Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Inxhinier strukturor

Jeni duke kërkuar për statikë? Ne kemi 20,972 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,713 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Inxhinier strukturor

Keni nevojë për një shërbim statik? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në vlerësimin statik dhe llogaritjen dhe mbulimin e përgjigjes sizmike. Çmimi i dokumentacionit të projektit për vlerësimin e statikës së ndërtesave zakonisht varet nga qëllimi i shërbimeve. Shiko më shumë informacion rreth shërbimeve: inspektimi i objektit dhe mbikëqyrja e autorit të ofruara nga një prej 20,972 inxhinierëve tanë strukturorë në kategorinë e dhënë

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,713 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Pyetjet më të shpeshta: statik Pse Sto kërkim në Wilio? Në ndërtimin e një shtëpie familjare, strehim ose rikuperim të objekteve të vjetra dhe ndërtesave historike ju do të keni nevojë për shërbime statike. Për të njoftuar ndërtesën, nuk rrezikoi pronarët e saj ose vizitorët duhet të rishikohen në mënyrë profesionale. Ju do të merrni një vlerësim statik (për ndërtesat ekzistuese) ose projektin e statikës (për zbatimin e ardhshëm). Nëse është një sallë industriale, depo ose një strehë për makina ose ndërtesa të reja, për kompletimin e dokumentacionit për të marrë një leje ndërtimi, statistikat janë thelbësore. Gjeni ekspertë në lagjen tuaj sot dhe futni kërkesën në Wilio. Pak kohë ju do të merrni një ofertë për një rishikim të një numri të deklaratave. Zgjidhni një që ju përshtatet më së shumti dhe për të mbajtur të sigurt se makina juaj nuk do të shkatërrohet nga struktura e pasigurt e një strehë apo garazh. Çfarë pune e kupton Stathat? Eksperti i statikës mund t'ju ofrojë një sërë aktesh. Dokumentacioni i projektit, mendimet e ekspertëve dhe vlerësimet, një mendim i ekspertëve, diagnoza e strukturave mbështetëse, vlerësimet e rezistencës ndaj zjarrit. Këto janë veprimet më të zakonshme që do t'ju ofrojnë dhe ju mund të pushoni ndërtimin ose rindërtimin tuaj. Pse Sto kërkim në Wilio? Sidomos në rindërtimin e objekteve të vjetra dhe ndërtesave historike, vlerësimi i statistikave është një gjë krejtësisht e parë që kuptojmë para çdo pune. Tashmë në fillim, ne mund të mësojmë nëse ka synuar rimëkëmbjen në çdo kuptim dhe gjithashtu do të na ndihmojë kur llogarisim koston e rindërtimit. Në ndërtesat e reja, shprehja e statikës është gjithashtu e nevojshme për të marrë një leje ndërtimi në dokumentacionin e projektit. Nëse jeni duke pritur për rindërtimin ose ndërtimin e një objekti të ri, të madh ose më të vogël, gjeni faqen tuaj Wilio Stattikov dhe merrni kuotat nga rrethinat tuaja. Nga menutë, bazuar në referencat, ju zgjidhni atë që do të jetë më e dobishme për ju. Sa kohë ndodh statika? Statika e punës zakonisht zgjat një ditë në disa javë - varet nga vështirësia e ndërtesës ose projektit të vlerësuar. Në parim, vlerësimi i projekteve të ndërtesave të ardhshme është pak më pak kohë. Vlerësimi statik për ndërtimin e një shtëpie të re familjare ju do të merrni disa ditë në horizont, vlerësimi i sallës industriale do të kërkojë shumë llogaritje, konsultime dhe simulime. Këtu, zhvillimi i vlerësimit të cilësisë është shtrirë për disa javë deri në muaj. Sidomos për projekte të mëdha, ajo nuk do të shtyjë të shpejtë për ofrimin e shpejtë të vlerësimit dhe llogaritjeve. Me një vlerësim të cilësisë statike, ju gjithashtu ndiheni të sigurt se puna juaj nuk kërcënon askënd ndërsa mbron investimin tuaj. Si mund të gjej statikë cilësore? Mënyra më e mirë për të gjetur statikë cilësore është të futni kërkesën Wilio. Kërkesa juaj do të shkojë tek kompanitë që punojnë me ne për një kohë të gjatë. Ju specifikoni kërkesat tuaja, ju specifikoni fuqinë dhe llojin e ndërtimit. Më pas, ju do të ngjallni kompani nga rrethinat tuaja me menutë e çmimeve dhe ju zgjidhni atë që plotëson kërkesat tuaja dhe buxhetin. Shikoni vlerësimet që mund të gjenden në Wilio para vendimit përfundimtar. Sa kushton statika? Çmimi do të varet kryesisht nga kompleksiteti dhe madhësia e projektit ose objektit. Më e lirë është konsultimi me statujat që ju mund të zgjidhni probleme të vogla strukturore ose përgatitjen e veprimeve të ardhshme, më komplekse. Ju do të paguani për konsultime ose inspektime një herë nga 50 - 100 €. Projekti statistikor për një vendim territorial si pjesë e një leje ndërtimi, kushton 100 - 150 € - në një shtëpi me një katëshe. Zonat e mëdha me shumë elemente strukturore dhe mbështetëse janë të lidhura me mijëra euro. Për shkak të shumës totale për të gjithë, nuk mund të thuhet se dizajni i statikës nuk është një çështje e shtrenjtë - zakonisht varion nga 0.2 - 0.5% të buxhetit total. Çfarë përbëhet nga një mendim tipik statik? Çdo vlerësim statik duhet të përmbajë emrin e projektit dhe të dhënat e identifikimit strukturor. Pas listës së standardeve, udhëzimeve dhe rregulloreve, të cilat janë menaxhuar nga statistikat. Statik pastaj llogarit dhe karakterizon të gjitha ngarkesat e mundshme që veprojnë në dizajn së bashku me hartimin e materialeve dhe cilësinë e tyre që është e nevojshme për t'u përdorur. Vlerësimi duhet të përmbajë vende gjeologjike dhe hidrogjeologjike të vendit të ndërtimit dhe gjithashtu, zakonisht në fund, është llogaritja dhe pjesa grafike. Mendimi përfundon me konkluzione dhe vlerësimin e objektit të ndërtesës. Punë tipike Dokumentacioni i projektit, të drejtën e autorit, konsultimi, mendimi i ekspertëve, Procedura e punës. Nëse kemi një ekspert të përshtatshëm statistikor, konsultimi i parë zbatohet gjithmonë. Brenda tij, një ekspert do të merret me kërkesat tuaja, idetë dhe pas negocimit të kushteve do të marrë përsipër të gjitha dokumentet e nevojshme nga ju. Statik mund të vizitojë një vend të ndërtimit ose rindërtimit. Në rastin e ndërtesave shumë të vjetra, të shkatërruara ose historike, testet statike dhe ndihma e pajisjeve matëse zbulohen nga gjendja reale e objektit. Në hapin tjetër, statisti do të jetë i njohur me një propozim të vazhdueshëm, dëgjon komentet tuaja dhe madje mund të imagjinoni modelin ose simulimin 3D. Pas investitorit të rënë dakord, statistikat do të shtrihen në përfundimin e formës përfundimtare të një vlerësimi ose propozim statik. Nëse statik është shprehur në një ndërtesë të re, procesi i punës është përshpejtuar ndjeshëm dhe struktura e ardhshme vlerësohet në bazë të substrateve dhe llogaritjeve të vendosura në projekt. Si rezultat, projekti i statistikave, i cili së bashku është me dokumente të tjera të kërkuara për blerjen e një leje ndërtimi. Hints dhe Këshilla: 1. Shikoni për statikë me përvojë Gjatë kërkimit të statikës së duhur, përqendrohuni në marrjen e përvojës së ekspertëve. Këto janë vlera të shtuar që do të sigurojnë që ndërtesa do të jetë e cilësisë dhe e sigurt. Një stathat me përvojë do t'ju këshillojë ndryshime të vogla por edhe më të mëdha që projekti juaj do të ecë përpara. 2. Më e shtrenjtë nuk do të thotë më të mirët Merrni oferta nga statuja të shumta dhe krahasoni atë që ju merrni për paratë tuaja. Oferta më e shtrenjtë për një vlerësim statik mund të mos nënkuptojë automatikisht cilësinë më të lartë. Arrijnë në statikë dhe për të marrë referenca nga ish-klientët ose edhe nga konkurrenca - jo vetëm të jenë me kosto për projektin. 3. Besoni një ekspert Sigurisht nuk nënvlerësojnë mendimet e ekspertëve në punë të ndryshme të rindërtimit. Mos i lini ata nga procesi dhe të përcaktoni rezultatet e opinioneve të tyre të punës. Job Statika udhëhiqet nga shuma e standardeve, rregulloreve dhe dispozitave ligjore jo vetëm shtetërore, por edhe niveli evropian. 4. Kujdes nga rregullimet e vogla Gjithashtu nevojiten rregullime më të vogla për ndarjet në shtëpitë familjare ose shtëpitë e parafabrikuara për t'u konsultuar me statistikat. Ndërhyrja juaj mund të prishë rëndë statin e përgjithshëm të vendbanimit dhe çfarë është më e keqe, do t'ju godasë jo vetëm ju dhe fqinjët tuaj. Gjithashtu, ndryshimi i dukshëm i parëndësishëm në shpërndarjen e forcave mund të shfaqet destructively. Prandaj, para ndërhyrjes në strukturat mbështetëse, kontaktoni statikën në paradhënie të mjaftueshme, mundësisht në fazën e planifikimit. 5. Kur blejnë pasuri të paluajtshme Nëse jeni duke konsideruar për të blerë një pronë dhe planifikoni të rindërtoni, pa statikë dhe vlerësimin e tij, mos u ngutni kudo. Lejoni që të bëni një vlerësim statik dhe të gjeni saktësisht se çfarë jeni duke blerë pasuri të paluajtshme. Nëse keni bërë përpjekje dhe punoni rrjetet inspektuese inxhinierike, statusin e kulmit, divorcin, kështu që do të jetë e mençur të shtrëngoni analizën edhe dhe të kujtoni statikën. 6. Dizajn dhe statik Të dy profesionet janë shumë të ngjashme dhe janë profesionistë me të njëjtin arsim, vetëm një specializim të ndryshëm. Disa kompani ose individë ju njohin me një ndërtesë të re ose rindërtim dhe rishikim statik - kushtoni të dy aktivitetet së bashku me projektet. Verifikoni përpara nëse një person nuk ju njeh dokumentacionin e plotë në mënyrë gjithëpërfshirëse. Ju kurseni kohë dhe gjithmonë është më mirë kur një ekspert punon në ndërtesë dhe e di atë në mënyrë të përkryer.