Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Kujdesi per te moshuarit / kujdesi per personat me aftesi te kufizuara

Po kërkoni një kujdestar për të moshuarit? Ne kemi 3,398 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kujdesi per te moshuarit / kujdesi per personat me aftesi te kufizuara

Keni nevojë për një shërbim në fushën e kujdesit për të moshuarit / ZTP? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni profesionistë të kujdesit cilësor për të moshuarit dhe personat me aftësi të kufizuara. Çmimi i kujdestarëve që ofrojnë kujdes për të moshuarit dhe të paaftët zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: objektet e shtëpisë së shërbimeve sociale të ofruara nga një prej kujdestarëve tanë 3,398 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit