Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Kutite e paneleve elektrike dhe siguresave - instalim dhe riparim

Jeni në kërkim të një elektricist për distribucionin dhe kutitë e siguresave - instalim dhe riparim? Ne kemi 22,737 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kutite e paneleve elektrike dhe siguresave - instalim dhe riparim

Keni nevojë për shërbim në fushën e shpërndarjes dhe kutive të siguresave - instalim dhe riparim? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në riparimet dhe instalimin e centraleve shtëpiake, centraleve të njehsorëve të energjisë elektrike dhe kabineteve të prizave. Kostoja e instalimit dhe riparimit të një ndërprerësi zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: priza, kutia dhe bllokimi i ofruar nga një prej 22,737 elektricistëve tanë në kategori

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Pse duhet të punësosh një elektricist nëpërmjet Wilio? Përmirësimi i sigurisë së familjes suaj me një shkëmbim të sigurt të kabinetit të vjetër ose të dëmtuar ose të dëmtuar. Të kualifikuar dhe me përvojë elektricistë. Wilio mbështetet vetëm në elektricistët e kualifikuar të cilët janë gjithashtu me përvojë, sigurim dhe të pajisur plotësisht me mjetet e fundit dhe grupet e testimit. Elektriciantët tanë kryejnë shërbime zëvendësuese të kabinetit të siguresave sipas standardeve të vlefshme. Teknikët përputhen me të gjitha standardet e sigurisë gjatë përfundimit dhe gjithmonë aplikojnë praktikat më të mira. Zëvendësimi profesional i kabinetit të siguresave. Para zëvendësimit aktual të kutisë së siguresave, elektricisti i certifikuar do të kontrollojë instalimin tuaj elektrik nëse nuk përmban ndonjë çrregullim. Para instalimit të një njësie të re të konsumatorit do të duhet të zgjidhë të gjitha problemet e mundshme. Ju lutem vini re se ju mund të përfitoni nga zgjidhjet e riparimit të pajisjes sonë nëse keni një aparat kuzhine të prishur që duhet të riparohet. Garancia 1-vjeçare është dhënë për të korrigjuar pajisjet shtëpiake. Testimi i zëvendësimit të kutisë së siguresave. Pas instalimit të një aplikim të ri të energjisë elektrike, sistemi juaj elektrik është ribashkuar përsëri dhe do të sigurojë që pajisja e re dhe të gjitha qarqet janë të sigurta dhe funksionale. Technik do t'ju ofrojë një certifikatë të instalimit elektrik në këtë pikë. Ne ju inkurajojmë fuqimisht që t'i mbani ato në rastin e së ardhmes. Rezervim i rehatshëm në internet. Në një faqe interneti ose në aplikacionin celular Wilio (tërheqja e mundshme nga App Store ose Google Play thjesht ju shkruani pyetjen tuaj ku ju jepni shkurtimisht atë që shkon / çfarë keni nevojë. Brenda pak minutash të arritjes së një oferte të elektricistëve në lagjen tuaj. Bazuar në ofertën dhe vlerësimet e tyre, ju zgjidhni një elektricist që i përshtatet nevojave tuaja. Shënim i rëndësishëm: Asnjëherë mos e konsideroni zëvendësimin ose instalimin e një kabineti të shpërndarjes ose siguresave vetë nëse nuk jeni një elektricist i kualifikuar për kryerjen e punës dhe testeve elektrike në përputhje me standardet. Pse duhet të zëvendësoni dollapin e vjetër të siguresave për një njësi të re moderne? Të dyja llojet e pajisjeve kontrollojnë shpërndarjen e energjisë elektrike në bordin e qarkut. Çdo lloj pajisjeje feiste në familjen tuaj mund të provojë qëllimin e kutisë suaj të siguresave, dmth. Ndalon përkohësisht ngarkesën elektrike në qarkun e përmendur derisa problemi të zgjidhet. Dallimet midis kutisë së vjetër dhe të ri të siguresave është se kutitë e siguresave të llojit të vjetër me siguresa të aplikueshme në mënyrë të përsëritur synojnë vetëm për mbrojtjen e qarkut dhe nuk ofrojnë ndonjë mbrojtje kundër goditjes elektrike. Për më tepër, pllakat janë bërë pjesërisht nga materialet e ndezshme (mund të kenë një mbulesë plastike ose të kenë mbrapa prej druri). Kjo i bën ata një pajisje që mund të kërcënojë shtëpinë tuaj dhe jetën tuaj. Nga ana tjetër, kabinetet e fundit të sigurimeve në shtëpi janë të dizajnuara për të rritur sigurinë tuaj elektrike në shtëpinë tuaj. Dollapët moderne të sigurimit të mbyllura në Kove janë më të sigurta se pllakat e siguresave të modës së vjetër dhe njësitë me një mbulesë termoplastike ose prej druri, sepse zvogëlon rrezikun e zjarrit. E njëjta vlen edhe për një rrezik minimal të goditjes elektrike. Kutia e siguresave moderne mbyllet në mënyrë të sigurt kur mbingarkesa e qarkut elektrik ndodh ndërsa siguresa në kutinë e vjetër të siguresave mund të mbinxehje dhe të shkrihet, kështu që të shkaktojë zjarr, edhe nëse pajisja ndalon rrjedhën e ngarkesës elektrike në një qark elektrik të veçantë. Efikasiteti i energjisë i shtëpisë tuaj do të rritet kur të instaloni një njësi të divorcit të cilësisë në shtëpi. Nëse zotëroni një pronë me qira, shkëmbimi i kutisë së vjetër të siguresave për të re në përputhje me rregulloret e ndërtimit do të sigurojë sigurinë e qiramarrësve tuaj dhe pasurive të patundshme vetë. Pyetjet e bëra shpesh Pyetje: Unë kam nevojë për të ndryshuar afatin e planifikuar. Si ta bëni këtë? Përgjigje: Afati dhe koha e shërbimit që argumentoni direkt me ofruesin e përzgjedhur. Thjesht shkruani furnizuesin tuaj të shërbimit dhe konfirmoni me të një term të ri. Pyetje: A mund të punojë ofruesi i punës me materialet e konsumatorëve? Përgjigje: Po, ai mundet. Megjithatë, ju gjithashtu mund të kërkoni një material të furnizuar nga ofruesi i shërbimit. Presin që kjo të reflektohet në çmim. Në të njëjtën kohë, furnizuesi juaj i zgjedhur mund të kërkojë materialin tuaj të përzgjedhur. Pyetje: Sa kohë do të marrë elektricist shkëmbimin e kabinetit të siguresave? Përgjigje: Kohëzgjatja e shërbimit do të varet nga disa faktorë, siç është lloji i pajisjes që do të instalohet, statusi i kutisë së vjetër dhe instalimet elektrike ekzistuese, si dhe sa kohë do të marrë teste pas instalimit / zëvendësimit. Në mënyrë tipike, zëvendësimi i kutisë së siguresave duhet të kryhet brenda 4 orëve, duke përfshirë çdo test. Pyetje: Çfarë simptomash duhet të kërkoj për mua për të vendosur nevojën për të zëvendësuar një bord të siguresave? Përgjigje: Epo nëse zotëroni një kuti sigurie të modës së vjetër, për shembull me një mur të pastër prej druri ose një ndërprerje të vjetër, e cila është mbinxehur, është më e mira për ta zëvendësuar atë për një konsumator të brendshëm modern dhe të sigurt, veçanërisht për shkak të sigurisë. Edhe pllakat e siguresave të vjetra që funksionojnë me të drejtë mund të kërcënojnë jetën tuaj, sepse ato përmbajnë materiale të ndezshme. Pyetje: A ofroni shërbime emergjente të riparimit elektrik? Përgjigje: Po. Ju mund të rezervoni elektricistin për çdo shërbim në Wilio. Shumë prej tyre janë gjithashtu ndërhyrje emergjente. Pyetje: Ku kudo është Wilio në dispozicion? Përgjigje: Shërbimi Wilio është në dispozicion në të gjithë Sllovakinë dhe disa vende të tjera.