Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Instalues ​​i dyshemes

Jeni duke kërkuar për një shtrues apo një dyshemeje? Ne kemi 25,479 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalues ​​i dyshemes

Keni nevojë për një shërbim dyshemeje? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për rilevimin, heqjen e dyshemesë origjinale, nivelimin e sipërfaqes, shtrimin e një dyshemeje të re. Çmimi i një specialisti të veshjes së dyshemesë zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shikoni më shumë informacion mbi shërbimet: nivelim, ngjitës, copë litari, kallëpe, vegla, të cilat do të ofrohen nga një nga dyshemetë tona 25,479 në kategorinë e dhënë.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,791 profesionistë të regjistruar
87,852 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Zgjedhja e katit të duhur Një nga ndryshimet më të mëdha dhe më të thjeshta që mund të bëni në shtëpi është të rinovoni atë që keni nën këmbët tuaja. Nëse jeni duke shkëmbyer dysheme druri ose për të shkëmbyer disa linoleum drenazhuar, instalimi i dyshemeve të reja mund të ringjallë dhomën dhe potencialisht për të rritur vlerën e shtëpisë tuaj. Puna me mbulesa dysheme kërkon aftësi dhe përvoja specifike, prandaj është thelbësore që të gjeni monterin e duhur për projektin tuaj. Ne biseduam me disa nga mjeshtrit me përvojë të rekomanduar për Wilio për të gjetur gjëra kyçe që duhet të dini për të vendosur saktë: • Kontrolloni përvojën e tyre • Gjeni se cilat kualifikime kanë • Sigurohuni që eksperti juaj t'ju përshtatet • Merrni një kuotim dhe sigurohuni që të gjitha shpenzimet të përfshihen në të • Krijo një plan pagese • Kontrolloni që hapat shtesë të ndjekin nëse është e nevojshme. Këto pika mbani në mend, ju ndihmojnë të takoni dysheme të ndryshme dhe duke u fokusuar në atë thelbësor kur krijoni oferta të çmimeve. Kontrolloni përvojën e tyre Krahasuar me disa projekte për përmirësimin e familjes, të tilla si plotësimi ose ri-angazhimi i linjave të energjisë në të gjithë shtëpinë, instalimi i katit të ri është relativisht i lehtë. Megjithatë, vetëm për shkak se mund të jetë e thjeshtë nuk do të thotë se nuk ka kompleksitetin e tyre, dhe disa elemente, sidomos kur bëhet fjalë për dysheme druri, janë shumë të specializuara. Ju nuk duhet ta harroni këtë në lidhje me hyrjen e punës në duart e personit të duhur - duhet të miratoheni pas zanatit që është shumë i rekomanduar. Disa kate fokusohen në një element të caktuar të dyshemesë, për shembull për instalimin e atyre prej druri. Të tjerët janë të përkushtuar për të gjithë rangun e kateve - duke përfshirë qilima, druri, petëzuar, dysheme vinyl ose edhe tjegulla. Ekzistojnë gjithashtu ndërtuesit e përgjithshëm dhe bisede të cilat do të jenë në gjendje të kryejnë disa nga katet si për të hedhur qilima ose vinyl. Ashtu si me çdo punë, është gjithashtu ideale për të punësuar dikë që ka një njohuri të veçantë për projektin tuaj. Dyshemeja e specializuar për dysheme do të jetë një person i cili është më i përshtatshëm për të punuar me mbulesa në dysheme dhe do të ketë supozime më të mira për të zgjidhur ndonjë problem dhe për t'iu përgjigjur çdo pyetjeje që keni. Është thelbësore të kontrolloni referencat e të gjithë zejtarëve që takoni. Ka disa mënyra që mund ta bëni. Më e thjeshtë është të lexosh reagime në internet si Wilio, e cila lejon që klientët e mëparshëm të lënë vlerësimin e përvojave të punëtorëve të tyre. Kur i përmbushni ato, duhet të jeni në gjendje të tregoni portofolin e punës suaj me fotografitë e projekteve të mëparshme. Ata gjithashtu duhet të jenë të gatshëm të krijojnë kontakt me klientët e tyre të mëparshëm që mund t'ju rekomandohen personalisht. Peter J. tha, "Gjëja e parë që klientët e mi do të bëjnë është që ata të shikojnë në shqyrtime dhe në punën time. Ju duhet gjithmonë të aplikoni për referenca. Ne kemi një portofol të të gjithë punës sonë, ne kemi një listë të klientëve që nuk kanë problem të shesin përvojën e tyre me ne. Një tjetër avantazh i bashkëpunimit me mjeshtrit e specializuar është aftësia për të marrë këshilla dhe çmime më të mira për materialet. "Edhe pse është e mundur për të blerë materiale dysheme si laminates ose dysheme nga druri masiv, në dyqane ose në internet dhe pastaj për të instaluar përbindëshin, të gjithë specialistët , të gjithë specialistët, me të cilët biseduam, ata rekomanduan të kontaktojnë përbindëshin para se të kryenin ndonjë blerje. Si rregull, do të ketë një gamë të gjerë opsionesh dhe mund t'i blejnë ato për ju. Pjetri tha: "Shpesh na kontaktoni njerëzit që kanë urdhëruar tashmë materialin dhe mund të shkaktojnë probleme - për shembull, të urdhëruara materiale që duan të përdorin në shkallët, por ai nuk është i përshtatshëm për të. Më mirë po flet së pari me kompaninë e dyshemesë. Shpesh ka llogari për prodhuesit si unë dhe mund të kursejnë para për konsumatorin. Ne mund të blejmë për çmimet e biznesit që janë ende më të vogla se ato në internet. Merrni një kuotim të lirë Ne do t'ju ndihmojmë të takoni dysheme profesionale të monters në zonën tuaj dhe të merrni oferta reale sot. Gjeni se cilat kualifikime munden. Përveç kontrollit të referencave të tyre, mos kini frikë të kërkoni kualifikime që mund të kenë, në kohëzgjatjen e biznesit të tyre ose se si do t'ju bëjnë. Ju gjithashtu mund të gjeni nëse është një anëtar i hartuar i disa shoqatave të biznesit, të tilla si shtrati i katit të Sllovakisë. Anëtarësimi është një shenjë e mirë dhe thotë se zejtarët janë të pranueshëm dhe veprojnë në përputhje me disa standarde. Megjithatë, ka shumë dysheme me përvojë që nuk i përkasin atyre. Praktika profesionale rekomandohet për kryerjen e kësaj pune në Republikën Sllovake: të paktën 6 muaj. Përdorni gjykimin tuaj për të vlerësuar përvojën e hartimit dhe për të perceptuar akreditimin si një rekomandim të shëndetshëm ose si një bonus shtesë. Specialist i dyshemesë Broňo, i cili ka më shumë se 170 përgjigje pozitive ndaj Wilio, tha: "Kur fillova, kam diplomuar teste të ndryshme dhe kam bërë një kualifikim, por unë po bëja këtë punë 24 vjet dhe shumica e aftësisë sime vjen nga praktika - Samouk i përgjithshëm . Shikoni referencat dhe reagimet që dikush ka sa më shumë kualifikimin tuaj ". Sigurohuni që jeni të kënaqur me ta Përveç kësaj, të dini nëse ata e dinë llojin tuaj të punës dhe kanë përvojë relevante, ju duhet të vlerësoni se sa mirë mendoni me mjeshtrit potencialë. Ju mund ta bëni këtë në kontaktin e parë me ta; Ata janë të sjellshëm në telefon, ata vijnë në emërime në kohën e caktuar, pyetje të plota në lidhje me projektin? Përfundimi i shumicës së veprave në katet nuk mund të zgjasë shumë, kështu që ju nuk duhet të bëheni miqtë më të mirë, por ju duhet të jeni në gjendje të keni një marrëdhënie profesionale - ju duhet të ndiheni mirë kur të flisni hapur për ndonjë shqetësim që mundet lindin dhe merren me ndonjë problem. Merrni kuotime dhe sigurohuni që çdo gjë të përfshihet në të. Është e rëndësishme që ju të kërkoni një kuotim të plotë nga tregtari para fillimit. Detajet dhe shtrirja e kuotimit të tyre mund t'ju tregojnë shumë për procedurën e tyre. Nëse ju merrni më shumë menutë të çmimeve, është e rëndësishme të siguroheni që të gjitha ofertat janë të ngjashme - përfshijnë materiale, punë dhe TVSH? Kur instaloni një dysheme të re, është e nevojshme të merren parasysh dy problemet specifike: heqjen e mobiljeve dhe asgjësimin e të gjitha kateve të mëparshme të heqjes. Disa monter ata mund të kërkojnë që ju të nisni në çdo dhomë që është zgjidhur, megjithatë, bëni atë për ju - por ata mund të ngarkojnë për këtë. Disa mund të kërkojnë heqjen e të gjitha kateve të vjetra si druri ose linoleumi në vend që të instaloni një dysheme të re, por të tjerët vetë "heqin dhe fshini". Sepse tregtar duhet të paguajë për mbeturinat dhe deponimin e mbeturinave, këto kosto mund të transferohen tek ju - nëse po, sigurohuni që ato të renditen në kuotim. Braňo tha, "Është e nevojshme të merret parasysh heqja, sepse mbeturinat defekt kushtojnë shumë para. Natyrisht, nëse kati i vjetër, duhet të fshihet dhe fshihet. Më pëlqen ta bëj këtë punë, por unë do ta postoj atë. Megjithatë, shumica e pjesëve të qytetit herë pas here japin leje rezistencë të lirë për përdorim në shtëpi, ose mund të merren pa pagesë në deponinë lokale. Është në pronarin e shtëpisë nëse është praktike për të ". Nëse keni një gamë më të madhe të punës dhe zgjidhni nga oferta të shumëfishta, kampioni të paktën tre mund t'ju ndihmojnë të tregoni atyre që janë në mënyrë disproporcionale të ulët - nëse është kështu, mund të jetë një shenjë e një zejtari që dëshiron të fitojë vlerën e vërtetë duke u rritur kosto shtesë. Duke krijuar një plan platie. Pas miratimit të çmimit bazuar në një ofertë të saktë dhe me shkrim të çmimeve, sigurohuni që të keni një plan platie që ju përshtatet. Artizanat me reputacion në përgjithësi nuk do të pritet paraprakisht ose të kërkojë pagesa në mënyrë të plotë. Dyshemeja gjithashtu zakonisht nuk presin një depozitë, edhe pse mund të varet nga fushëveprimi i punës - nëse blini edhe dyshemenë përmes tyre, ata mund të ngarkojnë diçka paraprakisht për të mbuluar disa shpenzime dhe për të mbrojtur veten. Shumë tregtarë do të jenë të gatshëm të tregtojnë para, por shumica duhet të pranojnë tani karta ose transferime bankare që ju lejojnë të regjistroni më mirë transaksione. Pjetri tha: "Asnjëherë mos e marrë një depozitë, ne ndjehemi se është një garanci që ata të marrin një punë të mirë. Ne duam transferimin bankar, ne kurrë nuk do të kërkojmë të holla. Ai i përshtatet të gjithëve, shuma do të vijë menjëherë në llogarinë tuaj dhe asnjë parti nuk mund të shqetësohet për këtë. " "Kontrolloni për të ndjekur punën e mëvonshme në dysheme, ato duhet të jenë relativisht të pakomplikuara, por në rastin e dyshemeve prej druri, sidomos vendosja e drurit të ngurtë ose dru të rigjeneruar, kujdesi pasues mund të kompensohet me kapjen ose ndryshimet me kalimin e kohës rezultat i ndryshimit të temperaturave dhe lagështisë. Është gjithmonë e vlefshme për të kontrolluar nëse mjeshtrit tuaj të përzgjedhur ofron kujdes të mëvonshëm ose nëse do të jetë i arritshëm pas përfundimit të punës, për çdo pyetje ose hapa të mëvonshëm. "Pjetri shton:" Ne përfundojmë më të mirën që mundemi, dhe ndihmojmë ata me ndonjë kujdes të mëvonshëm. Për laminates, ne lëmë një kit pastrimi petëzuar, dhe nëse është një dysheme druri masive, ne lëmë një broshurë dhe një produkt të kujdesit të mëvonshëm që mund të përdorë - dhe ne u ofrojmë klientëve pa pagesë. "Braňo shton:" Pas përfundimit të punës Këshilloni të gjithë klientët, si për dysheme për t'u kujdesur. Unë i them të gjithëve se sa herë që mund të më telefonojnë në çdo kohë ".