Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Lidhja e ujesjellesit, lidhja e kanalizimeve

Po kërkoni një hidraulik për të vendosur një lidhje uji dhe kanalizimi? Ne kemi 23,707 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,780 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lidhja e ujesjellesit, lidhja e kanalizimeve

Keni nevojë për shërbim në fushën e vendosjes së ujësjellësit, lidhjes së kanalizimeve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në punimet tokësore dhe ndërtimore, punimet profesionale të montimit në instalimin e tubacioneve dhe boshteve të inspektimit. Çmimi i lidhjes me sistemin e furnizimit me ujë dhe kanalizimeve zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: këshilla profesionale dhe shërbime të ofruara nga një prej hidraulikëve tanë 23,707 në këtë kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,780 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Krijimi i lidhjes së ujit dhe kanalizimeve Uji është baza e jetës dhe një nga gjërat më të rëndësishme që ju nevojitet për të ndërtuar një shtëpi ose ndërtimin e ndonjë projekti që lidhet me strehimin e këndshëm ose me redaktimin e kopshtit. Pa ujë ju thjesht nuk e vendosni thjesht në ndonjë situatë jete. Nëse nuk keni ujë nga ndërtimi i strehimit tuaj, ju nuk do të keni asgjë, prandaj është e rëndësishme të mendoni për këtë fakt dhe përveç veprave të fillimit për të redaktuar komplotin ose për të trajtuar leje të ndryshme. Megjithëse mund të ju kursejë një pus, por nuk është një zgjidhje në një zonë ku nuk gjendet nënujore e lartë ose në zonat ku mungesa e saj nuk gjendet ose është e lokalizuar në vende të larta. Ata ende mund të ju kursejnë fqinjë të mirë, të dobishëm që ju japin ujë dhe më vonë vendosni me ta më vonë. Dhe pastaj këtu është zgjidhja më e përshtatshme, duke ndërtuar një lidhje me ujë dhe kanalizime. Në këtë rast, ju nuk duhet të mbështeteni në ndonjë gjë dhe për këdo. Çdo gjë do të varet vetëm nga ju dhe nga furnizuesi. Si të ndërtojmë lidhjet Furnizimi me ujë, shpërndarja dhe deponimi i ujërave të zeza sigurojnë vetëqeverisjet dhe kështu të gjitha komunat dhe qytetet në Sllovaki. Ju mund të lidheni vetëm me ujërat publike dhe kanalizimet nëse keni një kontratë. Duhet të shkruhet dhe të mbyllet me pronarin e rubinetit. Ju mund ta gjeni pa probleme në faqen e internetit. Nëse nuk mund ta bëni, do të pëlqejë porosinë në vendin kompetent. E këndshme është se ka vetëm një ofrues në çdo vend dhe ka një monopol. Disavantazhi është se ju nuk mund të negocioni me çmimet e ofruesve të shumëfishtë, por duhet të ndërmerrni kushte të caktuara që zbatohen në zonën ku planifikoni të lidheni. Si të filloni Çdo gjë fillon me dokumente. Së pari, ju duhet të vini me furnizuesin tuaj të ardhshëm printerin që përfaqëson një kërkesë për krijimin e një lidhjeje të ujit ku do të keni të gjitha bashkëngjitjet që janë të nevojshme në periudhën aktuale. Kjo përfshin dokumente të tjera. Sigurohuni që të keni të gjitha format e nevojshme për të mos shkuar atje shumë herë. Pas aplikimit dhe të gjitha dokumentet e nevojshme, pas marrjes së operatorit, operatori do ta kontrollojë këtë menjëherë dhe do të vendosë për miratimin e lidhjes së ujit. Më pas, unë do të pajtohem me një procedurë tjetër dhe do të përcaktoni kushtet që ju duhet të përpiqeni të mbani. Cila do të jetë detyra juaj dhe çfarë duhet të përgatiteni Së pari, vendosni rrugën, katalogun që dëshironi të tërhiqni lidhjen e ujit nëse ka një numër toke, ose të bashkoheni me pronarët dhe t'i kërkoni atyre nëse ata aksidentalisht nuk kanë liruar ndërtimin e tap dhe kanalizimeve - ndoshta do të konsiderohej për të kombinuar Fuqia dhe punimet tokësore, që ju presin të financoni së bashku. Ju do të ndani koston e kanaleve të zhytjes, blerjes, hedhjes dhe zorrës së ujit të varrimit dhe ndoshta të mundshme për të ndërtuar një rrugë me pemë dhe do të kurseni para për gjëra të mëtejshme të nevojshme që lidhen me vendbanimin familjar. Për më tepër, do t'ju duhet të ndërtoni një bosht me ujë të ujit në vendin tuaj. Trajtoni dimensionet e saj më të mëdha, piqni që ju do të duhet të humbni herë pas here ju ose punëtorët e ujërave të cilët do t'ju zëvendësojnë në ujëmatës ose ndonjëherë në të ardhmen. Mund të keni hapësirë ​​të mjaftueshme për punë në të dhe ju mund të lëvizni në të nëse është e nevojshme. Si për punën e Tokës Në varësi të asaj se sa larg duhet të gërmoni kanalin në lidhjen kryesore të ujit dhe nëse keni arritur të pranoni një procedurë të përbashkët me disa fqinjë që ju duhet të vendosni nëse ju do të kryeni këto vende në lartësinë tuaj ose do të gjeni një biznes Kjo merret me këtë. Ka të gjitha mjetet dhe mekanizmat e nevojshëm që do të thjeshtojnë të punoni dhe të kurseni kohë. Megjithatë, ju do të duhet të llogarisni në një sasi më të lartë për zbatimin. Çfarë kryen operatori Ai ju mblidhet të gjithë lidhjen e ujit (ju lidh me kanalizimin e ujit), ju lidh në trokitje e lehtë. Më pas, është e nevojshme për të kryer testin e presionit dhe funksionimin e furnizimit me ujë publik në faqen e lidhjes së ujit. Përndryshe, këto detyra mund të kryhen edhe nga një kompani e jashtme. Kë keni nevojë Ju do të keni nevojë për gjeodeta kur keni vrarë rrugën. Edhe nëse po ndërtoni një lidhje uji, megjithatë, nëse keni nevojë të lidheni me kanalizimet publike. Në rastin e kanalizimeve, ju duhet të dini nëse mbeturinat nga këmisha, banjot, toksies dhe të gjitha lavamantët të marrin vetë-sistemin e kanalizimeve ose do të duhet të ndërtojnë një stacion pompimi. Për këtë ju duhet një person me një pajisje që do t'ju tregojë nëse keni një gradient ose ju shkoni në goditje. Trajtimi i kanalit mund të realizohet veçmas me një mjet dore ose të mendoni nëse ia vlen aq shumë dhe për euro të ruajtur, ose mund të gjeni disa tregtarë me një ekskavator mini, ose drejt një kompani ndërtimi që nuk mund të godasë vetëm për ju , por gjithashtu siguron hoses dhe tuba të ujit, ndërton një bosht, lidhet me kanalizimin ose, nëse jeni në një zonë në të cilën kanalizimet nuk janë ndërtuar, ndërton një fabrikë të trajtimit të ujërave të zeza të vogla dhe, për shembull, një traneman. Gjithçka varet nga nevojat dhe projekti që keni në dorën tuaj. Si të gjeni personin e duhur Ka një faqe që mund t'ju ndihmojë të mrekullueshme. Ju do të gjeni njerëzit e duhur në një vend në Wilio.sk. Provoni së pari atje dhe me probabilitet të madh ju nuk do të duhet të shikoni për askund tjetër. Wilio bashkëpunon të gjithë mjeshtrat dhe specialistët nga të gjitha fushat dhe të gjithë sindikatat e mendimit. Përveç fjalës ekspertët e marrë atje, gjithashtu do të gjeni referenca dhe informacione të tjera të nevojshme që ju nevojiten për orientim në zonën që jeni aktualisht i interesuar. Nëse kjo faqe nuk ju ndihmon, patjetër do të gjeni diku tjetër në internet. Lidhjet më të rëndësishme do të shfaqen së pari, por nuk e japin atë për të zbutur dhe për të kërkuar më tej. Ndoshta ju dilni për dikë nga mjedisi ose në një biznes apo tregtar i cili do të jetë shumë më i lirë. Sa do t'ju kushtojë Çmimi i lidhjes varet nga kontrata që konsumatori përfundon me një furnizues të veçantë. Çmimi mesatar për furnizimin me ujë të pijshëm në Sllovaki në 0,946 € / 1 m3 me TVSH. Çmimi mesatar i shpërndarjes së ujit të mbeturinave duke përfshirë pastrimin është 1,091 € / 1 m3 me TVSH. Ky çmim jepet nga autoriteti për të rregulluar industritë e rrjetit me dekret. Ai parashikon rregullimin e çmimeve për furnizim, prodhim, shpërndarje të ujit dhe kushton të gjitha detajet e kanalizimeve. Ju do të duhet të shtoni para për punimet tokësore në këto shuma. Kjo shumë varet nga mënyra e zbatimit. 1. Nëse puna natyrore realizohet nga kompania, pajtoheni për vetë realizimin, çfarëdo që të kuptojë dhe çfarë do të keni për të bërë veten. Ndërtimi i kompanisë ose tregtarit mund t'ju ofrojë vetëm mekanizmat dhe punën e tyre. Gjëra të tjera si blerja e materialeve, vendosja e hoses ose tubave, ndërtoni një bosht të ujit, zgjidhjen e një impianti të vogël të trajtimit të ujërave të zeza, një stacion pompimi ose disa leje, ju do të duhet të pajisen dhe të drejtoheni vetë. 2. ose ne do të pajtohemi me punën e plotë. Kjo do të thotë që të gjitha punët e dëshiruara të dëshiruara do të bëjnë për ju, të blini dhe të sjellni materialin ose të gjitha pajisjet dhe pajisjet e nevojshme, dhe ju merrni vetëm punën tuaj të përfunduar, ju do të nënshkruani dhe të paguani paratë. Në fund, ju do të jeni të sigurt (dhe gjithashtu duhet të keni kapur në kontratë) që në rast të ndonjë problemi me punën e përfunduar, punonjësi është i gatshëm të vijë dhe të vendosë gjithçka në rregull. Nëse keni kohë të mjaftueshme, gjeni se çfarë mënyre të zbatimit është më e pranueshme dhe më e lirë. Megjithëse nuk duket në shikim të parë, shpesh mund të ndodhë që çdo gjë që kompania të mund të kushtojë më pak fonde sikur të keni siguruar vetë materialin. Kjo është për shkak të faktit se kompanitë e ndërtimit shpesh kanë kontrata të shkëlqyera dhe afatgjata me ndërtimin dhe me entitete të tjera të furnizimit, domethënë, ato kanë inpute shumë më të mira dhe zbritje më të larta të sasisë si ju do të merrni blerjen tuaj të disponueshme. Problematike për ju gjithashtu mund të ndërtohet nga një bosht uji që duhet të ketë parametrat e saj. Nëse jeni duke ndërtuar në një zonë të lartë të ujit të ulët, është e rëndësishme të zmadhoni mirë, dhe mund të jetë një detyrë relativisht sfiduese, veçanërisht për një person pa ekspertizën e nevojshme. Uji merr kudo, dhe nëse nuk vazhdoni siç duhet, izolimi nuk do të jetë funksional dhe metër uji ju do të jeni të përmbytur, gjë që mund të dëmtojë atë (lidhjet e ndryshkur, vulat e dëmtuara), madje edhe ta shkatërrojnë atë. Kjo do të thotë që ju të kurseni si një ekspert dhe materiale të përshtatshme izoluese, ju do të keni për të riparuar atë më vonë. Natyrisht, vendimi varet nga ju. Megjithatë, nëse keni nevojë për disa gjëra për të sqaruar, për të gjetur informacione më të hollësishme, për të gjetur frymëzim, ose gjëra të tjera, njerëz dhe kompani që janë të interesuara për ju, vizitoni Wilio.sk dhe mësoni shumë më tepër.