Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Kontejner me qira

Jeni duke kërkuar për një ofrues me qira të kontejnerëve? Ne kemi 23,672 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kontejner me qira

Keni nevojë për një shërbim me qira të kontejnerëve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për marrjen me qira të një kontejneri mbetjesh me vëllim nga 3.5 m3 deri në 35 m3, dhënien me qira të një kontejneri magazinimi. Çmimi i marrjes me qira të kontejnerëve me kapacitet të madh zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: transporti i kontejnerëve dhe grumbullimi i mbeturinave të ofruara nga një prej ekspertëve tanë 23,672 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,708 profesionistë të regjistruar
87,691 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Enë me qira 1) Si mund të marr me qira një enë? Vetëm të na kontaktoni dhe t'ju japim një citat. Pastaj ne jemi dakord për datën dhe kohën dhe ne do t'ju dërgojmë. 2) Sa kushton me qira enë? Çmimet e qirave të kontejnerëve ndryshojnë në varësi të vendndodhjes suaj, ngarkesave të deponisë, llojeve të materialeve të hedhura dhe faktorëve të tjerë. Natyrisht, deponitë më të mëdha me kufizime më të mëdha masive kushtojnë më shumë. Ju mund të keni nevojë të paguani më shumë gjatë marrjes me qera një enë për projekte të mëdha të ndërtimit dhe shkatërrimit. 3) Sa të mëdha janë kontejnerë? Dimensionet e konteinës me qira maten gjithmonë në metra kub. Madhësitë tipike janë 1, 1.5, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10, 15, 20, 25, 30 dhe 40 metra. 4) Sa kohë mund të kem një enë me qira? Qiraja e kontejnerëve mund të jetë një ditë ose katër javë. Dikush ka nevojë për një enë për vetëm disa orë, një tjetër për disa ditë ose javë. 5) Çfarë mund të hedh në një enë? Qiraja e kontejnerëve të mbeturinave nuk duhet të ngarkohen kurrë me objekte të rrezikshme. Objektet themelore të ndaluara përfshijnë materiale të ndezshme dhe toksike. Disa kompani gjithashtu ndalojnë materialet e riciklueshme (ose ndalojnë të paktën përzierjen e materialeve të riciklueshme dhe jo të riciklueshme në të njëjtën depon). Rregulli i përgjithshëm është se gjithçka që mund të shkojë në plehra mund të shkojë më së shumti në enë. 6) A duhet të jem në shtëpi kur transportojnë enën? Zakonisht kur transportohen dhe ngasni në shtëpi, ju nuk keni për të. Nëse përcaktoni saktësisht se ku duhet të qëndrojë enë, do të transportohet atje. Çmimet e qirave të kontejnerëve ndryshojnë në varësi të llojit të shërbimit që zgjidhni, vendndodhjen dhe sasinë e faktorëve të tjerë duke përfshirë: Madhësi Lloji i mbeturinave Masa e mbeturinave. Vend Gjatësia e kohës së qirasë A ka ndonjë gjë që nuk mund të vendos në një enë? Ka disa artikuj që nuk mund të jenë në enë. Kjo përfshin të gjitha sendet që përmbajnë kimikate të rrezikshme ose sende të tjera që mund të shkaktojnë një enë ose dëmtim të deponive. Si mund ta ngarkoj deponitë e mia? Kur ngarkoni një enë, sigurohuni që të gjitha papastërtitë ruhen brenda enë. Mos lini asgjë për të varur në anët ose duke qëndruar mbi kodrën e enës. Kjo mund të vonojë mbledhjen tuaj të mbeturinave, sepse shoferët nuk mund të transportojnë deponitë e mbingarkuara. Cilat janë përdorimi më i zakonshëm i kontejnerëve të përkohshëm të punës? Mënyrat më të zakonshme të përdorimit të kontejnerëve: Për pronarët e shtëpive Për furnizuesit Ndërtimi dhe Demolition Harburd Projektet e terrenit Mbulim dhe asgjësim Remodeling betoni dhe asfalti Heqja e mbeturinave nga oborri