Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Instalim tualeti

Po kërkoni një hidraulik për të instaluar një tualet? Ne kemi 26,105 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,780 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalim tualeti

Keni nevojë për një shërbim instalimi të tualetit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë për të shkëputur tualetin e vjetër, për të lidhur geberit, për të instaluar bidetin, për të instaluar sediljen e tualetit. Çmimi i instalimit të tualetit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shiko më shumë detaje rreth shërbimeve: sedilja e tualetit, kostot e transportit, aksesorët e kapëseve të tualetit të ofruara nga një prej instaluesve tanë të 26,105 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,780 profesionistë të regjistruar
87,824 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Informacion i dobishëmÇfarë duhet të dini
Instalimi i tualetit Ndaloj ujë Hapi i parë në heqjen e banjës së vjetër është ndalimi i valvulës së mbylljes së ujit që është vendosur ose në mur ose në anën e pasme ose pranë banjës. Kjo valvul kontrollon rrjedhën e ujit nga linja e furnizimit dhe pastaj në tank tualet. Shpëlaj tualetin për të fshirë të gjithë ujin nga tanket dhe tas tualet. Që nga uji që ju keni ndalur valvulën, tank nuk do të plotësohet. Përdorni pistonin për të printuar të gjithë ujin e mbetur nga tubi i kullimit dhe pastaj të gjithë ujin e mbetur nga tank hiqni sfungjerin. Këshillë: Mbajeni tas në një pozicion vertikal. Çdo sasi e vogël e ujit që do të mbetet në mision nuk rrjedh për aq kohë sa e mbani atë në një pozicion vertikal kur hiqet. Shkëputeni furnizimin me ujë Shkëputni furnizimin me ujë me çelës të rregullueshëm. Mbani tubacionin e ujit në një pozitë të qëndrueshme dhe përpiquni ta lëshoni atë në valvul. Në përpjekjen për të liruar vijën e furnizimit, mos lëshoni ose dëmtoni tubat e ujit ose lidhjen e tij brenda murit ose dyshemesë. Nëse dega nuk është hequr kurrë ose ka qenë e lidhur për një kohë të gjatë, mund të jetë pak e vështirë për ta liruar atë në një ose të dy pikat e lidhjes. Nëse ky është rasti për të hequr ndonjë korrozioni përdorni një përgatitje të largimit të ndryshkut të lartë. Këshillë: Pas shkyçjes, një sasi e vogël e ujit mbetet në tubin e pushtetit, prandaj mbani kovën dhe një leckë për të kapur dhe për të ndezur të gjithë ujin që rrjedh. Ndani tankin dhe tas Nëse punoni vetë do të jetë më e lehtë për të ndarë rezervuarin nga tas. Të heqë të dy pjesë së bashku mund të jetë për një të vështirë. Shkëputni dhe hiqni rezervuarin nga tas duke hequr vida nga fundi i tankeve duke përdorur çelësin e rregullueshëm. Vida tank lëvizin nga brendësia e tapit tualet në nën tas. Ju mund të keni nevojë për të mbajtur pjesën e sipërme të rrufe në qiell në rezervuar duke hequr arrë nën pjesën e pasme të tas. Zgjidhni tank duke ngritur drejt. Nëse ju ndjeni rezistencë, swing tank nga njëra anë në tjetrën. Kjo siguron që vulën e valvulës së vulosjes është e vendosur në mes të rezervuarit dhe lirimit nga tas. Këshillë: Nëse keni një tualet me një strukturë një copë që nuk mund të ndahet, thirrni ndihmës për t'ju ndihmuar në këtë hap. Hiqni vida tas tualeti Inkurajoni kapakun e bulonave të tualetit. Përdorni një kaçavidë nëse është e nevojshme. Përdorni pincë ose çelësin e rregullueshëm për të hequr arra dhe pads në vida që bashkëngjitni tas në dysheme. Nëse gjeni se arra në një vend të caktuar janë të ndryshkur, ju mund të lejoni vida për të lejuar vida dhe vida për të krijuar hapësirë ​​të mjaftueshme në fund të vida për të prerë vida me një sharrë metalike. Hiqni stuko e vjetër Kontrolloni nëse tas tualeti juaj është vulosur rreth bazës ku dyshemeja prek. Nëse po, duhet të përdorni një thikë të veçantë për të hequr sealantin e vulës. Butësisht lëkundni në tualet mbrapa dhe mbrapa derisa ta lëshoni atë dhe ju nuk do të jeni në gjendje ta hiqni atë. Lëvizni në anën tjetër për të ekspozuar një unazë të vjetër dylli. Këshillë: Shmangni ri-nënshkrimin e një tualete të re rreth bazës. Në rastin e rrjedhjes, mjetet e nënshkrimit do të kapin ujë nën tualet dhe mund të dëmtojë rëndë dyshemenë. Kontrolloni bulonat e gabimeve. Kontrolloni statusin e lojërave të tualetit të vjetër në një fllanxhë të vendosur në kullimin e dyshemesë. Nëse keni prerë një vida të ndryshkur në hapin e mëparshëm, ju duhet t'i zëvendësoni ato me të reja që erdhën me tualet tuaj të ri. Nëse vida nuk u ndryshuan dhe ata janë në gjendje të mirë, ju mund t'i leni ata të zëvendësojnë ato në vendin tuaj dhe t'i ripërdorin ato sipas nevojës. Hiqni unazën e vjetër të dylli dhe fshij mbetjet me një leckë të lagur ose sfungjer. Këshillë: Vendosni një dorezë në një vrimë në dysheme ose kulloni furrën për të parandaluar fuqinë e gazrave të kanalizimit në shtëpinë tuaj. Hiqni lecën para se të instaloni një tualet të ri. Kontrolloni flanged Për të kontrolluar flanges në banjë. Fllanxha krijon një lidhje midis dyshemesë dhe fund të tualetit. Nëse plasaritur ose thyer ju mund ta rregulloni atë duke përdorur unazën e korrigjimit fllanxhë. Këshillë: Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë lloji të fllanxhës rezervë të blerë, thjesht bëni një fotografi të flanges tuaj të vjetër dhe tregoni atë tek punëtor në dyqanin më të afërt .... titull ..... Instaloni një unazë të re të dylli Ju keni dy opsione për të vendosur një unazë të re dylli. Ju mund të vendosni një tas të ri tualet në barkë në një sipërfaqe të mbushur për të mbrojtur dysheme dhe tualet, dhe bashkëngjitni një unazë dylli zëvendësuese në fund të tas. Avantazhi i kësaj teknike është se gjatë vendosjes së banjës përmes fllanxhës mund të jeni i sigurt se unaza është në pozicionin e duhur. Mundësia më e zakonshme është që të vendosni një unazë dylli në fllanxhë përpara se të filloni një tas në vend. Këshillë: Nëse një pllakë e trashë është shtuar në banjën tuaj nga instalimi i tualetit origjinal, mund të jetë një unazë më e trashë. Vendosni banjën në fllanxhë Vendosni tualetin në fllanxhë në mënyrë që vrimat e vidave në pjesën e poshtme të lojërave të meurave të jenë të përafruara me bulonat në fllanxhë. Nëse ju ndihmon të mbani një tas për një avantazh të brendshëm në vend të skajeve të jashtme që të kenë kontakt më të mirë dhe kontroll më të madh gjatë fillimit. Shtypni për të vendosur vulën. Këshillë: Pas vendosjes së vulës së dylli në fllanxhë, jini shumë të kujdesshëm për të mos marrë tualet për të mos e lëvizur, sepse ju mund të prishni vulën. Kjo mund të shkaktojë rrjedhje të ardhshme. Bashkangjitni bulonat e tualetit Bashkangjitni mat dhe arrë dhe arrestet në çdo rrufe në qiell dhe shtrëngoni arra në bulona. Shtrëngoni matricën nga njëra anë e banjës në tjetrën. Kini kujdes të mos e provoni shumë dhe mos e thyejnë tas prej porcelani. Nëse vida mbivendosen mbi krye të pads dhe arra, prerë tepërt me një sharrë metalike. Lidhni tankin e ri Nëse nuk është ende i bashkangjitur, instaloni vulën e tankeve të tas në bazën e valvulës së shpërthyer dhe rrëshqisni vida dhe rezervuarët e rezervuarit nga tank. Vendosni rezervuarin në një tas në mënyrë që vida vida të përafroheshin me vrimat në mision. Sigurohuni që tank në një tas duke shtrënguar çdo vidë tank derisa tank nuk është tërhequr dhe lojë me birila nuk prekin. Reconnect vijën e furnizimit me pjesën e ekspozuar të valvulës së mbushjes që del nga ana e rezervuarit dhe valvula e furnizimit që ngrihet nga muri ose dyshemeja. Këshillë: Provoni ngushtësinë e tualetit. Ngadalë ktheni valvulën e mbylljes së ujit dhe lejoni që rezervuari të mbushë. Shpëlaj tualet dhe fokus në bazën e tualetit dhe në pikën në të cilën tank dhe tas takohen. Shto ngjyrë për zbulimin e rrjedhjeve për të lehtësuar ndjekjen. Sa i përket zgjedhjes së ulëses së tualetit si një hap i fundit, ka lloje të ndryshme të tabelave të tualetit. Zgjidhni një pjatë tualeti që është e përshtatshme për modelin e zgjedhur të tualetit dhe ndiqni udhëzimet e prodhuesit.