Si punon
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni
Mirë se vini në Wilio! Ju po shihni Wilio si një klient i paregjistruar
Kaloni në profesionistë
Navigacion
Shërbime
Lista e Çmimeve
Rreth aplikimit
Shkarkoni aplikacionin
Si punon
Si mund të përmirësojmë
Na kontaktoni
Rreth Wilio
Hyni

Instalim i dritareve

Po kërkoni një instalues ​​të dritareve? Ne kemi 27,189 ofrues në këtë kategori. Dërgo kërkesë.

Fillo
33,325 profesionistë të regjistruar
90,152 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Instalim i dritareve

Keni nevojë për një shërbim të instalimit të dritareve? Wilio do t'ju ndihmojë të gjeni ekspertë cilësorë në shënjestrimin, transportin, instalimin dhe instalimin e dritareve. Çmimi i instalimit të dritareve zakonisht varet nga gama e shërbimeve. Shihni më shumë informacion mbi shërbimet: kostot e transportit, shërbimi pas shitjes dhe riparime të vogla të ofruara nga një prej ekspertëve tanë 27,189 në kategori.

Shiko gjithashtu:Çmimet
33,325 profesionistë të regjistruar
90,152 projekte të zgjidhura
4.8 nga 5 vlerësimi mesatar i ekspertëve tanë
226 512 Instalimet e aplikimit
Pyetjet e bëra shpesh
Pse të rezervoni dritaren e riparimit dhe shkëmbimit nëpërmjet Wilio?
Nëse keni nevojë të bëni një riparim ose shkëmbim të dritareve dhe nuk doni të prisni më gjatë se sa të nevojshme, të porositni shërbimin tuaj përmes Wilio. Nëse jeni duke ndërtuar një shtëpi familjare, ju rindërtoni apartamentin tuaj të vjetër ose keni një dritare të thyer ose të dëmtuar për ndonjë arsye, drejtoni ekspertin tuaj përmes Wilio. Kjo vjen tek ju në shtëpi dhe riparime ose për të zëvendësuar dritaret ose dritaret e mbushjes së xhamit në mënyrë që përsëri të mbrojë plotësisht në shtëpi dhe të ruajtur ju kosto. Vendi më i mirë për të gjetur një duarsh që ka përvojë në grumbullimin dhe riparimin e dritareve është Wilio. Nëse keni nevojë për të rregulluar një dritare të shtëpisë ose për të riparuar një dritare të makinës, ne do t'ju gjejmë një ekspert ekspertësh në lagjen tuaj që do ta bëjë atë.
Çfarë duhet të bëj me një dritare të thyer derisa të pres për riparim?
Filloni duke u siguruar që xhamit të dritares nuk është i lirë të mos ngrejë dhe nuk mund të dëmtojë anëtarët e familjes ose kafshët shtëpiake. Nëse keni një dritare të plasaritur dhe ju jeni të shqetësuar se era do ta thyejë atë ose brenda, ju mund të plasoni plasaritje me një kasetë të përafërt ngjitëse që përkohësisht e vulos atë.
Çfarë materiali duhet të rregulloj dritaren?
Ju nuk keni nevojë të blini ndonjë gjë për të korrigjuar dritaret tuaja, nëse kjo nuk e udhëzon njeriun tuaj të mirëmbajtjes. Mirëmbajtuesit kryesisht sjellin pajisjet dhe materialet e tyre dhe do t'ju këshillojnë gjatë shërbimit nëse ka disa pjesë të nevojshme.
Kush paguan për riparimet e dritareve - qiramarrësit apo qiradhënësit?
Riparimet e dritareve zakonisht qëndrojnë në mes 50-200eur kur ju rezervoni një shërbim nëpërmjet Wilio. Kostot totale financiare të shërbimit tuaj do të varen nga lloji dhe madhësia e dritares, lloji i riparimit, vendndodhjes së dritares, qasja në të dhe koha për të kryer vepra.
Shërbime
Çfarë përfshin shërbimin e riparimit të Windows?
Riparuesit e dritareve mund t'ju ndihmojnë me lloje të ndryshme të dritareve (dritare klasike, dritaret euro, plastike ose alumini) dhe shërbimet e riparimit, rregullimet e kornizës ose zëvendësimin e bordeve të qelqit ose edhe riparimin e dritareve të makinave. Kjo do t'ju këshillojë me zgjidhjen më të mirë (qoftë me zëvendësim ose riparim) dhe përdorni mjetet e tyre të specializuara për të kryer punë. Ne ofrojmë shërbimet më të zakonshme për të riparuar dritaret:
Riparimi i dritareve të mbushjes së xhamit
Mirëmbajtja juaj do të fillojë me vlerësimin e lëndimeve. Nëse fushëveprimi i dëmtimit të ngjyrës së xhamit nuk korrespondon, ata do t'ju rekomandojnë të zëvendësoni të gjithë dritaren e mbushjes së xhamit. Por nëse xhamja juaj e dritares ka vetëm një plasaritje të vogël, një vrimë ose zeroja, ata do të jenë në gjendje të rregullojnë përkohësisht vulën. Dorezat rezistente ndaj punëtorëve do të kenë punëtorë për të manipuluar dritaren e thyer për të shmangur aksidentin. Më tej, me ndihmën e një llak të qartë ose silikoni të rregulluar çarje të vogla. Nëse xhami është fikse, riparuesi mund të përdorë një copë kasetë transparente për të parandaluar zgjerimin e mëtejshëm të çara. Për riparime më të mëdha, ka nevojë për të marrë me qira një xham ose për të siguruar zëvendësimin e xhamit. Kur zëvendësoni të gjithë dërrasën e xhamit, bar i mirëmbajtjes fillon me ndihmën e dorezave të veçanta dhe syzet mbrojtëse me heqjen e xhamit të thyer dhe copëtojnë nëpër dritaret e qarkut. Heq xhamin e dëmtuar dhe pastaj zbut skajet e kornizës për të hequr të gjitha ngjitësit e mbetur. Teknikat e ndryshimit të dritareve do të matin xhamin e dritares për të përcaktuar madhësinë e mbushjes së qelqit të ri dhe të gjejë një hendek të vogël 2 - 3 mm në skajet për të lejuar futjen e saj. Kryesisht xhami mund të gdhendë në lustrim lokal. Sipas llojit të kornizës së dritares dhe një metode vulosje qelqi, doreza juaj vlen për skajet e dritares së ngjitësit që formohet në duart për të formuar një litar të gjatë dhe më pas e ngjitet në kornizë. Butësisht shtyni xhamin e ri në kornizë dhe lejoni që ajo të përmbahet në sealant. Më pas aplikuar rreth skajeve në të dy anët e xhamit Tmel tjetër, heq imtësisht ngjitësin e tepërt dhe e zbut atë.
Riparimi i kornizave të dritareve
Kornizat më të shpeshta të dritareve të riparuara përfshijnë riparimin e kornizave të kalbura (alumini dhe dritaret plastike janë më pak të prirur për të dëmtuar). Riparimi juaj do të fillojë duke lënë pjesën më të madhe të drurit të kalbur dhe pastaj duke mbuluar atë me disa shtresa të epoksidit të lëngshëm për t'u absorbuar në të. Pas tharjes, mbushësi epoksi është i tharë dhe i mbushur me një hendek në një kornizë dritaresh prej druri dhe formon atë për të përzier me pjesën tjetër të kornizës. Pasi kjo mbushje është e thatë, ata bluajnë atë të jetë e qetë. Në këtë pikë, korniza është e gatshme për depërtim dhe pallto. Në rast të dëmtimit të gjerë të kornizës së dritares, një dritare e plotë e shkëmbimit me kornizën me një dritare të re rekomandohet në mur.
Shkëmbimi i dritareve
Kur dritaret e xhamit nuk mund të riparohen do të duhet të zëvendësohen të gjithë dritaren. Kjo ndërhyrje ndodh në pesë hapa: fokusi i dritareve të reja, rendit të dritares, disassembly e dritareve të vjetra, instalimin e dritareve të reja dhe punën e mbarimit të karakterit të ndërtimit. Wilio Craftsman mund të punësojë për disa ose të gjitha këto punë - ju duhet të bëni atë që ju duhet për të futur kërkesën. Kur hiqni dritaret e vjetra të dritareve të dritareve obes dhe përpiqet t'i tërheqë ato nga muri pa dëm, por shpesh murature dhe suva në pjesën e jashtme ose të brendshme do të dëmtojnë. Aksi i tyre më pas është subjekt i punëve përfundimtare (një ndarje e një ndarjeje dhe spërkatje, që shtrihet suva).
Riparimi i dritareve të makinave
Riparimi i Windows Aút rekomandojmë që t'i besoni duart e shërbimit të specializuar të makinave për të zëvendësuar ose riparuar xhamat e xhamave. Ju mund t'i gjeni në kategorinë Auto-Moto në Wilio.