Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Izolim i papafingos

Po kërkoni një izolant për izolimin e papafingo? Ne kemi 25,650 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Izolim i papafingos

Keni nevojë për shërbim nga zona e izolimit të papafingo? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në matjen, instalimin e leshit të qelqit ose izolimit të fryrë në këllëf, aplikimin e një membrane klimatike inteligjente, sigurimin e bashkimit me një shirit ngjitës të veçantë dhe ngjitës. Çmimi i izolimit të papafingo zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion në lidhje me shërbimet: kostot e transportit, aplikimi i fletës së përhapjes, barriera e avullit, kartoni gipsi ose fibre, të ofruara nga një prej specialistëve tanë të 25,650 në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,722 profesionistë të regjistruar
87,719 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Izolimi i papafingo Në vitet e fundit, hapësirat e papunësisë fillimisht të papërdorura ndryshohen edhe në hapësirat e jetesës. Shpesh, ne përdorim izolim shtesë termik deri në litarë papafingo. Por a keni menduar përse është të keni një papafingo të izoluar mirë në përgjithësi? Duke futur papafingo ju do të kurseni jo vetëm një shumë të ngrohjes, por edhe para. Kulmi duhet të jetë i izoluar mirë, përndryshe ju konsumoni një sasi të madhe energjie për ngrohje dhe mbinxehje të çatisë dhe papafingo. Kulmi është më i komplikuar, aq më i lartë humbjet termike dhe çmimi i çatisë. Përkundrazi - tendenca e kulmit është më e vogël, aq më të vogla janë humbjet e nxehtësisë. Nga kjo pikëpamje, është forma më e preferuar e çatisë së shalës pa vikar. Kërkesa themelore për planifikimin e rindërtimit të shtëpisë së vjetër në lidhje me përdorimin e hapësirave për papafingo është që të ketë kulmin origjinal të formës së nevojshme të ndërtesës që përcaktohet nga struktura e shtypjes. Si të zgjidhni trashësinë e izolimit termik Trashësia ngjitëse e papafingo varet nga ecuria klimatike e mjedisit në të cilin ndodhet shtëpia ose nga kërkesat për okupimin e operacionit të objektit (shtëpia e zakonshme, e ulët ose pasive). Temperatura e ajrit jashtë varet nga kushtet klimatike dhe lartësitë. Megjithatë, në trashësinë e izolimit të kulmit nuk duhet të shpëtojë edhe banorët e zonave klimatike të ngrohta, të tilla si në jug të Sllovakisë. Trashësia e izolimit termik përcakton llogaritjen e saktë që merr parasysh karakteristikat e strukturës, klimës dhe faktorëve të tjerë. Variantet e mbrojtjes termike duhet të zgjidhen për çdo çati në lidhje me kushtet e jashtme dhe të brendshme. Në mënyrë që papafingo juaj e izoluar të jetë me të vërtetë një oazë në shtëpi, ne duhet të ndjekim shumë parime, procedura teknologjike dhe përzgjedhjen e duhur të materialit në mënyrë që të mos ankohemi për problemet me mbinxehje në verë, me të ftohtë në dimër, me zhurmë e rënies së shiut bie dhe elemente të tjera shkatërruese. Mënyrat e papafingo izoluese Shtëpia me papafingo që duam të përdorim si një hapësirë ​​e jetesës kërkon një planifikim të kujdesshëm dhe zbatimin e izolimit të kulmit. Së pari dhe më kryesorja nuk duhet të nënvlerësojmë detajet e rëndësishme të ndërtimit - instalimin e saktë të avujve. Është një masë relativisht e thjeshtë që është shumë herë në procedurën e teknologjisë së gabuar kur grumbullohet shkaku i çative dhe humbjeve termike. Parozabranu formon një film që është vendosur nën izolimin e nxehtësisë nga e brendshme dhe duhet të parandalojë depërtimin e lagështisë natyrore (avujt e ujit) nga hapësira rezidenciale në strukturën e shoving. Kërkesa është një ngushtësi e përkryer, dhe kjo ndonjëherë është në një zonë të thyer të papafingo me dritaret e çatisë dhe transferimet e shpeshta të problemit. Prandaj, jo vetëm të përshtaten, por të konsultohet me këshilla me ekspertë të izolimit të kulmit, ose të përdorin shërbimin e një kompanie të njohur në platformën Wilio. Sa i përket vetë izolimit termik, mund të vendoset në papafingo, respektivisht nën të gjithë mënyrën e çatisë - ose të izolojë hapësirën midis rafters ose të vendosë elementet izoluese mbi to. Izolim për interges Në këtë rast, leshi më i zakonshëm mineral përdoret, por përdorin materiale të tjera ekologjike me vetitë e mira izoluese (izolimi i kërpit ose izolimi i lulëzuar nga thekon celuloze). Megjithatë, për këtë lloj izolimi, papafingo duhet të merret parasysh se druri ka vetitë e tjera izoluese si izolim, në mënyrë që të futen rafters, ata mund të bëhen një urë termike. Prandaj, pllakat janë vendosur nën trarët e rafter ose izolimi me dy shtresa është aplikuar - së pari midis rafters dhe pastaj nga brenda, nën trarëve. Në të kaluarën, izolimi më i zakonshëm i ndërmjetëm është i papërshtatshëm në tendencat aktuale, pasi që urat termike janë shkaktuar në rafters. Megjithëse është e mundur të kufizohet shtresa e hollë e izolimit nga brendësia e çatisë, por nuk është një zgjidhje shumë e lumtur. Izolim mbinxehje Anasjelltas, ruajtja e izolimit termik mbi rafters konsiderohet të jetë zgjedhja më e preferuar. Edhe pse trashësia e çatisë shell rritet, por nga ana tjetër, eliminon çdo shans për shfaqjen e urave termike. Shtresa nga të ashtuquajturat templates izolues (më shpesh nga polistiren) në të cilën mbulimi është i shtruar. Avantazhi i sistemit të izolimit të mbikëqyrjes është një eliminim 100% i urave termike dhe problemeve me trarëve të drurit. Përveç kësaj, ndërtesa fiton hapësirë ​​më të madhe të brendshme midis rafters. Është një mënyrë elegante dhe ekonomike për të fyer një çati të pjerrët. Materialet e përdorura për të izoluar papafingo Materialet për izolim termik mund të ndahen në materialet e shkumës (polistiren, poliuretanët, PVC, polistiren shkumë, shkumë pur, qelqi shkumë), materialet minerale fibroze (lesh mineral) dhe materialet e perimeve (kërp, rrëshirë, kashtë). Materialet moderne të ndërtimit sot, të përdorura me bollëk në rindërtimin e hapësirave të papafingo, është padyshim suva. Avantazhi i tij i padiskutueshëm është se ai i përket sistemeve të të ashtuquajturës murature të thata. Ne nuk kemi nevojë për një llaç apo llaç kur punojmë me të. Aktualisht, leshi mineral është përdorur gjithnjë e më shumë në prodhimin e izolimit termik - një kombinim qelqi dhe kapak. Ajo ka izolim të shkëlqyeshëm termik dhe vetitë mbrojtëse, kundër dimrit dhe verës dielli. Një alternativë ndaj valëve minerale janë thekon celuloze. Të dy izoluesit e përmendur aplikohen në izolimin e lulëzuar, që është një avantazh, sidomos kur doni të mbuloni vendet e vështira në dispozicion. Njerëzit entuziastë mjedisorë do të jenë të kënaqur me një zgjidhje izoluese në formën e pllakave izoluese të drurit të bëra nga burimet e rinovueshme, me izolim të shkëlqyeshëm të zërit. Masters nga të ashtuquajturat "shkollë të vjetër" dhe njerëzit me një treg të kufizuar të buxhetit përdorin mundësinë e izolimit me pllaka të polistirenit. Shkuma e mbuluar është një formë izolimi që ju bën të kurseni një shpenzim të konsiderueshëm të ngrohjes. Përveç kësaj, shkumë është e shëndetshme dhe izolimi mund të kryhet gjatë gjithë vitit. Ndryshe nga shkuma e cilindrit të mineraleve të xhamit krijon një sipërfaqe të vazhdueshme ku nuk janë urat termike. Izolimi i llakut është aderuar më mirë në sipërfaqe dhe është shumë qëndron. As moti nuk e ndryshon formën e tij ose nuk ka rrahur. Avantazhi i saj i mëtejshëm është gjithashtu se është pa pluhur dhe nuk ka ndikim negativ në shtresën e ozonit. Është një zgjidhje jashtëzakonisht ekologjike që kursen mjedisin. Çmimi i izolimit të çmimeve Kur zgjedhni izolimin e papafingo, është e nevojshme të vëreni vlerën e izolimit në tërësi. Shumica e renovimeve të papafingo përbëhen nga veprat e mëposhtme: instalimi i dritareve të çatisë, izolimi i çatisë, vendosja e pllakës dhe bojës. Çmimi i izolimit të papafingo varet nga faktorë të shumëfishtë, si trashësia e izolimit, lloji i izolimit, metoda e izolimit (depozitimi i leshit mineral ose xhami, izolimi i shkumës ose shkumëzimi i injektimit) dhe sigurisht, nga kontraktuesi punën e vet. Çmimi i izolimit termik nga një valë qelqi ose guri me një trashësi prej 30 cm, me avull dhe punë, varion nga 16-20 euro / m2. Çmimi për trashësinë e izolimit (rreth 25 cm) varion nga 12-15 euro për m2. Çmimi i izolimit të izolimit të gipsit është nga 4-10 euro për m2. Çmimi për rreshtim papafingo me plasterboard, profesionalisht do të thotë tjegulla me pllaka të përforcuara dhe të shkurta të zjarrit, është 20 euro / m2. Piktura përfundimtare është ende rreth 6 euro / m2. Për punë, mjeshtrat për instalimin e izolimit llogariten nga 0.10 cent më të larta. Zakonisht, mjeshtri do të të vendosë një çmim të vetëm që do të përfshijë të gjitha aktet, duke përfshirë materiale, izolim dhe kosto të tjera. Çmimi për rindërtimin e plotë të papafingo, së bashku me montimin e dritareve të çatisë, izolimin e papafingo, ngrohjes, instalimit dhe montimit të pllakës, është 300-800 euro / m2. Citoj lirinë e lirë Çdo mjeshtër i mirë do t'ju bëjë një kuotë të lirë. Duhet të përmbajë një çmim për material që po përdoret (pas konsultimit me pronarin e shtëpisë), çmimet për çdo punë (varen nga fushëveprimi i punës, një metodë izolimi dhe të ngjashme.). Çdo mjeshtër duhet të vijë në inspektim para rindërtimit të papafingo për të parë në hapësirë ​​dhe të divorcuar në sa m2 është për të blerë materiale. Ndonjëherë ndodh për të blerë vetë materiale dhe ju do të paguani zejtarin vetëm në vetë punën. Çdo zejtar duhet të përdorë mjetet e tyre, rrobat e punës dhe mjetet e tjera të nevojshme për të punuar. Para se zoti juaj të fillojë me izolim, ju duhet të bëni disa masa. Pure papafingo, zorja e aplikimit nuk duhet të përpiqet një mobilje të vjetër dhe mjeshtrave duhet të marrin kudo që kanë nevojë. Përveç kësaj, ju duhet të mbuloni qepët. Izolimi i papafingo jo vetëm që të shpëtojë, por gjithashtu do të rrisë jetën e ndërtesës, sigurinë e zjarrit dhe sistemin e certifikuar të polistirenit dhe leshit mineral dhe mirëqenien akustike në strehimin tuaj. Wilio Masters gjithmonë përdorin teknologjinë e fundit dhe janë trajnime të rregullta.