Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Kende lojrash

Po kërkoni një ndërtues këndi lojërash? Ne kemi 7,547 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kende lojrash

Keni nevojë për një shërbim këndi lojërash? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në projektimin e pajisjeve të këndit të lojërave, ndërtimin dhe montimin e elementeve individuale, ndërtimin e një grope rëre për fëmijë dhe kornizat e ngjitjes. Çmimi i kornizave të ngjitjes zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shikoni më shumë informacion rreth shërbimeve: rërë, sipërfaqe gome shtrimi dhe gome të derdhur, bar artificial, mirëmbajtje, të cilat do të ofrohen nga një prej specialistëve tanë të 7,547 në kategorinë e caktuar.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini

Wizard Planifikoni shesh lojërash tuaj Përmirësimi i qasjes në kurset e fëmijëve sjell shumë përfitime për fëmijët. Një nga më të mëdhenjtë është se sheshi i lojërave rrit sasinë e aktivitetit fizik që kryejnë fëmijët. Vizitorët në terreneve të lojërave gjithashtu kanë më shumë gjasa të përdorin parkun në të cilin ndodhet dhe kur viziton parkun, i cili është instaluar ose rinovuar pajisjet e fëmijëve të fëmijëve, kanë mundësi të përdorin kohë të lirë në sajë të ndjenjës së risi. Në ditët e sotme, kurset janë mbi të gjitha arsyet. Shuma e pitches është e vendosur në gjykatat e shkollës ose në parqe në qytete ose në fshatra në vend. Megjithatë, është e qartë se vendndodhja e sheshit të lojërave të fëmijëve në tokën tuaj rrit angazhimin e komunitetit pavarësisht nga madhësia e vendit. Gjatë historisë, terrenet e lojërave të fëmijëve kaluan zhvillime të rëndësishme. Në fillim të shekullit të 20-të, fushat ishin më tepër një përjashtim dhe njerëz që i krijuan ato, nuk i propozonin për qëllime të lojës së lirë. Në vend të kësaj, instruktorët e tyre të trajnuar përdorën si qendra stërvitore ose palestra të jashtëm për fëmijët. Kur organizon këta mësues, këta mësues ndihmuan dhe u treguan atyre se si të përdorin siç duhet pajisjet e katranit. Planifikimi i sheshtë i sotëm është një proces shumëfalë me shumë faktorë që duhet të merren parasysh. Ju duhet të eksploroni vendndodhjen e sheshit të lojërave të fëmijëve, konsideroni se kush do ta përdorë atë dhe të mendoni për mënyrat për ta bërë atë më tërheqës dhe për të vënë në dispozicion për të gjithë fëmijët. Pesë gjëra që duhen marrë parasysh në fillim të procesit të planifikimit të lojërave Në fillim të procesit të planifikimit të lojërave, është e nevojshme të përcaktohen qartë qëllimet tuaja në projekt dhe gjithashtu nëse qyteti ose shkolla juaj ka disa kufizime që duhet të merren parasysh. Nëse jeni duke menduar për planifikimin e një katran dhe ku të filloni, ideja e përgjithshme e këtyre pesë pikave do t'ju ndihmojë të vendosni se si të dilni me shesh lojërash. 1. Kush do të përdorë shesh lojërash? Njohja për atë që grupmosha është sheshi i dizajnuar Nëse e dini për të cilët shesh lojërash është projektuar do t'ju ndihmojë të vendosni se çfarë lloj pajisjeje të instaloni. Fëmijë të ndryshëm luhen ndryshe dhe janë në nivele të ndryshme të zhvillimit në një moshë të ndryshme. Për shembull, katran i projektuar për një fëmijë 5-vjeçar nuk i pëlqen një fëmijë 12-vjeçar dhe nuk mund të ketë madhësi adekuate për të. Po ashtu, fëmijët e vegjël dhe fëmijët më të vegjël do të kenë vështirësi në përdorimin e pajisjeve të fushës së fëmijëve të dizajnuara për fëmijët e moshës 5 ose 7 vjeç. Ju gjithashtu duhet të konsideroni aftësitë e njerëzve që do të përdorin pajisjet e lojës për fëmijë. Këto udhëzime kërkojnë shesh lojërash për të pasur pajisje të arritshme dhe të përdorshme për personat e të gjitha kategorive të aftësive. Në mënyrë të veçantë, është qasja e të paktën një objekti konvikt në katin përdhesë. Nëse strukturat e larta janë në dispozicion, të paktën gjysma e tyre duhet të jenë të mundshme qasje nëpër devijim ose pajisje të ngjashme. Sipërfaqja në terren duhet të sigurojë rënie të mjaftueshme të rënies dhe gjithashtu duhet të jetë në gjendje të përputhet me karrigen me rrota. Së bashku me moshën dhe nivelin e aftësive të fëmijëve që do të përdorin shesh lojërash, është një tjetër hap i rëndësishëm në planifikimin e katranit për të marrë parasysh numrin e fëmijëve që do të përdoren në një kohë të caktuar. A do të gjeni të gjithë shesh lojërash të plotë të fëmijëve, të cilat do të përdoren gjatë pushimeve ose pas shkollës ose do të presin një numër më të ulët? 2. Sa vende jeni në dispozicion? Kur planifikoni shesh lojërash për fëmijë ose në komunë, merrni një dhomë të dedikuar për shesh lojërash. A keni shumë hapësirë ​​apo vetëm një zonë të vogël që mund të jetë e dedikuar për shesh lojërash? A do të përbëhet nga fusha juaj nga zonat e shumëfishta të dizajnuara për një grup moshe të caktuar? Kur ndërtoni një shesh lojrash, është e nevojshme të mbani mend se zona e fushës tejkalon vetë pajisjen. Ju gjithashtu do të dëshironi të jepni një sipërfaqe të mbushur që tejkalon kufijtë e strukturës së lojës. Zakonisht do të dëshironi të lini të paktën 1.8m një sipërfaqe të mbytur prapa buzës së pajisjes. Në rastin e slides dhe swings, zakonisht rekomandohet sipërfaqja e sipërfaqes së sipërfaqes së sipërfaqes. 1.8m Mbarimi i pezullimit 3. A ndërtoni nga e para ose shtoni në një shesh lojërash ekzistuese? Para fillimit të projektit, ia vlen të merret parasysh nëse filloni plotësisht nga e para, rinovoni pajisjet ekzistuese ose shtoni veçori në shesh lojërash dhe ju lënë pajisjen e vjetër të paprekur. Nëse rinovoni një shesh lojrash më të vjetër, ka disa elemente që dëshironi të largoheni, ose do të dëshironit një rindërtim të plotë të të gjitha pajisjeve? Nëse lidheni me një shesh lojrash ekzistuese, sa hapësirë ​​keni midis strukturave? Ju nuk mund të keni shumë mundësi për të shtuar pajisje të reja në fushë nëse hapësira juaj është e kufizuar. 4. Cila është orari juaj? Planifikimi i sheshit të parkut për mjedisin tuaj As Roma nuk u ndërtua në një ditë dhe gjithashtu pitches. Nëse po planifikoni një shesh lojrash në park për mjedisin tuaj, mendoni kur mund të jetë koha ideale për ta hapur atë. Fillimi i procesit të planifikimit në fund të verës ose fillimi i vjeshtës mund të ketë kuptim nëse qëllimi juaj është që të keni një fushë të re gati për të pranverës. Nëse planifikoni një shesh lojrash për shkollën, fillimi i procesit në fillim të pranverës do t'ju jepte kohë të mjaftueshme për ta bërë atë në fillim të vitit të ardhshëm shkollor. 5. Cili është buxheti juaj? Megjithëse nuk doni që paratë të diktojnë çdo vendim të diktimit, buxheti juaj do të ndikojë në atë që mundeni dhe çfarë nuk mund të bëni. Një nga gjërat më të rëndësishme që duhen marrë parasysh është se ku paratë vijnë nga zbatimi i projektit. A keni një lartësi të caktuar financimi, ose mund të organizoni burime shtesë? Në rastin e fundit, mund të jeni në gjendje të vendosni një buxhet në bazë të llojit të pajisjeve që dëshironi, dhe sipas madhësisë së fushës, dhe pastaj vendosni objektivin e financave. Nëse një buxhet i caktuar hyn në projekt, ju do të duhet të përshtatni planet tuaja për të përputhur buxhetin. Kjo mund të nënkuptojë që ju duhet të dorëzoni disa nga komponentët në terren, ose të kufizoni madhësinë dhe shkallën e tij të plotë. Kur vendosni buxhetin tuaj, shikoni në projekt në një masë maksimale. Shpenzimet që lidhen me procesin e planifikimit të lojërave për fëmijë shkon përtej pagesës për pajisjet dhe instaluesit. Ju mund të keni nevojë të merrni në konsideratë: - Kostoja e lejeve - Shpenzimet e vendndodhjes, të tilla si përmirësimi i kullimit ose prirjes së saj - Kostoja e pajisjeve dhe karakteristikave plotësuese të tilla si ndriçimi i ri ose trotuaret - Shpenzimet e mbarimit - Kostot e transportit të pajisjeve dhe përfundimit në desktopin tuaj - Kostoja e ruajtjes së çdo materiali, përfundon sipërfaqe ose mjetet jashtë ndërmarrjes - Kostoja e instalimit të sheshit të lojërave të fëmijëve dhe trajtimit sipërfaqësor dhe përgatitjes së pjesës tjetër të vendit Analiza e faqes dhe përcaktimi i nevojave tuaja Vendndodhja e objekteve në shesh lojërash ndikon shumë faktorë të projektit tuaj. Për shembull, në varësi të pjerrësisë dhe cilësisë së tokës në terren, do të nevojitet një sasi e konsiderueshme e punës përgatitore për të kryer një sasi të konsiderueshme të punës përgatitore përpara se zona të jetë gati për pajisje. Pozita gjithashtu ndikon në thjeshtësinë e përdorimit të sheshit të lojërave dhe disponueshmërisë së tij për vizitorët. Hyrjet e mëposhtme duhet të shqyrtohen kur analizohen një zonë desktop të specifikuar në terren: Tendencë. Shumica e prindërve dhe mësuesve nuk duan që fëmijët e tyre të luajnë diku në Bahne, ose në Znj. Pirja e formës suaj të desktopit ose sipërfaqes përcaktohet nëse rrjedhat e ujit do të grumbullohen në këtë fushë. Është ideale kur pjerrësia e vendit do të lejojë ikjen e ujit. Lloji i tokës. Disa lloje të tokës mbajnë ujë më shumë se të tjerët që ndikojnë në dewatering të një rajoni. Nga ana tjetër, disa lloje të tokës, të tilla si Sandy, nuk mbajnë ujë në të gjitha. Megjithëse toka me rërë mund të jetë ideale për kullimin, shirita e saj mund të ndikojë gjithashtu në stabilitetin e zonës. Gati bimësi. Pemët pranë sheshit të lojërave të fëmijëve ofrohen nga fëmijët dhe kujdestarët në ditët e nxehta të verës. Megjithatë, duhet të mendoni edhe për vendndodhjen e rrënjëve të këtyre pemëve dhe nëse ata mund t'i dëmtojnë ato në këtë fushë. Ju gjithashtu duhet të konsideroni cilësinë dhe llojin e bimëve të tjera në këtë fushë. Megjithëse mund të ketë një zonë të modifikuar për pamjen e zgjeruar, duhet të jeni të kujdesshëm kur spërkatni këto pesticide të bimëve që mund të dëmtojnë fëmijët. Një tjetër gjë që duhet menduar është nëse bimët në këtë zonë tërheqin dëmtuesit, të tilla si brejtësit ose akset. Nëse do të shtoni në këtë fushë të bimëve, është më mirë të rrini në varietetet rezistente ndaj fërkimit origjinal që kryesisht kërkojnë mirëmbajtje të vogël. Kushtet e motit. Kujdesuni për motin rreth bazës së fushës. A është Sunshine gjatë pasdites? Nëse kjo është rruga në mes të verës mund të ketë ngrohje të padurueshme. A është zona veçanërisht me erë? Nëse është kështu, fëmijët nuk mund të luajnë fare në shesh lojërash. Çfarë është nën sipërfaqe. Ju nuk doni të goditni plumbin elektrik ose të gazit kur shkelni tokën kur instaloni shesh lojërash. Ju gjithashtu nuk dëshironi që shërbimet komunale të kenë disa vjet pas ndërtimit të sheshit të lojërave dhe prishin. Kontaktoni kompanitë e energjisë të qytetit tuaj dhe konfirmoni se asnjë linjë ose kabllo nuk janë drejtpërdrejt nën shesh lojërash potenciale. Çfarë është përreth. Shesh lojërash për fëmijë që është afër elementëve të caktuar si tualetet, tavolinat piknik ose parking, do të jenë më tërheqës dhe më të lehtë të arritshme si shesh lojërash për fëmijë në një cep të izoluar të parkut. Për arsye sigurie, ajo gjithashtu ndihmon për të eksploruar se sa afër katranin nga rrugët kryesore ose autostradat dhe nëse do të instalohet nga disa skermë ose barriera për të siguruar sigurinë e fëmijëve para transportit. Përzgjedhja e pajisjeve për shesh lojërash tuaj Zgjidhni pajisjen e sheshit të fëmijëve bazuar në gamën e moshës, disponueshmërinë dhe temat. Pajisjet e lojërave të fëmijëve të sotme nuk përfshijnë vetëm swings dhe slides. Ju mund të zgjidhni pajisjet nga moshat, disponueshmërinë dhe temat. Mes terreneve të lojërave të fëmijëve përfshijnë ura, kullë ngjitje dhe panele duke luajtur. Ju gjithashtu mund të konsideroni pajisjet e lira, të tilla si swings pranverë dhe vëzhgim. Kur zgjedhni një pajisje për lojë, është e rëndësishme të mbani në mend ata që do ta përdorin atë - fëmijët. Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë lloj pajisjeje do të donte të përdorte, më e mira është nëse i pyet. Ju mund të lejoni ata të sugjerojnë pitches tuaj ëndërr dhe të ndihmojë këto modele për të udhëhequr vendimin tuaj. Një tjetër mundësi është të organizoni grupe të fokusit me fëmijët dhe prindërit dhe t'i tregoni atyre shpërndarje të ndryshme dhe tema të terreneve të lojërave. Kërkojuni fëmijëve dhe kujdestarëve të tyre se çfarë mendojnë për çdo dizajn, i cili qëndron në të dhe nëse do të donin të shihnin në një elementë specifikë të sheshit të përfshirë në mostrat. Llojet e pajisjeve të lojërave të fëmijëve Llojet e ndryshme të fushave të fëmijëve përfshijnë: Pajisjet e projektimit: Pajisjet që formojnë një strukturë më të madhe të fëmijëve. Mund të përmbajë një ose më shumë slides, kulla, rampa, pëllëmbë dhe ura. Pajisjet në këmbë: të gjitha pajisjet që nuk janë të bashkangjitura në strukturën primare. Mund të përmbajë swings dhe slides në këmbë veçmas, swings pranverë, mure ngjitje dhe pajisje. Pajisjet e Fitness: përfshin strukturat që inkurajojnë fëmijët (dhe të rriturit) duke luajtur stërvitje. Objektet e kompleksit: ajo nuk mund të jetë domosdoshmërisht pjesë e fushës, por ndihmon për të përmirësuar përvojën e lojës për të gjithë pjesëmarrësit. Përfshin gjëra të tilla si racks bllokohet biçikleta, stola dhe shporta mbeturina. Pajisjet gjithëpërfshirëse: Falë pajisjeve gjithëpërfshirëse, sheshi i lojërave është i arritshëm për fëmijët e të gjitha aftësive. Shembuj të pajisjeve të plota përfshijnë swings mammy dhe slides rul. Hartimi i planeve të pajisjeve të fëmijëve të fëmijëve Përzgjedhja e pajisjeve për shesh lojërash tuaj është vetëm hapi i parë i procesit të planifikimit tuaj. Hapi tjetër është të kuptojmë se si t'i jepni një pajisje të caktuar së bashku në një mënyrë që ka kuptim në kontekstin e nevojave tuaja të veçanta dhe që i përshtatet buxhetit tuaj. Zakonisht ka një ide të mirë për të gjetur ekspertin e ndihmës për dizajnin e terreneve të lojërave të fëmijëve për t'ju ndihmuar të vendosni se cilat opsione janë më të mira për ju. Kërkoni ndihmë për ekspertët në kërkesa Eksperti i dizajnit mund t'ju ndihmojë të ringjallni shesh lojërash duke marrë skemën ose idenë tuaj dhe për ta transformuar atë në një shesh lojërash të plotë. Kur montoni një plan të lojës lojërash, ka disa elemente që eksperti juaj i dizajnit mund të marrë në konsideratë gjatë procesit të planifikimit: Lloji i materialeve të përdorura. Druri zakonisht nuk përdoret fare për shkak se busti i drurit dhe vesh shpejt. Shpesh shmang metalin. Lloji i materialit që është më i mirë për katranin tuaj mund të varet nga ajo që jetoni dhe çfarë është klima Stili i lojës. Disa kurse janë të ndritshme dhe të angazhuara, ndërsa zonjat e tjera me rregullimet e terrenit rreth tyre. Disa kanë tema të ndryshme si kamioni ose universi i zjarrit, të tjerët duhet të arrijnë në estetikë moderne. Eksperti juaj i dizajnit mund t'ju ndihmojë të përcaktoni stilin më të mirë të përgjithshëm që do të përdoret. Numri i komponentëve dhe paraqitjes së këtyre komponentëve. Planifikimi i katranit do të jetë një përzgjedhje e pajisjeve dhe një vendim për madhësinë e zonave të caktuara. Për shembull, nëse katran përdoret nga më shumë 2 deri në 5 vjet më shumë se 7 deri në 10 vjeç, mund të ketë më shumë kuptim që të ketë një vend më të madh dhe një hapësirë ​​më të vogël të projektuar për moshën shkollore. Përgatitja e desktopit për të instaluar Kur të keni një plan të gatshëm, hapi tjetër është përgatitja e vendit të sheshit për instalim. Për sa përgatitje kërkon që vendi juaj i ndërtimit varet nga gjendja në të cilën është para fillimit të projektit. Nëse zona është tashmë në desktop, nëse zona plotësisht e prurst ju duhet të hiqni atë. Nëse pajisjet e vjetra janë në gjendje të mirë dhe plotëson kërkesat e sigurisë, është e mundur të dhuroni atë një organizatë tjetër. Nëse jo, ndoshta do të jetë e nevojshme për të ricikluar ose shitur atë si një skrap. Nëse pjerrësia ose pjerrësia është shumë e pjerrët mund të jetë një desktop. Ju mund të keni nevojë për të përmirësuar tokën për të zgjidhur problemet e kullimit ose për të siguruar stabilitet më të lartë. Në këtë fazë, është gjithashtu koha e duhur për të thirrur shërbimet komunale dhe le të gjejnë dhe të shënojnë të gjithë udhëheqjen nëntokësore ose të sqarojnë gjithçka. Kur toka është e gatshme dhe rrjetet inxhinierike janë shënuar, ju mund të alokoni desktopin për shesh lojërash dhe të filloni të gërmoni. Instalimi i Ihriska. Ju keni disa opsione si një katran për të instaluar fizikisht. Një opsion është të dorëzojë pajisjet e ekspertëve të ekipit dhe t'i lërë ata për të instaluar vetëm luajtjen. Një mundësi tjetër që bëhet gjithnjë e më popullore është ndërtimi i komunitetit. Gjatë ndërtesës së komunitetit, vullnetari siguron heqjen dhe instalimin e sheshit të lojërave nën mbikëqyrjen e drejtpërdrejtë të një profesionist që ka përvojë me procedurat e ndërtimit të kurseve. Ndërtesat e komunitetit kanë disa përfitime në krahasim me instalimin profesional. Së pari, ata i ndihmojnë njerëzit të ndjehen më të investuar në shesh lojërash për fëmijë, sepse e ndërtuan vetë. Ata gjithashtu ndihmojnë organizatat e komunitetit ose strukturat e qeverisjes vendore për t'u kombinuar me njerëzit që shërbejnë. Ndërtesat e komunitetit gjithashtu kushtojnë më pak se instalimi profesional, sepse nuk paguani për punë. Strukturat e shpatullave: Nëse keni një hije, të tilla si një ombrellë e madhe që shtrihet mbi ndërtimin e sheshit të lojërave të fëmijëve, do t'ju ndihmojë të mbani ngrohjen e rehatshme dhe të verës. Mirëmbajtja e një fushe të fëmijëve Dini të kujdeseni dhe mbani një shesh lojrash Pas një planifikimi dhe përpjekjeje të plotë të shpenzuar në rele të sheshit të lojërave të fëmijëve, është e rëndësishme të dini se si të kujdeseni për lojën, ta mbani atë dhe si të siguroheni gjatë jetës së saj për shumë vite. Mirëmbajtja e pajisjes së sheshit të fëmijëve do të thotë të pajtohet me kujdesin dhe rekomandimet e riparimit. Pajisjet duhet të kontrollohen rregullisht për të siguruar funksionin e tyre të saktë dhe për të reduktuar rrezikun ose rrezikun e lëndimit. Përveç mbajtjes së vetë pajisjes, është gjithashtu e dobishme që të shqetësohen rregullisht për fushën e fushës dhe të parkut në mjedisin e saj. Për shembull, ju mund të konsideroni rregullimin e ditëve të pastrimit të komunitetit, brenda së cilës fqinjët dhe anëtarët e komunitetit mbledhin mbeturina, pastrimin e sheshit tuaj, kujdesin e pemëve ose rregullimet e terrenit. Ditët e komunitetit do të ndihmojnë njerëzit të vazhdojnë të mbajnë një marrëdhënie dhe lidhje me parkun tuaj dhe shesh lojërash që keni ndërtuar.