Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Lidhja e gazit

Jeni ne kerkim te gazit per lidhje gazi, lidhje gazi? Ne kemi 22,075 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,780 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lidhja e gazit

Keni nevojë për shërbim në fushën e lidhjes së gazit, lidhjes me gaz? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për të lidhur gazin me një pronë të re, për të gazuar një pronë ekzistuese dhe për të bërë ndryshime teknike në lidhje me reduktimin ose zgjerimin e numrit të pajisjeve ekzistuese të gazit. Çmimi i lidhjes me rrjetin e shpërndarjes së gazit dhe tubacionin e gazit zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: tarifat administrative, certifikimi i ofruar nga një prej 22,075 kompanive tona të gazit në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,780 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Shërbime
Cilat shërbime të tjera do të bëjnë gazi për mua?
Monterët e gazit mund të ndihmojnë me një sërë shërbimesh nga këshillimi dhe montimi në riparime, shërbime dhe mirëmbajtje. Këtu vendosim disa nga llojet më të zakonshme të shërbimeve të pajisjeve të gazit dhe atë që mund të prisni prej tyre:
Sistemet e gazit të ujit të nxehtë
Një nga përfitimet më të mëdha të një sistemi të ujit të nxehtë është se nëse keni një gaz, menjëherë mund të përgatisni ujë të nxehtë. Nuk ka më dushe të ftohta në fund të ditës! Hidraulik juaj i gazit mund t'ju ndihmojë të zgjidhni sistemin më të mirë të ngrohjes së gazit dhe pastaj instaloni dhe lidhni në mënyrë të sigurt. Teston sistemin tuaj për të siguruar që të ngroh ujin tuaj në një temperaturë të përshtatshme. Nëse keni nevojë për të riparuar sistemin tuaj të ujit të nxehtë të gazit, para fillimit të punës, duke përdorur teknikat dhe pjesët e zëvendësimit për të riparuar gazin tuaj të sistemit do ta fikni dhe përsëri.
Sistemet e ngrohjes dhe ftohjes së gazit
Ngrohja dhe ftohja e gazit janë përgjithësisht më të gjelbërta dhe më kosto-efektive sesa alternativat e tyre elektrike. Ata janë një zgjedhje popullore, nëse doni një ngrohës të veçantë të gazit, një fireplace gazit ose një sistem me ajër të kondicionuar me gaz. Hidraulik juaj i gazit do t'ju këshillojë me sistemet më të mira të ngrohjes ose ftohjes për hapësirën tuaj dhe t'ju ndihmojë të vendosni dhe të mos vendosni siç duhet. Gjithashtu mund t'ju ndihmojë të rregulloni pajisjet tuaja për t'u mbajtur më së miri në gjendje të mirë.
Soba me gaz dhe gatim
Bordet e gazit janë të njohura, sepse ato janë më të përballueshme, të nxehta më shpejt dhe sigurojnë kontroll më të madh se kunj elektrik. Nëse keni nevojë të instaloni ose riparoni gatimin e gazit ose tubin e pjekjes, hidrauliku juaj i gazit mund të rekomandojë një zgjidhje të duhur. Nëse nuk keni më tub të instaluar të gazit, do të duhet të organizoni për ju dhe ta lidhni atë me shishet tuaja të jashtme të gazit ose të lidhni metër. Hidraulik juaj i gazit do të kontrollojë nëse instalimi juaj plotëson standardet e sigurisë duke përfshirë materialet rezistente ndaj nxehtësisë, lartësitë e lehta të lehta dhe derdhjen e sigurisë. Ajo do të testojë pajisjet tuaja të kuzhinës për të siguruar që çdo gjë të funksionojë dhe t'ju udhëzojë se si t'i përdorni ato siç duhet.
Pajisje të tjera të gazit
Pajisjet e tjera të gazit të zakonshëm përfshijnë tharëse daulle dhe pajisje të jashtme të tilla si ngrohje pishinë, grilat dhe zjarrit. Hidraulik juaj i gazit do t'ju ndihmojë me një përzgjedhje të llojit të duhur të produktit për hapësirën tuaj (dhe buxhetin). Kjo do të ndihmojë në lidhjen e sigurt të sistemit të ngrohjes së pishinës ose tharjen e daulleve dhe të siguroheni që pajisja juaj të jetë në gjendje të përsosur.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të kërkoni për lidhjen e gazit përmes Wilio?
A keni nevojë për një montim të gazit për servisimin, instalimin e pajisjeve të gazit ose riparim të shpejtë? Shumë shtëpi janë të pajisura me një seri të pajisjeve të gazit duke përfshirë pllaka të gatimit të gazit, ngrohje, ujë të nxehtë, Barbecue dhe të tjera. Por se ato janë produktet e nevojës së përditshme nuk do të thotë se të gjithë janë të kualifikuar për instalimin dhe riparimin e tyre. Gazi nuk është diçka që duhet të luani me - Lini atë në ekspertët e pajisjeve të gazit! Ju merrni gjithçka të përkryer (dhe të sigurtë) të vendosur dhe ju mund të përdorni aparatet tuaja përsëri në mënyrë të sigurtë. Wilio është një vend ideal për të gjetur profesionistë për të mbledhur pajisje të gazit. Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni monters të besueshëm të gazit dhe instaluesit në zonën tuaj që janë në dispozicion për të vizituar shtëpinë tuaj dhe për t'ju ndihmuar të instaloni ose riparoni.
A ka nevojë për fletushka të gazit një licencë të specializuar?
Për disa lloje të detyrave, do t'ju duhet të gjeni se cilat licenca mund të jenë të nevojshme për të kryer detyrën tuaj. Para se të pranoni ofertën, mos harroni të verifikoni se gazit Wilio është autorizimi përkatës dhe sigurimi i shërbimit përkatës përbindësh të gazit.
Ndihem gaz në shtëpi ose rreth shtëpisë - çfarë duhet të bëj?
Fikni çdo gaz ose pajisje elektrike dhe mos bini ndeshje, cigare ose pajisje të tjera që mund të shkaktojnë shkëlqim. Hapni derën dhe dritaret për të rritur rrjedhjen e ajrit. Kontaktoni menjëherë një përbindësh të kualifikuar dhe të licencuar të gazit. Nëse ndihet erë jashtëzakonisht e fortë e gazit, dilni dhe ndiqni udhëzimet nga furnizuesi juaj i gazit.
Cila është lidhja e gazit?
Instalimi i lidhjes së gazit përfshin punën me pajisje të gazit dhe tuba që ushqejnë gaz në pajisje. Ndryshe nga instaluesit konvencionalë, instaluesit e gazit punojnë me tuba, aparate dhe pajisje që janë të përfshirë në furnizimin ose përdorimin e gazit.
Çfarë e bën hidraulën e gazit?
Instaluesit e gazit kanë kualifikuar për instalimin e lidhjeve të gazit, tubave, sistemeve të kontrollit të presionit dhe aparateve. Ata gjithashtu mund të ndihmojnë me mirëmbajtjen dhe testimin e tubave të gazit.
Cilat janë disa nga shërbimet më të zakonshme të instalimit të gazit?
Pronarët e shtëpive normalisht kërkojnë ndihmë me instalimin e lidhjeve të gazit, riparimet e pllakave të gatimit të gazit, sistemet e reja të valvulave, kontrollin e rrjedhjes së gazit, pajisjet e gazit dhe instalimet e ujit të ngrohjes së gazit.
A kanë nevojë për instaluesit e gazit disa kualifikim ose licenca specifike?
Po. Instalime të reja të lidhjeve të gazit dhe riparimin e pajisjeve të gazit që kërkojnë shkyçjen / lidhjen e pajisjeve të gazit, kërkojnë gaz të pranueshëm për siguri.
Sa është qiraja e një gazi profesional?
Shpenzimet e gazit do të varen nga detyra juaj - nga ajo që ju duhet të instaloni sa komplekse do dhe sa kohë do të marrë.