Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Levizja dhe largime

Jeni duke kërkuar për një shkarkues? Ne kemi 19,357 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Levizja dhe largime

Keni nevojë për një shërbim shkarkimi? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në paketimin e artikujve dhe rrobave në kuti, ngarkimin, shkarkimin dhe transportin e mobiljeve, kutive dhe sendeve të mëdha. Çmimi i shërbimeve të lëvizjes zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: qira kuti, sigurim, tarifë shtesë për transport jashtë zonës së përcaktuar, të cilat do të ofrohen nga një nga specialistët tanë të 19,357 në kategorinë e caktuar

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të punësoni shërbimet e shkarkimit nëpërmjet Wilio?
Lëvizja në një shtëpi apo zyrë të re është një përvojë emocionuese. Megjithatë, logjistika mund të jetë një proces stresues, dhe tashmë është paketim dhe çmontim pasues dhe mbajtjen e objekteve të rënda. Ruaj të gjitha shqetësimet duke rezervuar shërbimet e shkarkimit përmes Wilio. Ekspertët që lëvizin mund të vënë gjërat në rregull dhe të trajtojnë detyrat sfiduese për ju. Me Wilio ju mund të merrni disa menutë menjëherë. Çfarëdo që të jeni, ju mund të kërkoni të gjeni ekspertë të besueshëm të shkarkimit. Profesionet tona mund të përshtatin gjithashtu shërbimet e tyre në bazë të nevojave dhe buxhetit tuaj. Nëse jeni duke prenotuar shkarkimin paraprakisht ose minutën e fundit, ne do t'ju ndihmojmë të gjeni ekspertë të disponueshëm dhe të besueshëm për shkarkimin tuaj. Merrni oferta falas nga tërheqja e shërbimeve pranë jush. Krahasoni çmimet para se të merrni menunë dhe kontrolloni komentet tuaja. Kur zgjidhni shkarkimin e shërbimit, planifikoni një term. Një punëtor me përvojë shkarko mund të marrë sendet tuaja në mënyrë të sigurtë dhe të shpejt të kolapsit dhe të lëvizë.
Kur duhet të shkruaj shërbimin e shkarkimit?
Më e përshtatshme është një rezervë e një shërbimi shkarkimi me katër deri në tetë javë. Rezervimi i hershëm ju jep më shumë kohë për të mbledhur oferta dhe duke krahasuar mundësitë tuaja. Për më tepër, ekspertët e shkarkimit mund të përgatisin pajisjet e duhura për nevojat tuaja specifike ose materialet e huazuara për paketim. Edhe nëse është një shkarkim i fundit, Wilio mund t'ju ndihmojë! Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni punëtorë të disponueshëm dhe të besueshëm të shkarkimit nga zona juaj. Është mirë të porositni shërbimin e shkarkimit sa më shpejt që të jetë e mundur.
A duhet të siguroj mjete ose pajisje për shkarkimin e shërbimeve?
A duhet të siguroj mjete ose pajisje për shkarkimin e shërbimeve? Aspak. Kompanitë që lëvizin ose punëtorët individualë mund të ofrojnë materiale për nevojat tuaja. Informoni më parë ekspertin për detajet përkatëse. Në planifikimin mund t'i ndihmojë atij informacion të tillë si madhësia e shtëpisë ose llojet e subjekteve që ju nevojitet për t'u zhvendosur. Ajo mund të sigurojë të gjitha mjetet e çmontimit, litarë, arka ose materiale të tjera të paketimit në detyrën tuaj. Por nëse keni ndonjë material tashmë pas dorës, kërkoni ekspertin për t'i përdorur ato gjithashtu!
Ai mbledh shkarkimin e mobiljeve të mia në vendin e ri?
Po, shkarkoni punëtorët mund të ri-instalojnë mobiljet tuaja në vendin e ri. Nga shtrati pas një qendre palestër, ndihmuesi juaj i shkarkimit mund të ndihmojë me asamblenë dhe vendosjen e sendeve tuaja. Ju lutem vini re se disa shërbime shkarkimi do të marrin vetëm dhe të transportojnë artikujt. Në këtë rast ju do të duhet të paketoni paketën vetë. Por ju mund të aplikoni për Wilio për të shkarkuar që gjithashtu përfshin paketimin, transportin dhe ri-instalimin e mobiljeve.
Pse po shkarkoni shërbime më mirë se shkarkimi i vetë-ndihmës?
Shërbimet e shkarkimit profesional paketojnë dhe transportojnë mobiljet tuaja. Ju nuk do të duhet të shqetësoheni për dëmin që mund të lindë kur lëvizni sendet tuaja. Një profesionist me përvojë do të ketë mjete dhe aftësi të përshtatshme për të hequr për ju. Unë mund të trajtoj lehtë gjërat e rënda. Përveç kësaj, ju nuk do të keni një problem kur lëvizni pjesë të mëdha të mobiljeve, pasi shërbimi në lëvizje do të ketë furnizimin me madhësinë e nevojshme.
A duhet të ndihmoj punëtorët tuaj të shkarkimit?
Kjo varet nga lloji i shërbimit të tërheqjes që po rezervoni. Nëse shtrirja e kërkesës suaj përfshin vetëm transportin e mobiljeve, do t'ju duhet të mbyllni gjithçka para se të mbërrijnë me punëtorët e shkarkimit. Megjithatë, ju mund të kërkoni një shërbim derivativ që përfshin paketimin dhe transportin. Falë këtij opsioni, ekspertët mund të bëjnë të gjithë punën për t'u përqëndruar në detyra të tjera. Sidoqoftë, ata do të vlerësojnë ekspertët çdo ndihmë që ju mund t'u jepni atyre për procesin e shkarkimit të qetë.
Çfarë përfshin shërbimet e shkarkimit?
Nëse jeni duke shkarkuar ose shitur disa mobilje, ekspertët tanë janë këtu për t'ju ndihmuar! Shërbimet e lëvizjes përfshijnë disassembly dhe paketim të objekteve të vogla dhe të mëdha në shtëpinë tuaj. Pastaj punonjësi mund t'i konvertojë këto subjekte në një pasuri të re të re. Pastaj sendet në ambientet e tua të reja mund të jenë të paketuara dhe të vendosura. Wilio do t'ju lidhë me shërbime të besueshme duke tërhequr pranë jush. Nëse keni nevojë për ndihmë me lëvizjen e mobiljeve ose pajisjeve komplekse, në platformën tonë ju do të gjeni punëtorë të përballueshëm të shkarkimit. Shërbimet tona janë fleksibël për gjithçka që ju nevojitet. Këtu është një pasqyrë e tërheqjes së shërbimeve që mund të rezervoni në Wilio.
Shërbime
Demontimi i mobiljeve.
Heqja e banesës ose shtëpisë gjithashtu përfshin çmontimin e mobiljeve dhe paketimin e saj në mënyrë që të jetë e përshtatshme për transport. Fast punëtori juaj me përvojë përmes Wilio. Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni punëtorët e shkarkimit të cilët e dinë se si të kolapsin mobilje kompakte dhe të sigurt të ruajtjes. Mobiljet e çmontimit lidhen me të gjitha llojet e mobiljeve të tilla si shtretër, kabinete, tavolina dhe biblioteka. Punëtorët gjithashtu mund të çmontojnë mobilje të tjera të tilla si burimet e kopshtit, swings dhe madje edhe grills kopsht.
Heqja e pajisjeve palestër
Heqja e pajisjeve të palestrës mund të jetë më e komplikuar sesa paketimi i mobiljeve. Roli mund të lidhet me pajisjet elektrike, pjesët e mëdha të rënda dhe etiketimin e komponentëve të vegjël; Moving Pajisjet e Fitness Unë gjithashtu mund të trajtoj këto detyra komplekse. Ekspertët tanë mund t'ju ndihmojnë të dele me trowels, rripa ndër-vend, palestra në shtëpi dhe pajisje të tjera palestër. Na tregoni për kërkesat specifike të shkarkimit dhe ne do t'ju lidhim me dikë që mund t'ju ndihmojë.
Transporti i mobiljeve
Shumica e shërbimeve të shkarkimit mund t'ju ofrojnë shërbime të tërheqjes duke përdorur shpërndarjen ose kamion. Kur publikoni kërkesën tuaj për Wilio, specifikoni madhësinë dhe numrin e artikujve që ju nevojiten për t'u zhvendosur. Ne kemi punëtorë që specializohen në shumë lloje të mobiljeve dhe transportit të pajisjeve. Në platformën tonë, ju mund të gjeni lehtësisht të shkarkimit dhe shpërndarjes. Thjesht zbuloni kërkesën tuaj dhe merrni oferta falas nga ekspertët e shkarkimit pranë jush.
Mobilje dhe deponimi i mbeturinave
Përveç tërheqjes së shërbimeve, Wilio gjithashtu ofron shërbime për nevojat tuaja të tjera. Veshje tona të mbeturinave mund të disponojnë sendet që nuk keni më nevojë. Me këtë shërbim ju mund të keni një fillim të ri pa një rrëmujë!