Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Instalim i rubinetit ose lavamanit

Jeni duke kërkuar për një hidraulik për të instaluar një rubinet, lavaman? Ne kemi 26,857 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalim i rubinetit ose lavamanit

Keni nevojë për shërbim në fushën e montimit të rubinetit dhe lavamanit? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë të cilësisë për të shkëputur baterinë e vjetër, për të instaluar një bateri të re, për të zëvendësuar sifonin. Çmimi i instalimit të rubinetave të lavamanit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: kostot e transportit, shirit izolues, vulë të ofruar nga një prej instaluesve tanë të 26,857 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,326 profesionistë të regjistruar
90,178 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse e urdhëroni instalimin e baterisë ose lavamanit përmes Wilio?
Nëse jeni duke inovuar kuzhinë ose nevojë për të montuar linjën e re të kuzhinës për herë të parë, më e mira është më e mira është që këto të punojnë në një profesionist. Në fund të fundit, mbytet janë një pjesë e rëndësishme e banesës dhe ju nuk dëshironi të rrezikoni një katastrofë në kuzhinë për instalimin e tij të pasaktë. Zjarri një ekspert për të instaluar një lavaman të kuzhinës ose bateri të ujit dhe mund të jeni i sigurt për të arritur një rezultat të përhershëm pa surpriza të pakëndshme. Vendi më i mirë për të gjetur një ekspert për t'ju ndihmuar të instaloni lavamanin e kuzhinës ose baterisë është Wilio. Dërgoni porosinë tuaj, zgjidhni llojin e preferuar të instalimit, datën dhe kohën e duhur dhe puna mund të fillojë!
Kur është më e mira për të rezervuar instalimin e lavamanit të kuzhinës?
Nëse po instaloni një kuzhinë të re ose rindërtimi i kuzhinës së vjetër, lavamani juaj i kuzhinës duhet të jetë një nga hapat e fundit në listë. Para instalimit, ju duhet të keni montuar borde dhe kabinete dhe të krijoni një hapësirë ​​për një lavaman të ri.
A duhet të punësoj një instalues ​​për instalimin e një lavamani të kuzhinës?
Një hidraulik profesional është gjithmonë një zgjedhje më e mirë se fqinji ose shoku juaj. Megjithatë, në vend që të urdhërojë hidraulikin që do të rishikoni ekspertizën dhe përvojën e tij.
A ka rregulla ku mund të instalohet lavamani i kuzhinës?
Po. Rregulli kryesor është se një distancë minimale duhet të respektohet në mes të lavamanit dhe pikave elektrike.
Sa kohë merr shkëmbimin e lavamanit të kuzhinës?
Zëvendësimi i lavamanit të kuzhinës bëhet mesatarisht për 2 orë.
Sa kushton mbyllja e lavamanit të kuzhinës?
Shpenzimet e instalimit të verës zakonisht janë rreth 50 euro, në varësi të llojit dhe gjatësisë së instalimit.
Sa kushton instalimi i lavamanit të ri të kuzhinës?
Ky shërbim është zakonisht në rangun prej 65 - 140 euro nëse urdhëroni shërbimin nëpërmjet Wilio. Çmimi mund të ndryshojë në varësi të llojit të lavamanit, karakteristika të tjera / lidhjeve dhe gjatësisë së instalimit.
Shërbime
Çfarë përfshin një shërbim të instalimit të lavamanit të kuzhinës?
Installer Kuzhina lavaman nga Wilio do të kujdeset për gjithçka - zgjedh lavaman origjinal për të krijuar hapësirë ​​për mbytet e reja, të instaluara, përshtatet me çezmat dhe tubat dhe merr copë litari. Gjithashtu do të kujdeset për eliminimin e lavamanit të vjetër të kuzhinës (nëse është e nevojshme) dhe mund të trajtojë çdo riparim. Çfarë mund të prisni nga ofruesi i këtij shërbimi në Wilio:
Hapi 1: Heqja e lavamanit të kuzhinës
Nëse shkëmbeni një lavaman të vjetër të kuzhinës për të re, instaluesi i parë e çmonton atë. Mbyll valvulat e furnizimit me ujë nën lavaman ose furnizim kryesor dhe hap rubinetin për të liruar të gjithë ujin që ka mbetur në tubat. Pod tub vendos kova që kapin të gjithë ujë të mbetur pas largimit. Hapi tjetër është heqja e tubave të furnizimit me ujë së bashku me tubin e kullimit, pajisje dhe një lidhje pjatalarëse (nëse është e aplikueshme). Gjeni clips lavaman të vendosura nën buzë të jashtme dhe i liron ato. Para se Slez të mbledhë, duke përdorur thikë shkurton sealant që lavamani është bashkangjitur në pjatë.
Hapi 2: Përgatitja
Pas heqjes së lavamanit, hidrauliku pastron hapësirën, heq ndonjë pjatë tjetër nënshkrimi dhe larë me ujë sapuni. Lani dhe përgatitni të gjitha pjesët origjinale që do të ripërdoren (për shembull, kullimin ose baterinë e ujit). Para se të vazhdoni instalimin, lavaman juaj i ri do të kontrollojë dhe të mblidhet se ajo godet në një hapje ekzistuese. Nëse jo, ajo do të rekomandojë ose të zgjedhë një lavaman të ndryshëm ose të zgjerojë madhësinë e vrimës me një prerje duke përdorur një thikë sahë derisa të ketë një madhësi të përshtatshme.
Hapi 3: Instalimi i lavamanit të kuzhinës
Instalimi i lavamanit të kuzhinës përfshin, para se të futet në hapje, duke aplikuar vulën e silikonit në fund të lavamanit. Më pas, hidrauliku fshihet të gjithë ngjitësin që rrjedh nga skajet, madje edhe para se shtrëngimi i bashkangjitur në fund të lavamanit dhe rrotullohet në lavaman në vend.
Hapi 4: Instalimi i baterisë së ujit dhe tubave të ri-lidhjes
Në fund, rubineti është i instaluar dhe lidh tubin përsëri. Hidraulik paraqet një bateri uji në një vrimë lavaman me jastëk ujor dhe matricë që mbajnë tubat e ujit në vend. Ai vendos sitë të kullimit dhe vulos atë, heq vulën e tepërt dhe duke mbuluar atë me vulë gome dhe fllanxhë. Ajo lidh tubin e furnizimit me ujë dhe rilidhni pjatalarëse dhe të gjitha tubat së bashku. Së fundi, shkaktarët e furnizimit me ujë do të përpiqen dhe të sigurohen që nuk ka ikje të padëshirueshme të ujit.