Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Lidhje elektrike

Po kërkoni një elektricist për lidhjen elektrike? Ne kemi 22,485 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lidhje elektrike

Keni nevojë për shërbim në fushën e lidhjeve elektrike? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në përgatitjen e projektit, lidhjen, shitjen e energjisë elektrike. Çmimi i lidhjes së energjisë elektrike zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: një kërkesë për një lidhje elektrike të ofruar nga një prej 22,485 elektricistëve tanë në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Pyetjet më të shpeshta: Lidhja elektrike Pse të kërkoni për zbatimin e lidhjeve elektrike në Wilio? Ndërtimi i një lidhjeje elektrike është hapi i parë dhe jashtëzakonisht i rëndësishëm në çdo strukturë ose rindërtim. Do të jetë e mundur të përdoret energjia elektrike në të gjithë strukturën ose procesin e rindërtimit. Në shtëpinë e përfunduar ose chat, pa energji elektrike, nuk është e mbushur me ekzistuese. Së bashku me ujë, gaz dhe kanalizim, i takon grupit TZV. Rrjetet e inxhinierisë që realizohen si të para. Energjia elektrike është thelbësore, siguron rehati të mjaftueshme për strehim, por edhe të rrezikshme. Prandaj, prodhimi i lidhjes elektrike është i lidhur me një numër rregullash dhe standardesh. Asnjë mënyrë nuk mund të realizojë një amator. Mos ngurroni të gjeni ekspertë për të zbatuar lidhjet elektrike nëpërmjet Wilio, merrni kuotime nga profesionistë të shumtë dhe zgjidhni më së shumti. Çfarë pune kërkon lidhje elektrike? Hapi i parë është të sigurohet lidhja e lidhjes dhe lejet e nevojshme. Lidhja vetë kryhet nga profesionistë të certifikuar në kufirin e tokës, pranë shtyllës me menaxhimin e energjisë elektrike. Këtu, një kabinet shpërndarës me ndërprerës dhe metër është ndërtuar. Kabineti i shpërndarjes duhet të jetë i bazuar dhe largon kabllon në ndërtimin tuaj. Duhet të vendoset në tokë në një thellësi prej të paktën 0.5 m nën sipërfaqe. Lidhja elektrike duhet të lidhet me rrjetin e shpërndarjes dhe të gjithë procesin është në fund. Pse të kërkoni për zbatimin e lidhjeve elektrike në Wilio? Ndërtimi i një lidhjeje elektrike kërkon punë të lartë përfundimtare dhe për këtë arsye ju patjetër mund të kontaktoni ekspertë të certifikuar nga rrethinat tuaja ju mund të gjeni në Wilio. Sigurisht nuk gjykoni asnjë nga veprimet që do të thotë ndërhyrje në rrjetin e shpërndarjes ose lidhjen me të. Kërkoni profesionistë nga lagja juaj dhe merrni oferta për të zbatuar një lidhje elektrike sot. Sa kohë duhet për të ndërtuar një lidhje elektrike? Zbatimi i lidhjeve elektrike në një vend të caktuar nuk është sfidues për kohën. Zakonisht puna do të përfundojë brenda pak orësh. Në total, është e nevojshme të llogarisim në blerjen e projektit, autorizimin dhe kontratat me një kompani shpërndarëse. Vështirësia e kohës gjithashtu rrit nevojën për të përgatitur vendin e kabinetit të shpërndarjes me sportelet në tokë. Për më tepër, është e nevojshme të kuptojmë një gërmim tjetër që kablli të ruhet dhe do të sillet në ndërtimin tuaj. Para se këto të punojnë me gjithë ditën shtesë. A mund të bëj vetë një lidhje elektrike ose është më mirë të kthehem në një ekspert nga Wilio? Në asnjë mënyrë nuk bëni një lidhje elektrike me vetë-ndihmë. Procesi i punës profesionale me një profesionist të certifikuar. Ju mund të përfshiheni në punët përgatitore dhe përfundimtare. Përgatitni një vend për të vendosur një kabinet shpërndarës duke rregulluar terrenin. Heqja e gjatësisë së kërkuar Jamu dhe thellësia për të hedhur kabllon në shtëpinë tuaj. Pas instalimit dhe lidhjes së lidhjes, rregulloni rrethinën e kabinetit dhe përfshini një kabllo me një kabllo. Mos harroni vendndodhjen e hedhjes për të shënuar petë të përshtatshme që vendosni në gropë së bashku me kabllon. Ju nuk keni për të humbur kohë duke pajisur leje ose për të kërkuar për profesionistë. Në Wilio, futni kërkesat tuaja dhe vendin e zbatimit dhe do të vijnë tek ju për kryerjen e lidhjeve elektrike për një kohë. Si mund të gjej zbatimin e cilësisë së lidhjeve elektrike? Mënyra më e mirë për të gjetur zbatimin profesional të lidhjes elektrike është të futni kërkesën Wilio. Kërkesa juaj do të shkojë tek kompanitë që punojnë me ne për një kohë të gjatë. Ju specifikoni kërkesat tuaja për të përcaktuar performancën dhe buxhetin tuaj. Më pas, ju do të ngjallni kompani nga rrethinat tuaja me menutë e çmimeve dhe ju zgjidhni atë që plotëson kërkesat tuaja dhe buxhetin. Para vendimit përfundimtar, shihni vlerësimet që mund të gjenden në Wilio ose mund të kontaktoni klientët e mëparshëm dhe të merrni informacionin e dorës së parë. A i jap materiale dhe pajisje para zbatimit të lidhjeve elektrike? Po, materiali mund të furnizohet para se të zbatohet lidhja elektrike. Ju do të duhet një kabinet shpërndarës - më shpesh plastike, fjongo në tokë dhe furnizim kabllo Ayky me një trashësi prej 16mm2 në 35mm2. Mjetet dhe të gjitha ndërprerësit e nevojshëm të qarkut, kundër dhe vulat do të sjellin ekspertë. Ekziston edhe një rregull që gjithçka është në marrëveshje. Ju mund të lejoni që lidhja elektrike të bëhet në çelës - atëherë mos u shqetësoni për asgjë. Edhe do të pajisë të gjitha lejet dhe projektin. Por nëse keni kohën dhe opsionet e nevojshme, ju mund të kurseni një pjesë të kostos dhe të pajisni gjithçka që ju nevojitet. Sa kushton lidhja elektrike? Çmimi për lidhjen përbëhet nga tre sende themelore që mund të ndryshojnë në varësi të vendit, një listë çmimi të kompanive të shpërndarjes, çmimeve të punës dhe materialeve. Ne marrim parasysh hyrjet e mëposhtme: Projekti (dokumentacioni) Lidhjet - nga 50 €, tarifa e lidhjes - nga 200 €, kutia e shpërndarjes dhe materiali - nga 100 €, punë e gërmimit - 50 deri 150 €, mesazhi i rishikimit - 50 €, strehim dhe Përgatitja e pjesëve të brendshme - 50 deri 100 €. Pas të gjitha sendeve, të gjitha sendet mund të llogariten me kufirin e poshtme prej 400 €. Ju do të shihni oferta të shumta me çmime të ndryshme kur kërkoni në Wilio. Merrni kuotime nga lagja juaj dhe zgjidhni atë që ju përshtatet më së shumti. Punë tipike Punë ndërtimore. Puna e gërmimit. Electroinstalation. Elektricist. Projektimi i rrjeteve inxhinierike. Procedura e punës. Në fillim, është e nevojshme për të vendosur një vend ku ne vendosim një kuti të shpërndarjes që përmban ndërprerës dhe metër elektrik. Këtu po menaxhojmë STN 33 3320: 2002. Ai thotë se kabineti duhet të jetë i pajisur në kufirin e tokës në mënyrë që të mund të lexojë të dhënat nga stafi i kompanisë shpërndarëse sa herë që. Dritarja qendrore duhet të jetë 1.5 deri në 1.7 m në një lartësi. Gjendja e fundit është se kabineti duhet të jetë brenda mundësive të kolonës së tensionit elektrik dhe shpërndarjes tjetër. Kabineti është i nevojshëm për të ankoruar në tokë, për të përgatitur dhe për të përgatitur hapësirë ​​për të argumentuar të gjithë sistemin dhe kabllon që lidhni me shtëpinë tuaj shtëpinë tuaj, chat ose kopsht. Prandaj, është e nevojshme të gërmoni një bllokim me një thellësi prej rreth 1 m. Pas strehimit të duhur të kabinetit, metër elektrik dhe ndërprerësit kryesorë të qarkut janë instaluar brenda. Aktualisht, metër elektrik 3fazor rekomandohet gjithashtu për objekte të vogla. I gjithë sistemi me një dirigjent të përshtatshëm kombinon me ndërtimin ku ndodhet një ndërprerës i brendshëm i brendshëm. Dirigjenti - një kabllo që çon nga strehimi në ndërtim duhet të vendoset në një hendek me një thellësi minimale prej 0.5 m. Rekomandohet të shmangni gërmimet deri në një thellësi prej 0.8 m dhe më shumë - këtu tashmë gjatë temperaturave të ulëta. Pas një shoferi të moderuar, është e nevojshme për të ruajtur një fletë metalike që kopjon rrugën kabllore dhe paralajmëron praninë e linjave të energjisë në vend në të ardhmen. Pas përfundimit të punës, bllokimi do të lirohet plotësisht deri në aeroplanin e terrenit përreth. Pas përfundimit të instalimit të kabinetit, punëtorët e kompanisë shpërndarëse që e kuptojnë lidhjen e dollapit tuaj me rrjetin e shpërndarjes. Brendësia e kabinetit të shpërndarjes janë vulosur për të parandaluar trajtimin e paautorizuar të elektrotem. Ata do të kryejnë të gjithë testin e sistemit dhe do të ekspozojnë një raport të rishikimit me konfirmim. Hints dhe Këshilla: 1. Kujdesuni për cilësinë e materialeve Zgjidhni materialin e cilësisë kur zbatoni lidhjen elektrike. Sigurisht për të shmangur dirigjentin e bakrit, të cilat reagojnë dhe rezultati mund të jetë një zjarr kur lidhet me dirigjentin e aluminit. 2. Përdorni shërbimet e ekspertëve të certifikuar Asnjëherë dhe në çdo fazë të ndërtimit të lidhjeve elektrike, mos lejoni njerëzit pa njohuri, të drejta dhe certifikata. I gjithë procesi rregullohet nga standardet strikte dhe rezultati duhet të jetë përmes kontrollit të rishikimit. Asnjë nga këto punë amatore nuk do të merret dhe lidhja juaj do të jetë jooperative, në një rast më të keq, të rrezikshëm. Profesionistë të mjaftueshëm mund të gjenden në Wilio. 3. Gërmime të thella të thella Kur kryeni një shofer nga lidhja në shtëpinë tuaj, gërmoni gërmimet për ruajtjen e tij mjaft thellë në tokë. Gjithashtu, shënoni atë me fletë metalike të kuqe përkatëse. Ky rregull zbatohet për të gjitha rrjetet inxhinierike. Mos rrezikoni dëmtime fatale në furnizimin kryesor të energjisë për punë të mëvonshme në tokë.