Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Kositje bari, lendine

Po kërkoni një kopshtar për të kositur barin? Ne kemi 12,814 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kositje bari, lendine

Keni nevojë për një shërbim kositjeje në terren? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në kositjen e lëndinës, krasitjen, barërat e këqija. Kostoja e mirëmbajtjes së lëndinës zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: kositëse lëndine benzine, secateurs, substrate për mbjelljen e barit të ofruar nga një prej 12,814 kopshtarëve tanë në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Çfarë shërbimesh kositje nuk mund të urdhëroj?
Kositje të rregullt të barit
Për të arritur një lëndinë të cilësisë është ideale javore ose dy javore. Merët lëndinë duhet të bëhet rregullisht gjatë gjithë periudhës së rritjes nga pranvera deri në vjeshtë, nga prilli / maj deri në tetor në varësi të motit. Frekuenca optimale e kositje në një lëndinë konvencionale zakonisht 1 x brenda një jave, lëndinë ornamentale 2 x brenda një jave. Nëse nuk pushoni rregullisht lëndinë, cilësia e tij po përkeqësohet dhe kositje e mëvonshme është më sfiduese dhe e arritshme. Lawn i padobishëm, i paqartë tërheq dëmtuesit dhe insektet, prandaj mbajeni në lartësinë e rekomanduar. Shërbimet tona përfshijnë kositje të rregullt jo më shumë se 1/3 e gjatësisë së saj, heqjen e mbetjeve të farë e keqe dhe të barit, duke trajtuar lëndinë buzë. Ju mund të përdorni mbetjet organike si mulch ose plehrash. Nëse kërkohet lëndinë, mund të rezervoni një shërbim vertikullues, vajosje dhe shkurtim të lëndinë për të hequr pjesët e vdekura prej saj. Ne gjithashtu sigurojmë një shërbim të rezistencës ndaj mbeturinave nga kopshti nga i cili krijohet plehrash. Përndryshe, kompostimi mund të ngrihet me ju.
Bari i konvertimit të disponueshëm
Gjeni dikë që t'ju ndihmojë me një lëndinë të vetme të kositjes është më e komplikuar sesa gjetja e një personi për të rregulluar rregullisht - kositje periodike dhe kositje e tillë është shumë më e shtrenjtë. Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni dikë që do t'ju ofrojë shërbime cilësore me një çmim të arsyeshëm. Nëse nuk keni kohë, urdhëroni punën tuaj përmes Wilio.
Pyetjet e bëra shpesh
Pse urdhëron kositje lëndinë në ju pranë Wilio?
Nëse nuk keni mjete dhe kohë për të kosit lëndinë ose nuk keni kohë ose durim ju mund të siguroni lëndinë të besueshme të kositje pranë jush përmes Wilio. Nëse e lini këtë detyrë ekspertët tanë, ju do të keni një tokë më të shëndetshme dhe një lëndinë më të gjelbër pa përpjekjet tuaja. Sepse punëtorët tanë i dinë të gjitha llojet e mjeteve dhe teknikave të kopshtit, puna mund të bëjë efikase dhe më shpejt se veten. Profesionistët e lëndinë që presin lartësinë ideale dhe kështu do të sigurojnë rritjen e tij të shëndetshme. Përfitoni nga ekspertiza e gardenarëve tanë të Wilio për të arritur dendësinë optimale të lëndinë, pamjen e saj më të mirë që ju mund të mburremi familjen dhe miqtë tuaj! Vetëm në faqen tonë, specifikoni se çfarë lloji të lëndinë që ju nevojitet për të kosit kur dhe ku keni nevojë për ne (koha dhe kositje). Ju mund të përmendni atë zonë të madhe duhet të pritet dhe të presë për marrëveshje nga hortikulturat lokale.
Cilat janë përfitimet e lëndinë kositje për ekspertin në krahasim me atë që unë do ta bëj vetëm?
Bagnat e kositjes është një detyrë që kërkon kohë që kërkon aftësi dhe njohuri të sakta për t'u bërë korrekte dhe në kohë. Ju do të shmangni një rrëmujë të tillë dhe aksidente të mundshme që mund të lindin në trajtimin e pahijshëm të mjeteve ose teknologjisë së kopshtit. Përveç kësaj, nëse mund të gjesh një lëndinë të rregullt të kositjes, lidnCare është siguruar vazhdimisht gjatë kohës së punës ose mungesës suaj.
Kur duhet të kosit lëndinë dhe sa herë?
Lawn është e nevojshme për të kosit rregullisht dhe gradualisht - gjithmonë një maksimum prej 1/3 e gjatësisë së barit, përndryshe ju rrezikoni përkeqësimin e gjendjes së saj. Lartësia e kositje varet nga lënda në shtëpi që jeni - nga kullosat. Lartësia e përshtatshme e kositjes së lëndinë që përdoret më së shpeshti për të ndodhur 3 - 5 cm. Kositje nën 3 cm një dëmtim të tillë lëndinë.
A duhet të kosit lëndinë nëpërmjet Wilio për të siguruar mjetet e tyre / teknologjinë e kopshtit?
Ju mund të keni nëse keni mjete kopshtari dhe kositje në shtëpi. Shërbimi i kositjes lëndinë kërkon një kositës të lëndinë, grabujë bari, gërshërë bari dhe gjithashtu boregery për të hequr barin e mowed. Ju keni nevojë për një kositës benzine me një shportë me makinë dhe koleksion për kositje kopsht të madh dhe shpejtimin. Nëse dëshironi të shmangni ndonjë problem në lëndinë kositje, kërkoni Wilio Hortikulturës dhe shpërndarjen e teknologjisë së kopshtit në një vend të caktuar.
Sa kohë zakonisht merr kositje lëndinë?
Kjo varet nga madhësia e lëndinë tuaj dhe gjithashtu nga teknikat e kopshtit në dispozicion. Shërbimi i kositjes së lëndinë në një sipërfaqe më të vogël të lëndinës (deri në 200m2) është më pak se një orë nëse kryhet nga një kopshtar i kualifikuar. Për sipërfaqet më të mëdha të kopshtit mund të jetë disa orë. Kur përdorni traktorë kopsht, koha e kosit do të jetë më e shkurtër. Këto vlerësime të kohës nuk përfshijnë skajin e buzës së lëndës rreth trotuareve, shtretërve të luleve dhe shërbimeve të tjera të nevojshme të kujdesit të shërbimit.
A mund të ndihmojë Wilio edhe me riparimin e kositës tim?
Po! Nëse kositësja juaj kur mbulon papritmas humbet performancën ose ndodh një problem tjetër teknik, vendoseni atë të kontrolluar dhe riparuar nga ekspertë në mowers. Një nga shërbimet tona është gjithashtu shërbim, riparim, pjesë zëvendësimi dhe furnizim me energji elektrike.
Cilat shërbime të tjera të kujdesit të lëndinë mund të rezervoj përmes Wilio?
Kullotat e rregullta të kositjes janë baza, por nuk mjafton për të arritur pamjen e tij të bukur. Përveç kositje lëndinë, ne gjithashtu sigurojmë kujdes të plotë të lëndinë që përfshin e.g. Administrimi i plehrave dhe plehrave, ujitjes, vertikale, duke shërbyer qytete të zhveshura, asgjësjellësi, bimë të padëshirueshme binjake, sëmundjet kërpudhore dhe myk. Nëse keni nevojë për të ngritur një lëndinë të re, qilim lëndinë, ne do t'ju gjejmë një ekspert i cili do ta bëjë këtë për ju.
Çfarë përfshin shërbimet e lëndinëit të kositjes?
Qëllimi i shërbimeve tona të lëndinëave tona është të ruajë bariun tuaj të qëndrojë në lartësinë e duhur dhe të arrijë që lëndinë juaj është e bukur, e gjelbër, e freskët dhe dukej e përkryer. Ju mund të na rezervoni në kositje një herë ose kositje të rregullt javore nga pranvera në vjeshtë. Falë mjetit të duhur dhe përvojave, ekspertët tanë të kositjes mund të trajtojnë kohën më të shkurtër dhe në cilësi më të mirë.
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Çfarë përfshin shërbimet e kujdesit të lëndinë? Shërbimet e kujdesit të lëndinë mund të përfshijnë terren, kositjen e rregullt, duke zvogëluar diferencën e barit, duke formuar bimët zbukuruese dhe gjithçka që nevojitet për një kopsht të mirëmbajtur. Zvogëlimi i buzës së lëndës - ky proces i zvogëlimit të lëndinës është estetike dhe ndihmon lëndinë të shikojë redaktohet. Ai gjithashtu parandalon lëndinë të godasë lulëzimet tuaja dhe elementët e tjerë të kopshtit. Arraying on bari - ndihmon në promovimin e lëndinës së freskët gjatë gjithë vitit. Fertilizimi i lëndës së pranverës - Ne përdorim një pleh të lartë të azotit që është përbërësi më themelor në ushqyerjen e lëndinë. Fertilizimi i pranverës të lëndinë tuaj Ne ofrojmë rritje të shëndetshme, ngjyrosje të gjelbër të errët, rezistencë ndaj dëmtuesve dhe myshk gjatë gjithë sezonit dhe lëndinë që ne do të pasurojmë për ushqyes të veçantë. Fekondimi nuk është bërë ekskluzivisht në pranverë për të shmangur pasojat e padëshiruara të shkaktuara nga moti i nxehtë dhe i thatë; Ne gjithashtu rekomandojmë fekondim në fund të verës. Fertilizimi në fund të sezonit është një pleh i përshtatshëm me përmbajtje më të lartë të kaliumit për të kaluar me sukses lëndinë. Asnjë barërat e këqija nuk lejohet për lëndinë përfaqësuese - çdo rritje e padëshirueshme do të zgjidhet në mënyrë të përshtatshme. Shërbimi i suksesshëm në lëndinë nënkupton heqjen e të gjitha barërat e këqija që parandalojnë thithjen e lëndës ushqyese në lëndinë tuaj. Çfarë merrni si klient kur vendosni të kujdeseni për lëndinë tuaj? Ju mund të përdorni ekipin në vend dhe kërkoni atë të këshillojë në kujdesin e lëndinës për mirëmbajtje të mëtejshme. Profesionistët duan t'ju ndihmojnë. Praktika jonë ka treguar se lëndinat e ndryshme kërkojnë trajtim të ndryshëm. Nëse jo vetëm që dëshironi të kini bari me ne, ne do të përgatisim një plan trajtimi me bazë në baza të bazuara në nevojat unike të lëndinë tuaj. Mund të fillojë edhe nga themelet kur çdo rritje e padëshirueshme është hequr plotësisht dhe një lëndinë e re do të vendoset. Ju gjithashtu mund të urdhëroni lëndinë të rregullt të kositjes dhe ne do të sjellim të gjitha pajisjet e nevojshme. Ne përdorim mowers moderne benzinë ​​/ motorike dhe energji elektrike nuk është e nevojshme nga ana juaj. Pyetjet më të shpeshta: Pyetje: Kush mund të flas nëse kam nevojë të ndryshoj datën e zbatimit? Përgjigje: Afati dhe koha e shërbimit që argumentoni direkt me ofruesin e përzgjedhur. Thjesht shkruani atë për nevojën tuaj për të përkthyer shërbimin në një term tjetër dhe konfirmoni me të. Pyetje: A jepni të gjithë shërbimin e nevojshëm për lëndinë? Përgjigje: Po, profesionistët Wilio e dinë të gjitha shërbimet e kujdesit të lëndinë kanë të gjitha pajisjet dhe mjetet e nevojshme. Pyetje: A kryeni bari të rregullt të kositjes? Përgjigje: Po, vetëm vendosni në Wilio për të hyrë në kërkesën sesa shpesh bari i kositjes që ju nevojitet, dhe do t'ju kontaktojë në ekspertët e prerjes. Pyetje: A duhet të jem në shtëpi gjatë realizimit të shërbimit? Përgjigje: Jo, nuk duhet të. Megjithatë, ju duhet të ju ofroni qasje në zonat ku puna duhet të sigurohet nga furnizuesi juaj i zgjedhur. Pyetje: A duhet të siguroj parkim? A: Po, për shkak të të gjitha pajisjeve që ne sjellim, ne duhet të parkojmë pranë objektit tuaj. Pyetje: Sa kushton shërbimi i kositjes lëndinë? A: Çmimi i kositje lëndinë ndryshon në varësi të vendit, madhësisë së lëndinës dhe procedurave të nevojshme. Ora e prerjes qëndron midis 6-10 eur në varësi të faktorëve të përmendur. Pyetje: Kur duhet të bëhet bari i fundit i prerjes në vit? Përgjigje: kositje e fundit është bërë kur terreni nuk po tregon më increments biohum. Sipas motit, lëndinë e fundit e kosit duhet të jetë në fund të tetorit. Nëse një periudhë e favorshme e vjeshtës vazhdon, ose në kushtet tona më të ngrohta, ne gjithashtu mund ta përfundojmë atë edhe në fillim të nëntorit. Pyetje: Kur duhet të mbillet lëndina për herë të parë në vit? Përgjigje: Kur temperatura hap mbi 5 gradë Celsius, bari do të rrisë ndjeshëm normën e saj të rritjes, nga fundi i prillit / fillimit të majit. Lartësia e kositjes është shumë e rëndësishme. Pyetje: Dosa edhe bar të lartë? Përgjigje: Po, profesionistët Wilio e dinë të dy bari të gjatë. Ne do të prerë barin e parë nga 1/3 dhe pastaj gradualisht në lartësinë e dëshiruar. Pyetje: A ju këshilloni edhe me myshk? Përgjigje: Po, profesionistët Wilio e dinë edhe me çdo farë e keqe dhe myshk të padëshiruar. Pyetje: A mund të kosish lëndinë kur bie shi? Përgjigje: Për fat të keq nuk e bëjmë këtë.