Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Kujdes dhe infermieri

Jeni duke kërkuar për një dado? Ne kemi 3,831 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kujdes dhe infermieri

Keni nevojë për një shërbim kujdesi? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni profesionistë cilësorë për kujdesin afatgjatë të fëmijëve, kujdesin e shkurtër dhe sporadik, kujdesin për të moshuarit dhe personat me aftësi të kufizuara. Kostoja e kujdesit dhe trajtimit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion rreth shërbimeve: objektet e shërbimeve sociale në shtëpi, aktivitete të veçanta për fëmijë, shoqërimi i fëmijëve në shkollë dhe në rrethet e ofruara nga një prej kujdestarëve tanë 3,831 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,802 profesionistë të regjistruar
87,879 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Pyetjet aktuale se si të jesh një dado / poshtme Çfarë është duke bërë babysitter? Kujdestari është një person që kujdeset për mirëqenien dhe zhvillimin e fëmijës me kohë të plotë gjatë orëve që punojnë. Cili është ndryshimi midis Babysitter dhe Foster? Babysmers dhe infermierët kujdesen për fëmijët në mungesë të prindërve ose kujdestarit ligjor. Natyrat luajnë një punë të rregullt në kujdesin ndaj fëmijëve, ndërsa pasardhësit zakonisht do të ofrojnë mbështetje ad-hoc, dmth. Nga koha në kohë. Çfarë debitohet për t'u kujdesur për një dado / poshtme? Babysitter zbaton një rrëmujë që del në kujdesin ndaj fëmijëve. Mund të përfshijë marrjen e gjërave nga e gjithë shtëpia, larje lavanderi dhe organizimi i kabineteve. Cili është dallimi midis infermierisë dhe babysitter? Babysitter është përgjegjës për kujdesin për fëmijët në shtëpi, ndërsa shërbimi i kujdesit për fëmijët ofrohet në qendër ose ofruesin e kujdesit familjar. A dado për nevojën e sigurimit? Kjo varet nëse nanner është një furnizim ose vetëpunësim. Nëse babysitter është një parti, zakonisht familja e paguan atë në bazë të sigurimit të mbulimit. Megjithatë, dado nevojë për sigurim nëse ata janë të vetëpunësuar. Cilat janë detyrat e punës dado / brezat? Jobs Çerdhe / Petometers janë: banje, veshja, larja, zëvendësimi i pelenave, nëse është e përshtatshme, planifikimi dhe përgatitja e ushqimit, aktiviteteve arsimore dhe zanateve. Cilat janë vetitë e babysitters / pasardhësit e mirë? Vetitë e Babysitter / Speoprities janë: Dashuria për fëmijët, entuziazëm, përpikmëri, besueshmëri, aftësinë e multitasking. Si mund të gjejnë njerëzit babysitters / postera? Njerëzit gjejnë babysitters / postera bazuar në referencat nga miqtë dhe familjet e tyre ose përmes një agjencie të personelit. Çfarë është kodi i veshjes për babysitter / poshtme? Infermierja / pasardhësit duhet të jenë të rehatshëm për të vishen, për shembull, në një t-shirt të kombinuar me xhinse ose ngrohje. Rekomandohet të shmangni thembra ose bizhuteri të tepruar. Çfarë duhet të shmanget babysitters / pleqsh për të shmangur kur janë në detyrë? Gjatë shërbimit, babysmen / infermierët duhet të shmangin: pirjen e duhanit, duke pirë alkool ose ndonjë drogë, duke kërkuar në video të papërshtatshme me fëmijët, fotografinë ose botuesin e fotografive të fëmijëve, duke ngarë fëmijët nga shtëpia pa pëlqimin e prindërve. Çfarë gjëra argëtuese mund të bëjë babysmen / fëmijët në kujdesin? Disa aktivitete zbavitëse që të pasme / babysitter mund të kryejnë në patrullën e fëmijëve po luajnë lojëra ose sport, pikturë ose shkrim dhe demonstrim të lojërave teatrore. Çfarë e bën baby video dado? Nanny Cam është një videokamera e monitorimit që prindërit / kujdestarët përdoren për monitorim të kujdesshëm të fëmijëve dhe kujdestarëve të tyre, kur ata janë në shtëpi. I nënshtrohen infermierëve / testit të drogës babysitter? Kjo varet nga punëdhënësi dhe nga fakti nëse ata duan të provojnë kujdestarin e tyre. Si duhet të afrohet babysitter / babysitter ditën e tyre të parë në një punë të re? Nurse / Pestune në ditën e parë në një punë të re duhet: të vendosë dhe të përmbushin pritjet në punëdhënësi, të kuptojë rendin e brendshëm, të përgatisë orarin tuaj të ditës, të përgatisni numrat e urgjencës, të njihni fëmijët duke kryer aktivitete të lehta në fund të Dita për të siguruar një pasqyrë të prindërve në fund të ditës. Si mund të bëhet dikush babysitter? Nëse doni të bëheni babysitter, ju do t'ju ndihmoni: Merrni përvojat për kujdesin e fëmijëve, krijoni një profil dado dhe filloni të aplikoni për punë në internet. Cilat punë të tjera mund të kryejnë paralele? Detyra të tjera që mund të kryhen nga prindi është: ndihma e prindërve, nate, asistent familjar, kreu i shtëpisë. Sa orë duhet të punojë? Mund të varet nga kërkesat e familjes. Disa babysiers punojnë 40 deri në 60 orë në javë, të tjerët mund të veprojnë. Sa orë punon një babysitter me orar të plotë? Pagëzuesit me orar të plotë zakonisht punojnë rreth 40 orë në javë. Cilat kualifikime nevojiten për t'u bërë babysitter? Disa kualifikime themelore që inkurajohen të kenë, janë diplomimi dhe trajnimi i ndihmës së parë. Ju duhet të keni certifikatën e ringjalljes kardiopulmonare (CPR) për t'u bërë një dado? Jo, diplomimi i ringjalljes kardiopulmonare (CPR) nuk është i detyrueshëm. Megjithatë, rifillimi do të japë një vlerë tjetër dhe do të rrisë mundësitë e punësimit. A mund të jeni një dado si një person i vetëpunësuar? Po, babysitters mund të jenë të vetëpunësuar.