Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Kopshti i shtepise, vila

Po kërkoni një ndërtues për shtëpi kopshtesh, vila? Ne kemi 20,329 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kopshti i shtepise, vila

Keni nevojë për shërbim nga zona e shtëpive të kopshtit, vilave? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për përgatitjen e projekteve për transport, transport dhe montim. Çmimi i vilave të kopshtit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: lustrim, trajtim druri i ofruar nga një prej marangozëve tanë të 20,329 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini

Si funksionon instalimi i shtëpive të kopshtit përmes Wilio? Shërbimi ynë i instalimit të shtëpisë tonë është për njerëzit që kanë shumë sende në kopsht dhe nuk i shpëtojnë ata. Nga derdhja / derdhja, një çaji komod ose vendi i hobb-it tuaj mund të bëhet gjithashtu komod. Është një element i shkëlqyer kopsht dhe furnizon kopsht një pamje shumë tradicionale. Këtu është procedura, pasi procesi i instalimit zakonisht është në progres: shërbimi fillon me pastrimin e zonës për shtëpinë e re të kopshtit. Nëse ka derdhur të vjetër, punëtorët tanë mund ta shkatërrojnë dhe heqin atë, por duhet të jetë bosh. Është gjithashtu e nevojshme për të hequr të gjitha bimësinë e padëshiruar. Salla e projektuar për sallën është kompakt dhe vendos pllakën bazë në varësi të llojit të shtëpisë së kopshtit që keni zgjedhur. Nëse tashmë keni një bazë të përshtatshme, ekspertët e punës natyrore vlerësojnë statusin e saj dhe do t'ju tregojnë gjatë inspektimit nëse është mirë ta përdorni atë. Hapi i fundit është instalimi i pemës suaj të re të kopshtit. Teknikët do të ndërtojnë një shtëpi kopsht dhe do të ankorohen në pllakën bazë. Dhe eshte! Nëse doni që shtëpia juaj e kopshtit të pikturohet, të martuar ose të vajosur, ne gjithashtu mund t'ju ndihmojmë me të. Riparimi i shtëpive të kopshtit me të cilat mund t'ju ndihmojmë. Nëse strehimi juaj aktual ka një belveder ose shtëpi të kopshtit elemente të kalbur ose të dëmtuar që duhet të zëvendësohen, një dritare të thyer ose çati të rrjedhur, ju nuk keni nevojë të ndryshoni të gjithë shtëpinë - ju mund ta rregulloni atë. Ja një listë e shkurtër e riparimeve të shtëpive të kopshtit që mund të bëjmë: riparimi i çatisë; Duke zëvendësuar bordet / pjesët e vjetra të kalbur; Korrigjimi i dritareve të thyera ose kornizat e dritareve të tërhequra. Shtëpia juaj e vjetër mund të rindërtohet ose ne mund të fshijmë, të bojmë ose të ngjyrosni derdhjen tuaj të vjetër për të rivendosur pamjen e saj me shkëlqim. Ne gjithashtu mund të bashkëngjitni shporta varur ose elemente të tjera dekorative në shtëpinë tuaj të re ose tashmë ekzistuese. Pyetjet e bëra shpesh Pyetje: Unë kam nevojë për të ndryshuar afatin e planifikuar. Si ta bëni këtë? Përgjigje: Afati dhe koha e shërbimit që argumentoni direkt me ofruesin e përzgjedhur. Thjesht shkruani furnizuesin tuaj të shërbimit dhe konfirmoni me të një term të ri. Pyetje: Çfarë duhet të jetë pjatë bazë nën shtëpinë e kopshtit? Përgjigje: Në përgjithësi, çdo ndërtesë ka nevojë për bazë. Ju mund të përdorni blloqe betoni ose betoni për të bërë substrate nga e cila krijoni një bord konkret, rripa bazë ose këmbë betoni. E gjitha varet nga lloji i shtëpisë së kopshtit që zgjidhni, dhe nga butësia e tokës në kopshtin tuaj. Ju mund të diskutoni mundësitë me një ekspert nga Wilio. Pyetje: A kam nevojë për të trajtuar shtëpinë e kopshtit çdo vit? Përgjigje: Po, nëse dru i butë do të kërkojë mirëmbajtje të rregullt. Kështu e mbani atë në gjendje të mirë për një kohë të gjatë dhe ta parandaloni atë nga kalbur. Shtëpitë plastike kërkojnë mirëmbajtje minimale. Ju mund të porositni këto shërbime përmes Wilio. Pyetje: Sa është ndërtimi i derdhjes? A: Çmimi i instalimit të shtëpive të kopshtit do të varet shumë nga projekti juaj - sa i madh dhe çfarë lloji / nga ajo shtëpi materiale është. Pas fotove të shtëpisë, ose inspektimi i vendeve do t'ju ofrojë një kuotë të hollësishme. Pyetje: A trajtohet materiali i kabinës së drurit? Përgjigje: Prodhuesit zakonisht trajtim druri me preservatives para asamblesë. Pra, po trajtohet. Megjithatë, ata do të kërkojnë një shtresë të re pas një kohe.