Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Kontabilitet

Po kërkoni një kontabilist për kontabilitet? Ne kemi 1,456 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kontabilitet

Keni nevojë për një shërbim kontabiliteti? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni profesionistë cilësorë në kontabilitetin e dyfishtë dhe të thjeshtë, TVSH-në, listën e pagave dhe burimet njerëzore dhe kontrollin e kontabilitetit. Çmimi i kontabilistëve zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: formimi i kompanisë, auditimi, konsultimi i ofruar nga një prej 1,456 kontabilistëve tanë në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,787 profesionistë të regjistruar
87,834 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Cilat shërbime siguron kontabilisti?
Kontabilist mund të specializohet në një fushë ose ofron një numër shërbimesh të tilla si menaxhimi i kontabilitetit të thjeshtë dhe të dyfishtë, përgatitja e deklaratave të kontabilitetit dhe statistikave, deklaratave të kontabilitetit, pastrimit dhe deklaratave tatimore. Kontabiliteti për lloje të ndryshme të artikujve (deklarata bankare, dokumente të brendshme, faturave të konsumatorëve ose furnizimit, etj.). Faturimi i rrugëve të punës. Vlerësimi i saktësisë së fatkeqësive dhe faturave të kontabilitetit. Përgjegjësia për postimin e duhur të artikujve të kontabilitetit. Hartimi i mbylljeve të rregullta mujore, tremujore dhe vjetore dhe përgatitja e dokumenteve për Entin e Statistikave. Komunikimi me auditorët, autoritetet tatimore dhe institucionet e tjera. Llogaritë e kombinuara zakonisht shërbime të ndryshme për t'ju ndihmuar të përmirësoni financat e korporatave ose personale.
Si mund të gjej një kontabilist të mirë ose këshilltar tatimor?
Mënyra më e mirë për të gjetur një kontabilist të mirë pranë jush është të futni kërkesën dhe të prisni për marrëveshjet nga oficerët e kontabilitetit, përvoja dhe aftësitë e të cilëve përputhen me atë që ju nevojitet. Pastaj kontrolloni shqyrtimet e tyre, krahasoni menutë dhe zgjidhni atë që ju përshtatet.
Si mund të gjej një kontabilist në lagjen time?
Gjeni një kontabilist lokal ndonjëherë mund të jetë kompleks në varësi të vendit ku jetoni. Nëse futni kërkesën, ne do ta dërgojmë atë në një kontabilist nga rrethinat tuaja. Megjithatë, nuk është gjithmonë një takim personal dhe kështu mund të zgjidhni një zyrtar të kontabilitetit nga rajone të tjera dhe të komunikoni në mënyrë elektronike.
Pse është e përshtatshme të punësosh një kontabilist nëpërmjet Wilio?
Kontabiliteti është një nga ato shërbime që me të vërtetë ju ndihmojnë të kurseni. Investimi në shërbimet e kontabilistit ia vlen. Një kontabilist i mirë mund t'ju nxjerrë në pah gabime dhe mundësi të papërdorura që ju kushtojnë para. Jo vetëm që ju kurseni sasinë e kohës, do të jeni në gjendje të fle në mënyrë paqësore me siguri se kontabiliteti dhe taksat tuaja janë të udhëhequra në rregull dhe në përputhje me ligjin. Nga gjetja e një kontabilisti të mirë, vetëm disa klikime do të ndahen në Wilio. Thjesht përshkruani shërbimet që ju nevojiten dhe prisni për menutë. Tani është koha e duhur për të zgjidhur kontabilitetin tuaj. Merrni oferta falas dhe gjeni një kontabilist të dobishëm sot.
Çfarë shërbimesh bëni për ju kontabilist
Kthimi tatimor i një personi fizik
Gjithkush duhet të ketë një kontabilist të besueshëm që bën një kthim tatimor nga të ardhurat e personave fizikë çdo vit. Zakonisht është më e mira për të kontaktuar një zyrtar të kontabilitetit në fillim të Vitit të Ri - në mënyrë ideale jo më vonë se 3 muaj para afatit. Jo vetëm me siguri se do të ketë kohë për ju, por edhe të jeni në gjendje t'ju këshillojë, për shembull, është ende e mundur të vendosni në koston para se të mbyllet kontabiliteti gjatë vitit të kaluar. Kur të gjeni një oficer të kontabilitetit nga i cili dëshironi një kthim të taksave, mos e buzëqeshni sa më shpejt që të jetë e mundur. Para paraqitjes së kthimit të taksave, kontabilistët janë dukshëm të zënë kështu që mos e lini atë minutën e fundit.
Kontabilitet
Shumë deklarata të kontabilitetit ofrojnë shërbime të kontabilitetit dhe ju njohin me mbylljen e rregullt, pagat, faturat dhe të ngjashme. Nëse zotëroni një biznes të vogël ose jeni një tregtar i vetëm, të punësoni një kontabilist që ka kuptim, sepse kontabiliteti juaj do të udhëheqë një profesionist që do të kujdeset për të gjitha ligjet, standardet dhe rregulloret për të shmangur problemet e mundshme me autoritetet që mund të lindin nga injoranca.
Konsultim
Kontabilisti mund t'ju ndihmojë të optimizoni shpenzimet tuaja të kontabilitetit. Ju mund të organizoni një takim ku flisni për të ardhurat dhe shpenzimet tuaja. Pastaj ju këshilloni të vazhdoni me optimizimin. Avantazhi që të ketë një kontabilist në përgatitjen e buxhetit është se do të shqyrtojë në mënyrë objektive financat tuaja dhe mund të vlerësojë atë që mund të përballoni për të blerë, shkruar dhe çfarë lartësie tatimore mund të presë për një vit.
Këshilla dhe Këshilla
Citatet kthehen Mos e humbni kohën duke kërkuar tenderë nga kompani të ndryshme të kontabilitetit. Shkruani pyetjen tuaj dhe filloni të merrni oferta nga zyrtarët e detyruar të kontabilitetit nga mjedisi. Mos e tejkaloni buxhetin tuaj Çmimet e kontabilitetit mund të jenë të ndryshme. Megjithatë, me Wilio, lehtë mund të krahasoni oferta të shumta dhe të zgjidhni një të tillë që i përshtatet buxhetit tuaj. Gjeni kontabilistët më të mirë Mos harroni të shtoni kërkesat tuaja për përfundimin e zbatimit. Nëse keni një buxhet të caktuar që duhet të ndiqet, ju lutem vini re se ofruesi i shërbimit është tashmë në fillim.
DemonstrimDemonstratat e realizimeve të ofruesve tanë
Kontabilitet
Valon Y.
Kontabilitet
Manhar  B.
Kontabilitet
Bardhyll F.