Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Kanalizim, grope

Jeni duke kërkuar për një specialist kanalizimesh, një gropë uji? Ne kemi 25,200 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,775 profesionistë të regjistruar
87,817 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Kanalizim, grope

Keni nevojë për një shërbim kanalizimesh, një pus? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në punimet e gërmimit, instalimin e kanalizimeve dhe gropave, pompimin e gropës septike, shërbimin. Çmimi i një grope septike për largimin e ujërave të shiut dhe ujërave të zeza zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: pajisje mbrojtëse dhe respiratorë të ofruar nga një prej ekspertëve tanë të 25,200 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,775 profesionistë të regjistruar
87,817 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Kuptimi i sistemit septik vs. Hedhje. Sepikimi modern ka ekzistuar për më shumë se 100 vjet dhe shpikjen e septikut, i cili ka marrë një patentë në Angli rreth vitit 1900. Ndërprerja është një metodë shumë më e vjetër për deponimin e mbeturinave. Ajo është duke u kujdesur dhe daton në Romën e lashtë dhe ndoshta deri në Babilonën e vjetër kur u shpikën varkat e para. Të dy sistemet përdoren për menaxhimin e mbeturinave kur lidh me kanalizimet e centralizuara komunale nuk është praktike ose në dispozicion. Të dyja metodat ndajnë objektivin kryesor të ndarjes së tre llojeve të mbeturinave organike të vendosura në sistemin e kanalizimeve. Ata janë: Shpinë - më pak e dendur se uji lundron si shtresa e sipërme. Është biodegradable. Uji i mbeturinave - vetëm uji i mbeturinave që është shtresa e vetme e shpërndarë në tokën përreth për thithjen natyrale. KAL - çdo mbeturinë e ngurtë ose organike më e rëndë se uji bie në shtresën më të ulët në septike ose kode. KAL nuk është i biodegradueshëm dhe duhet të shkarkohet rregullisht. Pse është sistemi septik më i favorshëm se sa cesspoint Fjalëkalimi në krahasimin e këtyre dy mënyrave të asgjësimit është "sistemi". CessPoint është thjesht një unazë betoni ose betoni i shpuar, si një futur mirë, por me vrima, zakopane nëntokësore. Nuk ka shpërndarje të gjerë të ujit të ndotur. Çdo gjë është ruajtur në gropë, në pjesën e poshtme të llumit dhe ujërave të ndotura dhe llum shkon nëpër hapje direkt në tokën e menjëhershme përreth. Cal nga Cessperses nevojiten për të pastruar hapjet më të ulëta të hapura për rrjedhën e ujit dhe ndërprerja shpesh kërkon zhvendosjen e saj kur toka përreth ngopet aq shumë sa uji i mbeturinave mblidhet në sipërfaqen e tokës. Çdo CessPoint, i cili sot në pozitën më të lartë të ekzistencës së tyre do të kishte më shumë gjasa të zëvendësohet nga një sistem septik modern. Septike ekologjike Septiku është një pjesë primare e një sistemi septik që është pjesë e një metode të shpërndarjes komplekse që dërgon vetëm ujërat e zeza (uji) në një kabinet shpërndarës që ka shitore për tuba të shumta të shpuar. Rimbursimi i ndreqësve në septik nga parandalimi i llumit për të arritur prodhimin. Mjediset e rezervuarit të mbyllur përmbajnë baktere ku është e nevojshme të kalosh llum. Në varësi të testeve lokale të percolimit (kapaciteti absorbues tokësor) rrjeti i tubave të shpuar përhapin ujërat e zeza në një zonë të tillë të madhe, e cila është thelbësore për thithjen e duhur. Kaly dhe Spiny kurrë nuk janë jashtë septikës nëse ato mbahen siç duhet. Kulla e papastër nga bakteret nga rezervuari konvertohet në mbeturinat e lëngëta ose zvogëlohen në një shtresë llulli si mbeturina. Sistemet septike dhe cesperses kërkojnë të ruanin aktivitetin e duhur të llumit. Sa shpesh është nevoja për të do të varet nga kapaciteti i rezervuarit dhe numri i njerëzve në familje. Në kompanitë që janë të përkushtuara për septike dhe unë veprat një vit më shumë se një vit mbi 120 milion litra septike, kështu që ju e dini që ju mund të mbështeteni në shërbimin tonë profesional për të gjitha nevojat e banimit, komunës dhe të biznesit. Cili është dallimi në mes të cesspour, septik dhe tank nënshkrimin? Këto kontejnerë janë të destinuara për të ardhurat dhe ndalimin e ujërave të ndotura, por pastaj bëhet ajo që dallojnë këto 3 kontejnerë. Me septike, ujërat e zeza rrjedh në një fushë të kullimit ku kalon procesi i filtrit. Ndërprerja është një gropë e veshur me çimento ose gur dhe nganjëherë ka tuba të prodhuara që lidhen me një bllokim tjetër. Tank tundur është vetëm një tank i mbyllur pa dalje. Unë doges dhe tanket e ngushta mungojnë aftësinë për të filtruar mbeturinat dhe ujërat e zeza përfundimisht të kontaminojë tokën përreth. Prandaj, cesspools dhe tanke nënshkrimin janë të vjetëruara dhe të paligjshme në shumicën e fushave. Nëse jetoni në një shtëpi të vjetër dhe ju jeni ende të lidhur me tankin e CessPool ose nënshkrimin, ka ndoshta ka rregulla që imponojnë një detyrim të rregullt të pompimit dhe pastrimit. Pavarësisht nga ajo lloj kullimi, shtëpia juaj po funksionon, ju duhet mirëmbajtje të rregullt dhe të kërkojë shërbime të teknikëve me përvojë Nëse po ndërtoni një shtëpi të re, zgjedhja juaj e vetme dhe më e mundshme për kullimin e ujërave të zeza është një kanalizim septik ose urbane. Kjo do të bazohej nëse objekti juaj mund të lidhet me kanalizimet publike, por nuk është e mundur për shumë zona rurale. Nëse jeni duke përdorur një cache ose tank nënshkrimin, mos u habitni nëse rregullat urbane kërkojnë që ju të shkëmbeni atë për septik. Ndërkohë, sigurohuni që po përpiqeni të mbani një integritet mjedisor duke e mbajtur cache ose tank nënshkrimin siç duhet. Sepse nuk është e zakonshme, ofruesit e shërbimeve të reja nuk mund të dinë se si t'i pastrojnë siç duhet. Megjithatë, ka kompani që janë të dedikuara për detyrimet dhe nënshkrimin e tankeve të teknikëve të tyre përjetojnë me të gjitha llojet e kontejnerëve të ujërave të zeza. Për të mësuar më shumë ose për mirëmbajtje, ju lutemi na kontaktoni ose kërkoni shërbimin menjëherë.