Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Instalimi i pajisjeve

Po kërkoni një riparues për të lidhur pajisjet? Ne kemi 23,691 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalimi i pajisjeve

Keni nevojë për një shërbim në fushën e lidhjes së pajisjeve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në çmontimin e pajisjeve të vjetra, gjetjen dhe rregullimin e një pajisjeje të re, lidhjen e një kapuçi oxhaku me një sistem ekzistues shpërndarjeje, zgjerimin e hapjes së shpërndarjes, zëvendësimin e rubinetit të gazit, testimin funksional dhe trajnimin dhe funksionimin dhe mirëmbajtjen. Çmimi i instalimit të pajisjeve elektrike zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë informacion mbi shërbimet: heqja dhe asgjësimi ekologjik i pajisjeve të vjetra të ofruara nga një prej 23,691 elektricistëve tanë në kategorinë

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse kërkimi i një eksperti për riparimin e pajisjeve në Wilio?
Kur pajisja në shtëpi shkon shpejt, ne do të kuptojmë shpejt pasi është shumë në jetën tonë të përditshme. Nga një grumbull i dashjeve të pista, përmes frigoriferit plot me shkrirjen e ushqimit, deri në një banjo në rritje, një pajisje e prishur do të thotë një problem kick. Nëse keni nevojë për të korrigjuar makinën larëse të prishur, një frigorifer, një mikrovalë ose pjatalarëse, një teknik i dobishëm mund të zbulojë se ku ka ndodhur një gabim dhe do të bëjë gjithçka për pajisjet e prishura për të punuar përsëri. Në Wilio ju do të gjeni profesionistë për të riparuar pajisje shtëpiake të cilët janë të gatshëm për t'ju ndihmuar dhe të vijnë për të bërë riparime kur keni nevojë për të.
Cilat aftësi riparimin e konsumatorit?
Riparuesit e pajisjes janë një teknikë të dobishëm që mund të eksplorojnë pajisjen dhe të zbulojnë shkakun e gabimit. Ai kryen punë të mirëmbajtjes në objekte të ndryshme dhe mund të vlerësojë se sa do të kushtojë riparimin ose blerjen e pjesëve të këmbimit. Ai mund t'ju këshillojë si duke u shqetësuar siç duhet për pajisjen për të parandaluar dëmtimin në të ardhmen. Ajo gjithashtu do t'ju ndihmojë me një instalim profesional të pajisjeve të ndryshme të tilla si pjatalarëse, tuba të ngulitura dhe sobave.
Si mund të gjej një riparues të dobishëm?
Krijimi i një kërkese Wilio është një mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për të gjetur një riparues të dobishëm që mund të rregullojë llojin e pajisjes që shkoi keq. Wilio ju ndihmon të gjeni një riparues që mund të personalizojë kohën dhe të bëjë rregullim kur keni nevojë për të.
Sa kushton riparimi i takimit?
Çmimi varet nga lloji i pajisjes, kompleksiteti i riparimeve, koha e nevojshme, pjesët e zëvendësimit, pjesët dhe madje nga fakti nëse riparuesi është afër, ose duhet të vijë nga një distancë më e madhe.
Kur të thërrasë një riparues?
Nëse riparoni aparatet e dëmtuara për të vonuar, komponentët e tjerë mund të dëmtohen dhe riparohen në mënyrë të konsiderueshme. Shumica e pajisjeve shtëpiake të sotme janë pajisje komplekse që nuk duhet të provojnë riparimin e Laikut, por vetëm një specialist me përvojë. Për Wilio ju do të gjeni rregullime me përvojë të pajisjeve që kanë pajisje të përshtatshme, mjete, njohuri dhe qasje në punën e zëvendësimit për të menaxhuar çdo riparim.
Cilat lloje të punës bën riparimin e pajisjeve?
Riparuesit e pajisjes janë një teknik i dobishëm që korrigjon pajisjet shtëpiake të dëmtuara ose jooperative, instaloni pajisje dhe kujdeset për mirëmbajtjen e tyre. Riparimi mund të kryhet në vend në klient ose shërbim, në varësi të madhësisë së pajisjes dhe llojit të punës së dëshiruar. Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni një riparues të dobishëm të etiketës, nga mjedisi juaj që me dëshirë ndihmon kur ju përshtatet.
Cilat shërbime ofrojnë riparimet e pajisjes?
Riparimi i pajisjeve të kuzhinës
Appliance janë një pjesë integrale e çdo kuzhine funksionale. Nëse pajisja juaj e kuzhinës nuk është dhënë performanca e dëshiruar, ose është dëmtuar në Wilio ju do të gjeni riparues të zgjuar që do të heqin çrregullimin.
Fix Freezers
Frigorifer i duhur i funksionimit është i nevojshëm për të bërë të gjitha ushqimet dhe për të mos çmontuar. Nga vulën e derës së dëmtuar, filtrat e bllokuar të ujit në një ngrirje jo funksionale në Wilio do të gjeni riparimet e frigoriferit që mund ta trajtojnë atë.
Riparimi i pjatalarëse
Nëse enët e ujit me re dhe të pista, ose në këmbë në pjesën e poshtme të pjatalarëse, ndoshta do të nevojiten pjatalarëse shërbimi. Nëse e quani një riparues në kohë për të parandaluar dëmtime të mëtejshme, ose gara.
Riparimi i tubave dhe sobës
Në rastin e një sobë me gaz, mund të ketë djegie problematike që nuk harrohen ose mund të kërcënojnë rrezikun e rrjedhjes së gazit. Në rastin e pllakave qeramike qeramike, ngrohja mund të dështojë për temperaturën e duhur ose në të kundërtën me mbinxehjen e vetë pjatë që e shkakton atë të shpërthente. Në tuba shpesh dështon ngrohje vetë, ndonjë nga programet e disponueshme ose një tifoz që siguron pjekje të nxehtë. Referenca për një profesionist për t'ju ndihmuar.
Riparimi i mikrovalë
Nëse mikrovalë është inkrí, ai ndaloi rrotullimin e pllakës së poshtme, ose jo, preferon të thërrasë riparuesin.
Riparimi i frigoriferit
Nuk ka kurrë një kohë të mirë për një frigorifer spidy, por më e keqja është në muajt e verës. Nëse frigorifer korrigjon të drejtën nëse fillon të grumbullojë acar, ose uji nxjerr kohën më të lartë për të thirrur riparuesin.
Riparimi i makinave larëse
Nëse makina juaj e larjes ka një të lartë ose nga përpara, mund të ketë probleme të tilla si rrjedhjet e ujit, humbja e rrotullimit për shkak të dëmtimit të rripit të makinës, derës së bllokuar, ujit zbulues, depozitave të gurit të ujit dhe shumë më tepër. Riparimi i dobishëm mund t'ju ndihmojë.
Riparimi i frigoriferit të verës
Pra, ju nuk e shijoni përvojën tuaj të pijshëm nëse frigorifer juaj i verës nuk mban shishe verë në temperaturën e duhur. Dështimet mbinxehje dhe djegie të mëvonshme të motorit ose gjeneratorit ose pjesëve janë më shpesh që ndodhin.
Korrigjimi i tretës
Riparimi i thirrjes Nëse vëreni një performancë të dobët të kapuçit, tinguj të veçantë bazuar në motor ose tub tifoz, ose nëse tretja kontrollohet nga kapaku.
Korrigjimi i tharësve të rrobave
Tharësit e lavanderi mund të kenë shumë konsum të energjisë dhe nëse ato nuk mbahen siç duhet në dështim mund të shkaktojnë zjarr. Me mirëmbajtje të rregullt dhe riparim tharëse, ju mund të parandaloni ciklin shumë të nxehtë ose shumë të ftohtë dhe të mbani veten jo vetëm tharëse tuaj funksionale, por edhe rrobat tuaja më gjatë dhe të padëmtuar.
DemonstrimDemonstratat e realizimeve të ofruesve tanë
profile image
Instalimi i pajisjeve
Finuala  T.
profile image
Instalimi i pajisjeve
Erminus  R.
profile image
Instalimi i pajisjeve
Bardhyll J.
profile image
Instalimi i pajisjeve
Turhan B.
profile image
Instalimi i pajisjeve
Burim E.
profile image
Instalimi i pajisjeve
Dren D.