Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Lende drusore ndertimi, dru

Jeni duke kërkuar për një furnizues për lëndë druri ndërtimi, dru? Ne kemi 21,988 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lende drusore ndertimi, dru

Keni nevojë për një shërbim në fushën e lëndës drusore, drurit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë në prodhimin e lëndës drusore të rrafshuar, dërrasave bazë, drurit të profilizuar dhe prizmave të ngjitur. Çmimi i dërrasave prej druri, dërrasave dhe prizmave zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: marrja me qira e pajisjeve, sharrat dhe kostot e transportit të ofruara nga një prej marangozëve tanë 21,988 në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Ku mund të gjej një furnizues për lëndë druri të ndërtimit të cilësisë? Gjeni një furnizues me cilësi të lartë për ndërtimin e lëndës drusore, e cila do të zgjasë është falënderim Wilio Safe Simple. Vetëm të hyni në kërkesë. Wilio pastaj informon furnizuesit e cilësisë së ndërtimit të cilësisë që janë të vendosura në lagjen tuaj më të afërt kanë materialin e nevojshëm dhe mbajnë lëndën e drurit për të ofruar në kohën e caktuar dhe para-dakord. Pastaj varet nga ju që zgjidhni. Me Wilio ju jeni të sigurt se ju merrni lëndë elektronike të cilësisë me një çmim të arsyeshëm. Ju mund të bindni cilësinë e furnizuesve të përzgjedhur duke shikuar vlerësimin e klientit dhe rishikimet e tyre. Ju do të paguani për lëndën e ndërtesës vetëm pasi të dorëzohet tek ju. Cila është e nevojshme për lëndën e ndërtimit? Ju patjetër do të keni nevojë për një lëndë druri ndërtimi në ndërtimin e një shtëpie të re, një parawash të ndërtesave ekzistuese dhe gjithashtu në ndërtimin e shtëpive të kopshtit, cotters për qentë ose belveder. Thjesht kur të filloni një ndërtesë të re. Lëndë drusore ndërtimi gjithashtu përfshin shkrimet, prizmat prej druri, tasters (për shembull, për prodhimin e shkallëve të brendshme). Si duhet të zgjedh një lëndë druri të përshtatshme ndërtimi? Nëse do të zgjidhni një lëndë druri ndërtimi, mbani në mend se është ende e nevojshme të merret parasysh qëllimi i përdorimit, sepse nuk është i përshtatshëm për të gjitha qëllimet. Lëndë drusore përzgjidhet në varësi të trashësisë, cilësisë dhe drurit të përshtatshëm sipas qëllimit të përdorimit ose përdorimit. Është e panevojshme dhe e shtrenjtë për të përdorur prizma që përdoren për shembull për të ndërtuar një çati. Nëse nuk ju këshilloni, mund të përdorni këshillën e ekspertëve me përvojë. Ata do të marrin dokumentacionin e projektit dhe patjetër do t'ju ndihmojnë të zgjidhni lëndën e duhur të ndërtimit për një qëllim të caktuar. Ndërtimi i lëndës drusore të përdorur vetëm për strukturën bruto? Definitivisht jo. Edhe pse sot është më e përdorur për të ndërtuar blloqet dhe tulla të parafabrikuara në shtëpi, kështu që sot ata do të gjejnë të tillë që duan të sjellin shtëpinë e tyre në natyrë dhe për këtë arsye druri është zgjedhur si material ndërtimi. Në atë kohë, është e nevojshme për të marrë prej druri krejtësisht gjithçka, ndonjëherë dritaret. Druri është lënda e parë themelore që gjithashtu i përdori paraardhësit tanë sepse e dinin se druri do t'i mbrojë ata nga era dhe shi për shumë vite. Druri është një material shumë ekologjik dhe gjithashtu do të zgjasë kushtet më të këqija të motit, megjithatë, nuk mund të thuhet për tulla. Megjithëse kur shiu ngjyhet me ujë dhe të ngrirë më vonë, ata tentojnë të përkulen. Ekspertët pohojnë se nëse shtëpia e drurit do të ndërtohet mbi fjalën e marrë nga një ekspert dhe zgjat me vendosmëri qëndrojnë në mënyrë paqësore 100 vjet. Pse të zgjidhni ndërtimin e shtëpisë vetëm dru? Sigurisht, së pari do të ishte mirë të përmendim jetën e tij, ndërsa druri është rezistent ndaj acideve dhe kripërave. Dru është gjithashtu një izolant i shkëlqyer, mund të rregullojë lagështinë dhe të absorbojë substanca të dëmshme. Druri është i këndshëm për të prekur dhe për të parë - krijon një klimë të këndshme. Në verë shtëpia juaj ftoh dhe mban ngrohje në dimër. Ku do të përdor drurin e ndërtimit? Druri masiv do të gjejë përdorimin tuaj në pothuajse çdo ndërtim. Dallimi është vetëm në atë nëse lëndë druri duhet të krijojë një formwork, për të bërë një strukturë të betonit të tillë si pllakat në dysheme të skelës ose për të bërë një kaçubë, dysheme ose rroba. Megjithatë, mbani në mend se jo çdo dru mund të përdoret për qëllime të ndryshme, sepse ajo është gjithashtu e bazuar në rregulla të ndryshme. Për shembull, për formularin është mjaft lëndë druri në formën e pllakave të hollë që kanë në fund të leh ose rrumbullakim. Megjithatë, do të keni nevojë për fotografi të ngjashme, të ashtuquajtura ndërtimi që kanë një trashësi prej të paktën 50 mm. Lëndë drusore përdoret gjithashtu për kulmet. Ajo quhet kulmi Latta. Ka lloje të ndryshme, për përdorime të ndryshme. Cilat lloje të lëndës së ndërtimit mund të porosis? Latet e kulmit Këto janë bërë prej dru të butë si bredh, bredhi ose pisha. Laths çati janë të dizajnuara për hedhjen e mbulimit. Ato mund të blihen pa një shtresë, të gatshme për pallto të ardhshme ose të trajtohen me veshje të veçanta kundër dëmtuesve, kërpudhave dhe kërpudhave. Pompers, burgje, postime Këto lagje ndërtimi janë bërë si dhe gomat e drurit të butë. Pomunica është një prizëm druri që është vendosur në murin e bartësve të rrethuar dhe të ankoruar në një murature ose kurorë të ngurtë. Burgjet mbahen nga postimet dhe rafters mbështetëse. Kolonat mbështesin burgun e shtypjes. Ato mund të blihen pa një shtresë, të gatshme për pallto të ardhshme ose të trajtohen me veshje të veçanta kundër dëmtuesve, kërpudhave dhe kërpudhave. Kruppy. Rafters ruhen dhe mbahen nga burgjet dhe komplotet. Ata ruhen ose pingul me qepallat ose horizontalisht. Ato janë bërë prej druri të butë dhe trajtohen janë një shtresë e veçantë që i mbron ata nga dëmtuesit e drurit, kërpudhat dhe kërpudhat. Klíšky, shirita. Collet lidhin rafters dhe përdoren kryesisht dyfishuar. Ato përdoren në shkurre që përforcojnë tërthorazi. Ato janë bërë prej druri të butë dhe mund të blihen pa trajtim ose trajtim që i mbron ato përmes veshjes së veçantë nga dëmtuesit, kërpudhat dhe kërpudhat. Prizmin themelor. Është bërë nga bredh ose pisha. Përdoret për të bërë kornizën themelore nën tarracën e lartë ose pllakat e fasadës. Para vendosjes së tyre, rekomandohet trajtimi i tyre termik që të ashtuquajturat. Termodreva. Kjo ka stabilitet më të madh dimensional dhe është më rezistent ndaj motit. Prizmi themelor mund të prodhohet edhe nga druri ekzotik si matja, IPE, Cumaru, Tik ose Massaranduba. Ekspertët ose përfaqësuesit e shitjeve me siguri do të donin të këshillojnë dhe të tregojnë një kampler. Ndërtimi i fotografive Ndërtimi i fotografive përdoren për të kapërcyer pengesa të ndryshme, Sage theksuan strukturat e ndërtimit dhe gjithashtu mund të përdoren si dysheme. Ju gjithashtu mund t'i përdorni ato me tavane ose belveder. Trashësia e tyre nuk duhet të jetë më pak se 50 mm, sepse fotografitë e hollë kanë një spektër të vogël të përdorimit dhe efikasiteti i tyre është më pak se reduktuar, gjë që mund të jetë arsyeja për t'u plagosur në vend. Pllaka argjendi Këto pllaka kanë përdorim të ndryshëm për arsye. Si rezultatet e titullit, ato përdoren më së shpeshti për Sage, duke bërë struktura konkrete, fabrikim të devijimit, formave të humbura, formwork të plotë ... pllaka argjendi janë bërë prej druri të butë dhe trashësia e tyre duhet të jetë rreth 25mm. Kvh prism. Kvh Prism është prodhuar më së shpeshti nga dru bredh, i tharë dhe i planifikuar për dimensionin e nevojshëm. Për shembull, ato përdoren për të bërë tavanet e shikimit, lidhjen e obligacioneve ose për belvederin e kopshtit. Nuk është e nevojshme për të hequr çrregullimet e drurit kur kërkohet tremujori. Në skajet e këtyre prizmave, nyjet e dhëmbëve janë të millur në të cilat aplikohet ngjitësi për të kombinuar prizmat për të kombinuar dhe kështu të arrijnë gjatësi të ndryshme. Bsh prism. Këto prizme janë bërë nga lamella e tharë teknikisht. Ata janë rezistente ndaj deformimit, plasaritjeve dhe trajtohen me veshje kundër dëmtuesve të drurit. Prismat janë të përshtatshme për të bërë struktura shumë të theksuara të ndërtesave. Prismat janë bërë ose në cilësinë e syve kur ato mbeten të dukshme ose jo në nevojë për cilësi ku mbeten të fshehura. Profile Tatranský Prodhuar nga druri i butë masiv. Falë sistemit stilolaps dhe groove, ju mund të lidhni pjesë individuale me veten lehtë. Profili i Tatra përdoret si në brendësi dhe exteriors ku përmbush funksionin estetik. Është montuar në prizmat themelore. Dlážkovica Ata janë dysheme druri që janë bërë nga druri i butë masiv. Në të dyja anët, stilolaps dhe brazdë, duke i lejuar ata të bashkohen për të formuar një sipërfaqe të sheshtë. Bordet e tilla nën dysheme duhet të jenë të aklimatizuara për të shmangur pucks ose tjerr të tyre. Ata vënë në trarëve ose gratings bërë nga prizma. Cili është çmimi për lëndë drusore të ndërtimit? Çmimi për lëndë drusore ndërtimi ndryshon. Çmimi i tij varet nga përdorimi i drurit, cilësia dhe sasia e nevojshme. Çmimi i jepet metër kub dhe me siguri do t'ju ndihmojë tregtarët tatimorë me dru, pronarët e parë ose përfaqësuesit e shitjeve. A është e nevojshme për një lëndë druri ndërtimi për të siguruar veten? Sigurisht që është ky opsion në ndërtimin e një shtëpie. Kjo varet nga fakti nëse jeni duke ndërtuar ose prurst për ekspertët tuaj ose për të përdorur. Nëse vendosni të ndërtoni vetë, do të jetë patjetër vetëm dhe vetëm për të marrë ashensorin e ndërtimit. Por nëse vendosni të zgjidhni ekspertë, patjetër do të jeni në gjendje të pajtoheni se ju merrni një lëndë druri ndërtimi. Ata me siguri e dinë se ku dhe çmimet kanë mbledhje adekuate. A është e nevojshme të sigurohet anijeve? Kjo varet nga sasia e lëndës drusore të ndërtimit që ju urdhëroni nga furnizuesi. Megjithatë, nëse do të urdhërosh vetëm disa dhe do të kesh mundësinë tënde për t'i transportuar ato, nuk duhet të thyesh kokën. Megjithatë, nëse keni nevojë për një lëndë druri ndërtimi për të gjithë ndërtimin, konsultohuni me furnizuesin tuaj që me siguri do të dini që ju të ndihmoni me transportin e drurit të drejtë në destinacion. Këshilla dhe Këshilla 1. Përfitimet Mos e humbni kohën duke kërkuar një furnizues të përshtatshëm për lëndë drusore të ndërtimit pas ofertave të njohura dhe të kërkuara nga kompani të ndryshme. Shkruani kërkesën tuaj dhe filloni të merrni oferta nga furnizuesit e dobishëm direkt nga mjedisi juaj. 2. Mos e tejkaloni buxhetin tuaj Çmimet për lëndë druri të ndërtimit mund të jenë të ndryshme. Megjithatë, thjesht mund të krahasoni oferta të shumta dhe të zgjidhni të tillë që i përshtatet buxhetit dhe nevojave tuaja. 3. Gjeni furnizuesit më të mirë për lëndë drusore të ndërtimit Shikoni për ata furnizuesit më të mirë të vlerësuarat e lëndës drusore nga mjedisi, ju merrni një punë cilësore që mund të llogarisni. Me një çmim të arsyeshëm.