Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Kopsht, kopshtar

Po kërkoni një kopshtar për kopshtin? Ne kemi 24,952 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kopsht, kopshtar

Keni nevojë për një shërbim kopshti, kopshtar? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në shërbimin e kopshtit, mirëmbajtjen e kopshtit, prerjen e gardheve dhe shkurreve, themelet dhe kujdesin e lëndinës. Çmimi i kujdesit të kopshtit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: pemëtaria, mprehja e teheve dhe gërshërëve të kositës, të ofruara nga një prej 24,952 kopshtarëve tanë në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,325 profesionistë të regjistruar
90,154 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Zgjedhja e kopshtarit të duhur. Kur zgjedhni kopshtarin e duhur ju duhet të bëni disa pyetje kyçe. Në këtë artikull, ne do t'ju kontrollojmë hap pas hapi. Përgatitni një listë të njohurive themelore para se të takoni ekspertët. Zgjidhni dikë që ka shumë ekspertizë. Merrni një kuotim të detajuar. Printoni profesionalizmin tuaj. Le të shohim atë në më shumë detaje. Arrow njohuri themelore para se të ndeshen me kopshtarin. Tashmë në fillim të gjetjes së kopshtarit të duhur, bëni studimin tuaj mbi aktet që dëshironi të bëni kopshtin e kryer. Specialisti i redaktimit në terren Ján është anëtar i Wilio që nga viti 2018 dhe vlerësimi i klientit është 100%. Ján shpjegon pse të armatosur me njohuri të rëndësishme. Nëse jeni duke kërkuar për kopshtarin e duhur, kërkoni nga fqinjët ose shikoni shqyrtimet në internet. Për shembull, në internet, të gjitha për pllakat dhe rregullimet jashtë rrugës. Faleminderit Wilio ju mund të merrni një kuotim plotësisht të lirë. Ju bëni një pasqyrë të qartë të asaj që jeni në kopsht që imagjinoni dhe ne do t'ju ndihmojmë të organizoni një takim me një kopshtar profesional në lagjen tuaj. Nën termin "puna e hortikulturës" bie sasinë e aftësive dhe zanateve. Kur kërkoni, ju goditi ndërtimin e gardheve, mbjelljen e pemëve, ndërtimin e tarracave ose belveder, duke instaluar sistemin e ujitjes ... për të zgjedhur mjeshtrin e duhur, futni përshkrimin më të ndritshëm të asaj që dëshironi në kopshtin për të bërë dhe si imagjinoni rezultatin përfundimtar. Anëtari Wilio Erik ofron shërbime të plota hortikulturore nga dizajni, ndërtimi në mirëmbajtje. Ajo shpjegon se sa e vështirë mund të jetë nëse pronari i shtëpisë nuk është plotësisht i vuajtur. Një nga arsyet kryesore është se njerëzit nuk e dinë se çfarë duan. Unë do të vij në kopsht dhe ata do t'i tregojnë, ne duam që kopshti ynë të jetë i bukur dhe i përsosur - asgjë më shumë. Unë do t'u them atyre, ok, unë mund të trajtojë atë, por atë që në mënyrë specifike doni të bëni. Ju nuk do të lejoni që Mason dhe nuk i tha atij për të ndërtuar një port në shtëpinë pa një plan të detajuar. Ky është problemi më i zakonshëm me të cilin takoj në praktikën time. Njerëzit duan të dëgjojnë ide nga unë, por për mua është e vështirë t'u tregosh atyre idenë time pa pikëpamjet e tyre, por është kopshti i tyre. Ján rekomandon që klientët të bëjnë një plan të detajuar të asaj që ata duan në kopsht për të bërë atë që materiali dëshiron të përdorë. Po ashtu, planet duhet të përfshihen gjithashtu për çfarë qëllimi përdoret kopshti. Nëse do të jetë një hapësirë ​​e sigurt me shesh lojërash për fëmijë, një vend për jetën e një qeni, një kopsht me tokë të cilësisë për rritjen e frutave dhe perimeve ose strehimit për kafshët e egra. Pra, sigurisht nuk duhet të harrojmë faktin nëse kopshti është i vendosur në një kodër ose në një aeroplan. Në veçanti, në sajë të këtij informacioni që grumbulloni kopshtarin tuaj të zgjedhur do të jeni në gjendje të bëni një kuotë gati të saktë që ju mund të rregulloni mirë, në takimin tuaj personal në ju në kopsht. Zgjidhni një ekspert në një kopsht që ka shumë përvojë, sepse ajo është një numër i specializimit që bie në kategorinë "kopsht" dhe është e rëndësishme që një kopshtar që do të realizojë punën vetëm në kopshtin tuaj kishte pikërisht ato përvoja të ekspertëve që ju nevojiten . Numri i kompanive të kopshtarisë që kanë të bëjnë me modifikimet në terren ka ato specialistë të përfshirë në aspekte të ndryshme të projekteve. Sipas Gjonit, ju duhet t'i kushtoni vëmendje kopshtarit - një tregtar që do t'ju pretendojë të trajtoni gjithçka. Është e mundur që ju të jeni natrafili në ekspertin në fushën tuaj dhe kjo mund ta bëjë këtë, por në shumicën e rasteve të kundërta është e vërtetë. Kopshti i saktë po e vë atë që ai e di dhe çfarë jo në fillim dhe të paktën ju e dini se çfarë jeni në. Është e trishtueshme që më shumë kopshtari po pretendon të trajtojë gjithçka dhe kur e kupton se nuk e gjen. Pastaj ata do t'ju tregojnë, unë nuk prek bimët e mia, unë nuk po bëj bimët tona, i specializuar në rregullimet jashtë rrugës, vetëm për trajtimin e pemëve, vetëm për ndërtimin e belveder. Nëse vdisni në kopshtarin "të përgjakur" kërkoni atë për demonstrimin e punës së tij në një kopsht të veçantë, kërkoni nga e brendshme nëse ka bërë gjithçka dhe vetë nëse çmimi i koincisës me cilësinë e punës u konvertua. Nëse ka një profesionist, definitivisht nuk do të ketë një problem për t'ju folur tek klientët e mëparshëm. Në fund të fundit, është e sigurtë se do të keni një kopsht profesional në shtëpi, në sajë të së cilës kopshti juaj do të duket si të prerë nga revistat e strehimit. Merrni një kuotim nga çdo kopshtar që po shqyrton. Merrni kuotime me shkrim nga të paktën tre specialistë të terrenit terren ku të gjitha shpenzimet e mundshme mund të hulumtohen në mënyrë specifike. Mund të jetë çdo gjë, punë, materiale, kosto të jashtëzakonshme ose deponim të mbeturinave - gjithçka do të renditet në ofertë. Ju do të dini saktësisht se çfarë pune do të trajtohet dhe sa për të mos paguani se çfarë materiali do të përdoret dhe çfarë do t'i kushtojë ato. Në internet do të gjeni një numër reklamash nga kopshte megjithatë kopshte. Në fletëpalosje, ata japin 1 foto, 5-6 rreshta të asaj që nuk do të bëjë asnjë procedurë të saktë dhe shpjegim të fazave dhe proceseve të tyre. Si duhet të njohë konsumatori në cilën pjesë të kostove është? Sigurisht që është e rëndësishme për planin dhe kohëzgjatjen e punës në kopsht në rast të motit të keq. Sigurohuni që kopshtari në ofertën e saj të çmimeve në kopshtin tuaj ka marrë parasysh të gjitha specifikimet, të tilla si pabarazia e terrenit, shpatet, kodrat, funksionet dhe përdorimi i kopshtit. Nëse kopshtari ofron gjithashtu furnizime të materialeve, pyesni atë për mostrën për t'i njohur ata për të krahasuar dhe zgjedhur më të mirën. E njëjta vlen edhe për bimët, shkurre dhe bar pasi cilësia e tyre mund të ndryshojë në varësi të furnizuesit dhe origjinës. Ju gjithashtu mund të takoni kopshtarin që do të kërkojë një depozitë nga ju - veçanërisht nëse ajo shkon një projekt i madh. Megjithatë, ju do të jeni të kujdesshëm që të mos paguani më shumë se 25% të shumës totale dhe kurrë nuk është e pamjaftueshme shuma. Së pari, ju keni përfunduar punën e parë dhe sigurohuni që çdo gjë që dëshironi të paguani të gjithë shumën e rënë dakord. Mundohuni të kontrolloni atë që kopshtari juaj i zgjedhur mua bëj referenca të mira. Shqyrtoni fotot e letrave të mëparshme, rishikoni referencat e tij në klientët e mëparshëm dhe përpiquni të gjeni nëse kopshtari juaj është anëtar i një shoqate profesionale nëse po, nëse është e përfshirë në të vërtetë. Ka shoqata profesionale ku mund të gjejmë kopshtarinë tuaj të zgjedhur. Regjistrimi në shoqatë ka nevojë për të paktën dy vjet përvojë dhe garanci për punën e tyre. Ka edhe inspektorë që kontrollojnë punëtorët e biznesit, mund t'i vizitojnë ato në një kopsht të veçantë ku zbatohen rregullimet dhe kontrollon se procedurat e tyre janë të drejta dhe sipas rregulloreve. Një person i cili është anëtar i Shoqatës së Kopshtit duhet të përfundojë me sukses provimin që verifikon njohuritë dhe përvojën e saj të teorisë dhe metodave të rregullimeve të terrenit. Kopshtari, i cili është anëtar i Shoqatës, duhet të marrë të paktën tre vjet në një zonë të caktuar dhe duhet të ketë provime të ekspertëve. Nëse kopshtari thotë se është anëtar i një organizate të tillë, mos kini frikë t'i kërkoni atij një kopje të kartës së tij të anëtarësimit. Mos harroni se anëtarësimi në shoqatë ka të njëjtën besueshmëri dhe si kualifikime formale ose akreditim. Ján thekson: Ne jemi anëtarë të mjeshtrave artizanale - çfarë është një shenjë e mirë që ne punojmë në një nivel të lartë. Por me ndershmëri, ju bëni më së miri nëse shikoni kopshtarin për të parë sytë tuaj. Çdo kopshtar është po aq i mirë sa projekti i tij i fundit!