Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Instalim i kinemase ne shtepi

Po kërkoni një burrë për orë për të instaluar një teatër në shtëpi? Ne kemi 19,849 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalim i kinemase ne shtepi

Keni nevojë për një shërbim instalimi të teatrit në shtëpi? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në vendosjen dhe vendosjen e kabllove, audio dhe televizion. Çmimi i instalimit të pajisjeve të zërit dhe riprodhimit zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: kostot e transportit, mbajtësja e televizorit, ndërfaqja audio, e cila kushton mesatarisht 15-70 euro, e cila do të ofrohet nga një prej mjeshtërve tanë të 19,849 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
32,712 profesionistë të regjistruar
87,705 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Ekspertët e besuar të zjarrit për të instaluar teatër në shtëpi përmes Wilio
Aktualisht jetojmë në një kohë në të cilën çdo supozim duhet të krijojë një kinema në shtëpinë e tyre. Me teknologjitë ultra HD që ofron një pamje tepër të qartë, dhe një tingull të plotë hapësinor ne kemi një përvojë të vërtetë të madhe në familjet tona në shtëpitë tona. Sistemet e teatrit në shtëpi janë gjithnjë e më popullore në vitet e fundit. Eksitim i një përvoje të tillë të përsosur doli të jetë mjaft ngjitëse. Edhe pse kinema në shtëpi është mjaft e thjeshtë për të blerë, lidhja dhe vendosja e tyre është relativisht komplekse. Ju duhet të keni njohuri të mirë të inxhinierisë elektrike për të siguruar që gjithçka është e lidhur sipas udhëzuesit të përdoruesit (manual) në varësi të vendosjes së dëshiruar, mund t'ju duhet të instaloni në muret e konsolës ose të rindërtoni instalimin elektrik për të marrë kabllot në ku keni nevojë. Si të shmangni problemet me tërheqjen e kabllove? Aktualisht, kinema në shtëpi me altoparlantë pa tel dhe subwoofer wireless janë gjithashtu në dispozicion. Vendosja e sistemit të teatrit në shtëpi mund të provojë të jetë një detyrë e mbushur me rrezik dhe nerva. Pra, pse rrezikoni? Profesionistët në instalimin e teatrit të brendshëm kanë njohuri dhe ekspertizë për të siguruar që sistemi juaj i ri do të vendoset në mënyrë korrekte dhe për herë të parë. Ruaj zhgënjimin dhe sot po vjen - urdhëroni një kinema familjeje!
Cilat janë përfitimet e instalimit të teatrit të brendshëm?
Vetëm atë që instaloni teatër në shtëpi, ju mund të shijoni filma si ata duken - me një TV me ekran të madh dhe zërin hapësinor, në privatësinë tuaj familjare, dhe pa asnjë kosto dhe shqetësim që duhet të vizitoni kinemanë publike.
Çfarë keni nevojë për sistemin e teatrit në shtëpi?
Një kinema e mirë në shtëpi fillon me televizionin me definicion të lartë (HDTV) - një format transmetues sinjal televiziv me rezolucion të konsiderueshëm më të lartë, të tilla si formate tradicionale - ose për sistemin e zërit të projektorit dhe të zërit 5.1 (5 altoparlantë + subwoofer) ose shtet-e-the- Sistemet e zërit të artit 7.1 (7 dhe më shumë folës), tokë të shëndoshë + subwoofer) që do t'ju lejojë të krijoni një atmosferë të madhe kinemaje. Ju mund të shtoni përvojat tuaja me vende të rehatshme të palosshme elektrike me mbajtësit e filxhanit.
Si funksionon vendosja e teatrit në shtëpi?
Teknik i teatrit në shtëpi do të kontrollojë dhomën tuaj të medias dhe do t'ju këshillojë të përdorni më mirë hapësirë ​​dhe akustikë në dhomën tuaj. Ata instalojnë televizorin ose projektorin tuaj, barin e zërit dhe folësit do të djersen njëri-tjetrin dhe do t'ju tregojnë se si t'i kontrolloni ato.
Pse të punësojë një profesionist teatër në shtëpi?
Vendosja e teatrit tuaj në shtëpi mund të jetë stresuese nëse normalisht nuk punoni me të gjitha teknologjitë. Profesionale do të sigurojë lidhjen më të shpejtë të pajisjeve tuaja, fsheh kabllot neetike, dhe do të sigurojë integrimin dhe funksionimin e seamless të pajisjes suaj.
Sa kohë zakonisht merr teatrin vendas?
Instalimi i një teatër në shtëpi mund të zgjasë disa orë (3 dhe më shumë), në varësi të kompleksitetit të sistemit tuaj dhe asaj që keni hapësirë.
Sa kushton vendosja e teatrit në shtëpi?
Instalimi dhe krijimi i një teatër në shtëpi kushton përafërsisht. 50 €, duke instaluar një marrës televiziv për rreth 30 €, instalime elektrike dhe ngritjen e komponentëve të teatrit në shtëpi në konsumator - 25 €.
Shërbime
Çfarë përfshin instalimi i teatrit në familje?
Kinema juaj në shtëpi mund të jetë e thjeshtë ose e sofistikuar, sipas asaj që ju zgjidhni. Nëse është një televizor me një ekran të madh dhe folës të zërit hapësinor ose cilësime të automatizuara të mediave. Ka të bëjë me krijimin e atmosferës së duhur që ju do të keni një përvojë autentike të shikimit pa lënë rehati në shtëpi.
Instalimi i projektorit
Kur zgjedhni madhësinë e ekranit (projektor) të teatrit në shtëpi, hapësira e dhomës në të cilën do të vendoset. Pavarësisht nga akustikë të mirë, një ekran i vogël nuk siguron efektin e dëshiruar. Shumica e projektorëve janë montuar në tavan për të mos i anashkaluar ato dhe për të siguruar një përvojë të vërtetë teatrore të brendshme. Ju mund të zgjidhni nëse keni një ekran që mund të fshihet kur nuk përdoret ose mund të përdorni edhe muret e zbrazëta në dhomën tuaj të medias. Projektorët janë zgjedhja e përkryer për hapësira të mëdha dhe një numër më i madh njerëzish. Megjithatë, ju duhet të bllokoni një dritë natyrore për ndjekjen optimale.
Instalimi i televizorit
Ju mund të zgjidhni një TV me rezolucion të lartë (HDTV) në teatrin tuaj në shtëpi për vendosjen më të lehtë ose për shkak të kufizimeve të lehta dhe hapësinore. Teknikat tuaja montuar TV në mur për të maksimizuar hapësirën e dhomës dhe përveç kësaj ju nuk do të keni nevojë për kabinete ose rafte për ta vendosur atë. Ata zakonisht përdorin pikat ekzistuese të pushtetit, por ju paralajmërojnë nëse keni nevojë për të kryer punë elektrike shtesë për të fuqizuar të gjithë komponentët ose instaloni një tjetër pikë antenash. Teknikat e instalimit Kur vendosni një televizor në mur peshon burimet e dritës natyrore dhe të dritës dhe ju këshillojnë, cili është vendndodhja ideale për të mbajtur kënaqësinë tuaj maksimale nga ndjekja. Ata përfundimisht fshehin të gjitha kabllot duke prerë tunelin në mur dhe zorrën e saj (përdorni një hekurudhë plastike që është e bashkangjitur në mur, prodhimin e murit televiziv nga pllakat me backlit) për të mos thyer vëmendjen tuaj.
Instalimi i altoparlantëve dhe zërit
Ju mund të arrini një konfigurim strategjik, i.E. Duke vendosur në mënyrë adekuate skajet, folësit dhe amplifikatorët në sallën e medias për të arritur një tingull të plotë hapësinor. Së pari, folësi qendror është montuar (mbi ose poshtë televizorit për të bazuar natyrshëm tingullin nga drejtimi i imazhit) dhe pastaj vendosin folës dhe amplifikues shtesë që ofrojnë zërin më të mirë. Eksperti juaj audiovizual do të shqyrtojë akustikën e dhomës dhe vendosjen e uljes për të siguruar që të gjithë shikuesit të marrin një përvojë optimale akustike të shikimit të filmave ose të dëgjojnë muzikë.
Kinema e zgjuar (e zgjuar)
Automatizimi i teatrit në shtëpi përfshin integrimin seamless të të gjitha teknologjive në sallën tuaj të medias për të parë filma sa më lehtë të jetë e mundur. Automatizimi i integruar do të thotë që ju mund të kontrolloni të gjitha teknologjitë në një shtëpi me një shofer. Për shembull, një funksion praktik është përafrimi i kontrollit multimedial në dhomën e medias. Sistemi mund të integrohet në Sistemin e Smart Home dhe TV satelitor, Netflix. Përcaktimi i përsosur i një teatri vendas do të thotë që vetëm një shofer që ofron një përzgjedhje të pasur të opsioneve të transmetimit ose komunikon njëkohësisht me mbrojtjen, përshtatjen e temperaturës ose ndriçimin në dhomë për të krijuar atmosferën e duhur. Teatri televiziv Teatri Home Shfaq të gjithë ekosistemin e zgjuar punon kështu që ju do të jeni në gjendje të derdhni menjëherë filmat tuaj të preferuar.