Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Lende druri te laminuara

Po kërkoni një furnizues për dru të ngjitur dhe prizma? Ne kemi 17,732 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Lende druri te laminuara

Keni nevojë për shërbim në fushën e drurit të ngjitur dhe prizmave? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në prodhimin e drurit të ndërtimit dhe prizmave të laminuara të ngjitura. Çmimi i prizmave dhe pllakave BSH zakonisht varet nga fusha e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: transporti, prodhimi dhe dimensionet tipike të ofruara nga një prej marangozëve tanë 17,732 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,791 profesionistë të regjistruar
87,853 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Dru i ngjitur dhe prisms: Pyetjet e bëra shpesh Ku mund të gjej një specialist për përpunimin e drurit apo prizmave? Nëse jeni duke kërkuar për një ekspert të drurit që do t'ju këshillojë se çfarë druri është i përshtatshëm për ndërtimin e ndërtesës tuaj, në shkurre, në bower ose strehim, kështu që patjetër do të kontaktoni Wilio. Këtu do të futni kërkesën tuaj dhe ju patjetër do të njihni vetëm ekspertin tuaj dhe shumë këshilla, që është më e mira për fazën momentale të ndërtimit tuaj ose çfarë druri do t'ju duhet për të gjithë ndërtimin tuaj. A keni nevojë për dru për të strehuar? Duke kërkuar për dru në Pergol? A doni një çati të re dhe keni nevojë për shkurre të reja? Kontaktoni Wilio dhe ne do t'ju gjejmë ekspertin e duhur. Dru është këtu për mijëvjeçarin. Definitivisht më shumë se vetë njerëzimi. Së pari, paraardhësi ynë shërbeu për të ruajtur ngrohjen, më vonë për të ndërtuar banesa të thjeshta, për gatim. Sot, druri prodhoi pothuajse çdo gjë të nevojshme dhe njerëzit mësuan ta përdorin atë dhe të përfitonin nga maksimumi. Nëse them gjithçka nga letër higjienike, unë nuk do të gënjej. Druri është bërë prej letre që shkruajmë, dru nga e cila qëndron shtëpia jonë, karburanti, falë të cilit është e ngrohtë. Druri është një çështje e diçkaje pa atë që nuk do të kujdesemi dhe jeta jonë do të ishte më e vështirë. Çfarë është në të vërtetë një prizëm? Prism druri është një punë ndërtimore që përdoret për ndërtimin e strukturave të ndryshme. Kryesisht prodhohet nga dru bredh i cili, por duhet të thahet siç duhet. Meqenëse prizmi prodhohet duke trajtuar pemët, mund të ndodhë që vendet e gabuara mund të gjenden në sipërfaqen e saj. Këto vende të gabuara zvogëlojnë forcën e prizmit dhe krijon mangësi optike të tilla si gunga të mëdha, çarje, pjesë që sulmohen me myk ose mbarështim të ndryshëm. Këto vende të gabuara duhet të gdhenden për shkak të sigurisë së prizmit. Prismat janë të tronditur nën kënd 45 shkallë në të katër sipërfaqet. Lagështia e tyre që është rreth 15% siguron stabilitet të përhershëm të formës dhe gjithashtu mbrojtje të besueshme kundër dëmtuesve me drurë. Mos mendoni se prizmi nuk mund të rrinë. Lamellat e një prizmi të tillë mund të shtresohen dhe të lidhen me ngjitësin. Kjo del produkt, cilësia e të cilit është e kontrolluar dhe druri i ngjitur Lamella është prodhuar shkurtesa e të cilit është BSH. Cilat janë prizmat BSH? Avantazhi më i madh është një kapacitet i madh ngarkimi me peshë të ulët. Sipërfaqja e prizmave të tilla BSH është cilësi e lartë dhe pamja është shumë e bukur dhe duken tërheqëse. Prems të tilla BSH janë shumë të qëndrueshme dhe ka më shumë prizma dhe çarje druri dhe çarje janë minimale. Ky material është edhe një burim natyral dhe i rinovueshëm. BHS Prism është gjithashtu e qëndrueshme në rastin e zjarrit, edhe rezistenca termike është dhënë më e madhe se në çelik. Prizmat e tilla BHS mund të përdoren, për shembull, në ndërtimin e belveder të ndryshme, strehimore për makina ose pergolas. Prisms BSH vetë përdoren gjithashtu në popullaritet të madh nëse doni të keni një rreze në shtëpinë tuaj, sepse është planifikuar dhe punuar në mënyrë që të përshtatet në mënyrë të mahnitshme nga brendësia e shtëpisë. Këto prizma gjithashtu plotësojnë kërkesat më të kërkuara të cilësisë, forcën dhe kapacitetin e ngarkesës. Ku përdorin prisma kudo? Prisms përdorin të tilla si karpentjerët. Këto prizma përdoren në ndërtimin e strukturave të reja në shtëpi që tani janë ndërtuar shpesh prej druri. Transportuesit përdorin prisms edhe kur ndërtojnë një çati të re të të ashtuquajturit Bush, kur ata duhet të krijojnë një dizajn të ri të ngurtë për një çati të re për të na shërbyer për aq kohë sa të jetë e mundur. Prismat e zvarritjes mund të blihen tashmë të trajtuara me veshje kundër dëmtuesve të drurit, kërpudhave, kërpudhave ose të mrekullueshme. Dru pemë ende njomje në grumbull në një zgjidhje të veçantë. Prisms janë përdorur gjithashtu në ndërtimin e belveder të ndryshme, strehimore, cotters për qentë ... Si prodhohet një prizëm i tillë? Prism është prodhuar duke përpunuar dru të gjallë në një sharrë të madhe. Prizmi është ose ngjitur ose jo ngjitës. Por prizmi i ngjitur përdoret më shpesh sepse është i barabartë dhe i fortë. Prismat e lidhura janë bërë me lamella që shkopinj me një ngjitës të fortë dhe nën presion janë individualisht të lidhur me njëri-tjetrin. Çfarë është Eurohranol dhe çfarë përdoret për të? Eurohranol është një prizëm, dimensionet e të cilave duhet të jenë në përputhje me rregulloret dhe standardet evropiane. Prisma të tilla prodhohen duke përmirësuar tre ose më shumë lamela me zam të qëndrueshëm të ujit. Eurohranol është prodhuar nga një derë e hapur ose e jashtme euro ose e jashtme. Lamellat për këtë Eurohranol janë të privuar nga të gjitha pyll për të siguruar jetën më të gjatë të dritareve dhe dyerve të euros. Si është prizmi transportues për mua? Prismi mund t'ju japë prodhuesit ose me makinën tuaj ose ju keni për të zgjidhur anijet në tuaj. Prism mund të pritet në gjatësi të ndryshme, maksimum dhe 20 m. Megjithatë, ato më së shpeshti prodhohen në një gjatësi prej 13 metrash. Kjo gjatësi do të shkojë në rimorkio kamion. Kjo merr prisms për një maksimum të gjatë prej 13.6 m. Nëse prodhuesi nuk ka një makinë, kontaktoni një specialist për transportimin e mallrave të tilla. Megjithatë, kini kujdes në bilanc. Kamioni merr një maksimum prej 24 ton. Mbani në mendje për të shmangur cocks e mundshme për ngjeshjen e makinave. Nëse nuk lejoni të transportoni një kamion me një gjysmë rimorkio, porosi ose të merrni një makinë më të vogël dhe një prizëm të pritet në gjatësi më të shkurtra. Por nëse keni nevojë për një prizëm prej 13 metrash, mund ta lidhni atë me formën tuaj. Kjo teknikë quhet squint. Çfarë është druri i ngjitur? Druri i ngjitur është si një punë ndërtimore e zonës së prizmit. Dru i ngjitur me një pamje afrohet gjendja natyrore e drurit. Bordi përbëhet nga pllaka të ngjitura nga druri i ngurtë. Falë lidhjes së laminuar, një pllakë e tillë është më e qëndrueshme dhe më rezistente sesa ajo e drurit në rritje natyrale. Për shembull, druri i ngjitur është përdorur për prodhimin e mobiljeve, për mjeshtrat vendas ... megjithatë, druri i ngjitur mund të ketë ngurtësi të ndryshme. Kjo varet nëse ajo është prodhuar nga druri i vërtetë / prizëm ose mbeturina druri si tallash druri. Druri i ngjitur lind duke shtypur dhe nën presion. Bordi i ngjitur është i papërshtatshëm dhe shalli Çfarë lloj druri të ngjitur ne e dimë? Osb pjatë Plate OSB është një pjatë e tillë që përmban më shumë se 90% të drurit të orientuar në tre drejtime dhe ne na njohim si një bord i grimcave. Është prodhuar nga pisha dhe ka parametra shumë të mirë teknike. Në veçanti, ai fiton nëpërmjet faktit se masa e drurit është e trazuar me një emulsion parafine dhe një rrëshirë sintetike në makinat e ngutshme. Kryesisht përdoret në ndërtim dhe ne dimë më shumë lloje. Këto dallohen në bazë të trashësisë dhe dendësisë. Sot, bordet e OSB-së përdoren gjithashtu në ndërtimin e shtëpive me energji të ulët të përshtatshme për strehim pasiv. Bordet e chipboard Bordi i grimcave është i ndarë në petëzuar dhe të papërpunuar. Bordet e grimcave të papërpunuara janë bërë prej lëndëve të para të cilësisë dhe janë të përshtatshme për pjesët e mobiljeve, ndarjet, dyshemet bazë ose panelet sanduiç. Pllakat e petëzuar chipboard janë përdorur në prodhimin e mobiljeve, kioska. Sipërfaqja e tyre është e butë dhe e modifikuar. Këto borde janë në gjendje të personalizojnë dizajnin sepse ata kanë një numër të madh të dekorëve dhe ngjyrave. Përfitimet e tyre përfshijnë çmimin e tyre të ulët, qëndrueshmërinë e gjatë dhe gjithashtu përshtatjen e trendit aktual. Meqenëse këto pllaka kanë sipërfaqen e mbuluar nga lart dhe poshtë, kështu që skajet e tyre janë të zhveshura. Kaseta laminimi përdoren për të mbuluar mbivendosjen e tyre, ato zbatohen vetëm pas uljes së dimensioneve të sakta që marrin një tavolinë. Shalle. Ata janë pllaka të ngurta dhe të qëndrueshme masive të ngjitura. Këto borde janë bërë nga druri më i lartë natyror. Mobilje me cilësi të lartë, shkallët, parapeshterët ose pllakat e punës prodhohen nga këto nyje. Briketat e karburantit prej druri. Briketa prodhohen nga mbeturinat që lindin kur prerja e drurit në saws. Është e mrekullueshme që ata kanë shpikur një sistem që ndihmon këto mbeturina të mos hedhin larg. Briketa lindin në një makinë nën presion të fortë ku tallet me tallash të vogla së bashku. Më pas, Balia dhe shesin. Briketa përdoren në shtëpitë që ngrohin nga druri. Pra, mbeturinat e drurit kanë gjetur përdorimin e tyre dhe kanë shtëpitë tona.