Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Instalimi dhe mveshja me pllaka

Jeni ne kerkim te tjegullave per shtrimin e shtrimit dhe tjegullave? Ne kemi 30,073 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalimi dhe mveshja me pllaka

Keni nevojë për shërbim në fushën e shtrimit dhe tjegullave? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë për rilevimin, heqjen e dyshemesë origjinale, nivelimin e sipërfaqes, shtrimin e një dyshemeje të re. Çmimi i instalimit të pllakave zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shikoni më shumë informacion mbi shërbimet: nivelim, ngjitës, copë litari dhe kallëpe të ofruara nga një prej shtruesve tanë 30,073 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të kërkoni për specialist për pllaka dhe asfaltim në Wilio?
Pllaka të reja dhe shtrimi mund të transformojnë banjën tuaj, kuzhinë ose tarracë. Ky sipërfaqe elegante dhe e qëndrueshme thjesht mbahet, pastrohet, zgjat shumë e bukur dhe pa gërvishtje. Sipas asaj që materialet, format dhe ngjyrat e veshjes që ju zgjidhni për t'ju prezantuar në atmosferën dhe stilin tuaj unik në shtëpi. Çfarë mishërim zgjidhni? Qeramikë, prej porcelani, graniti, mermer, guri, propozoj ose terrakote? Çelësi për një tjegull të bukur është gjetja e një eksperti që do të marrë punë të mirë në vendbanimet e tyre. Në një të bërë mirë, çdo pllakë do të vendoset siç duhet dhe nuk do të ketë pabarazi në sipërfaqe. Tjegulla e dobishëm mund të jetë në varësi të tyre për të qenë të gjitha modelet e hedhura, me fëlliqësi uniforme dhe më të hollë. Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni një ekspert të aftë për të instaluar pllaka dhe pllaka që është e gatshme të nisë projektin tuaj kur t'ju përshtatet.
Çfarë aftësish bën tjegull?
Tilers punojnë me një gamë të tërë materialesh të tilla si qeramika, terrakote, guri, qelqi, granit dhe mermer. Thesaret e pllakave zakonisht përfshijnë përgatitjen e sipërfaqeve dhe përafrimin e suva, nëse është e nevojshme, prerja e mëtejshme e pllakave për madhësi dhe formë, vendosja e pllakave dhe dhëmbët e tyre. Shumë vepra të pllakave, sidomos kur rindërtimi, kërkon heqjen e sipërfaqes së mëparshme para fillimit të punës.
Çfarë lloj pune bën tiler?
Pllakë profesionale mbulon hapat dhe muret e pllakave, pllakave ose pllakave. Më shpesh tilting kuzhinë ose banjo, por asfaltim dhe pllaka shpesh përdoren në korridoret, në tarraca, garazhe, në pishina ose në pagëzime. Disa pllaka gjithashtu punojnë me materiale dhe teknika të veçanta të tilla si mozaikë.
Sa kushton tiler?
Kostoja e punës do të varet nga sa metra katror katror do të jetë asfaltim ose tjegulla për t'u kërkuar dhe llojin ose madhësinë e materialit të përdorur, të tilla si. Granit, mermer, qeramikë dhe të tjerë, sepse disa materiale janë më të vështira, kompensojnë ose kompensojnë. Çmimi mund të ndikojë edhe nëse do të aplikojë pincë, prerje skajet, qoshet e rrumbullakëta, ose të aplikojnë vulë silikoni. Çmimi i punës së tjegullave nuk përfshin çmimin për tjegull vetë dhe kryesisht ngjitëse, në masë të nyjeve ose nënshkrimin e silikoneve. Kur krahasojmë ofertat, ne rekomandojmë që llogaritjet të përmbajnë të njëjtat lloje dhe sasinë e materialeve për sa kohë që duhet ta furnizojë atë. Çmimi mund të ndikojë gjithashtu nëse është e nevojshme për të hequr pllakat origjinale, nëse para-punët janë të nevojshme dhe se është një tjegull ose duhet të vijë nga një distancë më e madhe. Në një çmim konvencional për metër katror, ​​sheshi supozon se të gjitha pllakat e vjetra janë hequr dhe sipërfaqja e pastër dhe e sheshtë është e gatshme të fillojë punën, kështu që nëse nuk ka nevojë për atë në caktimin tuaj. Përveç kësaj, tilts supozojnë se do të jetë një dhomë katrore ose drejtkëndëshe e formave të rregullta. Nëse dhoma është jo-standarde dhe e thyer, mund të kërkojë më shumë materiale prerja për të përshtatur materialin, dhe gjithashtu do të ndikojë në koston e punës.
Unë kam pllaka dhe mjete për të më çliruar, ose tiler do të sjellë tuajën?
Pllakat zakonisht do të sjellin të gjitha mjetet dhe pajisjet e nevojshme, por pllakat, pllakat dhe materialet e tjera të ndërtimit duhet të paguhen pas konsultimit me tjegullën ose t'ju dorëzojnë. Gjithmonë sigurohuni që të keni të gjithë materialin e nevojshëm. Është mirë të pajtoheni se cilat materiale duhet të blihen, para se të konfirmoni kuotën për punën e tjegullave.
Si mund të gjej një tjegull të mirë?
Në Wilio ju thjesht gjeni një profesionist të dobishëm dhe të gatshëm në shtrimin dhe pllakat nga rrethinat tuaja. Vetëm të hyni në kërkesë, përgjigjuni disa pyetjeve në lidhje me atë që asfaltimi ose pllakat duhet të pyesin dhe të presin për oferta nga pllakat me përvojë.
Sa kohë merr pllaka?
Kjo varet nga materiali, nga sasia e punëve përgatitore të nevojshme dhe sa metra e pllakave ose shtrimi do të kërkohet. Puna më e vogël mund të bëhet për disa orë, ndërsa projekte më të mëdha si heqja dhe instalimi i pllakave të reja në kuzhinë dhe banjo mund të marrin disa ditë.
A mund të bëj pllaka?
Mund të duket të hapë banjo ose kuzhinë me të vërtetë të gjithë. Por për të rregulluar pllakat e gabuara kërkon plotësisht të çmontojë të gjithë instalimin dhe të fillojë plotësisht që nga fillimi, shpesh kërkon që ajo të blejë materiale të reja. Nuk është vetëm koha që konsumon por edhe e shtrenjtë.
Këshilla dhe Këshilla
Caktimi i mirë është baza Shkruani në detyrë të jetë e mundur një përshkrim të asaj pune që ju nevojitet për të kryer dhe në çfarë mase për të kuptuar saktësisht se çfarë është ideja juaj. Kontrolloni për realizim Për të qenë të sigurt që të gjitha punët janë bërë të cilësisë, kontrolloni punën gjatë kursit të saj, si dhe pasi ta përfundoni atë. Buxheti dhe koha Mos harroni të shtoni kërkesat tuaja për përfundimin e zbatimit. Nëse keni një buxhet të caktuar që duhet të ndiqet, ju lutem vini re se ofruesi i shërbimit është tashmë në fillim.
Çfarë shërbimesh ofrojnë tilts?Shërbimet e tjegullave
Pllaka banjo Pllakat e dyshemese Pllaka në kuzhinë. Riparimi / zëvendësimi i pllakave të dëmtuara Heqja e pllakave Mbërthimi i pllakave të lëshuara Pllaka fireplace Trotuare tarracë Pasaporta / hyrje / shkallët Profesionet e kuzhinës Pllaka pishine Pllaka të jashtme
DemonstrimDemonstratat e realizimeve të ofruesve tanë
profile image
Instalimi dhe mveshja me pllaka
James N.
profile image
Instalimi dhe mveshja me pllaka
Gezim N.
profile image
Instalimi dhe mveshja me pllaka
Liridon  V.
profile image
Instalimi dhe mveshja me pllaka
Fatmir J.
profile image
Instalimi dhe mveshja me pllaka
Jetmir  G.
profile image
Instalimi dhe mveshja me pllaka
Mergim S.
profile image
Instalimi dhe mveshja me pllaka
 Altin Z.