Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Kujdestare per femije

Jeni duke kërkuar për një kujdestar për fëmijë? Ne kemi 3,750 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kujdestare per femije

Keni nevojë për shërbime për kujdesin e fëmijëve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni profesionistë cilësorë për kujdesin afatgjatë të fëmijëve, aktivitetet e kujdesit të shkurtër dhe sporadik. Kostoja e kujdesit për fëmijën dhe kujdesin ndaj fëmijëve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: shoqërimi i fëmijëve në shkollë dhe turne, kostot e transportit të ofruara nga një prej 3,750 kujdestarëve tanë në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,800 profesionistë të regjistruar
87,876 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të gjeni një babysitter lokale përmes Wilio?
Dëshironi të gjeni një babysitter pranë jush për të ndihmuar me zhvillimin e karakteristikave të fëmijëve tuaj? Shumë familje zbulojnë se ndihma për dado ose au pair është një alternativë e madhe për shërbimet tradicionale të kujdesit për fëmijët. Dado jo vetëm që ofron kujdes individual për fëmijët tuaj në shtëpi, por nëse keni më shumë se një fëmijë, mund të jetë kosto më efektive. Kur të gjeni një dado në mjedisin tuaj që i përshtatet plotësisht nevojave të familjes suaj, ju do të shijoni një mënyrë jetese më fleksibile, nëse keni nevojë për një babysitter një ditë ose pesë ditë në javë. Më e thjeshtë ju gjeni një dado në rrethinën tuaj në Wilio. Falë sistemit tonë transparent të vlerësimit dhe kontrollit, ju mund të krahasoni lehtësisht babysakers më të mirë lokale për t'u siguruar që ju mund të gjeni një kujdestar të besueshëm, të besueshëm dhe profesional për fëmijët tuaj.
Si mund të gjej një babysitter të mirë?
Miqtë dhe rekomandimet e familjes janë mënyra të zakonshme për të gjetur një babysitter të mirë. Për fat të keq opsionet tuaja mund të kufizojnë kontaktet tuaja personale. Wilio ofron një zgjidhje me kontakte të rangut të lartë në lagjen tuaj. Nëpërmjet sistemit tonë të vlerësimit transparent dhe rishikimeve ju mund të vendosni se kush do të përputhet më së miri për nevojat e familjes suaj.
Çfarë kualifikimi duhet të jeni një dado?
Furnikët duhet të jenë të paktën 18 vjeç dhe duhet të kenë kualifikime të duhura. Këto kërkesa përfshijnë certifikatat e ndihmës së parë dhe CPR ose kontrollin me fëmijët. Dhe çfarë më shumë, festers kanë nevojë për certifikatën III, diplomën ose kualifikimet e mësimdhënies. Përndryshe, pasardhësit duhet të punojnë për të marrë kualifikimet përkatëse.
Infermierinë vs. Kujdesi ditor: A është më e lirë të kesh një babysitter?
Hendeku dhe ndryshimi i kujdesit ditor është si në qasje dhe të përfshira. Babysitter është shumë më i kushtueshëm se kujdesi i përditshëm i fëmijëve. Nëse është e vështirë për ju të paguani për normat për kujdesin e përditshëm të fëmijëve, punësimi i babysitters do të jetë edhe më e vështirë. Megjithatë, kujdestari mund të sigurojë kujdesin e fëmijëve individual dhe më të plotë. Dërgoni kërkesën tuaj për të gjetur një babysitter të përshtatshëm në Wilio. Ju mund të gjeni një kujdestar të mirë që mund të punojë me buxhetin tuaj.
Cili është dallimi në mes të palës së pasme dhe au?
Foster dhe Au Pair ndryshojnë në punën e fishekut dhe në përvojën. Au Pair janë të rinj (18 - 30 vjet) që largohen jashtë vendit jetojnë me familjen për të cilën ata punojnë për të mësuar kulturën në këmbim të kujdesit për fëmijët. Çfarë më shumë, dhe palë punon numrin maksimal të orëve në javë. Ata gjithashtu marrin handheld nga familja pritëse. Në të kundërt, rritja merr pagën si punësimin e njëri-tjetrit. Koha e tyre e punës është fleksibile sipas kërkesave të familjes dhe rregullon ligjin e punës.
Bëni trupat e punëve të shtëpisë?
Petometers bëjnë punët e shtëpisë në lidhje me kujdesin për fëmijët. Këto punët e shtëpisë bazë përfshijnë pastrimin dhe organizimin e dhomave dhe terreneve të fëmijëve. Shërbimet Naters janë fleksibël me nevojat e familjes suaj. Nëse keni nevojë për ndihmë shtesë për familje, mund ta vendosni këtë detaj në listën tuaj të Wilio.
A duhet të siguroj një dietë për babysitter tuaj?
Sigurimi i ushqimit për kujdestari është fakultativ. Megjithatë, mos harroni të pajtoni pritjet me dado tuaj para se të ndodhë për të punuar. Disa familje ofrojnë furnizim ushqimi për babysitters e tyre, ndërsa babysitters të tjerë po sigurojnë vetes ushqimore. Sigurimi i ushqimit varet nga ju dhe nga dado juaj.
Shërbime
Çfarë përfshin shërbimin profesional të infermierisë?
Petometers janë të dedikuara për shumë detyra që lidhen me fëmijët tuaj. Për më tepër, pasardhësit mund t'ju ndihmojnë me detyrat e shtëpisë së lehtë. Një shërbim profesional infermieror mund të mos ju kushtojë të gjithë pronën. Platforma jonë ju lejon të kontrolloni normat dhe shqyrtimet për të gjetur dikë që mund të keni besim. Këtu janë disa detyra me të cilat pasardhësit mund t'ju ndihmojnë:
Kujdes për fëmijët
Detyra kryesore e Babysitter juaj është të kujdeset për fëmijët tuaj, duke siguruar sigurinë e tyre dhe kujdesin për nevojat e tyre themelore. Detyrat për kujdesin e fëmijëve përfshijnë ushqimin, banje, vulosje dhe ruajtjen e një fëmije në shtrat. Në përgatitje Për të gjitha situatat, shumë kujdestarë të trajnimit të ndihmës së parë dhe kalon CPR. Një babysitter me përvojë gjithashtu do të dijë nëse ka një prind ose dial 112 në rast emergjence.
transportim
Një babysitter i besueshëm mund të marrë fëmijët tuaj në shkollë dhe t'i vini ato më vonë gjate dites. Për më tepër, babysitter juaj mund të shkojë me një fëmijë në aktivitetin jashtëshkollor. Këto aktivitete përfshijnë orët e notit, muzikës dhe lojërave. Zjarri përmes Wilio Babysitter në lagjen tuaj dhe për të gjetur dikë që e di në komunitetin tuaj.
Përgatitja e ushqimit
A nuk keni kohë për gatim apo pazar? Pa frike. Babysitter mund Për fëmijën tuaj për të përgatitur ushqime të shëndetshme, snacks dhe paketa drekë. Nëse keni nevojë për një babysitter për të ndihmuar me ushqimin dhe detyrat e tjera, ju lutemi jepni këtë nevojë në listën tuaj Wilio. Gjithashtu tregoni preferencat e ngrënies së fëmijëve, alergjitë ose nevojat e veçanta ushqyese. Ky detaj ndihmon babysitter tuaj të përgatisë ushqime sipas nevojës.
Zhvillim
Babysitter mund të ndihmojë në zhvillimin e të nxënit dhe aftësitë e përditshme të fëmijëve. Ju mund të aplikoni për një dado që studioi zhvillimin e fëmijëve. Disa babyickers mësuan të punonin me një grup moshe të caktuar. Për shembull, babysiers të tjerë mund të ofrojnë tutoring bazë.
Detyrat e shtëpisë së lehtë
Foster gjithashtu mund të ndihmojë me punën e lehta në familje. Këto vepra përfshijnë lodra të rregulluara, rroba të palosshme dhe pastrimin e shtëpisë. Për më tepër, babysitter mund të dezinfektojë lodrat, pastrimin e sipërfaqeve të lojës, sterilizojnë shishet dhe të kryejë shumë aktivitete të tjera. Detyrat e zakonshme të babysitters lidhen me kujdesin për fëmijët dhe pastrimin e rrëmujës që do të rritet.