga fushëveprimi i dokumenteve të nevojshme. Çmimi përcaktohet nga përqindja e çmimit përfundimtar të elaboruar të objektit. Megjithatë, ju mund të organizoni çmimin paraprakisht. E gjitha varet nga komunikimi juaj me ofruesin e këtij shërbimi. A kanë shpenzimet ndonjë mangësi? Po, mund të ketë edhe mangësi. Këto shfaqen sidomos në llogaritjen e gabuar me gjatësinë e formulës X gjatësia X. Megjithatë, këto gabime janë zbuluar më së shpeshti në rastet kur dokumentet janë dorëzuar joadekuate ose kur buxheti ka shumë pak kohë për studime të hollësishme të dokumenteve. Megjithatë, mangësi të tilla mund të kenë një ndikim të konsiderueshëm në shumën që rezulton. Prandaj, kini kujdes nga shpërndarja e shpejtë e dokumenteve që përpunohen siç duhet me shuma të sakta. Gabimet prodhohen gjithashtu nga buxheti që mund të lexojnë gabimisht vizatimet ose mund të zgjedhin një procedurë të keqe për llogaritjen e nën-rezultateve ose përjashton disa struktura të konsiderueshme. Cilat janë kostot e buxhetit dytësor? Këto kosto mund të përcaktohen kryesisht nëse kërkesa e investitorëve. Këto kosto marrin parasysh vendosjen dhe kushtet e ndërtimit të një ndërtese të veçantë. Madhësia e këtyre kostove përcaktohet si shtesë e shpenzimeve të investimit të vendit të ndërtimit, ndikimeve territoriale ose efekteve operacionale që mund të lindin në zbatimin e punës së ndërtimit. Këshilla dhe Këshilla 1. Përfitimet Mos e humbni kohën, duke kërkuar një kompani ose tregtar të vetëm i cili është i përkushtuar për krijimin e buxheteve të ndërtimit pas ofertave të njohura dhe të kërkuara nga kompani të ndryshme. Shkruani kërkesën tuaj për Wilio dhe filloni të merrni oferta nga buxhetet e dobishëm direkt nga mjedisi juaj më i afërt. 2. Mos e tejkaloni buxhetin tuaj Çmimet për të bërë listën e punës mund të jenë të ndryshme. Megjithatë, thjesht mund të krahasoni oferta të shumta dhe të zgjidhni të tillë që i përshtatet buxhetit dhe nevojave tuaja. 3. Gjeni profesionistët më të mirë për të hartuar një listë pune Unë do të gjej buxhetet më të mira të vlerësuara për investimin tuaj të ardhshëm nga mjedisi, ju do të fitoni një punë cilësore që mund të mbështeteni. Me një çmim të arsyeshëm.