Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Kangjella druri

Jeni duke kerkuar nje ndertues per kangjellat prej druri? Ne kemi 17,338 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,800 profesionistë të regjistruar
87,877 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kangjella druri

Keni nevojë për shërbim nga zona e kangjellave prej druri? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në fokus, dizajn zgjidhje, prodhim, montim, shërbim. Çmimi i kangjellave prej druri zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: lëmues, lyerje, vegla të ofruara nga një prej marangozëve tanë 17,338 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,800 profesionistë të regjistruar
87,877 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Railings druri Funksioni kryesor i kangjellit është të sigurojë sigurinë e lëvizjes së personave në ambientet që ndahen nga një ndarje me lartësi. Ata gjithashtu duhet të ndihmojnë në sigurimin e lëvizjes dhe për të përcaktuar pengesën për të parandaluar nëse lëvizja aksidentale, ose me vetëdije veprimtarinë aktive të objekteve ose lokaleve që duhet të mbrohen. Shpërndarja bazë e hekurudhave nga perspektiva e bërjes së materialeve mund të ndahet në radhët e drurit ose metalit. Në zgjedhjen e kangjellave, ju duhet të merrni parasysh parametrat e ndryshëm nga idetë, mundësia që hapësira të ofrojë vetëm pas shkallës së sigurisë që ofrojnë llojet individuale të railings. Megjithatë, është e nevojshme të qartësohen kushtet që përcaktojnë për sigurinë. Në të vërtetë, kangjella duhet të jetë aty ku është e nevojshme që ajo të përmbushet dhe në të njëjtën kohë në mënyrë që kangjella të rezistojë barrën dhe ndikimin e saj. Kangjella është e nevojshme në vendet ku është e nevojshme për të siguruar mbrojtjen e të punësuarve në ndërtim para se të bien në hapësirë ​​të lirë, e cila është nën nivelin e zonës së punës ose edhe me përdorimin standard të pasurive të paluajtshme dhe të objekteve, të cilat mund të rrezikojnë sigurinë e Lëvizja e personave. Railings druri në vendet e ndërtimit Duke punuar në lartësi duke kuptuar çdo aktivitet të kryer në një lartësi që tejkalon 1.5 metra mbi thellësinë e lirë. Një lloj i tillë i punës kërkon sigurimin e mbrojtjes së punëtorëve para se të bjerë. Është gjithashtu e nevojshme të sigurohet mbrojtja kundër rënies në mendime të ndryshme ku uji ose substanca të ndryshme me kërcënime të mundshme shëndetësore janë gjithashtu nën nivelin e punës, por pavarësisht nga lartësia që i ndan ato. Podetestë dhe krahët duhet të kërkohet për të instaluar railings në anët e hapura. Kjo nuk vlen për shkallët deri në pesë gradë ose në prirje deri në 25 gradë. Armët e shkallëve të drejtpërdrejta që janë më të afërta se 105 cm duhet gjithashtu të kenë një dorezë në njërën anë dhe me armë më të gjera se 105 cm është e nevojshme që trajtimet të jenë në të dyja anët. Nëse krahu i shkallës është më i gjerë se 270 cm, është i ndarë nga parajsa me dorezë. Baza dhe ankorimi i kangjella mund të bëhen nga maja ose nga ana, jo më shumë se 5 cm dhe më shumë se 10 cm në gjerësinë e kalimit. Dora e vet duhet të projektohet për t'u kapur nga maja dhe përfundimet duhet të jenë të mbyllura dhe të qetë. Ajo që është shumë e rëndësishme përveç të dhënave të mësipërme është gjithashtu nevoja për të përmbushur hapësirat midis shufrave individuale ose elementëve të tabelës me një maksimum prej 12 cm. Në rastin e një kangjelli prej druri të vendosur në një hapësirë ​​me qasje të fëmijëve të lirë, kjo distancë midis elementëve të tabelës është zvogëluar dhe përcaktohet me një distancë maksimale prej 8 cm. Sa i përket lartësisë së kangjella, është dhënë që të jetë së paku 90 cm në shtëpitë e familjes ku thellësia e hapësirës së lirë është një maksimum prej 3 metrash. Nëse thellësia e hapësirës së lirë është më shumë se 3 metra dhe më pak se 12 metra është lartësia më e vogël e 100 centimetrave. Nëse lartësia e hapësirës së lirë është edhe më e lartë dhe lartësia e parmakut duhet të jetë së paku 120 centimetra. Një kapitull i veçantë është që të sigurojë mbrojtje nga rënia në vendet e punës mbi ujin ku dëmtimi shëndetësor pa marrë parasysh lartësinë. Këtu mund të jenë railings të përkohshme, railings relocatable dhe railings të përhershme. Ka kushte dhe rregulla të tjera për çdo lloj të vetëm në secilin rast individual. Railingët e përkohshëm janë ato të përdorura vetëm gjatë ndërtimit dhe materialit të përdorur për mishërimin e tyre në përgjithësi është dru. Prandaj është një mjet për mbrojtjen kolektive të të punësuarve. Është projektuar që këto railings të devijohen nga maksimumi vertikal brenda 15 gradë në seksionin tërthor. Kangjella mbrojtëse përdoret gjithashtu për vepra natyrore ose kur bën objekte nëntokësore resp. kur ndërtimi i bazave. Dekreti parashikon një lartësi minimale në 110 centimetra. Kangjella është formuar nga shufra e sipërme si një dorezë dhe një ndalesë dysheme - një shirit mbrojtës me një lartësi prej të paktën 15 cm. Megjithatë, nëse desktop mbi terrenin përreth është më shumë se 2 metra, është futur në kangjella midis dorezës dhe ndalet në një dysheme të paktën një shufër qendrore ose një stabilizim tjetër të përshtatshëm dhe mbushëse të fiksimit. Në prirjen e një zone të mbrojtur nën 15 gradë, hendeku i lirë nuk duhet të jetë më i madh se 55 centimetra. Nëse pjerrësia është më e madhe se 15 gradë, hendeku i lirë është reduktuar në 25 centimetra. Railingët e përkohshëm mund të ndërpriten vetëm në faqet e kompensuara të shkallëve. Railings relocatable mund të jetë i lëvizshëm, i palosshëm, i hapur, palosur, ose rrëshqitje. Ato janë instaluar gjithmonë aty ku është e nevojshme të lejohet ngarkesa ose shkarkimi i mallrave, kuvendit ose disassembly të pajisjes për arsye operacionale. Pas këtyre aktiviteteve, kangjella duhet të kthehet gjithmonë në gjendjen dhe pozicionin origjinal. Nëse është jashtëzakonisht, kangjella nuk mund të ngrihet, në aspektin e dekretit, mund të zëvendësohet me një rrip të jashtëzakonshëm të sigurimit të plotësuar nga një markë sigurie, duke kufizuar qasjen e përhershme ose mbikëqyrjen e përhershme. Në këto raste, një pengesë e lëvizshme mund të përdoret gjithashtu si një zinxhir, litar ose pengesë. Railings të përhershme janë ndërtuar në të gjitha objektet me komunikime të pabarabarta në lartësi nëse ndryshimi është më i madh se 0.5 metra. Është gjithashtu në skajet e lirë të shkallëve, galerive, zogjve dhe të ngjashme. Nëse ekziston rreziku i lëvizjes në këto raste, ky kangjegje arrihet me një minimum prej 10 centimetrash. Krahu i shkallës siç tregohet më sipër duhet të jetë i pajisur me një dorezë prej 90 centimetrash në të dy anët. Në këtë rast, rekomandohet të plotësohet me një dorezë prej 75 centimetrash, ku duhet të tejkalojë fillimin dhe përfundimin e krahut të qëndrueshëm ose devijimit të paktën 15 centimetra. Forma e dorezës duhet të lejojë rrokje fikse dhe kjo duhet të jetë e vendosur në mënyrë të qëndrueshme për të mos lëvizur në dorë. Çdo vendkalim ku ekziston rreziku i rënies së njerëzve duhet të sigurohet me një kangjell mbrojtës që duhet t'i rezistojë ngarkesës që vepron në një drejtim horizontal dhe vertikal. Për këtë ngarkesë, statistikat duhet të vlerësohen në të gjitha pjesët e kangjellave, duke përfshirë ankorimin e posteve. Përveç kërkesave të përcaktuara me standardin teknik, strukturat duhet të jenë në përputhje me kushtet që sigurojnë mbrojtjen e strukturave kangjella nga efektet atmosferike, korrozioni dhe goditjet. Kangjella nuk është e nevojshme për të furnizuar ku siguria e personave është e siguruar nga një mënyrë tjetër, për shembull, nga dritarja, muri, një mur i ulët i plotë ose barriera të ngjashme që mund të jenë gjithashtu një rrip sigurie nga tenxhere ose elementë të tjerë të dizajnit të qëndrueshmëri dhe stabilitet i mjaftueshëm. Railings druri si të tilla, ne në thelb mund të ndahen në dy grupe kryesore: - Railings druri të brendshëm, - railings e jashtme prej druri. Ata ndryshojnë jo vetëm një mjet për trajtimin sipërfaqësor të drurit material, i cili është i ndryshëm në mes të një kangjelli prej druri të instaluar në pjesën e jashtme ose në ambiente të mbyllura, por edhe në kapjen dhe ankorimin e strukturës së ndërtimit. Kjo është një ndryshim në ankorimin e kangjella në pjesën e jashtme, ku veprimi i ndikimit të motit është i pakrahasueshëm për ata që veprojnë në ambiente të mbyllura. Në veçanti, ekziston një operacion i përhershëm i ajrit të ngrohtë dhe të thatë, i cili mund të shkaktojë deformime druri. Këto deformime mund të kërcënojnë kapacitetin statik të ngarkesës dhe mjaftueshmërinë e strukturës së kangjella, ose mund të shkaktojnë lirimin e ndarjeve vertikale të mbushjes së railings druri. Ne gjithashtu mund të ndajmë railings druri sipas asaj që hapësira është menduar dhe në parim, ne ndajmë kangjella në tarracë dhe shkallë. Pjesa e veçantë e mbushjes së kangjellit prej druri është doreza, vendndodhja e saj, forma e saj dhe nevoja për të përmbushur parametrat e përcaktuar nga kushtet e sigurisë. Për dorezën, ata duhet të paguajnë të njëjtat masa për të siguruar trajtim sipërfaqësor si kangjella, por kërkesat e përfundimit të trajtimit janë më të larta, sepse doreza është në kontakt me dorën e njeriut dhe nuk duhet të shmangë sipërfaqet e çara që mund të rrezikojnë të sigurt Përdorimi i dorezës si mbështetje. Shkallët e brendshme prej druri, të dizajnuara si vetë-mbështetëse dhe më të përdorura në shtëpi me katin e ardhshëm ose apartamente duplex janë të përshtatura. Furnizuesit për hartimin dhe zbatimin e shkallëve të tilla shpesh përdorin programe të ndryshme softuerike që mund të përballojnë propozimin për të përmbushur kërkesat legjislative dhe gjatë përcaktimit të parametrave bazë. Në veçanti, ata duhet, në veçanti, gjerësinë e krahut të qëndrueshëm, duke përfshirë një kangjella prej druri, por edhe një sasi të ndritshme midis dyshemeve ku duhet të instalohet shkallët. Kangjella në këto raste është ngurtësuar nga struktura e transportuesit të shkallëve dhe krijon një dizajn të vetëm që mund të transmetojë peshën e një personi pa një whippet ose rezonancë të strukturës së shkallëve dhe kangjellit të drurit. Një alternativë për shkallët vetë-mbështetëse me një kangjella prej druri të bërë me ujë mund të jetë pjesë e montuar dhe komponente individuale që zakonisht janë të disponueshme në dyqanet tona komerciale. Disavantazhi është një gamë e kufizuar e dimensioneve dhe zgjidhjeve teknike. Është e nevojshme që së pari të riktheheni numrin e ndarjeve vertikale dhe të sqaroni kërkesat tuaja të dizajnit për hapësirën që po rregulloni veten. Kostoja e një kangjelli të tillë të kombinuar me shkallët kushton financime të konsiderueshme dhe prandaj është shumë vazhdimisht në konsideratë që do të lëshohet.