Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Lidhja e sherbimeve komunale

Po kërkoni një ofrues të rrjeteve inxhinierike? Ne kemi 23,917 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lidhja e sherbimeve komunale

Keni nevojë për një shërbim në fushën e rrjetit inxhinierik? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në ndërtimin e tubacioneve të gazit, linjave të energjisë nëntokësore dhe mbitokësore, tabelave të ujit dhe kanalizimeve dhe linjave të rrjetit elektronik. Çmimi i një projekti të rrjetit të shpërndarjes zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: konsulencë, këshillim, kostot e transportit të ofruara nga një prej profesionistëve tanë të 23,917 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,805 profesionistë të regjistruar
87,885 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Rrjetet inxhinierike: Pyetjet e bëra shpesh Pse të kërkoni ndërtimin e rrjeteve inxhinierike në Wilio? Në grupin e rrjeteve inxhinierike përfshijnë tubacionin e gazit, furnizimin me ujë, lidhjen elektrike, kanalizimet. Ndërtimi i tyre duhet të jetë me kujdes përpara dhe duhet të thuhet se pajisjet dhe bërja e këtyre rrjeteve është një proces relativisht i komplikuar dhe i gjatë. Zbatimi i këtyre rrjeteve kërkon punë profesionale, certifikata, mesazhe rishikimi dhe konfirmim. Prandaj, nuk është e mundur të bëhen vetë-ndihmë të rrjeteve inxhinierike. Shikoni për profesionistë në Wilio dhe merrni kuotat sot. Çfarë pune kërkon ndërtimi i rrjeteve inxhinierike? Të gjitha llojet e rrjeteve inxhinierike janë të zakonshme që ato janë vendosur në hendekun në vend duhet të bashkohen dhe të instalohen së bashku me metra. Ata zakonisht bëhen në fazat e para të ndërtimit të një objekti të ri. Çdo rrjet inxhinierik gjithashtu ka specifikat e saj në një mënyrë për të ruajtur dhe lidhur. Në fillim është e nevojshme për të marrë konfirmime dhe pëlqim relevant. Vetëm atëherë mund të mendojmë se si të lidhemi, gjithashtu në vendosjen e udhëheqjes individuale. Për më tepër, është e nevojshme të ndërtohet nisur në tokë në thellësinë e (1.5 - 2 m). Pasuar nga ruajtja e rrjeteve individuale drejt lidhjes së tyre. Kur lidhet, kryhet testimi dhe mesazhi i rishikimit kryhet. Gërmimi është i mbuluar me nivelin e terrenit të ambientit. Në varësi të llojit të rrjetit ju do të duhet specialistë të ndryshëm - një waterhouse, gaz, elektricist, ekspert i kanalizimit. Çdo profesionist është përgjegjës për punën e tij dhe do të lëshojë të gjitha dokumentet dhe certifikimin e nevojshëm në fund. Procedurat paksa të ndryshme përdoren nëse nuk lidheni me furnizimin me ujë, por ndërtoni mirë. Në mënyrë të ngjashme, nëse nuk ju fuqizoni në kanalizimin e përgjithshëm / urbane, do të vendoseni në vendin tuaj për të vendosur ujin e mbeturinave. Sa kohë merr ndërtimin e rrjeteve inxhinierike? Zbatimi i rrjeteve inxhinierike në një vend të caktuar nuk është koha sfiduese. Zakonisht puna do të përfundojë brenda pak orësh në një ditë. Megjithatë, është e nevojshme të llogarisim në blerjen e projekteve, autorizimet dhe kontratat me kompanitë e shpërndarjes duhet të numërohen. Vështirësia e kohës gjithashtu rrit nevojën për të përgatitur një vend për të gënjyer rrjetin inxhinierik. Këtu duhet të numërohen me një hendek që mund të marrë, në varësi të gjatësisë, një deri në dy ditë. Në përfundim, gërmimi është i mbuluar dhe terreni shtrihet. Para se këto të punojnë me gjithë ditën shtesë. Si mund të gjej realizimin e cilësisë së rrjeteve inxhinierike? Mënyra më e mirë për të gjetur realizimin profesional të rrjeteve inxhinierike është të futni kërkesën Wilio. Kërkesa juaj do të shkojë tek kompanitë që punojnë me ne për një kohë të gjatë. Ju specifikoni kërkesat tuaja për të përcaktuar performancën dhe buxhetin tuaj. Më pas, ju do të ngjallni kompani nga rrethinat tuaja me menutë e çmimeve dhe ju zgjidhni atë që plotëson kërkesat tuaja dhe buxhetin. Shikoni vlerësimet që mund të gjenden në Wilio para vendimit përfundimtar. A i jap materialet dhe pajisjet para zbatimit të rrjeteve inxhinierike? Në parim, jo. Rrjetet inxhinierike realizojnë ekspertë me pajisjet e tyre. Materiali i nevojshëm për të ndërtuar një lidhje me gaz, elektrike, ujë ose kanalizime, do t'ju japë ekspertë në marrëveshje. Ata do të pasohen nga standardet dhe përvojat e tyre me prodhuesit dhe shenjat specifike. Por ka edhe një rregull që të gjitha varet nga marrëveshja. Nëse keni mundësi të merrni materialet e nevojshme me parametrat e kërkuar më të lirë, ju patjetër do ta përdorni atë. Sa është realizimi i rrjeteve inxhinierike? Çmimi për rrjetet inxhinierike përbëhet nga tre sende themelore që mund të ndryshojnë në varësi të vendit, listës së çmimeve të kompanive të shpërndarjes, çmimeve të punës dhe materialeve. Artikulli i parë do të jetë shuma që paguani për projektin dhe dokumentacionin, shuma minimale për një projekt do të jetë 50 €. Pika e dytë është çmimi për punë. Gazet profesionale ose uji mund të kalojnë gjithë ditën në punë, kufiri i poshtëm për çmimin do të jetë 250 - 300 €. Pika e fundit do të jetë çmimi për materialin. Më e lirë do të jetë futja e kanalizimeve. Shumë më e shtrenjtë është futja e energjisë elektrike, ndërtimit dhe furnizimit me ujë. Është e qartë se më e shtrenjtë është ndërtimi i tubacionit. Arsyeja për kostot në rritje janë kabinete, pajisje sigurimi / siguria dhe metra që kanë të dhëna të konsumit. Kufizimi i poshtëm Sa shumat për materialin do të fillojnë rreth 200 €. Ne ende shtojmë punën e Tokës dhe Gërmimet në shumën që rezulton. Në rezultat, për ndërtimin e tre rrjeteve themelore të inxhinierisë (ujë, kanalizim, energji elektrike) ju do të paguani rreth € 2.000. Profesionistët në Wilio do të punojnë paraprakisht një kuotim. Pas hyrjes së kërkesës, ekspertët nga rrethinat tuaja do të dërgojnë citatet e tyre dhe ju zgjidhni atë që ju përshtatet më së shumti. Punë tipike Punë ndërtimore. Puna e gërmimit. Electroinstalation. Elektricist. Projektimi i rrjeteve inxhinierike. Gaz. Rruga e hyrjes, trotuar. Trajtimi i ujërave të zeza. Duke goditur dhe shpuar puset. Kanalizime, CessPool. Inspektimi dhe rishikimi. Procedura e punës. Duke punuar në lidhjen inxhinierike të çdo lloji fillon në gazeta. Para se të filloni të gërmoni ju duhet të merrni mendime afirmative nga administratorët / pronarët e secilit rrjet që planifikoni të lidheni. Kujdes, zhvillimi i një mendimi të tillë është i ngarkuar. Pas pajisjes së administratës së nevojshme, ju kërkoni ekspertët e Wilio që do të ndërtojnë një rrjet të veçantë inxhinierik. Ju do të pajtoheni gjithçka dhe mund të filloni punën. Së pari ne përgatisim gërmimet që ne të shpëtojmë çdo lidhje. Ruajtja e rrjeteve inxhinierike ka rregullat e saj që jepen sipas standardeve (stn 73 6005). Pas ruajtjes së lidershipit individual (energji elektrike, ujë, gaz, kanalizim, internet, ...), ekspertë të veçantë do të kujdeset për lidhjen me sistemin. Pasi të keni provuar, do të lëshohet një mesazh rishikim dhe konfirmim i lidhjes. Hints dhe Këshilla: 1. Në konfirmimin e parë, pastaj punoni Gjithmonë sigurohuni që të gjitha pëlqimet e nevojshme dhe lejet për të filluar punën në çdo rrjet inxhinierik. Asnjëherë mos shkelni në tokë verbërisht - nuk e dini, për atë udhëzime të fshehura ose të harruara ju mund të goditni dhe ta dëmtoni atë. Mos ndiqni fqinjët dhe kujtimet "përkujtimore". Gjithmonë prisni për administratorët e rrjetit përkatës dhe të merrni një pasqyrë të përsosur të ruajtjes së rrjeteve individuale. Ju parandaloni dëmtimin e tyre, gjobat dhe shqetësimet e panevojshme. Përveç kësaj, sipas dokumenteve të përmendura, ju mund të planifikoni me saktësi ruajtjen e kabineteve matëse së bashku me lidhjet. 2. Përdorni shërbimet e ekspertëve të certifikuar Asnjëherë mos lejoni njerëzit pa njohuri, të drejta dhe certifikata në çdo lloj rrjeti inxhinierik. I gjithë procesi rregullohet nga standardet strikte dhe rezultati duhet të jetë përmes kontrollit të rishikimit. Asnjë nga këto punë amatore nuk do të merret dhe lidhja juaj do të jetë jooperative, në një rast më të keq, të rrezikshëm. Profesionistë të mjaftueshëm mund të gjenden në Wilio. 3. Ruani më shumë rrjete në një gërmim Ju nuk keni për të gërmuar gërmime të reja për çdo lloj lidhjeje. Një mënyrë para ndërtimit të rrjeteve inxhinierike të shpëtuar është për të ruajtur lloje të shumta në një gërmime / brazdë. Vëmendje, ka edhe standarde (stn 73 6005), të cilat ju mund të kurseni së bashku dhe çfarë nuk është më. Nuk është ruajtur siç duhet në pjesën e poshtme të gërmimit të furnizimit me ujë dhe pastaj për të hedhur tuba kanalizime mbi të përmes të cilave do të rrjedhin mbeturinat e pista. Në ruajtjen e kundërt, shmangni zhvlerësimin e mundshëm të ujit që do të shkojë në shtëpi. Përdorni të njëjtën logjikë kur ruani gazin, energjinë elektrike, internetin dhe të tjerët. Mos e rrahni faktin që ju kurseni gjithçka në një brazdë / gërmim të vetëm. Në një grup të plotë të të gjitha rrjeteve të përbashkëta inxhinierike (ujë, gaz, kanalizim, energji elektrike) ju do të duhet brazda dy. 4. Si të SAVE Gjithashtu, në ndërtimin e rrjeteve inxhinierike, ju mund të kurseni mjete të konsiderueshme. Opsionet për të hequr qafe kostot e tepruara janë veçanërisht tradhtar në fazën përgatitore dhe përfundimtare. Përgatitni një vadë me vetë-ndihmë, merrni materialin e nevojshëm më të lirë dhe përshtatni mjedisin në shtetin e dëshiruar pas përfundimit të punës. Për fat të keq, në vetvete ndërtimin e rrjeteve inxhinierike shumë shanse për të shpëtuar nr. 5. Vëmendje për akuzat Bëhuni gati për një numër akuzash që do të duhet të paguhen para ndërtimit të rrjeteve inxhinierike. Si edhe gjatë ndërtimit dhe madje edhe pas përfundimit të tij, tarifë me tarifa për mendimet, projektet, raportet e rishikimit të rënë dakord dhe lejet. 6. Interneti si një rrjet inxhinierik Këshillë e mirë si ju mund të kurseni disa shqetësime në të ardhmen është futja e mbrojtësve të kabllove optike tashmë në fazën e ndërtimit. Nëse mundësitë teknike të ofruesit të lidhjes së internetit ju lejojnë, ruani mbrojtësin në tokë së bashku me një lidhje tjetër dhe le rezervën për përfshirjen e ardhshme. Pas përfundimit të ndërtimit, ju do të merrni një lidhje të qëndrueshme në internet me kabllo optike që do t'ju ofrojë shpejtësi maksimale të transmetimit. Ju nuk do të jeni të varur nga marrës të ndryshëm që duhet të instalohen në kulmet ose fasadat. Cilësia e lidhjes suaj të internetit kurrë nuk do të degradojë (jo) cilësinë e sinjalit dhe kushtet e motit.